Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αυτός παιδιά είναι ο λόγος που δεν κάνει κανείς τον κόπο να γράψει ποιοτικές εφαρμογές για Android.

Αυτο ειναι καινουργιο ανέκδοτο! Αν δεν εχει πχιοτικες εφαρμογες το android του 95%, ποιος διαολο νομιζει οτι εχει?

• Like 4
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ελα μου? Γυρναμε στα κινητα του 90? Τι ειναι αυτη η παντοφλα με κουμπια και flip οθονη?

Το νέο Galaxy Folder 2 διαθέτει οθόνη TFT 3,8 ιντσών ανάλυσης WVGA (480 x 800 pixels).

Μενω αναυδος απο την τεχνολογικη υπεροχη του.

Συγνωμη αλλα απο την συγκινηση παω να χεσω

Έλα να δεις πόσα LG Wine έχω πουλήσει και πόσος κόσμος είναι χαρούμενος για αυτά τα κινητά και μετά έλα να ξανακοροϊδέψεις.

Τι να κάνουμε, κάποιοι άνθρωποι δεν το χουν με τα full touch screen. Αυτά τα κινητά έχουν target άσχετους με την τεχνολογία που δεν τους ενδιαφέρει αν το κινητό τους έχει όλες τις μαλακίες που υπάρχουν για την τεχνολογική υπεροχή που αναφέρεις.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μιλάνε με τα παιδιά τους και τους δικούς τους στο Viber και στο Facebook χωρίς να σκάσουν μια περιουσία και χωρίς να τους καίει το κεφάλι όλη αυτή η "γνώση" (γιατί για αυτούς τα απλά που κάνουμε εμείς είναι γνώση)

• Like 17
Δημοσ.

Επειδή εκτός από τους Έλληνες σχολιαστές επί πάντως επιστητού υπάρχει και ο υπόλοιπος κόσμος.

Σε ένα μέρος του κόσμου υπάρχει και τη Κίνα στην οποία χρόνια τώρα κυκλοφορούν clamshell smart phones 

το τελευταίο που θυμάμαι εδώ στην Ελλάδα είναι της LG

http://www.skroutz.gr/s/7397009/LG-Wine-Smart-4GB.html

Λογικό λοιπόν να ακολουθήσει και η samsung και ποιος ξέρει και ποιος άλλος

προσφορά και ζήτηση παιδιά και όποιος αντέξει 

Δημοσ.

Και αυτός παιδιά είναι ο λόγος που δεν κάνει κανείς τον κόπο να γράψει ποιοτικές εφαρμογές για Android.

Βασικά αυτός είναι : http://www.gsmarena.com/results.php3?sOSes=2&sOSversions=2400,2410,2440,2500,2510,2600

(η απάντηση βρίσκεται στην 1η παράγραφο στην πρώτη πρόταση - η οποία φαντάζομαι έχει και κενά)

Δημοσ.

Πω τι μου θύμησε τώρα Nokia N92 & N93 που είχα πάρει τότε οταν πήρχαν τα Nokia (Alphacopy) μαγαζιά. Και ένα είχα πάρει και ένα ποιο φθηνό Νokia 6131 για να μην πέρνω κάποιο από τα δύο ποιο ακριβά μοντέλα που είχα....

Τι εποχές και τότε... :S

Δημοσ.

Έλα να δεις πόσα LG Wine έχω πουλήσει και πόσος κόσμος είναι χαρούμενος για αυτά τα κινητά και μετά έλα να ξανακοροϊδέψεις.

Τι να κάνουμε, κάποιοι άνθρωποι δεν το χουν με τα full touch screen. Αυτά τα κινητά έχουν target άσχετους με την τεχνολογία που δεν τους ενδιαφέρει αν το κινητό τους έχει όλες τις μαλακίες που υπάρχουν για την τεχνολογική υπεροχή που αναφέρεις.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μιλάνε με τα παιδιά τους και τους δικούς τους στο Viber και στο Facebook χωρίς να σκάσουν μια περιουσία και χωρίς να τους καίει το κεφάλι όλη αυτή η "γνώση" (γιατί για αυτούς τα απλά που κάνουμε εμείς είναι γνώση)

Δεν θα διαφωνησω αλλα το να εισαι τεχνολογικα αγραμματος εν ετη εκπνοης 2016 ειναι ανεπιτρεπτο.

