Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως έχεις ps4 απλό και πικραθηκες; Δε πειράζει, του χρόνου πάλι κάτι θα βγάλει η σονυ, ίσως κάνα ps5... Μαζευε τύπε λεφτά από τώρα και ολοι όσοι λες ότι με κοροϊδεύουν.... Την πατάτα άλλοι την έφαγαν, αυτοί που έσπασαν 400κια ευρωπουλα για αγορά ps4 2-3 έτη πριν για να μάθουν ότι βγαίνει ps4 pro, και θεωρούν ότι οι 4κ τηλεοράσεις δεν είναι προσιτές στα 600 ευρώ...στα 400-500 για ps4, υπήρχε προσιτοτητα....τύπε,ξυδακι τώρα.

Εισαι τελειως στοκος και θα σου εξηγησω το λογο.

Αρχικα δεν εχω παρει το 4. Αυτο κ μονο αρκει για να καταλάβεις πόσο στόκος εισαι απο τα ηλιθια συμπεράσματα.

2ον ερχεσαι στα λογια μου, ανά 2 χρόνια βγαίνει καινούριο μοντέλο. Μεχρι να βγει το επόμενο με 600€ θα παίρνεις 8Κ τηλεόραση.

Θα παρω ομως το c chasis οταν βγει το προ (που λογικά θα εχει πέσει η τιμή). Εσυ που εισαι ξυπνιος τρεχα παρε το προ οσο-οσο και παιξε τα 3 παιχνιδια που θα βγουν 4Κ στην 600€ τηλεοραση σου. Κανείς λογικός δεν παίρνει καινούρια TV επειδή βγήκε καινούριο PS. Ακόμη κι αν κόστιζε 300.

τώρα τα ξυδάκια είναι για συζήτηση 15χρονου, τι να απαντήσω.

Δημοσ.
Εγω παλι "τυποι" θα περιμενω του χρονου να παρω ντεηουαν το PS4 pro slim chassis και που θα εχουν βγει και τα remaster των remaster και θα ειμαι κομπλε.

Ω remaster

Σαφής, τυπε.

:P

Δημοσ.
Σε τι απόσταση κάθεσε απο μια τηλεόραση1080p(και πόσων ιντσών;  ) και βλέπεις τα πιξελς χοντροκομένα;

Μάλλον είναι ενσωματωμένος με την οθόνη δεν εξηγείται αλλιως. Τι στόλοι υπαρχουν ρε φιλε

Δημοσ.

Τυποι οι κατασταση ειναι rock !

Πιξελαδες και Φρειμπερσεκονταδες σφαζονται στα φορα! Το δικο μου pixel ειναι ποιο uncompressed απο το δικο σου λεει ο ενας. Ναι αλλα ξερω να χρησιμοποιω τα frames per second μου καλυτερα, λεει ο αλλος.

Peasants και Master Race ΚΑΙ στις κονσολες!! Πλεον θα σφαζεται αδερφος με αδερφο! Φτωχε ερασιτεχνη PS4, εγω εχω το επαγγελματικο που τραβαει στην ανηφορα και οργωνει και το χωραφι!!

Αυτο ονειρευομουνα μια ζωη τυποι!

ΥΓ: Λεω να αλλαξω χομπυ. Ξερει κανεις κανα καλο site με συμβουλες για ψαρεμα? Δεν παιζεις, που δεν παιζεις HDR, δεν πας για ψαρεμα?

Δημοσ.

Εισαι τελειως στοκος και θα σου εξηγησω το λογο.

Αρχικα δεν εχω παρει το 4. Αυτο κ μονο αρκει για να καταλάβεις πόσο στόκος εισαι απο τα ηλιθια συμπεράσματα.

2ον ερχεσαι στα λογια μου, ανά 2 χρόνια βγαίνει καινούριο μοντέλο. Μεχρι να βγει το επόμενο με 600€ θα παίρνεις 8Κ τηλεόραση.

Θα παρω ομως το c chasis οταν βγει το προ (που λογικά θα εχει πέσει η τιμή). Εσυ που εισαι ξυπνιος τρεχα παρε το προ οσο-οσο και παιξε τα 3 παιχνιδια που θα βγουν 4Κ στην 600€ τηλεοραση σου. Κανείς λογικός δεν παίρνει καινούρια TV επειδή βγήκε καινούριο PS. Ακόμη κι αν κόστιζε 300.

τώρα τα ξυδάκια είναι για συζήτηση 15χρονου, τι να απαντήσω.

Τραγικός είσαι τύπε, σε δυο χρόνια θα βρεις εσύ να αγόρασεις με 600 ευρώ 8κ τηλεόραση.... Άνοιξε κάνα μαγαζί να έρχομαι να ψωνίζω, γνωρίζεις βλέπω την πιάτσα αρκετά καλά. Και σε άλλα δύο μετά θα βγουν οι 16κ τηλεοράσεις με 600 ευρώ πάλι..... Απλή αναλογική τύπε... Συριζα ψηφίζεις; Εγώ ως 15χρόνο που με νομίζεις τέτοιες παπατζες δεν γράφω. Τακτική του, ένα ξύδι ένα ευρώ , ένα μήλο ένα ευρώ... Ένα μηλοξυδο δυο ευρω.... Τι άλλο θα διαβάσω τύπε, μου πετάξες τα μυαλά στα πάτωμα.... Σορρυ για την ενόχληση, λάθος μου τύπε που σε ξύπνησα από τον ληθαργο....Σε 4 έτη που θα βγουν οι 16κ στα 600κια ευρώ εαν ζούμε θα το συζητήσουμε ξανά.... Θα έχεις μεγαλώσει επίσης κατά τέσσερα έτη.

Δημοσ.
παιδιά δεν αξίζει... στην ίδια τιμή παίρνεις το xbox one S που παίζει και bluray 4k ταινίες.

Με χαμηλότερη υπολογιστική ισχύ απο το ps4.

Τι προτιμας δλδ; βάρος στα γκειμς ή στις ταινίες.

Αν κανει αυτό το φοβερό upscale που λέει η Sony τότε μην εχεις κανένα παράπονο για τα 40€, όλοι το παιζετε ξερολες εδώ μέσα και οι περισσοτεροι δεν έχετε ιδέα..

Ναι λείπει δυστυχώς ή αναπαραγωγή ταινιών σε 4k αλλά προτιμώ τα γκειμς γι αυτό και παίρνω τη κονσόλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τραγικός είσαι τύπε, σε δυο χρόνια θα βρεις εσύ να αγόρασεις με 600 ευρώ 8κ τηλεόραση.... Άνοιξε κάνα μαγαζί να έρχομαι να ψωνίζω, γνωρίζεις βλέπω την πιάτσα αρκετά καλά. Και σε άλλα δύο μετά θα βγουν οι 16κ τηλεοράσεις με 600 ευρώ πάλι..... Απλή αναλογική τύπε... Συριζα ψηφίζεις; Εγώ ως 15χρόνο που με νομίζεις τέτοιες παπατζες δεν γράφω. Τακτική του, ένα ξύδι ένα ευρώ , ένα μήλο ένα ευρώ... Ένα μηλοξυδο δυο ευρω.... Τι άλλο θα διαβάσω τύπε, μου πετάξες τα μυαλά στα πάτωμα.... Σορρυ για την ενόχληση, λάθος μου τύπε που σε ξύπνησα από τον ληθαργο....Σε 4 έτη που θα βγουν οι 16κ στα 600κια ευρώ εαν ζούμε θα το συζητήσουμε ξανά.... Θα έχεις μεγαλώσει επίσης κατά τέσσερα έτη.

Ειπαμε εισαι στοκος, αλλα δεν περιμενα τοσο. Αν και τα 2 χρονια ηταν παραδειγμα, το αλμα σε 4Κ ηταν πολυ μεγαλυτερο απ οτι αυτο που θα γινει σε 8Κ. Αυτη     η 8Κ κανει 55000$. Να σου θυμισω οτι πριν 4 χρονια (μιας και παιρνεις την 4ετια σαν παραδειγμα αφου εισαι γνωστης), οταν εμφανιστηκαν οι 4Κ κόστιζαν 130.000$. Τωρα τι λες εσυ για μηλοξυδα κ παπαριες εγω τα ακουω βερεσε.

Παρ όλα αυτα, καποιος που εχει παρει πριν 2 χρονια τηλεοραση δε θα δωσει 600 για καινουρια μεσα στα επομενα 3. και ως τοτε θα εχει βγει αλλη κονσολα. Τωρα αν εσυ δε λογαριαζεις και εχεις να δινεις λεφτα να παιρνεις TV καθε 2 χρονια ειναι αλλο θεμα, εμεις μιλαμε για το μεσο χρηστη και απανταμε στην παπαρια τυπου "ποιος θα παρει το απλο" αφου δε φτανει το μυαλο σου να το καταλαβει.

Αλλα εδω εβγαλες συμπερασμα στο τι ψηφιζω, τι να λεμε. Προφανως εγω φταιω που συνεχιζω και κανω διαλογο μαζι σου, πρεπει να σταματησω να διαφωνω με στοκους στο ιντερνετ αλλα σε 4 χρονια θα το χω καταφερει λογικα. Τα λεμε "τυπε".

Επεξ/σία από crazycow86
Δημοσ.

Εγώ το ps4 και σκέφτομαι να πάρω το slim να το κάνω η όχι ρε μάγκες

Κάτσε να δεις τι θα γίνει ακριβώς με τo Pro και επίσης είναι σίγουρο πως θα πέσουν οι τιμές λίγο αργότερα,staure που μας ρωτάς αυτό με το 1ο σου post  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...