Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν και αλλες επιλογες στο ιδιο στυλ:

http://www.xiaomitoday.com/dual-screen-electronic-ink-showdown-oukitel-u6-vs-siswoo-r9-darkmoon/

αλλα ειναι πολυ πιο ακριβα και για μενα ειναι πιο σημαντικη η ΑΜΟLED παρα η μεταλλικη κατασκευη, συν η υποστηριξη με updates

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο σκοτάδι λειτουργεί η ασπρόμαυρη οθόνη?

Με ελαχιστο φωτισμο, φαινεται κατι λιγο (σε παραπέμπω στο post μου στην προηγουμενη σελιδα). Φωτιζομενη δεν είναι....

• Like 1
Δημοσ.

Με ελαχιστο φωτισμο, φαινεται κατι λιγο (σε παραπέμπω στο post μου στην προηγουμενη σελιδα). Φωτιζομενη δεν είναι....

δηλ χωρίς φως είναι άχρηστη? 

Δημοσ.

Οσο και ενα βιβλιο. Γιατι μπερδευεσαι; :)

απλά θέλω να καταλάβω πως λειτουργεί αυτή η οθόνη δεν την έχω δει από κοντά
Δημοσ.

δηλ χωρίς φως είναι άχρηστη? 

Αν είναι όλα τα φωτα κλειστα ΝΑΙ! Αν υπαρχει ελαχιστη πηγή φωτος, κατι αχνοφαινεται :) (Όπως ειπα, δες προηγουμενη σελιδα)

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να βρω πλαστικη θηκη απο Ελλαδα?

Για οποιον ενδιαφερεται να το παρει διαβασα οτι το 201 εχει προβληματα γιατι ειναι πρωτη παρτιδα

ενω τα 205 -206 δευτερη παρτιδα

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να βρω πλαστικη θηκη απο Ελλαδα?

Για οποιον ενδιαφερεται να το παρει διαβασα οτι το 201 εχει προβληματα γιατι ειναι πρωτη παρτιδα

ενω τα 205 -206 δευτερη παρτιδα

Ελλαδα, ξεχνα το! Απο αμαζον αλλα η σιλικονης δεν με τρελαινουν..........Καλυτερα full body protector.....

To banggood και οι λοιποι εχουν μοσχοπουλησει, δεν εχουν προβληματα...."Τα προβληματα" που λες αφορουν το battery drain στην lollipop, το οποιο σε εμενα (παραδοξως) δεν εμφανιζεται.....Υπαρχουν και αξιολογησεις στα καταστηματα για οσους εχουν αμφιβολιες....

Το 201 ειναι για Κινεζικη αγορα, ενω το 206 για Ευρωπαικη (International). Η διαφορα ειναι στη 3G 800mhz μπαντα (με 4G LTE ολα τελεια!). Τα νουμερα δεν ειναι παρτιδες αλλα οι κωδικες ονομασιες για τις εκδοσεις που προοριζονται για αλλες αγορες (Κινα, Ευρωπη). Πρωτα βγηκε Ευρωπη και μετα Ανατολη και ακυρωθηκε η κυκλοφορια Αμερικη γιατι δεν επιασε στοχους....Αν το πας ετσι, η 201 ειναι Ευρωπαικη....

Δημοσ.

μα η 201 ευρωπαικη ειναι

H 201 προοριζεται για την Κινα, η 206 για την Ευρωπη.....Αν ηταν ετσι τα κινεζομαγαζα θα ειχαν και την 206 για πουλημα.....

Δημοσ.

H 201 προοριζεται για την Κινα, η 206 για την Ευρωπη.....Αν ηταν ετσι τα κινεζομαγαζα θα ειχαν και την 206 για πουλημα.....

στο review που εκανες γραφεις "Είναι το κινεζικο (YD 206) και μεχρι στιγμης όλα πανε καλα!"

Δημοσ.

στο review που εκανες γραφεις "Είναι το κινεζικο (YD 206) και μεχρι στιγμης όλα πανε καλα!"

Τοτε εκανα λαθς :P Βαριεμαι να κανω edit, τα μπερδεψα :P Οπως και να εχει δεν υπαρχει προβλημα λειτουργικο.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...