Τετοιο κινητο χρησιμοποιει ο παππους μου. Αλλα ο παππους μου ειναι 98 ετων και γεννηθηκε το 1916!

(Οσοι εχετε δει την ταινια Τιτανικος, ηταν το 1912. Ο παππους μου γεννηθηκε εκεινη την εποχη! Δεν υπηρχε τηλεφωνο, internet, αεροπλανα, κινητα, τηλεορασεις, καμερες και το ποδηλατο ηταν με μια τεραστια ροδα!)

Οποτε ΟΧΙ. Δεν δικαιολογειται ο 50αρης να μην ξερει απο

τεχνολογια οταν με αυτο το πραγμα τα φερνει μπαλα ενας ανθρωπος του προηγουμενου αιωνα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα διαφωνησω αλλα το να εισαι τεχνολογικα αγραμματος εν ετη εκπνοης 2016 ειναι ανεπιτρεπτο.

Τετοιο κινητο χρησιμοποιει ο παππους μου. Αλλα ο παππους μου ειναι 98 ετων και γεννηθηκε το 1916!

(Οσοι εχετε δει την ταινια Τιτανικος, ηταν το 1912. Ο παππους μου γεννηθηκε εκεινη την εποχη! Δεν υπηρχε τηλεφωνο, internet, αεροπλανα, κινητα, τηλεορασεις, καμερες και το ποδηλατο ηταν με μια τεραστια ροδα!)

Οποτε ΟΧΙ. Δεν δικαιολογειται ο 50αρης να μην ξερει απο

τεχνολογια οταν με αυτο το πραγμα τα φερνει μπαλα ενας ανθρωπος του προηγουμενου αιωνα

Πολυ ωραιο το παραδειγμα σου.... Και οσοι δεν το "κατεχουν" καλα οπως καποιοι φιλοι μου 40αρηδες που δεν καταφερνουν να επιλεξουν ουτε το "επαφες προς εμφανιση" στο αποσπασμα.... Τι να κανουμε ρε φιλε.... Αλλοι το εχουν με την τεχνολογια ,αλλοι οχι. Εσυ παλι,οταν χαλασει η μπαταρια του μπανιου σου η το πλυντηριο,φωναζεις υδραυλικο. Ας σε ριξουμε στην πυρα
  • Like 4
Δημοσ.

Ελα μου? Γυρναμε στα κινητα του 90? Τι ειναι αυτη η παντοφλα με κουμπια και flip οθονη?

Το νέο Galaxy Folder 2 διαθέτει οθόνη TFT 3,8 ιντσών ανάλυσης WVGA (480 x 800 pixels).

Μενω αναυδος απο την τεχνολογικη υπεροχη του.

Συγνωμη αλλα απο την συγκινηση παω να χεσω

Μάλλον δεν ξέρεις την τρέλα στην South East Asia. Στην Ιαπωνία συγκεκριμένα πριν το 2007 και την παρουσίαση του iPhone είχαν κινητά μέχρι και με TV Tuner.

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε λαθος. Το πλυντηριο και καζανακι και πολλα αλλα στο σπιτι μου δουλευουν γιατι απλα τα ελυσα και ειδα τι φταιει. Οχι. Δεν ειμαι σαινι. Απλα κανω την προσπαθεια μου. Αν δεν τα καταφερω φερνω ηλεκτρολογο και υδραυλικο.

Το προβλημα και αυτο κυριως κατακρινω ειναι οτι πολλοι 40αρηδες δεν τα καταφερνουν γιατι απλα βαριουνται να μαθουν και το θεωρουν αχρηστο!!!

Βεβαια απο την αλλη κλαιγονται που δεν ξερουν να μπουν στο taxisnet και δεν μπορουν να εκτυπωσουν τα τελη κυκλοφοριας αλλα αν τους πεις να τους δειξεις 10 πραγματα σου απαντανε πως αυτα ειναι του σατανα σκευασματα!!!

Δεν δεχομαι πως ο 30 και ο 40 δεν ξερουν απο τεχνολογια οταν ζουν στην εποχη της τεχνολογιας. Μου δειχνει απλα μια αρνηση να ζησουν στην πραγματικοτητα. Μιξοκλαιγονται οταν το εχουν αναγκη και το κατακρινουν οταν δεν το εχουν.

Δηλαδη να πω μπραβο στον 40αρη που βλεπει ακομα τηλεοραση απο εκεινη την ντουλαπα με τον μαγνητη και παιρνει τηλεφωνο απο αυτη την συσκευη με τις τρυπες που το γυρναγες? Και να πιστεψω οτι δεν το "εχει"?

Η κοπελα μου δουλευει σε παιδια με ειδικες αναγκες. Δεν εχουν χερια, ποδια, τους τρεχουν τα σαλια, ειναι εγκεφαλικα παραλυτα. Αυτα οντως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. Ο αλλος που εχει και χερια και ποδια και μυαλο να κανει 2 παιδια δεν δεχομαι οτι δεν μπορει να μαθει ποιο ειναι το γαμημενο το κουμπι που λεει μενου.

Εσενα σε συμφερει που πουλας κινητα και εμενα με συμφερει γιατι κανω μαθηματα πληροφορικης σε μερικους απο αυτους και μια χαρα τα ξερουν οταν θελουν. Οποτε αυτο το δεν το εχει το θεωρω καραμελα για οσους δεν θελουν και βαριουνται να ζοριστουν να μαθουν

• Like 4
Δημοσ.

Μάλλον δεν ξέρεις την τρέλα στην South East Asia. Στην Ιαπωνία συγκεκριμένα πριν το 2007 και την παρουσίαση του iPhone είχαν κινητά μέχρι και με TV Tuner.

Αυτα εδω https://www.google.gr/search?safe=off&client=ms-android-om-lge&site=webhp&source=hp&ei=_HnRV4C6IcLearPWvGA&q=jaga+phones&oq=jaga+p&gs_l=mobile-gws-hp.1.0.0l3j0i22i30k1l2.2654.9328.0.11284.8.7.1.0.0.0.233.1033.0j5j1.6.0....0...1.1j4.64.mobile-gws-hp..1.7.1055.3..35i39k1j0i131k1j0i3k1.HBIzPt7o4do εννοεις;. Και εδω υπηρχαν. Αλλα τι σχεση εχει αυτο με τα κλαμσελ κινητα;

Φιλε λαθος. Το πλυντηριο και καζανακι και πολλα αλλα στο σπιτι μου δουλευουν γιατι απλα τα ελυσα και ειδα τι φταιει. Οχι. Δεν ειμαι σαινι. Απλα κανω την προσπαθεια μου. Αν δεν τα καταφερω φερνω ηλεκτρολογο και υδραυλικο.

Το προβλημα και αυτο κυριως κατακρινω ειναι οτι πολλοι 40αρηδες δεν τα καταφερνουν γιατι απλα βαριουνται να μαθουν και το θεωρουν αχρηστο!!!

Βεβαια απο την αλλη κλαιγονται που δεν ξερουν να μπουν στο taxisnet και δεν μπορουν να εκτυπωσουν τα τελη κυκλοφοριας αλλα αν τους πεις να τους δειξεις 10 πραγματα σου απαντανε πως αυτα ειναι του σατανα σκευασματα!!!

Δεν δεχομαι πως ο 30 και ο 40 δεν ξερουν απο τεχνολογια οταν ζουν στην εποχη της τεχνολογιας. Μου δειχνει απλα μια αρνηση να ζησουν στην πραγματικοτητα. Μιξοκλαιγονται οταν το εχουν αναγκη και το κατακρινουν οταν δεν το εχουν.

Δηλαδη να πω μπραβο στον 40αρη που βλεπει ακομα τηλεοραση απο εκεινη την ντουλαπα με τον μαγνητη και παιρνει τηλεφωνο απο αυτη την συσκευη με τις τρυπες που το γυρναγες? Και να πιστεψω οτι δεν το "εχει"?

Η κοπελα μου δουλευει σε παιδια με ειδικες αναγκες. Δεν εχουν χερια, ποδια, τους τρεχουν τα σαλια, ειναι εγκεφαλικα παραλυτα. Αυτα οντως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. Ο αλλος που εχει και χερια και ποδια και μυαλο να κανει 2 παιδια δεν δεχομαι οτι δεν μπορει να μαθει ποιο ειναι το γαμημενο το κουμπι που λεει μενου.

