dimoskoutr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Η οδύσσεια φαίνεται ότι θα συνεχιστεί...Για το ποντίκι μου ο λόγος, το αγαπημένο μου Logitech G602, το κατάστημα που το είχα αγοράσει δέχεται ότι χρήζει αλλαγής, το προϊόν είναι μέσα στην εγγύηση, όμως δεν έχουν διαθέσιμο το συγκεκριμένο ποντίκι...οπότε η απάντησή τους ήταν ότι μου κάνουν πίστωση 69,90 σε επόμενη αγορά. Φυσικά δεν το δέχτηκα και σκέφτηκα μήπως να ζητήσω τα χρήματά μου πίσω, όμως κοιτώντας στο skroutz βλέπω ότι βγαίνει πιο ακριβό χωρίς μεταφορικά είτε σχεδόν ίδια τιμή όμως με μεταφορικά πάλι ανεβαίνουμε...βλέπετε εγώ τότε δεν είχα πληρώσει μεταφορικά γιατί το είχα πάρει από κατάστημα της εν λόγω εταιρείας εδώ στην Κομοτηνή. Ξανά επικοινωνία με Logitech για να μου το αντικαταστήσουν οι ίδιοι απευθείας...θέλουν βεβαίωση από το κατάστημα ότι δεν μπορεί να μου το αντικαταστήσει και γιατί...να την στείλω εγώ σε αυτούς και βλέπουμε...πολλά επεισόδια βλέπω να έχει το σήριαλ...την είχα για πιο σβέλτη την Logitech αν και καλά κάνει και ζητάει κάποιου είδους βεβαίωση ότι δεν θα βρεθούν ξαφνικά στα χέρια μου δύο καινούργια ποντίκια ή λεφτά και καινούργιο ποντίκι...εγώ ταλαιπωρούμαι πάντως χωρίς να φταίω νομίζω... Το άλλο σκέλος της ιστορίας έχει ως εξής όμως...Μιας και η καλή εβδομάδα από την πρώτη μέρα φαίνεται, την δευτέρα που τα έπαιξε το ποντίκι τα έπαιξε και το πληκτρολόγιο, και αυτό της Logitech, και αυτό αγορασμένο σχεδόν ίδια ημερομηνία με το ποντίκι, και αυτό μέσα στην εγγύηση. Απλά αγορασμένο από άλλο κατάστημα. Εκείνοι όμως όταν επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν ότι το στέλνουν κατευθείαν Logitech για αλλαγή!!! Ήθελα να ήξερα δεν θα έπρεπε να γίνει το ίδιο πράγμα και από το πρώτο κατάστημα αφού δεν έχουν το ποντίκι διαθέσιμο; Δεν καταλαβαίνω με το φτωχό μυαλό μου γιατί να τρώω ταλαιπωρία χωρίς λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα