Προς το περιεχόμενο

"Τριξιματα" σε Aygo του 2006

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το εχω παρει φετος και ακουγονται διαφορα τριξιματα σαν απο κρεβατι με σουμιε στο πισω κυριως μερος του αυτοκινητου .Ο εμπορος  μου ειπα θα ρωτησει τι μπορει να γινει και θα μου πει αυριο . Μαλλον λεει απο τα πλαστικα μερη του αυτοκινητου .

Διαβασα στο internet για σπρευ σιλικονης , αλλαγη συνεμλοκ και αλλα διαφορα .

Εχει αντιμετωπισει καποιος ιδια κατασταση ?

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα σινεμπλόκ αν έχουν σκιστεί, ναι μεν τρίζει το αμάξι, αλλά έρχεται απ' έξω ο θόρυβος, όχι από την καμπίνα. Εσύ από που τον ακούς; Αν είναι "από κάτω" αξίζει να κοιτάξεις για σινεμπλόκ. Και αν όντως έχουν σκιστεί, αξίζει να βάλεις ενισχυμένα (αν κυκλοφορούν για Aygo) καθώς δε θα ξανασκιστούν. Τα "απλά" - "φτηνά" είναι... κούφια μέσα, και σκίζονται για πλάκα.

• Like 1

Τα σινεμπλόκ αν έχουν σκιστεί, ναι μεν τρίζει το αμάξι, αλλά έρχεται απ' έξω ο θόρυβος, όχι από την καμπίνα. Εσύ από που τον ακούς; Αν είναι "από κάτω" αξίζει να κοιτάξεις για σινεμπλόκ. Και αν όντως έχουν σκιστεί, αξίζει να βάλεις ενισχυμένα (αν κυκλοφορούν για Aygo) καθώς δε θα ξανασκιστούν. Τα "απλά" - "φτηνά" είναι... κούφια μέσα, και σκίζονται για πλάκα.

Μαλλον απο μεσα ακουγεται ο θορυβος αλλα δεν ειμαι σιγουρος . Για διαγνωση σε μηχανικο ή φανοποιο ? Κοστος αν ειναι τα συνεμπλοκ ?

Ευχαριστω.

Εγώ στο Polo έδωσα 70€ σύνολο, ενώ πέρασα τα σινεμπλόκ του Ibiza Cupra (πιο ενισχυμένα και συμπαγή).

Τα "απλά" τα δικά του έχω την αίσθηση ότι κοστίζουν γύρω στα 20€ το ζευγάρι, συν τα περαστικά.

Σε μηχανικό τα βλέπεις, ή μόνος σου, αν έχεις κάποιο τρόπο να πέσεις από κάτω.

• Like 1

Εγώ στο Polo έδωσα 70€ σύνολο, ενώ πέρασα τα σινεμπλόκ του Ibiza Cupra (πιο ενισχυμένα και συμπαγή).

Τα "απλά" τα δικά του έχω την αίσθηση ότι κοστίζουν γύρω στα 20€ το ζευγάρι, συν τα περαστικά.

Σε μηχανικό τα βλέπεις, ή μόνος σου, αν έχεις κάποιο τρόπο να πέσεις από κάτω.

Ευχαριστω αλλα ειναι τα συνεμπλοκ ή κατι αλλο ???Θα παω αυριο σε μηχανικο .

Κοιτα μπορεί να ναι τα λαστιχα της ζυγαριας, μεχρι σαπιλα που δεν ειδες προσεξες.

Αν ειναι πλαστικα οπως να ακουγεται απο το πορτ-μπαγκάζ, μην βαλεις σπρευ σιλικόνης, θα φαει τα λαστιχα και θα κολλαει η σκονη. Εγω που ειχα τετοιο θεμα με το σμαρτ που χα. Αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος, πηρα WD40 και εξαφανιστηκαν ολα.

Θελει ψαξιμο και αν εχει σκληρα αμορτισεςνα τα αλλαξει γιατι αυτα δημιουργουν τα προβληματα

Κοιτα μπορεί να ναι τα λαστιχα της ζυγαριας, μεχρι σαπιλα που δεν ειδες προσεξες.

Αν ειναι πλαστικα οπως να ακουγεται απο το πορτ-μπαγκάζ, μην βαλεις σπρευ σιλικόνης, θα φαει τα λαστιχα και θα κολλαει η σκονη. Εγω που ειχα τετοιο θεμα με το σμαρτ που χα. Αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος, πηρα WD40 και εξαφανιστηκαν ολα.

Θελει ψαξιμο και αν εχει σκληρα αμορτισεςνα τα αλλαξει γιατι αυτα δημιουργουν τα προβληματα

Μαλιστα ...Επειδη πολλα μπορει να ειναι θα το παω αυριο σε μηχανικο να το δει .

Μαλλον δεν θα χρειστει βολτα γιατι πριν λιγο μου το εκανε και με σβηστη μηχανη ταν ανοιξα και εκατσα στο καθισμα....Αν σημαινει κατι αυτο ...

Μαλλον δεν θα χρειστει βολτα γιατι πριν λιγο μου το εκανε και με σβηστη μηχανη ταν ανοιξα και εκατσα στο καθισμα....Αν σημαινει κατι αυτο ...

Ε τότε μάλλον από την καμπίνα είναι. Κάνα πλαστικό θα τρίζει. Δεν είναι και παράλογο για αμάξι 10 χρονών.

Που να τα βρει τα σκληρά αμορτισέρ το Aygo; Σε τέτοια αυτοκίνητα συνήθως μπαίνουν αμορτισέρ "βάρκα στο γιαλό". Εκτός κι άμα εννοείς ότι μπορεί να 'χουν γίνει κούτσουρα τα δικά του από τη χρήση.

Θα δειξει αυριο και θα δουμε τι κοστος θα ειναι .Για αμορτισερ δεν το  κοβω....Αν ηταν αμορτισερ θα το εκανε και εν στασει με σβηστη μηχανη ?

Γιάννη και απο πλαστικά πάνελ μπορει να ειναι η οτιδήποτε... Εδω εμένα η Γερμανίδα και κατα καιρούς με τις διαστολές τρίζει το ταμπλω....

• Like 1

Γιάννη και απο πλαστικά πάνελ μπορει να ειναι η οτιδήποτε... Εδω εμένα η Γερμανίδα και κατα καιρούς με τις διαστολές τρίζει το ταμπλω....

Δεν ακουγεται απο μεσα ο θορυβος ....Μπορει να ειναι οπως τα λες ? Διορθωνεται αυτο ? Ποτε δεν ειχα παρομιο προβλημα με αμαξια παντα Ιαπωνικα , ουτε με τα ΤΤ του γιου και της κορης που εχουν τα χρονακια τους . Μοντελλα του 1999 και 2001.

Βάζεις κατι ειδικά τσοχακια αφού εντοπίσεις τα σημεία του "πόνου".

Τα πουλάνε και σα Σετ φαντάσου οι Γερμανοί και ενα διάστημα είχανε κανει ανάκληση καμία 1500 αμάξια λιγο παλιότερα απο το δικό μου και βάζανε τσοχακια σε διαφορα σημεία προληπτικά επειδή είχαν εμφανιστεί τριγμοί σε κάποιους...

• Like 1

Πηγα πριν λογο στον μηχανικο .Με το που πιεση το εμπρος αριστερο φτερο μου ειπε οτι καπου ρηκε το αμαξι απο κατω ( το ειχε κανει η κορη μου που τωρα μαθαινει  προ ημερων οταν το κατεβασε στον δρομο απο ενα οικοπεδο απεναντι απο το σπιτι)και εχει παρει η γεφυρα και θελει φανοποιο να την ζεστανη να ερθει στα ισια της .Πηγα σε φανοποιο αλλα ειχε αλλο αμαξι επανω και θα παω αυριο .

Μαλλον αυτο εννοει.

post-40980-0-90499100-1473415763_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...