Προς το περιεχόμενο

Nέου iPad Air 3 release date;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άμα είναι στα 1.3 κιλά δεν έχει νόημα ο air, έτσι κι αλλιώς έχουν πανομοιότυπες τιμές. Θα πάω για τον νέο pro. i5/8gb ram 256 ssd λογικά με κανά 1200αρί?

Ναι παραπάνω το pro με 256 κανένα 1400αρι περίμενε για τιμή skroutz μιλώντας πάντα. 1200 λογικά από ebay ή amazon...

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει εμένα το pro, το 'χουμε στο γραφείο και είναι... λάπτοπ "ξαπλωμένο" στο τραπέζι (τεράστιο, "γκουμούτσα").

Το Αιρ 3 με ενδιαφέρει... Άντε να βγει, να ξέρω αν θα κάνω αγορά αυτό (πρώτα) ή ένα μόνιτορ που θέλω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς, εάν τελικά θα βγει εντός 2016 το νέο-α iPad ή τελικά (και λόγο Pro που σχετικά πρόσφατα βγήκε) θα πάει όπως λένε οι φήμες για Μάρτη του 2017;;;;;

Για τα air οκτώβριο και πολύ άργησε την αναβάθμιση τους. Η άφιξη του air 3 καθυστέρησε άλλωστε εν όψει της άφιξης ipad pro 9,7 προφανώς για να μη καταδικάσουν το ένα από τα δύο μοντέλα χωρίς λόγο.. Εξ'άλλου ό,τι ζητούσαμε από ένα ipad το υλοποίησαν και με το παραπάνω στα pro 9.7. Εαν βιάζεσαι να αγοράσεις δεν έχεις παρά να επιλέξεις το pro 9.7'' που υποστηρίζει και το apple pencil. Ειδάλλως οκτώβριο με τα νέα macbook. Εγώ προβλέπω μία ανακατάξη στα μοντέλα γιατί η apple απεχθάνεται τον κορεσμό στα διαθέσιμα μοντέλα. Θα δούμε νέες ευρύτερες κατηγορίες που ίσως οδηγήσουν τα air σε κατάργηση, και καθιερώσουν τα pro σε main line με άλλη ονομασία & ένα μικρό hardware lift. Το μέλλον των ipad mini αμφίβολο. Ή δε θα επιβιώσουν ή θα φάνε την θέση των air με καλύτερο hardware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...