dimpa16 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Και με το χρέπι είμαι σίγουρος ξεχωρίζεις. Δεν υπάρχει άλλος. Αν ξεχωριζω λεει. Σαν τη μυγα μες το γαλα
Passionate Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Επίσης υπάρχει και στα 95€ το zte nubia z7 max https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-zte-nubia-z7-max
vgiozo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Επίσης υπάρχει και στα 95€ το zte nubia z7 max https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-zte-nubia-z7-max ِΑν είχε 800άρα μπάντα καλά θα ήταν...αλλά αποκλείω πλέον όσα δεν την υποστηρίζουν...δεν αγοράζω ούτε μία φορά στα 2 χρόνια κινητό, δεν θα πάρω κάποιο που μπορεί να μου θέσει προβλήματα στο μέλλον με τέτοιες ελλείψεις. ...είναι και 5.5", προσωπικά το προτιμώ όσο πιο μαζεμένο γίνεται Κατά τ' άλλα αξιολογότατο με καλές επιδόσεις παντού....
Lnk Hlk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Στο efox και στο Aliexpress υπάρχει διαθέσιμη και η διεθνής έκδοση, που υποστηρίζει την Β20/800 μπάντα, αλλά στα 150-160$ τελικά το σκέφτομαι. τί θήκες υπάρχουν γι αυτό το κινητό; Από φωτογραφική οι κάτοχοι ικανοποιημένοι; Το efox τι λέει σαν κατάστημα? Είναι αξιόπιστο? Προχωράμε άφοβα σε αγορά?
vgiozo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Το efox τι λέει σαν κατάστημα? Είναι αξιόπιστο? Προχωράμε άφοβα σε αγορά? Δεν το έχω ψάξει, θετικά σχόλια έχω διαβάσει αλλά θα μπορούσε να ήταν και τυχαίο δειγμα, όπως συμβαίνει με όλα τα μαγαζιά
Lnk Hlk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Κάποιος που να έχει εμπειρία απο το κατ/ μα παιδιά? Ευχαριστώ φίλε για την απάντησή σου ..
vgiozo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Κάποιος που να έχει εμπειρία απο το κατ/ μα παιδιά? Ευχαριστώ φίλε για την απάντησή σου .. Κοίτα, αγοράζεις με paypal οπότε ως προς τη παραλαβή αυθεντικού και λειτουργικού τηλεφώνου είσαι καλυμμένος......επίσης είσαι καλυμμένος για τους πρώτους 6 μήνες... το θέμα είναι το aftersales, από κει και πέρα, αλλά είναι δύσκολο να βρεις επαρκείς απόψεις, γιατί δεν είναι τόσο δημοφιλες το μαγαζί...απευθύνεται στη γερμανική αγορά περισσότερο (όπως άλλα στην ισπανική κοκ) Έχουν ψωνίσει από εκεί άτομα κι έχουν παραλάβει αυτό που παρήγγειλαν...και να είναι κακό στην υποστήριξη, μπορεί να μην χρειαστεί να ασχοληθείς ποτέ. ...η εναλλακτική του Αλιεξπρεσσ για μένα δεν είναι εναλλακτική
Lnk Hlk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Aftersales είναι ρίσκο για τα περισσότερα κινεζομάγαζα. Στο συγκεκριμένο με δελέασε τιμή κ οτι στέλνει απο ευρωπαική αποθήκη. Οπότε φεύγει το άγχος τελωνείου κτλ ..Ουφ ...
vgiozo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Aftersales είναι ρίσκο για τα περισσότερα κινεζομάγαζα. Στο συγκεκριμένο με δελέασε τιμή κ οτι στέλνει απο ευρωπαική αποθήκη. Οπότε φεύγει το άγχος τελωνείου κτλ ..Ουφ ... Κανονικά απο Κίνα στέλνει νομίζω, μπορείς να επιλέξεις θαρρώ και αποστολή από ευρωπαϊκή αποθήκη, αν υπάρχει απο΄θεμα, αλλα νομίζω τα προϊόντα του γενικα αποστέλλονται από Κίνα.
