nickvts13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα! Έχω το Lenovo mix 3 1030 και σήμερα του έκανα reset από τα settings των Windows 10. Τώρα που τελείωσε το reset δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτα... Ούτε η αφή, ούτε ο ήχος, ούτε η κάμερα, ούτε τα πλάγια πλήκτρα, όπως επίσης δν μου εμφανίζει το ποσοστό της μπαταρίας καθώς λέει πως δεν είναι συνδεδεμένη. Τι μπορώ να κάνω?
micos000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τα 10άρια τα είχε το laptop με την αγορά; Μήπως είχε άλλο λειτουργικό (8.1 νομίζω) και το αναβάθμισες σε 10; Το reset που έκανες επανέφερε τα 10άρια σε εργοστασιακή μορφή, σαν δηλαδή να είχες κάνει φορμάτ. Τα 8.1 (αν/που) είχε είχαν όλους τους drivers και τα βοηθητικά προγράμματα της lenovo και με την αναβάθμιση σε 10 συνέχισαν να δουλεύουν οι συσκευές όπως ήταν πριν. Τώρα θα πρέπει να πας στη lenovo και να κατεβάσεις drivers και βοηθητικά προγράμματα από την αρχή. Πάτα στο παρακάτω λινκ, επέλεξε windows 10 (32bit) (μάλλον αυτό έχεις τώρα) και κατέβασε ότι έχει. http://support.lenovo.com/gr/el/products/tablets/miix-series/miix-3-1030-tablet-lenovo?query=&Shallow=1&Type=&OperatingSystems=&Component=&Symptom=&&beta=false 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα