Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω παραγγειλει την εκδοση με android 5 και υποστήριξη της 800 μπαντας 4g απο efox στα 150$.Η εκδοση του banggood ειναι με 4.4 και χωρις την 800 (wind)4g,Tο τηλέφωνο ειναι κατι πραγματικα καινοτόμο και στην τιμη που ειναι τωρα ειναι ευκαιρια

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρελαβα και οι πρωτες εντυπώσεις ειναι πολυ θετικες, ακομα και απο το κουτί μονο με το μαγνητικο κλεισιμο. Προσπαθησαν να δικαιολογησουν την πολυ υψηλη αρχικη τιμη με ποιοτικη αισθηση.

Ηρθε με Android 4.4 εκδοσης Hong Kong αλλα πηρε ευκολα την τελευταια ευρωπαικη 5.0.

Τελος ο επεξεργαστης ειναι Snapdragon 801 ενω περιμενα 800 και ο φορτιστης υποστηρίζει Quick Charge 2.0. Θα το δοκιμασω με ασυρματη φορτιση και θα μεταφερω περαιτερω εντυπωσεις

post-206387-0-79382800-1474658455_thumb.jpg

post-206387-0-68308500-1474659180_thumb.jpg

post-206387-0-90830200-1474659240_thumb.jpg

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδιά από email που μου ήρθε στο everbuying 129,99$ περίπου 115 ευρώ

http://www.everbuying.net/product1159780.html

Λίγο πιο "κανονική" τιμή για το hardware που έχει.

163€ εδω πλεον

και 127€ στου #1.

Στα 100 μπορει να ψηνομουν (αν η οθονη e-ink δεν εκανε σε καθε αλλαγη αυτα τα "reverse flashes" που ειναι βεβαια απαραιτητα για να καθαριζει την προηγουμενη εικονα, θα ψηνομουν εξαρχης)

Δημοσ.

Παρελαβα και οι πρωτες εντυπώσεις ειναι πολυ θετικες, ακομα και απο το κουτί μονο με το μαγνητικο κλεισιμο. Προσπαθησαν να δικαιολογησουν την πολυ υψηλη αρχικη τιμη με ποιοτικη αισθηση.

Ηρθε με Android 4.4 εκδοσης Hong Kong αλλα πηρε ευκολα την τελευταια ευρωπαικη 5.0.

Τελος ο επεξεργαστης ειναι Snapdragon 801 ενω περιμενα 800 και ο φορτιστης υποστηρίζει Quick Charge 2.0. Θα το δοκιμασω με ασυρματη φορτιση και θα μεταφερω περαιτερω εντυπωσεις

Δεν έχει 800άρα μπάντα ε;

Είναι hardware το θέμα, όχι software; (ρωτάω επειδή λες πως πε΄ρασες την ευρωπαϊκή ΡΟΜ)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει 800άρα μπάντα ε;

Είναι hardware το θέμα, όχι software; (ρωτάω επειδή λες πως πε΄ρασες την ευρωπαϊκή ΡΟΜ)

Η ευρωπαϊκή έκδοση που έχει το Efox, υποστηρίζει την 800αρα....Το "κινεζικό" δεν υποστηρίζει την 800αρα ενώ το Ευρωπαϊκό την υποστηρίζει (Inernational)

Το "μειονέκτημα" με το Ευρωπαϊκό είναι πως έρχεται με lollipop και έχω διαβάσει τα χειρότερα για την αυτονομία...όλοι λένε downgrade σε kitkat....

Δημοσ.

Με το firmware EU1.1.124b τo βλεπει σαν ευρωπαικο YD201 αντι για YD206 αλλα αυτο δεν αλλαζει τις 4g μπαντες, ειναι θεμα hardware.

Μολις δω πως παει η μπαταρια θα σας πω, ειχα παραλαβει απο την Τριτη και ηταν on σε αναμονη με 42% χθες αλλα περιμενα την αλουμινενια θηκη. Δεν ηθελα να χρησιμοποιω κινητο με δυο οθονες χωρις case και προστατευτικα οθονης

post-206387-0-49592100-1474743174_thumb.jpg

post-206387-0-77424400-1474743311_thumb.jpg

Δημοσ.

Στην ουσια απο χθες το εχω βαλει μπρος αλλα τη μεγαλυτερη χρηση το smartphone μου και πριν αυτο τα pda ειναι για να διαβαζω βιβλια. Απο το 2005 διαβαζα σε 3μισαρα TFT του pda και τα τελευταια χρονια σε AMOLED που με εχει βολεψει, πηρα tablets και kindle αλλα περισσοτερο βολευει το κινητο που το εχω συνεχεια μαζι

Τωρα για χρηση της 2ης οθονης, βλεπω να εχω αυτη την οθονη με ρολοι και ειδοποιησεις για να μη χρειαζεται να ανοιγω την οθονη του κινητου και για αναγνωστη βιβλιων. Θα μου λειψει απο το Μoto X (2013) το Active display και το αντιστοιχο χαρακτηριστικο σε CyanogenMod οποτε θα δω αν βολεψει η μονιμη οθονη eink

img_02_en.png

Δημοσ.

Η ευρωπαϊκή έκδοση που έχει το Efox, υποστηρίζει την 800αρα....Το "κινεζικό" δεν υποστηρίζει την 800αρα ενώ το Ευρωπαϊκό την υποστηρίζει (Inernational)

Το "μειονέκτημα" με το Ευρωπαϊκό είναι πως έρχεται με lollipop και έχω διαβάσει τα χειρότερα για την αυτονομία...όλοι λένε downgrade σε kitkat....

Τελικά τι γίνεται με τις εκδόσεις? Πόσες υπάρχουν?

Στο efox είναι με τον Snapdragon 800, στο αρχικό post έχει τον Snapdragon 801

Και κάτι βασικό, την 800αρα μπάντα την χρειαζονται μόνοι οι της wind στην επαρχία ή κάνω λάθος?

Δημοσ.

Τελικά τι γίνεται με τις εκδόσεις? Πόσες υπάρχουν?

Στο efox είναι με τον Snapdragon 800, στο αρχικό post έχει τον Snapdragon 801

Και κάτι βασικό, την 800αρα μπάντα την χρειαζονται μόνοι οι της wind στην επαρχία ή κάνω λάθος?

Είναι η 201 και η 206! Εσυ θα χρειαστείς την international, εφόσον θες την 800αρα....

Δεν με καίει το σερφάρισμα με το κινητό, το widget του καιρού να ανανεωνεται και είμαι ευτυχισμένος :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...