ziaba Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 οποίος δεν θέλει να μπλέκει με Κίνα παίζει στο eshop στα 199€ http://www.e-shop.gr/kinito-yotaphone-2-p-TEL.008391
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 106€ ειχε απο Κινα πριν 2 μηνες οπως μπορεις να δεις σε παραπανω ποστ στο τοπικ, τα 199 ειναι παααααρα πολλα. 1
stelios18120 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Τα 199€ είναι όντως πολλά για το συγκεκριμένο κινητό Στα 106€ που ήταν πριν ένα δίμηνο ήταν σούπερ τιμη. 1
vgiozo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 η ευρωπαϊκή έκδοση δεν έχει παίξει ποτέ στα 100-106€, η κινέζικη ή τί είναι σαφώς απαντάται πιο φθηνά. Για την ευρωπαϊκή, μια τιμή στα +20-30€ είναι πιο συνηθισμένη, όσο το κοίταζα τουλάχιστον....οπότε η πραγματική διαφορά είναι + 70€ + εγγύηση "από Ελλάδα" / ελληνικό μαγαζί. του e-shop ξέρουμε τί έκδοση είναι;
nonameno12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Καλημερα, πηρα άλλα δυο Yotaphone για φιλους απο το eFox μετα το δικο μου απο Gearbest. Δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το eFox, παρηγγειλα το λευκο YD201 απο Κινα στις 03/01/2017 και μετα απο ενα μηνα που εδεησαν να ασχοληθουν με την παραγγελια μου ειπαν οτι δεν το ειχαν πια σε στοκ, μονο το μαυρο YD201 το οποιο εφτασε μετα απο αλλο ενα μηνα. Πηρα το YD206 απο την ευρωπαική τους αποθηκη (eFox παλι, στην Ολλανδια) για Ελλαδα και κανει βολτες σε ολη την Ευρωπη εδω και 15 μερες. Γενικα πολυ πιο ικανοποιημενος απο το Gearbest και απο παραγγελιες και απο συννενοηση. Χρησιμοποιησα το YD201 για μια εβδομαδα, ειχε ημερομηνια κατασκευης 11/2016 ενω το YD206 ηταν μεσα του '15 και πιστευω οτι το παλιο ειχε λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Ειναι high class κινητο και θελω να το κρατησω για καιρο και ενω σκεφτηκα να κανω τραμπα YD201 με YD206, τελικα θα μεινω με το κινεζικο και ελπιζω να βαλουν 1800 4G μπαντα συντομα εδω Αγγλια. Και sτα δυο εβαλα τη ρωσικη εκδοση του Android 5.1, με την προοπτικη να δεχθουν το 6 που ειναι σε beta. Επισης ακομη και το YD201 ειχε την Hong Kong YD206 εκδοση του Android 4.4 οταν ηρθε
dimos15 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καλημερα, πηρα άλλα δυο Yotaphone για φιλους απο το eFox μετα το δικο μου απο Gearbest. Δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το eFox, παρηγγειλα το λευκο YD201 απο Κινα στις 03/01/2017 και μετα απο ενα μηνα που εδεησαν να ασχοληθουν με την παραγγελια μου ειπαν οτι δεν το ειχαν πια σε στοκ, μονο το μαυρο YD201 το οποιο εφτασε μετα απο αλλο ενα μηνα. Πηρα το YD206 απο την ευρωπαική τους αποθηκη (eFox παλι, στην Ολλανδια) για Ελλαδα και κανει βολτες σε ολη την Ευρωπη εδω και 15 μερες. Γενικα πολυ πιο ικανοποιημενος απο το Gearbest και απο παραγγελιες και απο συννενοηση. Χρησιμοποιησα το YD201 για μια εβδομαδα, ειχε ημερομηνια κατασκευης 11/2016 ενω το YD206 ηταν μεσα του '15 και πιστευω οτι το παλιο ειχε λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Ειναι high class κινητο και θελω να το κρατησω για καιρο και ενω σκεφτηκα να κανω τραμπα YD201 με YD206, τελικα θα μεινω με το κινεζικο και ελπιζω να βαλουν 1800 4G μπαντα συντομα εδω Αγγλια. Και sτα δυο εβαλα τη ρωσικη εκδοση του Android 5.1, με την προοπτικη να δεχθουν το 6 που ειναι σε beta. Επισης ακομη και το YD201 ειχε την Hong Kong YD206 εκδοση του Android 4.4 οταν ηρθε να ρωτησω κατι εχω yotaphone yd206 με περασμενη την ρωσικη 5.1 αλλα θελω να δω αν το κινητο ειναι απο κινα η hong kong γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα