zacdag Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω το S7 και θέλω μια θήκη που αν πέσει κάτω η συσκευή να μην σπάσει το γυαλί(εμπρός και πίσω)! Τι είδος θήκη να πάρω? Τα armor cases αξίζουν? Για την οθόνη μήπως είναι καλύτερα να πάρω ένα τζαμάκι? Αν ναι ποιο μου προτείνεται? Θα επηρεάσει καθόλου τις επιδόσεις της οθόνης?
technology_guy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Θηκη και tempered glass της spigen και εισαι κομπλε. Μην προτιμησεις φθηνα προιοντα. Αξιζει να δωσεις 10 ευρω παραπανω για να μην κλαις τα χρηματα σου μετα.
gwgwsk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Lifeproof και δεν ανησυχείς πραγματικα για τιποτα!
zacdag Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Θηκη και tempered glass της spigen και εισαι κομπλε. Μην προτιμησεις φθηνα προιοντα. Αξιζει να δωσεις 10 ευρω παραπανω για να μην κλαις τα χρηματα σου μετα. Το tempered glass θα επηρεάσει καθόλου τις επιδόσεις της οθόνης? Lifeproof και δεν ανησυχείς πραγματικα για τιποτα! Είναι λίγο τσιμπημένες.
AggelosTz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Τσαντακι Λουί βιτον να κανεις και αίσθηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα