Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εκλεισε μονο του το κινητο samsung galaxy grand 2 G7105 και απο τοτε προσπαθει να ανοιξει μονο του.Φτανει λιγο πριν το σημειο να μου γραψει το Samsung με το μπλε πλασιο και τοτε κλεινει και προσπαθει παλι.Για να σταματησει πρεπει να του βγαλω την μπαταρια.

Δημοσ.

Απο σβησμενο κρατας πατημενα τα volume+ home και power μεχρι να δεις το λογκο της σαμσουνγκ. Θα μπει σε recovery mode. Εκει πλοηγεισαι με τα πληκτρα φωνης πανω και κατω και επιλεγεις με το power την επιλογη wipe data-factory reset. Να ξερεις οτι θα χασεις ολα τα αρχεια και εφαρμογες απο την μνημη του κινητου

Δημοσ.

Δεν το κανεις σωστα.....

Λοιπον... Βγαλε την μπαταρια να σβησει. Ξαναβαλε την. Κρατα πατημενα τα φωνη+ και το κεντρικο πληκτρο(home). Εχοντας πατημενα αυτα τα δυο ,πατας και κρατας πατημενο το παουερ μεχρι να δεις το λογκο. Τοτε τα αφηνεις ολα

Δημοσ.

Σωστα το κανω αλλα οταν φτανω στο reset kai παταω το power δεν παταει ενω δεν εχει σβησει ακομη.Μηπως εχει κολλησει το power;

Δημοσ.

Αν ηταν κολλημενο το παουερ,με το που εβαζες την μπαταρια θα εκκινουσε μονο του. Σου κανει κατι τετοιο;

Τι εννοεις "δεν παταει ΕΝΩ ΔΕΝ εχει σβησει ακομη";

Δημοσ.

Το είχα πάθει πρόσφατα σε ενα GS3 που έχω στο σπίτι,αν μπορείς/ξέρεις λύσε τα πλαστικά του γύρω γύρω και καθάρισε εσωτερικά την επαφή,εμένα ειχε πιάσει χνούδι/σκόνη αρκετή και με το παραμικρό άγγιγμα του Power button άναβε/εσβηνε η οθόνη.

Πολλές φορές το ειχα δει να κάνει αυτό που λες εσύ και σε διάστημα μισής μέρας είχε φάει όλη την μπαταρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...