tsakonas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 ean re file exarxeia den goustareis treli poiotita eikonas(oxi me tin karta sou) tote kala kaneis k pezeis konsoles kai exeis ton ipologisti gia alla pramata.an goustarei kapoios ta games tha parei karta treli k tha goustarei giati tha dei diafora..oso gia poikilia paixnidiwn den eise swstos... gia ta kolimata iparxei lisi otan psaxteis(opws psaxneis na valeis tsipaki stis konsoles....k an den vazeis k ta perneis gnisia totte tosa lefta pou petas perneis karta tis NASA 512MB ....... PAOK 4 SALONICA
-NetHawk- Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Ο καθεις το μακρυ του και το κοντο του.Δε σας ειπε ρε παιδια το παληκαρι(εξαρχεια) οτι ο Η/Υ παει πεθανε.Ουτε οτι δεν ειναι ενα πολυ χρησιμο εργαλειο.Ειπε απλως οτι,κατα τη γνωμη του,οι κονσολες ειναι καλυτερες στον τομεα των παιχνιδιων.Και πιστευω πως εχει δικιο.Γιατι αν δει καποιος αθροιστικα τα πλεονεκτηματα του ενος και του αλλου τοτε οι κονσολες πιστευω οτι υπερτερουν.Τι να το κανω αν εχω καλυτερη αναλυση στον Η/Υ οταν καθε 6μηνο(για να μην πω 3μηνο) πρεπει να τρεχω στο κοντινοτερο "πλαισιο"(η οποιοδηποτε αλλο καταστημα) για να αγορασω την καρτα με 128 ή 256 ή δεν ξερω και εγω τι αλλο ετσι ωστε να εχω ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα στο μονιτορ μου.Ακουσα και το εξης ευφυεστατο:"γιατι δεν συνδεεις τον Η/Υ με την τηλεοραση μεσω του τβ αουτ?"Γιατι πολυ απλα δεν μπορουμε ολοι ουτε να εχουμε τηλεοραση στον ιδιο χωρο που εχουμε και το πσ αλλα ουτε να εχουμε σε καθε δωματιο μια 29αρα τηλεοραση που ενδεχομενως να εχουμε στο σαλονι.....Οσο για τα ονοματα-στο ποδοσφαιρακι που θα παιζεις στην κονσολα(οτι δεν θα ειναι σωστα)-που ανεφερε καποιος φιλος,φανταζομαι οτι δεν εχει παιξει αλλο παιχνιδι στο πσ εκτος απο το φιφα γιατι αλλιως θα ηξερε οτι σε οποιοδηποτε αλλο ποδοσφαιρακι τα ονοματα ειναι παραποιημενα.Πατσ,μοντσ,κολληματα κτλπ ειναι επιπλεοντες λογοι που συνηγορουν στο οτι η κοσνολα ειναι τουλαχιστον πιο ευχρηστη αν οχι καλυτερη.(Γιατι μην μου πειτε οτι υπαρχει εστω και ενας που δεν του σπασαν τα νευρα εστω απο ενα και μοναδικο παιχνιδι μεχρι να το καταφερει να το κανει να παιξει....)Αυτα....(απο καποιον που εχει πσ και οχι κοσνολα)
adi32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 fysika kai einai parapoihmena ta names se polla games podosfairou tyxainei na paizw podosfairakia apo to 1985 (spectrum match day) alla me ena klik sto patch ta kaneis opos thes enw sthn konsola ta katapineis .... genika oi konsoles volevoun mikra paidia gia na mhn peirazoun to pc tou mpampa kai stis periptwseis pou kaneis taksidia gia na tis pairneis mazi sto eksoxiko h pas sto spiti tou filou sou
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 a ! kai kati alo gia to megethos ton pixels kai tin analisi .apo ali apostasi vlepeis stin tv kai apo ali sto monitor .
tomzaribo21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Exsarxeia,εχεις δικιο ρε φίλε,οι κονσόλες είναι σαφώς ανώτερες για gaming.Τι ανώτερες....υπέρτατες ήθελα να πώ.Τι υπέρτατες...ανυπέρβλητες εννοούσα. Όντως,όταν βάζεις ένα game σε tv των 50 Hz(οι περισσοτερες) με ανάλυση πάντα 640Χ480 και χωρίς ΑΑ και Ανισοτροπικές βλακείες (για pixel shader δεν τιθεται θέμα) σίγουρα βιώνεις την απόλυτη εμπειρία .....του gaming!!! Εντάξει,συνέχισε λοιπόν,και άσε εμας τους μίζερους να κατεβάζουμε patch και να χτυπάμε πλήκτρα! Keep on......Gaming (In your Way)!
Beowolf Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 ena PC den einai ftiagmeno apoklistika gia games... enas PC gamer prepei na einai pio psagmenos apo enan aplo gamer... vazei ta patch tou ta updates tou, o aplos gamer ...nomizei oti ka8ete mprosta se kana coin-up, apla 8elei na paiksei. Episis min 3exnate oti to leitourgiko enos pc kata 90%+ eiani windows ..."logiko" einai na faei ti friki tou.. na psaxnei kai na min vriskei kamia karta grafikwn...ktl, 8a katseis na to ftia3eis ...giati goustareis, giati ksereis na to kaneis, i giati 8eleis na ma8eis. o allos ena game i8ele na pai3ei... ola auta bugs tou fenonte! Akoma, mporei na ta bugs na einai pragmatika kai na min fteei oute to paixnidi oute to PC ...alla to cd, min mou peite oti oloi paizete me authentika cd, kai min mou peite oti oloi oi crackers vgazoun kala cracks! ta paixnidia pou vgazoun stin agora twn PC megales etairies paixnidiwn den exoun bugs, auto einai 99,9% sigouro!
kom Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 οκ ο γιατρός μας είπε να σου λέμε πάντα NAI παιδιά τέλος ας κλειδωθεί το topic - τί καθόμαστε και σχολιάζουμε δεν βαρεθήκατε ; το φτάσαμε και 4 σελίδες το καημένο
epote Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 priv αν δεν τον κανεις εσυ ban θα τον κανω εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.