Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχοντας πια απυηδησει με το κακο nat του συγκεκριμενου ρουτερ ειπα να κανω αναβαθμιση του firmware πιστευοντας οτι θα εχω περισσοτερες επιλογες για ρυθμισεις. Μιας και δεν ειχε η forthnet το update, το πηρα απο δω http://products.plus-payh.co.uk/firmware/ . Νομιζα οτι θα δουλευε και απο κει. Αμ δε. Το generic firmware 10.5.2.F που κατεβασα δεν εχει επιλογη για τη vdsl γραμμη που εχω με αποτελεσμα το router να μην συνδεεται online. Πηρα τηλεφωνο στη forthnet και μου ειπαν να αλλαξω το router. Υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω στο προηγουμενο firmware; Η τουλαχιστον να βρω καποιες οδηγιες να το κανω να δουλεψει;

Δημοσ.

To Παλιο Firmware εχει χαθει απο την συσκευη.πρεπει να το βρεις για να το ξαναπερασεις.αν συγχρονιζει και δεν παιρνει Ip θα πρεπει εσυ Manually να φτιαξεις Connection για vdsl.δυστυχως δεν ξερω κατι παραπανω.

Δημοσ.

Δες το wizard τι εχει μεσα.γιατι να το φιαξεις απο Cli το θεωρω λιγακι δυσκολο.

αν δεν εχει wizard δες το θεμα στο ινσομνια για το technicolor 788 που λεει πως να τρεξεις εξωτερικο wizard.

• Like 1
Δημοσ.

ΛΟΓΙΚΑ στα technicolor δεν παιζει να βρει καποιος generic.εχει πεσει πολυ χερι απο την technicolor.εδω και των thomson ηταν δυσευρετα.

Plusnet ειναι το firmware Πραγματι

Δημοσ.

και αυτο θα εχει καποια πραγματα κλειδωμενα.δεν βρισκω νοημα.και ο φιλος ηδη εχει καποια θεματα.το να μπεις με admin και να δεις ολα τα υπολοιπα ειναι σχετικα ευκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Nαι ειναι plusnet τελικα. Πηγα στο setup wizard και εβαλα vlan 1102. Mετα απο αυτο λειτουργει κανονικα και μαλιστα εχει και επιλογη για dmz με την οποια ξεπερνας τα προβληματα που δημιουργει το nat του στο gaming.

thanx poulinos!

Δημοσ.

Το πέρασα και εγώ το firmware.    Δεν μου φαίνεται plusnet πάντως.  

Τα προβλήματα στο gaming και browsing τα έφτιαξε για μένα.

Δημοσ.

Nαι ειναι plusnet τελικα. Πηγα στο setup wizard και εβαλα vlan 1102. Mετα απο αυτο λειτουργει κανονικα και μαλιστα εχει και επιλογη για dmz με την οποια ξεπερνας τα προβληματα που δημιουργει το nat του στο gaming.

thanx poulinos!

αν δεν βαλεις vlan id 1102 για το ιδιοκτητο της Forthnet ή 835 για Kv οτε οπως και ολους τους αλλους παροχους τοτε δεν θα παρεις ποτε Ip.Θα συγχρονιζει αλλα δεν θα παρει ποτε ip.ναι και σε Firmware της hol για technicolor ειχαν βαλει επιλογη για dmz.αν και μπορεις να κανεις dmz και απο cli interface αμα σε αφηνει

nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.60

ενω αλλοι ενεργοποιουν το cone :connection bind application=CONE(UDP) port=3478

Το πέρασα και εγώ το firmware.    Δεν μου φαίνεται plusnet πάντως.  

Τα προβλήματα στο gaming και browsing τα έφτιαξε για μένα.

δυσκολο να μην ειναι Plusnet διοτι γραφει plusnet στο αρχειο και οπως το ειδα δινει και διαφορετικα Firmware.β.H technicolor δεν δινει εξω στον κοσμο generic firmware.πιο παλια οταν ηταν thomson εκει εβρισκες αν και λιγο δυσκολα.πλεον ειναι πολυ δυσκολο να βρεις generic.φτιαχνει υποτιθεται μονο Custom firmwares.αλλα αφου ελυσες τα θεματα σου τοτε μια χαρα

Δημοσ.

Ναι και εγώ στην αρχή καταλάβα για plusnet,    αλλά αφού το πέρασα περίμενα να δώ το λογότηπο στο home είτε στα settings αλλά γράφει technicolor.    Εκτός αν κάνω κάποιο λάθος.       Σε ένα 585v8 ήταν πεντακάθαρο.

Δημοσ.

Ναι και εγώ στην αρχή καταλάβα για plusnet,    αλλά αφού το πέρασα περίμενα να δώ το λογότηπο στο home είτε στα settings αλλά γράφει technicolor.    Εκτός αν κάνω κάποιο λάθος.       Σε ένα 585v8 ήταν πεντακάθαρο.

δεν ξερω αν σιγουρα βγαινει λογουπο ή οχι.πολλες φορες φαινεται και απο αλλα στοιχεια αν ειναι Custom.πχ Username/password/ssid.

Δημοσ.

ναι.συνηθως αλλα τα defaults ssid του firmware αλλα της Plusnet αλλα της forthnet.Οποτε απο Firmware σε Firmware Μπορεις να δεις αλλο ssid.πχ η forthnet Παλια ειχε forthnet home και νομιζω το εγραφε και πισω οποτε εκει ναι με αλλο firmware Θα αλλαξει.στα 788 βεβαια της Forthnet οπως και τα 589 δεν ισχυει το forthnet home οποτε ισως να εχει το Default.αλλιως απλα μπορεις να τα αλλαξεις και να βαλεις αυτα που εχει πισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...