Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο λογαριασμος ειναι σε echange server (εταιρικος) και τον παιρνω σε ελευθερο pc με συνδεση internet χρησιμοποιωντας τον κωδικο προσβασης στο pc του intranet .

To pc του Intrenet μου ζητησε αλλαγη κωδικου (το κανει συχνα) τον αλλαξα (μια συναδελφισσα συγεκριμενα που με αντικαθιστα γιατι εχω αδεια) αλλα το outlook στο ελευεθρο pc δεν τον δεχεται .

Στις επιλογες ρυθμιση λογαριασμου στο outlook δεν εχω βαλει πουθενα κωδικο προσβασης απο οτι θυμαμαι και ειναι ρυθμσμενο μα μην τον απομνημονευει αλλα τωρα δεν δεχεται τον κωδικο που αλλαξα .

Καποια ιδεα ? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Nαι εταιρικο ειναι το  domain (deddie.gr)

Εχω 1,5GB αποθηκευμενα email και χωρισμενα σε κατηγοριες χωρις φωτογαρφιες και video .

Δεν ξερω αν εχει σημασια που προσπαθω να συνδεθω μεσω  TeamViewer απο το σπιτι .

Στον υπολογιστη μπαινω  κανονικα χωρις κωδικο γιατι τον εχω ενταξει σε ομαδα .

Δημοσ.

Ενα λεπτο ο κωδικος ειναι σιγουρα σωστος στο τοπικο συνδεεσαι και με απομακρυσμενη δε συνδέεσαι σωστα?

Δημοσ.

Ενα λεπτο ο κωδικος ειναι σιγουρα σωστος στο τοπικο συνδεεσαι και με απομακρυσμενη δε συνδέεσαι σωστα?

Ναι ειναι σωστος οπως τον αλλαξε στο intranet η συναδελφισα και συνδεομαι με απομακρυσμενη απο το σπιτι να δω αν εχει ερθει κατι σημαντικο αν και εχω ενεργοποιησει τον "βοηθο εκτος γραφειου"

Ειμαι κοντα και θα περασω αυριο να το δω απο κοντα γιατι θα λειψω 10 μερες ακομα.

Δημοσ.

Εφοσον βγαινουν "εξω", σβηνεις οτι λογαριασμο εχει αποθηκευμενο στο pc που εισαι κανεις επανεκιννηση ανοιγεις outlook και προσθετεις username/mail  και καινουργιο password και τα βλεπει

ή δοκιμασε αυτο https://www.mozilla.org/el/thunderbird/ αν μπορεις να κανεις εγκατασταση στο pc που εισαι με τα στοιχεια σου.

Δημοσ.

Καλημερα .Δοκιμασα τωρα παιδια και μπηκα....Δεν ξερω τι ειχε παθει...Ισως ειχε πεσεi ο server.....

Η γλωσσα ηταν κανονικα αγγλικα και στο υπολογιστη αυτο .

Σας ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...