Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να ανακοίνωσε το PlayStation 4 Pro, αλλά η Sony δεν είπε την τελευταία της κουβέντα για την… σειρά κονσολών της, και έτσι στις 15 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το PlayStation 4 Slim.

Όπως είναι κατανοητό και από την ονομασία, πρόκειται για την λεπτότερη, και γενικότερα κομψότερη έκδοση της γνωστής παιχνιδοκονσόλας και θα κοστίζει $299. Δεν υπάρχει καμία διαφορά στα “σωθικά” του PS4 Slim ή όπως λέει η Sony του “standard PS4 going forward” σε σύγκριση με το hardware του PS4.

Υπάρχουν ωστόσο κάποιες σημαντικές διαφορές στις διαστάσεις (είναι 30% μικρότερη) και στο βάρος αλλά και μερικές κοσμητικές (υπάρχει μία φωτιζόμενη μπάρα στο πάνω μέρος) όσο και εργονομικές διαφορές (υπάρχει περισσότερος χώρος ανάμεσα στις δύο υποδοχές USB που βρίσκονται στην πρόσοψη).

Η Ιαπωνική εταιρεία επίσης απομάκρυνε την οπτική θύρα από το πίσω μέρος της κονσόλας. Όπως αναφέραμε, η λεπτότερη έκδοση PlayStation 4 Slim που θα αντικαταστήσει σταδιακά την κανονική έκδοση της κονσόλας που κυκλοφόρησε το 2013 θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου με τιμή €299.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ενημέρωση 8/9 13:54 - Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το PlayStation 4 slim θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου και στην Ελλάδα με προτεινόμενη τιμή διάθεσης τα €312
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πουλήσει τρελά!!! Τώρα που έβγαλαν το pro πρέπει να είσαι πολύ στοκος για να πάρεις το απλό.

  • Like 8
Δημοσ.

Και 2 μηνες μετα το Pro.Aσε μας ρε σονυ με τα ψεματα.Δειχνεις 4κ,λες και θα μπορεσει η κονσολα να δειχνει games σε 4κ.

To HDR,αλλο μαρουλι αυτο.Το ακουσα στη παρουσιαση πανω απο 50 φορες.Λες και οταν παιζουμε,μετραμε τα pixels.

Toσοοο ωραια που ηταν με τα ps3/x360......

  • Like 11
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για HDR πρέπει να υποστηρίζει κι η τηλεόρασή σου, αν δεν, δώρον άδωρον...

  • Like 4
Δημοσ.

Πραγματικά η Sony ξεφτιλίστηκε πάρα πολύ και από τον κόσμο γιατι πολλά χειροκροτήματα δεν είδα + ειδικά το οτι το PS4 Pro δεν υποστηρίζει 4Κ Blu-Ray για ταινίες

Δημοσ.

Θα πουλήσει τρελά!!! Τώρα που έβγαλαν το pro πρέπει να είσαι πολύ στοκος για να πάρεις το απλό.

οπως ειναι πολυ στοκος καποιος που δινει 300 ευρω για υπολογιστη αντι για 400 ε? τρελο επιχειρημα μιας και τα χρηματα υπαρχουν

  • Like 5
Δημοσ.

Και για εκατό ευρώ διαφορά με το pro,απορώ ποιος θα πάρει το απλό...... Μάλιστα. Καλή είδηση από την σονυ βραδιατικα.κατι θα πίνουν εκεί,δεν εξηγείται αλλιώς.

  • Like 1
Δημοσ.

Θα το έχεις και για όταν αποκτήσεις 4κ τηλεόραση τύπε.... Με το απλό όμως εάν πας σε 4κ τηλεόραση θα φας πόρτα.

 

Μεχρι να γινουν οι 4Κ πιο προσιτές, θα εχει βγει καινουριο playstation.

  • Like 10
Δημοσ.

Μεχρι να γινουν οι 4Κ πιο προσιτές, θα εχει βγει καινουριο playstation.

Ήδη προσιτές είναι τύπε, με 600'ευρω μέσο όρο χτυπας 4κ στις 42 ίντσες για χαβαλέ και καλό brand εταιριας... Πόσο πιο προσιτές θεωρείς εσύ πρέπει να φτασουν; ....

Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάλαβα το νόημα της "slim" έκδοσης, το ps4 δεν είναι φορητή κονσόλα για να σε νοιάζει το μέγεθος, μερικά εκατοστά διάφορα δεν παίζουν κανένα ρόλο. Αντιθέτως αν είχε καλύτερη ψύξη ή καλύτερα χαρακτηριστικά θα υπήρχε λόγος να την αγορασεις.

  • Like 7
Δημοσ.

Και για εκατό ευρώ διαφορά με το pro,απορώ ποιος θα πάρει το απλό...... Μάλιστα. Καλή είδηση από την σονυ βραδιατικα.κατι θα πίνουν εκεί,δεν εξηγείται αλλιώς.

Καποιος μηπως που δεν θελει να παρει 4Κ τηλεοραση και εχει το ps4 για να περναει ευχαριστα τις λιγοστες ελευθερες ωρες που εχει?

 

Εγω δεν θελω να δωσω λεφτα για τηλεοραση, προτιμω να τα κανω ταξιδια για παραδειγμα. Αμα δεν ειχα ηδη το ps4 θα το τσιμπαγα. Και πιστεψε με υπαρχουν πολλα ατομα με το ιδιο σκεπτικο. Οποτε μην τα βλεπουμε ολα απο τη δικη μας οπτικη

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...