Questioner Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Το μπιπ μπιπ το κάνει όταν αναγνωρίσει το μαγνητικό μελάνι του χαρτονομίσματος. Οπότε όταν ΔΕΝ θα σου κάνει τον ήχο έχεις το πρόβλημα. Παρέλαβα 2 κομμάτια και τα δύο δουλεύουν μια χαρά. Το ένα έφυγε για δωράκι. 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Όση ώρα και αν προσπάθησα σε πολλά και διαφορετικά χαρτονομίσματα τίποτα. Ούτε ήχο κάνει ούτε τίποτα Δεν παίζει να είναι πλαστά τα έχει ελενξει το μηχάνημα της τραπεζας Πάντως σκέφτομαι μήπως είναι αδύναμη ή μπαταρία τους να βάλω καμία καινούργια. 2 κομματια κανένα δεν κάνει ήχο πάντως. Δοκιμασα στα σημεία που γράφει και επειτα σκαναρα όλο τα χαρτονόμισμα αλλά τιποτα. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εχει συγκεκριμενο σημειο το καθε χαρτονομισμα, που θα πρεπει να τεσταρεις. Εκανα μια αναζητηση στο google , "μαγνητικο μελανι ανιχνευτης" μπες στο πρωτο αποτελεσμα, διαβασε και τα εμαθες, οπως και εγω μολις. 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεις από πάνω το ποστ μου γράφω στο τέλος "Δοκιμασα στα σημεία που γράφει" και μετά στο υπόλοιπο χαρτονόμισμα. Πριν τα δουλέψω διάβασα τις οδηγίες τους και σκαναρα ακριβώς εκεί που έγραφε για το κάθε χαρτονομίσμα για το μαγνητικό μελάνι. Ωστόσο θα διαβάσω και αυτό που μου λες να δω μήπως γίνει τίποτα. Edit: Μόλις τα διάβασα και επίσης διαβασα όλα τα χαρακτηριστικά των χαρτονομισμάτων και τι ξεχωρίζει πάνω τους. Μόλις πάω σπίτι θα τα ξανασκαναρω,αλλιως θα αλλάξω μπαταρίες μπας και είναι αδύναμες. 1
Stefanos83b Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες και εμένα το μαγνητικό φαίνεται να μην δουλεύει. Δεν κάνει ήχο δεν κάνει τίποτα. Διάβασα τις οδηγίες του Matrix και το πέρασα πάνω στο μεγάλο νούμερο. Τι συμβαίνει ξέρουμε? Υ.Γ. Με τα πολλά δούλεψε. Αλλά θέλει τα τρίβης το χαρτονόμισμα για κανα 20-30second. Ψώφια μπαταρία λέτε?
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα δουλευει κανονικα και το μαγνητικο. Δοκιμαστε το κρατωντας το χαρτονομισμα στο χερι και οχι πανω σε επιφανεια, ωστε να εχει καλυτερη επαφη με την "κεφαλη κασετοφωνου". 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εσένα γιαννη σ κάνει ήχο επιτόπου ή όπως λέει ο stefanos από πάνω αργεί 20-30sec ; Σε λίγο π θα είμαι σπίτι θα το δοκιμασω πάλι κ εγώ να δω τι γίνεται.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεις από πάνω το ποστ μου γράφω στο τέλος "Δοκιμασα στα σημεία που γράφει" και μετά στο υπόλοιπο χαρτονόμισμα. Οταν διαβασα το ποστ σου και απαντησα τελειωνες με το "2 κομματια κανένα δεν κάνει ήχο πάντως." Μηπως το προσθεσες με εντιτ το υπολοιπο και δεν το προλαβα; Εσένα γιαννη σ κάνει ήχο επιτόπου ή όπως λέει ο stefanos από πάνω αργεί 20-30sec ; Σε λίγο π θα είμαι σπίτι θα το δοκιμασω πάλι κ εγώ να δω τι γίνεται. Αμεσως. Το ανοιξα και μετρησα και τις μπαταριες για να μην παιδευεστε, μια χαρα ειναι. 6.02V εχουν οι 4 μαζι. Με πατημενο το φωτακι γονατιζει η ταση στα 5.60V οπως ειναι φυσικο αφου αυτες δεν ειναι για πολλα πολλα, στο MG ειναι σταθερα στα 6V δεν εχει φορτιο σοβαρο για να πεις οτι δεν δουλευει λογω μπαταριας. Οσο αναβει το led UV επομενως, ειστε σιγουροι οτι δουλευει ΑΝΕΤΑ το MG. Οταν θα θελουν αλλαγμα θα κουτσαινει πρωτο το UV το οποιο θα γινει αδυναμο. 1
iPnos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως δεν έβγαλα άκρη για το πως λειτουργεί. Μερικές φορές κάνει μπιπ, άλλες όχι Επίσης φαινόταν σαν να ήταν μεταχειρισμένο μιας και είχε σημάδια χρήσης.
Agathoklis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά εγώ κατάλαβα ότι αν δεν ειναι πλαστό κάνει τον ήχο... Πρέπει να το δοκιμάσετε πάνω στις πύλες των χαρτονομισμάτων
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Οπως ειπαμε αναλυτικα σε πολλα ποστς, οταν ειναι γνησιο κανει τον ηχο. Σε συγκεκριμενα σημεια.
Agathoklis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Οπως ειπαμε αναλυτικα σε πολλα ποστς, οταν ειναι γνησιο κανει τον ηχο. Σε συγκεκριμενα σημεια.Σορρυ με είχε βγάλει σε αρχικά ποστ και δεν είδα ότι είχε και άλλες σελιδες οπότε και δεν είδα τα ποστ που είχε απαντηθει my bad Πάντως για να δουλέψει πρέπει να το περασεις πάνω από τις πυλες που έχουν τα ευρω... Εκεί εχει το μαγνητικό μελανι
DownUNDERground Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν επειδή το πήρα και το δοκίμασα. Είναι πολύ βασικό να πιέζετε το μεταλλικό ελασματάκι επάνω στο χαρτονόμισμα. Τότε κάνει ΠΟΛΥ πιο εύκολα τον ήχο. Μην το περνάτε από απόσταση ή το σέρνετε απλά από πάνω. Βάλτε το πάνω σε μια επιφάνεια και ασκήστε πίεση στο σκανάρισμα. Δοκιμάστε το...
gr234567 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ξανά 1€http://www.you.gr/eidi-spitiou/diacheirisi-chrimaton/katametrites-anichneftes-chartonomismaton/anichneftis-chartonomismaton-telco-kld-126-foritos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα