Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ψυξη.

nike1600

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο bios οι τιμες ειναι στο auto οποτε δεν μπορω να δω που τις εχει απο μονο του. Το εβαλα manually στα 1.325 και 4.5 ghz και εχω maΧ temps 83c και περναει ολα τα τεστ κανονικα. Υποθετω πως αν βαλω manually 1.280 για ρευμα, που ειναι κοντα στο στοκ θα εχω ακομα καλυτερες θερμοκρασιες. Φαινεται η mobo προσπαθει να κανει αυτοματα oc στον cpu επειδη ειναι Κ. Απο οτι παρατηρησα με ολα στο auto σε στρες κατασταση, η mobo δινει 1.360 ρευμα και 4.2ghz συχνοτητα. Τωρα το κλειδωσα στα 1.325 αλλα δυστυχως μενει ολη την ωρα εκει. Δεν πεφτει δηλαδη οταν ειναι σε idle επειδη το εχω κλειδωσει εκει.

Δεν σου δινει την δυνατοτητα να κανεις disable to auto στο bios και να θεσεις την τιμη που θελεις εσυ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mα αυτο εκανα φιλε μου και το εξηγησα. Τωρα του εχω βαλει εγω ρευμα χειροκινητα στο 1.310v (το κατεβασα λιγο απο το 1.325 που ειχα πριν) και του αλλαξα και την συχνοτητα απο 4ghz σε 4.5. Παει τρενο με max 83c σε στρες τεστ. Νομιζω ειμαι καλα εκει.

Mα αυτο εκανα φιλε μου και το εξηγησα. Τωρα του εχω βαλει εγω ρευμα χειροκινητα στο 1.310v (το κατεβασα λιγο απο το 1.325 που ειχα πριν) και του αλλαξα και την συχνοτητα απο 4ghz σε 4.5. Παει τρενο με max 83c σε στρες τεστ. Νομιζω ειμαι καλα εκει.

Ναι μια χαρα ειναι εκει.Απλα ηθελα να δω σε στοκ ταχυτητες και με 1.2V τι θερμοκρασιες θα ειχες στο intel burn test. Αλλα ολα καλα. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...