Προς το περιεχόμενο

CORSAIR 780T fan controller

pados1002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά! Έχω εδώ και 2-3 μηνες που εφτιαξα το pc μου αλλά έχω θέμα με το fan controller. Ή έχει πρόβλημα ή κάτι δεν κάνω καλά εγώ ή κάποια ρυθμιση?? υποθέτω χρειαζεται; Πιο συγκεκριμένα με το που ανοίγει το pc ακούγονται τα ανεμηστηρια σα να δουλεύουν στο τέρμα με τα leds του controller να είναι αναμμένα και τα τρια. Το θέμα είναι οτι όταν παταω το κουμπί και μένει το 1 ή τα 2 leds αναμμένα δεν ακούω διάφορα στον ήχο και αρα υποθέτω στην ταχύτητα... Χρειάζεται κάποια ρύθμιση μήπως στην μητρική??? Το mobo είναι το asrock z170 extreme6+ αν βοηθάει αυτό...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα, μήπως έχεις συνδέσει τα φανς στη μητρική και όχι απευθείας στο κουτι?

Τελικά είχες δίκιο!!! Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν... Απλα τώρα που έστρωσε παρατηρώ οτι η απόδοση των ανεμιστήρων στο τέρμα δεν πρέπει να είναι η ίδια με πριν... Ο ήχος δηλαδή που βγάζει δεν είναι τόσο δυνατός νομίζω... Είναι λογικό?

Νομίζω ιδέα σου θα ειναι.. Λογικά όταν το βάζεις στην τρίτη σκάλα πρέπει να πηγαίνουν τέρμα. Τώρα τους σύνδεσες στο κουτί έτσι? Θέλω να πώ, αν ήταν στο m/b να καταλάβω την χαμηλή ένταση γιατί ίσως τους ρίχνει στροφές στο m/b. Αλλα στο controller του case στην τρίτη σκάλα λογικά πρέπει να παίζουν φουλ!  Αν θές σύνδεσε έναν κατευθείαν σε Molex να δουλέψει σίγουρα φουλ κ προσπάθησε να κάνεις σύγκριση. Αν έχουν Led θα είναι πιο έυκολο να συγκρίνεις τη φωτεινότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...