music_lover Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά ένα firmware update είναι,όποτε θέλει το ενεργοποιεί. 7
sk8harddiefast Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά ένα firmware update είναι,όποτε θέλει το ενεργοποιεί. Ας βγει να το δηλωσει και ας υποσχεθει πως θα το δωσει συντομα και εκει το συζηταμε. Προς το παρων υποθετικα εγω δεν ακουμπαω 450 ευρω. 2
michael92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Απο την αλλη παλι μας εχουν τρελανει στο marketing για το ποσο χρησιμες ειναι οι 4k τηλεορασεις. Σε λιγο θα τις δινουν δωρο στον δρομο σαν τις καρτες sim. Η τεχνολογια ειναι ετοιμη οχι μονο για το 4k αλλα και για το 8k και για την Oled και για την QLED και για την 4k QLED. (οπου qled = oled + quantum dot) To θεμα ειναι πως δεν μπορει να τα δωσει στην τιμη των 400 ευρω. Στην τιμη των 400 ευρω αυτο που παιρνεις εν ετη 2017 ειναι ενα αξιοπρεπες FHD και αυτο οχι σε ολες τις περιπτωσεις. Ο μονος λογος να παρεις 4k tv ειναι απλα γιατι εχει μια tv 50 χρονια και πρεπει να αλλαξεις tv. Και κανονικα την FHD θα την χαρεις τωρα ποιο πολυ αλλα επειδη τηλεοραση δεν παιρνεις καθε χρονο αλλα μια φορα στην 10ετια, ε θες να ειναι και λιγο future για να μην την αλλαξεις συντομα. Οποτε την παιρνεις 4k με την λογικη του μετα Η τεχνολογία δεν είναι έτοιμη για 4K πόσο μάλλον για 8K. Καλό 4K έχω δει μόνο σε tech demos, ότι άλλο footage έχω δει είναι γεμάτο noise grain.
vasilissouvlaki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Συγγνώμη τώρα αλλά επιδόσεις 1070 με 400 ευρώ, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. καλα κοψε κατι. 1
sk8harddiefast Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Η τεχνολογία δεν είναι έτοιμη για 4K πόσο μάλλον για 8K. Καλό 4K έχω δει μόνο σε tech demos, ότι άλλο footage έχω δει είναι γεμάτο noise grain. Η τεχνολογια δεν εστιαζεται στο Ελλαντα. Αν πας πχ Ιαπωνια, βλεπουνε ψηφιακα σε 4k η 8k αν δεν κανω λαθος? και εχουν κατι ταχυτητες internet που δεν θα ειχα αν ημουν μεσα στα κεντρικα της Google της Αθηνας. Απο την αλλη αν πας Β. Κορεα πχ, δεν εχουν ακομα internet.... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Συγγνώμη τώρα αλλά επιδόσεις 470 με 400 ευρώ, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. fixed... 3
michael92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Η τεχνολογια δεν εστιαζεται στο Ελλαντα. Αν πας πχ Ιαπωνια, βλεπουνε ψηφιακα σε 4k η 8k αν δεν κανω λαθος? και εχουν κατι ταχυτητες internet που δεν θα ειχα αν ημουν μεσα στα κεντρικα της Google της Αθηνας. Απο την αλλη αν πας Β. Κορεα πχ, δεν εχουν ακομα internet.... 4Κ monitor έχω. Οτιδήποτε εκτός από 4K demos είναι garbage γεμάτο noise, ακόμα και rips των 100-200GB. Το θέμα είναι να αγοράσουν τα studio ακριβές κάμερες και όχι τα σαπάκια τις 5K RED που νομίζεις ότι βλέπεις film. Εδώ υπάρχουν σειρές όπως το "The Walking Dead" που βλέπεις noise σε 720p footage. 1
wizard23 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Συγγνώμη τώρα αλλά επιδόσεις 1070 με 400 ευρώ, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. οι δα! 1
mansa2k Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Διαβάζοντας γενικώς σχόλια στο διαδίκτυο δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος από την fanbase της Sony για την απώλεια του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού. Η Sony με το ps4 παρέδωσε ένα σύστημα #4thegamers, δηλαδή αυτό που ήθελε και ο mainstream gamer. Ξαφνικά προέκυψε γκρίνια για την απώλεια ενός multimedia χαρακτηριστικού όταν οι ίδιοι έκραζαν παρουσιάσεις που επαναλάμβαναν όρους όπως TV, movies και multimedia. Μια χαρά απάντηση έδωσε στο συγκεκριμένο θέμα η Sony: "το PS4 Pro προορίζεται κυρίως για gaming". Τώρα τα υπόλοιπα για το αν και κατά πόσο επιθυμητό είναι το ps4pro που αλλάζει το εμπορικό μοντέλο και καταργεί τον όρο γενιά είναι κάτι που ο χρόνος θα δείξει. 2
Aias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Διαβάζοντας γενικώς σχόλια στο διαδίκτυο δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος από την fanbase της Sony για την απώλεια του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού. Η Sony με το ps4 παρέδωσε ένα σύστημα #4thegamers, δηλαδή αυτό που ήθελε και ο mainstream gamer. Ξαφνικά προέκυψε γκρίνια για την απώλεια ενός multimedia χαρακτηριστικού όταν οι ίδιοι έκραζαν παρουσιάσεις που επαναλάμβαναν όρους όπως TV, movies και multimedia. Μια χαρά απάντηση έδωσε στο συγκεκριμένο θέμα η Sony: "το PS4 Pro προορίζεται κυρίως για gaming". Τώρα τα υπόλοιπα για το αν και κατά πόσο επιθυμητό είναι το ps4pro που αλλάζει το εμπορικό μοντέλο και καταργεί τον όρο γενιά είναι κάτι που ο χρόνος θα δείξει. θελει να πουλησει τα 4κ blu ray players
firegarden Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 γιατι με το περασμα του χρονου ολες οι εταιριες θελουν να βγαλουν απο την μυγα ξιγκι. τοτε πουλουσε αυτο. τωρα πουλαει το υποτιθεμενο 4k gaming και ετσι πουλαει και τα players ξεχωριστα.. Διπλο κερδος Καταρχην ανεκαθεν ολες οι εταιρειες ηθελαν να βγαζουν απο τη μυγα ξυγκι, αυτο δεν κατι νεο. Ισχυε και την εποχη του PS3. Επισης, αυτο που πουλαγε παλιοτερα και πουλαει και τωρα και θα πουλαει παντα, ειναι οι συσκευες που προσφερουν τη μεγαλυτερη δυνατη χρησιμοτητα στον αγοραστη κι οχι συσκευες με κουτσουρεμενα χαρακτηριστικα. Και κατα τη γνωμη μου, η ζημια που εκανε η αποφαση να μην παιζει 4κ (ηδη την εχουν κραξει ουκ ολιγοι), θα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο τις οποιες πωλησεις 4κ players θα κανει. Διοτι κανεις δεν εγγυαται οτι οσοι αποφασισουν να παρουν ξεχωριστο standalone player, οτι αυτο θα ειναι της Sony κι οχι καποιας αλλης εταιρειας 2
KnightRider Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 αυτο που λενε μερικοι οτι η ταδε εταιρεια βιαστηκε και δεν εβαλε το ταδε χαρακτηριστικο που το εχετε δει γραμμενο? δηλαδη πιστευει ανθρωπος σοβαρος πως εκατσε η sony να δημιουργησει το αναβαθμισμενο ps4 και πανω στην βιασυνη της ξεχασε ή δεν προλαβε να βαλει το 4k player? και απο την στιγμη που ειχε διπλα της τα χαρακτηριστικα του νεου xbox για να βαλει τουλαχιστον τα ιδια αυτη παλι τα ξεχασε 'η δεν προλαβε. ελα χριστε μου τι ακουω... ρε συνελθετε. ποια βιασυνη ??? οτι η σονυ και καθε εταιρεια θα βγαλει καποιες τροποποιημενες εκδοσεις των μηχανηματων της ειναι γνωστο απο τα πρωτα προτζεκτ και πριν καν κυκλοφορησει η πρωτη γενια κονσολων. Οι εταιρειες εχουν στα χερια τους τεχνολογιες πολλων βηματων μπροστα και ξερουν ακριβως που θα εφαρμοσουν τι. Δεν εφαρμόζουν τίποτα σωστά η Sony. Eδώ να πούμε μας έβγαλε καινούργιο κινητό πριν λίγες μέρες η Sony το "Xperia X Compact" και δεν είναι αδιάβροχο,δεν έχει 4Κ εγγραφή βιντεο,πολύ bezel,με Snapdragon 650 και μας το πουλάει 450€ !!! δηλ είναι δυνατόν αυτή η εταιρία να προχωράει μπροστά στην τεχνολογία με αυτά που κάνει ???? To να βάλουν απλά δίσκο 4Κ Blu-Ray δεν νομίζω ότι είναι κάτι δύσκολο και ούτε να υπήρξε πρόβλημα,,,εδώ το Xbox One S έχει άνετα 4Κ Blu-Ray και δεν μπορεί η Sony ?? που υποτίθεται είναι μια εταιρία πολλών βημάτων μπροστά !!!!! 1
MechaCorn Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εφαρμόζουν τίποτα σωστά η Sony. Eδώ να πούμε μας έβγαλε καινούργιο κινητό πριν λίγες μέρες η Sony το "Xperia X Compact" και δεν είναι αδιάβροχο,δεν έχει 4Κ εγγραφή βιντεο,πολύ bezel,με Snapdragon 650 και μας το πουλάει 450€ !!! δηλ είναι δυνατόν αυτή η εταιρία να προχωράει μπροστά στην τεχνολογία με αυτά που κάνει ???? To να βάλουν απλά δίσκο 4Κ Blu-Ray δεν νομίζω ότι είναι κάτι δύσκολο και ούτε να υπήρξε πρόβλημα,,,εδώ το Xbox One S έχει άνετα 4Κ Blu-Ray και δεν μπορεί η Sony ?? που υποτίθεται είναι μια εταιρία πολλών βημάτων μπροστά !!!!! Η sony σαν εταιρία δεν ξέρει τι τις γινεται, έχει μείνει στις εποχές που έκανε ο,τι ήθελε, την κατέστρεψε ο ανταγωνισμός και έχει μείνει με ένα ps4. Στα κινητά είναι άνετα στις 5 χειρότερες εταιρίες , τρομερή υπερκοστολογηση, τελείως ανούσιες συσκευές, fail design. Τα Vaio τα πουλησε, τις μπαταρίες τις πούλησε και στον τομέα ήχος και εικόνα ζοριζεται να περάσει τον ανταγωνισμό. Δεν θέλω να το παίζω οργισμένος hater αλλά η εταιρια είναι πλεον περασμενα μεγαλεία. 2
logistoulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 προσωπικα δεν εχω δει ουτε μια ταινια σε ps2, ps3, ps4... λογικο να μην παιζει 4k ταινιες blue ray.. η sony θελει να πουλησει και κανενα blue ray player. αν τα βαλει ολα σε μια συσκευη την εκατσε. απλο μαρκετινγκ ειναι.Έισαι μάλλον σχετικά νέος για πολλούς το ps2 ήταν το πρώτο πράγμα που μας έκανε να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε βίντεο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα