Atreas11 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γειας σας παιδιά... Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Πριν ένα-ενάμιση μήνες περίπου, καθώς είχα το pc ανοιχτό ξαφνικά μαύρισε η οθόνη ο Η/Υ έκανε - ανεπιτυχώς -restart.. για να επανέλθει σε κατάσταση λειτουργίας, χρειάστηκε (και χρειάζεται) χειροκίνητο reset-shutdown.. Δεν έδωσα σημασία.. το συμβάν επαναλήφθηκε μετά από μερικές εβδομάδες, αυτή την φορά η οθόνη εμφάνιζε κάποιες κάθετες λεύκες λεπτές γραμμές μέσα σε πράσινο σκούρο φόντο.. το pc έκανε ξανά restart δίχως αποτέλεσμα.. Για να μην μακρηγορώ, αυτό γινόταν περίπου μια φορά την εβδομάδα... Τις τελευταίες 3-4 ημέρες γίνεται συχνά(ακόμα και στο άνοιγμα του pc), τρεμοπαίζει για λίγα δευτερόλεπτα η εικόνα κι έπειτα οι γνωστές κάθετες γραμμές σε πράσινο-γκρι φόντο... Υποψιάζομαι ότι ευθύνεται η gpu... Έχω μια radeon 5770 HD ηλικίας 5 ετών περίπου.. Έχεις κάποιος αντίστοιχη εμπειρία; Θα ήθελα την γνώμη σας.. Ευχαριστώ
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γειας σας παιδιά... Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Πριν ένα-ενάμιση μήνες περίπου, καθώς είχα το pc ανοιχτό ξαφνικά μαύρισε η οθόνη ο Η/Υ έκανε - ανεπιτυχώς -restart.. για να επανέλθει σε κατάσταση λειτουργίας, χρειάστηκε (και χρειάζεται) χειροκίνητο reset-shutdown.. Δεν έδωσα σημασία.. το συμβάν επαναλήφθηκε μετά από μερικές εβδομάδες, αυτή την φορά η οθόνη εμφάνιζε κάποιες κάθετες λεύκες λεπτές γραμμές μέσα σε πράσινο σκούρο φόντο.. το pc έκανε ξανά restart δίχως αποτέλεσμα.. Για να μην μακρηγορώ, αυτό γινόταν περίπου μια φορά την εβδομάδα... Τις τελευταίες 3-4 ημέρες γίνεται συχνά(ακόμα και στο άνοιγμα του pc), τρεμοπαίζει για λίγα δευτερόλεπτα η εικόνα κι έπειτα οι γνωστές κάθετες γραμμές σε πράσινο-γκρι φόντο... Υποψιάζομαι ότι ευθύνεται η gpu... Έχω μια radeon 5770 HD ηλικίας 5 ετών περίπου.. Έχεις κάποιος αντίστοιχη εμπειρία; Θα ήθελα την γνώμη σας.. Ευχαριστώ Ναι φίλε μου. Καρτούλα. Την έπαθα εγώ 1 μήνα πριν
FasTaker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Particles στην οθονη ή γραμμες ειναι κλασσικα καρτα γραφικων. Ειχα ξαπατωσει μια παλια 4850Χ2 που ειχα ετσι οταν της 8πλασιασα το bandwidth (και φυσικα δεν το σηκωσε) μετα το τρελο OC που της πεταξα. Ειχα ομως ηδη ετοιμη την 5890Χ2!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα