Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω το Sony Vaio VPCEB1S1E και ο φορτιστής του απο κάτω γράφει VGP-AC19V33 είναι 19.5v.

Χρειάζομαι ένα μεγαλύτερο να είναι τουλάχιστον 90w εψαξα λίγο και e-shop βρήκα 2 εναν της Element στα 16.90€ και ένα της Lametch στα 16.80€ αλλα δεν λεει αν είναι συμβατό με το μοντέλο μου αλλα έχουν ίδιο βύσμα αυτο στρόγγυλο.

Μετα κοίταξα και ebay/amazon και βρήκα διαφορα απο 6-20€ αλλα και αυτα δεν ξέρω κατα πόσο θα κάνουν,

Επίσης μ'αρέσει που του e-shop λένε αντιστατικό θα το ήθελα να είναι γιατι απο usb headset και οι αλλοι ακουνε το ζζζζ είχο απο το μικρόφωνο μου και ξέρω οτι είναι αυτο.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να διαλέξω;

Δημοσ.

Αν δεν εισαι σιγουρος για το βυσμα και μπορείς να διάθεσης κατι παραπάνω δες Link.png Site: αυτο , θα ταιριάζει σίγουρα  + ειναι δοκιμασμένος , προσωπικά θα απεφευγα lamtech διότι ζεσταίνονται και συχνά βγαίνουν off. 

Δημοσ.

Αν δεν εισαι σιγουρος για το βυσμα και μπορείς να διάθεσης κατι παραπάνω δες Link.png Site: αυτο , θα ταιριάζει σίγουρα  + ειναι δοκιμασμένος , προσωπικά θα απεφευγα lamtech διότι ζεσταίνονται και συχνά βγαίνουν off. 

Αυτο το Akyga θες να πεις οτι είναι και ποιοτικός καλα δηλαδή; Εντάξει καλή τιμή έχει. Οπότε βγάζω άκυρο το lamtech.

Για το element έχεις ακούσει κάτι; Απλος λεω απο την ώρα που δεν έχω και άλλο λαπτοπ δεν θα τα χρειαστώ τα πολλαπλά βύσματα και αν και το element είναι και ποιοτικός καλό τοτε γιατι οχι, αλλα αμα και αυτό είναι να μου καεί σε κανένα χρόνο τότε να πάρω αυτό που πρότεινες.

Επίσης έχει αντιστατικό το akyga;

Και δύο εικονίτσες μπας και βοηθήσουν:

post-264756-0-44469300-1473347409_thumb.jpg post-264756-0-53357800-1473347430_thumb.jpg

Δημοσ.

Για να βρεις συγκεκριμένα για το δικο σου λαπτοπ πρεπει να αναγράφεται στην λιστα συμβατότητας το υ ιμιτασιον φορτιστή , ειναι τοσα πολλα τα είδη με τα τιπς που η εικόνα δεν βοηθάει πολλες φορες , κατα τα αλλα ετυχε και ήμουν μεταπωλητής σε lamtec και ειχαν υψηλό fail rate , για την αλλη μαρκα δεν γνωρίζω κατι σχετικα , οσο αφορα παλι το akyga , λιγο που τα δουλεψα δεν ειχα κανενα θεμα και ειναι πολυ καλα ποιοτικός Δυστυχώς δεν γνωρίζω αλλες πληροφορίες σχετικα αλλα δες εδω: http://www.akyga.com/products/222-universal-power-supply-ak-nu-02-90w.html

Δημοσ.

Για να βρεις συγκεκριμένα για το δικο σου λαπτοπ πρεπει να αναγράφεται στην λιστα συμβατότητας το υ ιμιτασιον φορτιστή , ειναι τοσα πολλα τα είδη με τα τιπς που η εικόνα δεν βοηθάει πολλες φορες , κατα τα αλλα ετυχε και ήμουν μεταπωλητής σε lamtec και ειχαν υψηλό fail rate , για την αλλη μαρκα δεν γνωρίζω κατι σχετικα , οσο αφορα παλι το akyga , λιγο που τα δουλεψα δεν ειχα κανενα θεμα και ειναι πολυ καλα ποιοτικός Δυστυχώς δεν γνωρίζω αλλες πληροφορίες σχετικα αλλα δες εδω: http://www.akyga.com/products/222-universal-power-supply-ak-nu-02-90w.html

Εντάξει μόνο να δουλεύει και να μη δημιουργεί κανενα πρόβλημα στο λαπτοπ δεν θέλω να είναι και sony μόνο, να μη δόσο τζάμπα λεφτά θέλω.

Να κάνω και μια διόρθωση τελικά δεν είναι αυτο το μοντέλω, η αυτο είναι το λαπτοπ αλλα έχει και άλλο μοντέλο που γράφει απο κάτω και είναι το PCG-71211m

Θα το ψάξω και θα δω πιο θα πάρω μέχρι αυριο

Edit:

Παρήγγειλα το Akyga ευχαριστώ για τη βοήθεια και συγνώμη για την ταλαιπωρία. 

Οταν το πάρω θα ενημερώσω αν είναι όλα καλά και δουλεύει, ελπίζω να το έχω αυριο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά είχα πάρει τον element γιατί ο akyga αργούσε πολύ αλλα δεν μ'άρεσε γιατι απο το μικρόφωνο πάλι ακουγόταν το ζζζ και τον επέστρεψα μου έδωσαν όλο το ποσό πίσω και πήρα τον Akyga AK-ND-20 και ένα μου είπαν όταν το έκανα δοκιμή "ησυχία" τέλος το λαπτοπ μου γειώθηκε και δεν ακούνε οι άλλοι αλλο ζζζζ πλεον έχω το πιο ήσυχο μικρόφωνο! απο τα ακουστικά logitech g633.

Τέλος καλό όλα καλά αυτον δεν τον επιστρέφω! Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...