lupus_Hegemonia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γνωρίζει κανείς, εάν τελικά θα βγει εντός 2016 το νέο-α iPad ή τελικά (και λόγο Pro που σχετικά πρόσφατα βγήκε) θα πάει όπως λένε οι φήμες για Μάρτη του 2017;;;;;
lupus_Hegemonia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μακάρι! Κάτι διάβασα για τα λάπτοπ... Αλλά υπάρχει "σιγή ιχθύος" για τα iPads...
Neg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μακάρι! Κάτι διάβασα για τα λάπτοπ... Αλλά υπάρχει "σιγή ιχθύος" για τα iPads... Βασικά για εμένα πλέον τα iPad στις τιμές που έφτασαν είναι νεκρή κατηγορία αφού με μερικά λεφτά παραπάνω αγοράζεις Macbook.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν με ενδιαφέρει το λάπτοπ. Θέλω την αυτονομία, την mobility του και τα apps του iPad. Μιλάω για ταμπλέτα, δεν μίλησα για λάπτοπ. Κατ' εμέ, ακριβώς το αντίθετο ισχύει - τα λάπτοπ "πεθαίνουν". Ή αν θες τα desktop (πάρε όποιο προτιμάς). Σε λίγο ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ θα κυκλοφορούν με υπερ-τούμπανα τάμπλετς. 1
Neg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μακάρι! Κάτι διάβασα για τα λάπτοπ... Αλλά υπάρχει "σιγή ιχθύος" για τα iPads... Όσο δεν μπορώ να προγραμματίσω εφαρμογές στο iPad ή να επεξεργαστώ γραφικά μέσω Affinity Photo τότε για εμένα παραμένει μία συσκευή με ελλείψεις.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ε... μα τότε έχεις τον Mac (γενικά).Τα τάμπλετς δεν είναι για να... προγραμματίζεις!!!! Όπως (στην δική μου περίπτωση, Designer) δεν είναι για να... ζωγραφίζεις, εξού και ΔΕΝ ΠΗΡΑ το Pro με το... στυλό! Οι ταμπλέτες είναι gadget-ιά για να την έχεις στο τσαντάκι σου και να κάνεις διάφορα που δεν μπορείς να κάνεις με το κινητό σου, για να 'χεις μεγαλύτερη οθόνη να μη ξεστραβώνεσε σε μέιλς, σε παιχνίδια και σερφάρισμα κτλ... ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ, δηλαδή! Αργότερα... βλέπουμε. Βασικά... ονειρεύομαι κάποτε να 'χω "εργαλεία" σαν εκείνα τα gadgets της τηλεοπτικής σειράς "The Expanse"! Κινητό-διαφανές γυαλί με ολόγραμμα-κουμπιά, ανάλογο τάμπλετ, Google-maps που να γίνονται... 3D-ολόγραμμα κτλ! Χεχεχε... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 @Neg για τα νεα macbook γνωριζουμε αν θα ερθουν με skylake ?
Neg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 @Neg για τα νεα macbook γνωριζουμε αν θα ερθουν με skylake ? Λογικά ναι δεν θα έχει νόημα να βάλουν την παλαιά γενιά επεξεργαστών.
kaktos77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτι ακούγεται για kaby lake επεξεργαστές θα δούμε τον άλλο μήνα...
haris013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 παιδιά ξέρετε αν θα παρουσιαστούν και τα air? ή πότε θα τα βγάλει? έχω ψηθεί για macbook air 13' αλλά νομίζω δεν λέει να πάρω με skylake cpu αμα είναι να βγεί με caby. τα νέα pro ξέρουμε περίπου βάρος ή στο περίπου αυτονομία? αμα είναι να πάω στο νέο pro..
kaktos77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον θα βγάλουν και τα air τον επόμενο μήνα με 1 ή και τα δυο pro(13,3 και 15,4). Εγώ περιμένω πως και πως το pro γιατι δεν αξίζει να πάρω του 2015 τώρα. Το βάρος θα ειναι κοντά στο 1,3kg όπως και ο προκάτοχος αυτονομία 9-10 ώρες με browsing. Ας ελπίσουμε ότι θα βγουν όντως τον άλλο μήνα και δεν θα πάμε του χρόνου... 1
haris013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 άμα είναι στα 1.3 κιλά δεν έχει νόημα ο air, έτσι κι αλλιώς έχουν πανομοιότυπες τιμές. Θα πάω για τον νέο pro. i5/8gb ram 256 ssd λογικά με κανά 1200αρί?
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 άμα είναι στα 1.3 κιλά δεν έχει νόημα ο air, έτσι κι αλλιώς έχουν πανομοιότυπες τιμές. Θα πάω για τον νέο pro. i5/8gb ram 256 ssd λογικά με κανά 1200αρί? 1299€ δυτική Ευρώπη, Ελλάδα βάλε 100€ καπέλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα