Giannis__ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Ebala to winamp 5.0, se pIII 600 me 128 ram... Paw sto task manager na dw poso bary einai... kai to CPU epaize apo 30-45 % Memory usage itan se normal "ypoferta" epipeda. Kanontas disable to built-in visualisation tou main winamp window, kai episis disable to songticker, to CPU einai 1-5 % mono! Kai memory usage 4-5 mb :!: Telika apofasisa na to kratisw etsi, kai na min paw pisw sto 2.9x :? Genika poly kalo k omorfo, diafora stin poiotita tou ixou den epiase to auti mou Alla auto to 30% cpu gia ta 2 apla built-in visualizations einai aparadekto. Elpizw se epomena updates na ginei tuned.
_-b}{d-_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Asxeto alla to songticker pou einai? Giati den to blepw :roll:
rista Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 δοκιμασες με classic skin να δεις ποσο ''ρουφαει''?
Jastonas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 me classic logika dokimase... an dokimaseis me modern, 8a deis oti paei sta 22+mb..... eleos... 20mb parapanw gia to modern skin...
Giannis__ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Winamp 5.0 pro final, modern skin: Minimum install, mp3 support mono. 1. To winamp paizei, kai apla ekana 1 klik gia na anoiksei to katw drawer, cpu 39-45%. *Otan einai idle, einai 10-25%. 2. To songticker k to spectrum analyzer off. CPU 1-5%. 3. Winamp minimized sto tray. 4. Idio mp3, alla auti ti fora me to latest win.m.player (maximized). Ligoterh ram trwei... To apisteuto einai oti sta forums tou winamp.com, lene sta proteinomena requirements 1 ghz CPU. Bad programming tha lega... oraio alla katholou optimized.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.