telikiasmenos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το είχα πάρει πριν καποια χρόνια (δεν θυμάμαι τιμή). Είναι ψιλοβλακεία ανιχνευτής. Πρέπει να περάσεις σε συγκεκριμένα σημεία το χαρτονόμισμα και δεν έχει και πολύ επιτυχία! Για παιχνίδι καλό είναι. Για δουλειά όχι! 1
Agathoklis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μη διαθεσιμο πλεον, οποτε τελος(?) μολις τσιμπησα δυο αρα ηταν προσωρινα εκτος μαλλον... πληρωμη με paypal , παραδοση καταστημα ACS 2.01euro... εχω να πω οτι νταβατζιλικι το πληρωω 0,01 παραπανω χωρις προφανη εξηγηση,,, :P :P
louben Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αφενος το πηγαν 2 ευρω και αφετερου οι δωρεαν παραδοσεις ειναι μονο εντος αττικης/.
jimakos234 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αφενος το πηγαν 2 ευρω και αφετερου οι δωρεαν παραδοσεις ειναι μονο εντος αττικης/. 2 ευρω + 4 μεταφορικα μου το βγαζει εμενα, διπλα σε ACS μενω Αθηνα. τεσπα δεν αξιζει το ιδιο πλεον. ακυρο, εβαλα ΤΚ και μου εσβησε τα μεταφορικα, 2 ευρω τοταλ
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εβαλα το [ΤΕΛΟΣ] στον τιτλο. Πανορμου13, αν θες να βαζεις τη νεα τιμη, μονο εντος του #1 ποστ, κατω ως update. Οταν αλλαζει η τιμη και παυει η τιμη της αναρτημενης προσφορας, αρκει ενα [ΤΕΛΟΣ] στον τιτλο. 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μ ήρθε σε μαιλ η ηλεκτρονικη απόδειξη Ακόμα όμως τιποτα να πάω για παραλλαβη παρολο που ελεγε παράδοση την επόμενη εργάσιμη. Έχει παραλλαβη κάνεις;
paylidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μ ήρθε σε μαιλ η ηλεκτρονικη απόδειξη Ακόμα όμως τιποτα να πάω για παραλλαβη παρολο που ελεγε παράδοση την επόμενη εργάσιμη. Έχει παραλλαβη κάνεις; παρέλαβα την ιδια εργάσιμη απο σταθμο παρκινγκ δωρεαν 22,30 το βραδυ...! (δε φαινεται να καλοδουλευει παντως, ισως θελει νεες μπαταρίες που θα είναι πιο ακριβες απο το ιδιο)
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή παίζει να είναι εκεί 3-4 μέρες και να μην με έχουν ειδοποιήσει;; Έχω βάλει παραλλαβη από ACS Κάτσε να πάρω ενα τηλ 1
Agathoklis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 μου ηρθε σηερα μυνημα για παραλαβη απο καταστημα στης ACS
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις παρέλαβα τα 2 κόμματια Για τα λεφτά τους τσαμπα πράμα Μόλις βρω ένα πλαστό θα τα δοκιμασω Πάντως λέει ότι με τον ανιχνευτή MG θα σ κάνει έναν ήχο "μπιπ μπιπ" αν είναι πλαστό. Το δοκίμασε κανείς; Έχετε κανενα πλαστό πρόχειρο ;
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκιμασε σε ενα απλο χαρτι Α4 για παραδειγμα. Γνησιο ειναι;
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι δεν χτυπάει καθολου λες να μην δουλεύει;
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξερω, δεν ειμαι ειδικος. Οποιος ξερει απο τετοια, βοηθαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα