Neg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν βρισκω φατσουλα με facepalm. Το android εχεις περισσοτερες ποιοτικες εφαρμογες απο ολα τα αλλα λειτουργικα COMBINED. Κριμα μεν, αλλα ετσι ειναι. Οποτε αν του android που ειναι καλυτερες δεν ειναι ποιοτικες, των αλλων λειτουργικων τι ειναι? Εμετος? Περισσότερες δεν σημαίνει ποιοτικές 3
Holism Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν βρισκω φατσουλα με facepalm. Το android εχεις περισσοτερες ποιοτικες εφαρμογες απο ολα τα αλλα λειτουργικα COMBINED. Κριμα μεν, αλλα ετσι ειναι. Οποτε αν του android που ειναι καλυτερες δεν ειναι ποιοτικες, των αλλων λειτουργικων τι ειναι? Εμετος? Για δοκίμασε να τρέξεις το νέο final fantasy ή την cortana σε android tablet να δεις ποιότητα. Κι εγω android χρησιμοποιώ αλλά όπως και να το κάνουμε το ios έχει καλύτερο έλεγχο στο τι υπάρχει στο app store.
ChimairaX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν θα διαφωνησω αλλα το να εισαι τεχνολογικα αγραμματος εν ετη εκπνοης 2016 ειναι ανεπιτρεπτο. Οποτε ΟΧΙ. Δεν δικαιολογειται ο 50αρης να μην ξερει απο τεχνολογια οταν με αυτο το πραγμα τα φερνει μπαλα ενας ανθρωπος του προηγουμενου αιωνα --- Η κοπελα μου δουλευει σε παιδια με ειδικες αναγκες. Δεν εχουν χερια, ποδια, τους τρεχουν τα σαλια, ειναι εγκεφαλικα παραλυτα. Αυτα οντως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. Ο αλλος που εχει και χερια και ποδια και μυαλο να κανει 2 παιδια δεν δεχομαι οτι δεν μπορει να μαθει ποιο ειναι το γαμημενο το κουμπι που λεει μενου. Δεν συμφωνώ, και με τα επιχειρήματά σου χάνεις το δίκιο σου.
κβαντικος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Περισσότερες δεν σημαίνει ποιοτικές Eιπα τις περισσοτερες ποιοτικες. Ημουν ξεκαθαρος
sk8harddiefast Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν συμφωνώ, και με τα επιχειρήματά σου χάνεις το δίκιο σου. Eιναι απλα ενα forum και λεω απλα την γνωμη μου. Ισως και να ειμαι πολυ αυστηρος. Αλλα και παλι συνεχιζει να ειναι ενα forum και συνεχιζω απλα να λεω μια γνωμη. Μπορει να ειναι σωστη η και λαθος. Αλλοι θα συμφωνησουν και αλλοι οχι. Αλλα ειναι απλα μια αποψη. That's all 1
Federer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Επιτέλους! Ναι ρε Samsung! Αυτό μάλιστα, είναι το iPhone killer! ΕΥΓΕ! 5
chrispi775 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 και μετά όταν γράφουμε κατά της Samsung μας λένε και trol εν έτοι 2016 έβγαλε τέτοια ΚΙΝΗΤΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!! ο Χριστός και η Παναγία ή όπως λένε και στο χωριό μου "Έλα μ.... στον τόπο σου"..... Φιδάκι, Tetris θα έχει;;;;;;;;;;;;;;; MMS Θα στέλνει;;;;;;;;; Αλλά ξέχασα έχει Bluetooth ώστε να ανταλλάσουν οι παρέες ΕΥΚΟΛΑ & ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ τις φωτογραφίες τους..... Κοίτα μην πέσει επιδημία και καμία Microsoft κάνει καμία συμφωνία με Nokia και εμφανίσει κανένα 3310 με Windows 10 κανονικά όχι mobile και κουφαθούμε τελείως 1
firewalker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αν έχει καλή αυτονομία και η οθόνη διπλώνει 180 μοίρες, ίσως μου κάνει.
dali13gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν βρισκω φατσουλα με facepalm. Το android εχεις περισσοτερες ποιοτικες εφαρμογες απο ολα τα αλλα λειτουργικα COMBINED. Κριμα μεν, αλλα ετσι ειναι. Οποτε αν του android που ειναι καλυτερες δεν ειναι ποιοτικες, των αλλων λειτουργικων τι ειναι? Εμετος? Χαλαρά υποψηφιότητα άκυρου σχολίου για το 2016 globaly. 1
nikos1982 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 εγω το βρισκο ζουζουνιαρικο.μου αρεσας αυτα τα κινητα και εxω ενα lg gb220 που το γουσταρο ακομα. μου αρεσει που θα υπαρχη ενα τετοιοσ τυπου κινητο που θα εχει οτι ενα touch απλα με πλικτρα.
eko13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Οταν δειτε την τιμη θα παθετε πλακα! Επειδη ειμαι χουλιγκαν του συγκεκριμενου στυλ περιμενα να βγει καποιο κινητο με χαρακτηριστικα της προκοπης... Οταν βγηκε το πρωτο το σαμσουνγκ (το γκολντεν) η τιμη του ηταν παραπλησια του αηφον!! Θεωρουνται πολυτελειας αυτο το στυλ! Το πρωτο φολντερ ηταν φθηνοτερο αλλα σε καμμια περιπτωση ανταξια των χαρακτηριστικων του! Οταν λοιπον τωρα το φολντερ το πρωτο κανει 350+ χωρις μια μικρη οθονη μπροστα πιο θα το παρει?? Η' μου βγαζει το φθηνο το wine smart με καμερα 3,2!!! MP χωρις φλας ποιος θα το αγορασει εν ετη 2016 με τιμη 150+??Ετσι δεν μπορεις να κρινεις ενα στυλ μοιαζει με αντροιντ που εβγαλε η ΒΒ με 700 ευρω και απετυχε και λενε ο κοσμος δεν θελει ΒΒ με αντροιντ... Μα ρε ανθρωπε φτιαξε κατι ελκυστικο σε νορμαλ τιμη και τοτε κρινε το... 1
sk8harddiefast Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 To μονο. Πραγματικα το μονο κινητο με κουμπακια που θα ηθελα, ειναι το μοναδικο κινητο που ερωτευτηκα στη ζωη μου. Βρε δεν πα να μου δωσεις iphone, s7, s15 και gtr μαζι (καλα το εχεσα ) με αυτο το κινητο ειμαι ερωτευμενος ακομα και σημερα. Μια εικονα 1000 λεξεις 3
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 και μετά όταν γράφουμε κατά της Samsung μας λένε και trol εν έτοι 2016 έβγαλε τέτοια ΚΙΝΗΤΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!! ο Χριστός και η Παναγία ή όπως λένε και στο χωριό μου "Έλα μ.... στον τόπο σου"..... Φιδάκι, Tetris θα έχει;;;;;;;;;;;;;;; MMS Θα στέλνει;;;;;;;;; Αλλά ξέχασα έχει Bluetooth ώστε να ανταλλάσουν οι παρέες ΕΥΚΟΛΑ & ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ τις φωτογραφίες τους..... Κοίτα μην πέσει επιδημία και καμία Microsoft κάνει καμία συμφωνία με Nokia και εμφανίσει κανένα 3310 με Windows 10 κανονικά όχι mobile και κουφαθούμε τελείως Ξέχασες τα Ringtones μέσω Bluetooth και το ράδιο. Αλλά θα σου πούν πόσο πρωτοποριακές είναι κάτι τέτοιες Android εταιρίες και ότι σέβονται τον πελάτη γιαυτό βγάζουν τέτοιες συσκευές για να πάρουν όλοι από κάτι. Και μετά κάτσε προγραμμάτισε εφαρμογή για Android που θα την κατεβάσει ο κάφρος με το Flip Phone και θα σε κράζει στα σχόλια επειδή δεν λειτουργεί στην συσκευή του.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Επιτέλους ένα κινητό που θα αντικαταστήσει το V8 που είχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα