Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

WIND και Vodafone, εκτός Αθηνών είναι ψιλό must η 800αρα για το 4g

Τώρα να ρωτήσω εγώ, από που προκύπτει ότι η Cosmote δεν χρησιμοποιεί την 800αρα στην επαρχία για 4G;

Δημοσ.

Τώρα να ρωτήσω εγώ, από που προκύπτει ότι η Cosmote δεν χρησιμοποιεί την 800αρα στην επαρχία για 4G;

COSMOTE έχω κινητό χωρίς 800αρα μπαντα, κ έχω συνέχεια 4G επαρχία κ παντού.
Δημοσ.

παρελαβα την international εκδοση απο efox

μετα απο 5 ημερες με το τηλεφωνο 

θετικα η πίσω οθόνη με αρκετα καλη ανάλυση 

αρνητικα 

η κάμερα ισως είναι απο τις χειρότερες που έχω συναντήσει σε τηλεφωνο

η κυρια οθονη μεγαλη απογοήτευση διάβαζα για amoled και fhd αλλα στην πραγματικοτητα πολυ μετρια

η μπαταρια με απλη χρηση δεν μου βγαζει ουτε μερα απλα τραγικη

συμπερασμα το τηλεφωνο σαν ιδεα ειναι πολυ ενδιαφερουσα σαν υλοποίηση ομως μέτρια απορώ με την αρχικη κοστολόγηση της συσκευής στα 699Ε

Δημοσ.

παρελαβα την international εκδοση απο efox

μετα απο 5 ημερες με το τηλεφωνο 

θετικα η πίσω οθόνη με αρκετα καλη ανάλυση 

αρνητικα 

η κάμερα ισως είναι απο τις χειρότερες που έχω συναντήσει σε τηλεφωνο

η κυρια οθονη μεγαλη απογοήτευση διάβαζα για amoled και fhd αλλα στην πραγματικοτητα πολυ μετρια

η μπαταρια με απλη χρηση δεν μου βγαζει ουτε μερα απλα τραγικη

συμπερασμα το τηλεφωνο σαν ιδεα ειναι πολυ ενδιαφερουσα σαν υλοποίηση ομως μέτρια απορώ με την αρχικη κοστολόγηση της συσκευής στα 699Ε

Με γειες! Εξαρταται και απο πιο κινητο μεταπηδησες στο yotaphone, οσον αφορα την οθονη :D

Αλλο να το αγοραζεις για τα high end χαρακτηριστικα και αλλο για ενα καθημερινο και ελαχιστα εφετζιδικο κινητο...Το κοστολογησαν λογω της δευτερης οθονης αλλα εφαγαν φολα λογω Iphone, πιθανον και One Plus....Eξαλλου, το κινητο απο promotion.......το απολυτο τιποτα!!!

Κατι αναμικτα review ενος χρονου.....

Αν δεν βαριεσαι κανε ενα downgrade, γιατι η lollipop εχει drain....

Δημοσ.

Στο gsmarena βέβαια, λένε πως η πίσω κάμερά του είναι καλύτερη από την αντίστοιχη 8mp παλιότερου Iphone...

...η μπροστινή κάμερα, τα ρεβιου λένε πως όντως είναι κακή

Δημοσ.

Στο gsmarena βέβαια, λένε πως η πίσω κάμερά του είναι καλύτερη από την αντίστοιχη 8mp παλιότερου Iphone...

...η μπροστινή κάμερα, τα ρεβιου λένε πως όντως είναι κακή

Ολα ειναι υποκειμενικα...Εξαρταται πιο κινητο ειχες πριν για να το συγκρινεις....

Δημοσ.

εδώ εφαρμογές για την ασπρόμαυρη οθόνη του γιωτοτηλεφώνου

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Alex+Archen

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Markus+Unterkofler

https://play.google.com/store/apps/developer?id=egorvas

και για να καταβάλετε ότι έχετε ευρωπαϊκό YD201 το imei πρέπει να ξεκινάει απ τον αριθμό 35643106 και στον Κινέζο YD206 ξεκινάει από τον αριθμό 35969406

Δημοσ.

Απο Παρασκευη που ξεκινησα να το χρησιμοποιω η μπαταρια βγαζει ανετα την ημερα με αρκετη χρηση, εχω το κινεζικο ΥD206 με την τελεταια ευρωπαική ΡΟΜ. Ειναι ποιοτικο κινητο, για τα χρηματα του ειμαι πολυ ικανοποιημενος και το προηγουμενο μου κινητο ειναι το Moto X 1ης γενιας με 4.7" 720p non pentile AMOLED οθονη και Cyanogen 13 (Marshmallow). Πριν απο αυτο ειχα Samsung Galaxy S4.

Σα μεγαλυτερη χρηση ειναι να διαβαζω βιβλια, περα απο αρκετα τηλεφωνηματα και IM αλλα το χρησιμοποιησα επισης για καποιες ωρες σε Google Maps. Ενα σχολιο που καναν οι συνομιλητες ηταν οτι ακουγομουν πολυ καθαρα και ρωτουσαν αμα επαιρνα απο σταθερο,

Την καμερα την εχω δοκιμασει μονο και δεν την εχω ψαξει ακομα.

Ετρεξα μερικα benchmarks απο περιεργεια για να δω τον επεξεργαστη και τη gpu (2.27Ghz και 578MHz αντιστοιχα) επειδη ειναι ασυνηθιστη εκδοση του Snapdragon 801

Ενα προβλημα που εχω ειναι οτι δεν εχει ερθει η πλαστικη θηκη ακομα και η αλουμινενια ριχνει το σημα του τηλεφωνου, πολυ...

Παντως το κινητο ειναι μουρη, ο κοσμος εντυπωσιαζεται ειδικα οταν βαζω selfie στην eink οθονη

• Like 1
Δημοσ.

εδώ εφαρμογές για την ασπρόμαυρη οθόνη του γιωτοτηλεφώνου

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Alex+Archen

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Markus+Unterkofler

https://play.google.com/store/apps/developer?id=egorvas

και για να καταβάλετε ότι έχετε ευρωπαϊκό YD201 το imei πρέπει να ξεκινάει απ τον αριθμό 35643106 και στον Κινέζο YD206 ξεκινάει από τον αριθμό 35969406

Μονο που οι εφαρμογες θελουν lollipop και ειναι λιγο προβλημα.....Για να μην κουραζω με απανωτα μηνυματα στο xda υπαρχει thread....Ολοι εχουν τις καλυτερες εντυπωσεις αρκει να εχει kit kat...Οσοι εβαλαν lollipop, και με τη χρηση της ink οθονης, παρατηρησαν drain....

Δημοσ.

Ολα ειναι υποκειμενικα...Εξαρταται πιο κινητο ειχες πριν για να το συγκρινεις....

Πιο κινητό είχες εσύ πριν, ας πούμε;

http://www.gsmarena.com/yotaphone_2-review-1200p9.php

YotaPhone 2 snaps amazingly good 8MP shots - if our test charts and posters are to be believed, it's even better than the 8MP camera on iPhone 6. The shots have plenty of resolved detail, impressively contained noise without any obvious noise reduction smears, and no oversharpening. Best of all, the processing itself is so mature that when pixel-peeping, it's hard to tell the photos come from a cameraphone and not a dedicated digicam

Δημοσ.

Απο Παρασκευη που ξεκινησα να το χρησιμοποιω η μπαταρια βγαζει ανετα την ημερα με αρκετη χρηση, εχω το κινεζικο ΥD206 με την τελεταια ευρωπαική ΡΟΜ. Ειναι ποιοτικο κινητο, για τα χρηματα του ειμαι πολυ ικανοποιημενος και το προηγουμενο μου κινητο ειναι το Moto X 1ης γενιας με 4.7" 720p non pentile AMOLED οθονη και Cyanogen 13 (Marshmallow). Πριν απο αυτο ειχα Samsung Galaxy S4.

Σα μεγαλυτερη χρηση ειναι να διαβαζω βιβλια, περα απο αρκετα τηλεφωνηματα και IM αλλα το χρησιμοποιησα επισης για καποιες ωρες σε Google Maps. Ενα σχολιο που καναν οι συνομιλητες ηταν οτι ακουγομουν πολυ καθαρα και ρωτουσαν αμα επαιρνα απο σταθερο,

Την καμερα την εχω δοκιμασει μονο και δεν την εχω ψαξει ακομα.

Ετρεξα μερικα benchmarks απο περιεργεια για να δω τον επεξεργαστη και τη gpu (2.27Ghz και 578MHz αντιστοιχα) επειδη ειναι ασυνηθιστη εκδοση του Snapdragon 801

Ενα προβλημα που εχω ειναι οτι δεν εχει ερθει η πλαστικη θηκη ακομα και η αλουμινενια ριχνει το σημα του τηλεφωνου, πολυ...

Παντως το κινητο ειναι μουρη, ο κοσμος εντυπωσιαζεται ειδικα οταν βαζω selfie στην eink οθονη

Το εκανες update κατευθειαν στην lollipop η εμεινες για λιγο στη stock για δοκιμες? Αν δοκιμασες kit kat παρατηρησες διαφορα στις επιδοσεις σε σχδεση με τη lollipop?

Επισης τι φορτιστη εχει? Ευρωπαικό η Αμερικάνικο?

Δημοσ.

Μονο που οι εφαρμογες θελουν lollipop και ειναι λιγο προβλημα.....Για να μην κουραζω με απανωτα μηνυματα στο xda υπαρχει thread....Ολοι εχουν τις καλυτερες εντυπωσεις αρκει να εχει kit kat...Οσοι εβαλαν lollipop, και με τη χρηση της ink οθονης, παρατηρησαν drain....

μια χαρά είναι η lollipop στο YD201 στον Κινέζο YD206  υπάρχει θέμα.... νομίζω λόγω ότι είναι μαγειρεμένη rom απ το ευρωπαϊκό

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρά είναι η lollipop στο YD201 στον Κινέζο YD206  υπάρχει θέμα.... νομίζω λόγω ότι είναι μαγειρεμένη rom απ το ευρωπαϊκό

Μακαρι να επεφτε μαγειρεμα, αλλα δεν ειναι σαν τα xiaomi :D Ειναι εργοστασιακη Multilanguage, απλα η Lollipop, εχει drain....οποιος παρελαβε και εκανε εκτενη χρηση της μπαταριας ας μας δωσει τα φωτα του....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...