Εσενα σε συμφερει που πουλας κινητα και εμενα με συμφερει γιατι κανω μαθηματα πληροφορικης σε μερικους απο αυτους και μια χαρα τα ξερουν οταν θελουν. Οποτε αυτο το δεν το εχει το θεωρω καραμελα για οσους δεν θελουν και βαριουνται να ζοριστουν να μαθουν

Δυστυχως,αν και τεχνολογικα αρκετα καταρτισμενος,δεν εχω αυτην την αποψη. Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος,εχει διαφορετικη αντιληψη,διαφορετικες κλισεις και διαφορετικο iq. Αν μπουμε ολοι στο θδιο τσουβαλι,ας διαβασουμε και τουτο 'δω https://el.m.wikipedia.org/wiki/Ο_Αγών_μου και να γυρισουμε αλλα 50 χρονια πισω και να χαιρετησουμε την τεχνολογια και εμεις που την "κατεχουμε"
  • Like 1
Δημοσ.

Επίσης έπρεπε να ξέρεις και εσύ και πόσο μάλλον η κοπέλα σου ότι τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και μια χαρά κατανοούν την χρήση τάμπλετ αι φον αι πάντ και ειδικό λογισμικό υπάρχει για την χρήση υπολογιστή ακόμα και με βλεματικη χρήση...Ύδρας 2 Ηλιούπολη μια μέρα θα χαρώ πολύ να στα δειξω και ίσως τότε ίσως καταλάβουμε πόσο μικρό είναι να τσακωνόμαστε για αυτό που όλοι αγαπάμε την τεχνολογία... Και ναι πατάτα μου κάνει λίγο το κινητό αυτό αλλά έστω και ένας άνθρωπος να ωφεληθεί τότε καλό είναι που έγινε..

• Like 5
Δημοσ.

Επίσης έπρεπε να ξέρεις και εσύ και πόσο μάλλον η κοπέλα σου ότι τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και μια χαρά κατανοούν την χρήση τάμπλετ αι φον αι πάντ και ειδικό λογισμικό υπάρχει για την χρήση υπολογιστή ακόμα και με βλεματικη χρήση...Ύδρας 2 Ηλιούπολη μια μέρα θα χαρώ πολύ να στα δειξω και ίσως τότε ίσως καταλάβουμε πόσο μικρό είναι να τσακωνόμαστε για αυτό που όλοι αγαπάμε την τεχνολογία... Και ναι πατάτα μου κάνει λίγο το κινητό αυτό αλλά έστω και ένας άνθρωπος να ωφεληθεί τότε καλό είναι που έγινε..

H κοπελα μου, θα θελει σιγουρα να ερθει! Και εγω να σου πω την αληθεια. Καποτε την ειχα ακολουθησει στο κεντρο σπαστικων "Πορτα Ανοιχτη". Τι ειναι εκει ακριβως? Ειδικο Σχολειο? Η κοπελα μου κραταει παιδια με εγκεφαλικη παραλυση και νοητικη υστερηση. Δραμα.... Και αν ενδιαφερεται να ερθει ποτε μπορει? Ποιον ζηταει? Ρωταω γιατι ειναι κατι που το γουσταρει πολυ

Δημοσ.

Εγώ έψαχνα κάποια στιγμή να πάρω ένα κινέζικο Android με εξωτερική οθόνη για δευτερο, αλλά ήταν ακριβότερα από ότι τα περίμενα.

Έχουν κι αυτά το κοινό τους, πως να το κάνουμε.

Δημοσ.

Δεν βρισκω φατσουλα με facepalm. Το android εχεις περισσοτερες ποιοτικες εφαρμογες απο ολα τα αλλα λειτουργικα COMBINED. Κριμα μεν, αλλα ετσι ειναι. Οποτε αν του android που ειναι καλυτερες δεν ειναι ποιοτικες, των αλλων λειτουργικων τι ειναι? Εμετος?

Δημοσ.

Μην καταδικάζετε clam shell κινητό, και πολύ άργησε. Υπάρχουν μεγαλύτερες ηλικίες ή άνθρωποι που δεν μπορούν με τίποτα να καταλάβουν πώς λειτουργεί μια οθόνη αφής, και χρειάζονται οπωσδήποτε πλήκτρα και μια μεγάλη φωτεινή οθόνη. Σίγουρα δεν θα μπαίνουν σε playstore κλπ, αλλά μια κλήση θα μπορούν να κάνουν. Χίλια μπράβο απο εμένα στην samsung και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες για ποιο οικονομικές προτάσεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...