Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Pro, η νέα κονσόλα της Sony για την 4Κ εποχή κυκλοφορεί 10 Νοεμβρίου με τιμή €399

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε ποιο σύμπαν;

Σε ολα γιατι τελος του 2017 που θα βγαλει η ms τη δικη της δυνατοτερη απο το ps4 pro με βαση τα λεγομενα της(6tflops) αναβαθμηση της κονσολας της θα εχει πουλησει το ps4 pro ηδη τοσα πολλα κομματια που θα ειναι αδυνατο να την φτασει η ms.

Αν ηθελε να κανει κατι επρεπε να κυκλοφορησει φετος το xbox one scorpion.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ειμαστε μια φτωχη χωρα, χαλαστε τα λεφτα σας ετσι ασκοπα σε ps4, vr και iphone...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ κοιμισμενοι..

Εχμ, μια μικρή λεπτομέρεια: δεν είναι φτωχή η χώρα, εσύ είσαι.  :-D

Υ.Γ. Σύμφωνα με το ΔΝΤ, θέση 40κάτι σε 180φεύγα χώρες.

Θα μπορούσαν να περιμένουν λίγο ακόμη μέχρι να βγει ένα αρκετά καλό hardware και ας το πουλούσαν 500€ αρκεί να υποστήριζε 4Κ σε 60fps + UHD Blu-Ray Player.

Ναι, μπράβο - δεν θα βγάζανε λεφτά για καμιά 10ετία επειδή δεν σου πήραν την άδεια για τα specs :D

• Like 1

Γελαω που τσακωνεστε για τα fps αν θα είναι 30 η 60 και για το αν θα ειναι 4k ή 4k upscaled....

Λες και εχετε όλοι εδω μεσα τηλεόρασεις 4k με...:

-Υποστήριξη HDR

-Refresh Rate απο 100 hz και πάνω (πραγματικά hz οχι τις μουφες του μάρκετινγκ τυπου pqi κλπ)

-ΚΑΙ Input Lag κατω απο 30 ms

Που οοοοοοολα αυτα συνεπαγονται tv απο 1000αρικο και πάνω και που οοολα αυτα είναι το βασικότερο για ομαλή καλη εικόνα στο gaming... Εφόσον μπορει να στο προσφέρει το hardware της κονσόλας..

Οι περισσότεροι εδώ μεσα εχετε 40αρες 50αρες του μαξ 600-700αρικου UHD που σας τις πουλαει ο "Μονοβολος" και η "Media Strom" και το "Τριγωνο" για 4k ταχα μου με specs WAYYY BEYOND των gaming monitors..

Δε λέω για nova και ερτ hd καλα είναι..

Αλλα ελεος......

Υ.Γ εχω κονσόλα xbox one s και pc mini itx με gtx 1070 πανω δεν είμαι console hater..

Απλα το καθένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του..

• Like 1

Αυτην την στιγμή για να παίξεις στο pc 4k 60fps σε high settings χρειάζεσαι μια gtx1080 με κόστος 900 ευρώ συνοδευόμενη απο την ανάλογη cpu πχ i5 η i7 με κόστος 300 ευρω minimum. Μέσες άκρες ενα pc κατάλληλο για 4k 60fps high settings κοστίζει 1800 ευρώ το λιγότερο. Έρχεται λοιπόν η Sony και σου λέει 4k 30+fps με 400 ευρω οποτε όντως ναι εδω οι pc gamers γελάμε κλαίγοντας για το ποσα λεφτά χρειαζόμαστε για 4k gaming στο pc. Το μυστικό λέγεται software optimisation και στο pc απλα δεν υπάρχει λόγω δεκάδων διαφορετικών συνθέσεων. Αυτην την στιγμή δουλεύω με i5 4670k, gtx1070, 12gb ddr3 ram, 240gb ssd και 4k 30fps ειναι το ταβάνι μου έχοντας δώσει πανω απο 1500 ευρω, κλαίς ή δεν κλαις μετα με τα 400 ευρω του ps4 pro αν είσαι 4k gamer?

Πράγματι τα παιχνίδια στις κονσόλες είναι περισσότερο optimized για τον λόγω που αναφέρεις, αλλά αυτό ισχύει στους αποκλειστικούς (Exclusive) τίτλους.

Κλαις από τα γέλια γιατί αυτά που λέει η SONY απλά δεν γίνονται. Δεν χρειάζονται τεχνικές γνώσεις, μόνο κοινός νους. Πόσο optimization να γίνει πια;

Αχ πόσο χαίρομαι που σε εποχή κρίσης πήγα και ξηλώθηκα 499 ευρω σε 4 δοσεις για να παρω PS4 ωστε μετά απο 2μιση χρονια γεμάτα remaster και sequel να ερθει η Sony να μου πει "ψιτ μεγάλε, @@ watchdog θα παιξεις. τραβα παρε νεα κονσολα"

Έτσι ακριβώς.

Δυστηχως θα ψαρώσει αρκετος κοσμος με το 4κ και θα τρεξουν ολοι να το παρουν λογω της χαμηλης τιμης και μετα εχει να πεσει κλαμα.....

4κ και 400ευρω δεν πανε μαζι οταν τα βρισκει σκουρα το απλο ps4 σε 1080p.

Ε βέβαια.

Δεν είναι άσχετοι. Φυσικά ξέρουν τι κάνουν. Μην ξεχνάμε ότι ζούμε στην εποχή του Internet. Δημιουργούν ντόρο γύρω από το όνομα τους και αυτό είναι καλό είτε δυσανασχετούμε, είτε όχι.

Μοιάζει αρκετά με την πολιτική της Apple, αλλά ακόμα πιο επιθετική προς τον καταναλωτή.

Πήρα το C-chassis  λίγο καιρό πριν αρχίσουν οι φήμες που τελικά αποδείχτηκαν οτι ήταν αλήθεια.

Το PS5 θα πάρει τα PS3 μου.

Μακάρι να πέσουν οι πωλήσεις. Αν δεν πέσουν ετοιμαστείτε για κονσόλα κάθε 3 χρόνια.

Μονο αν οι developers υποστηρίξουν τους παλαιοτερους τίτλους με patches για unlocked η 60fps locked frame rate . Πάντως κρατά μικρό καλάθι.

Σε λίγο θα φτιάχνουμε και Settings στα γραφικά από τα Options και στις κονσόλες.

Εγώ με το PS4 Pro το έπαιξα στα με 4MSAA. Α εγώ με το PS4 το έπαιξα χωρίς AA, αλλά άφησα το AF. Τραγικά πράγματα.

Πρωτη φορα στον χωρο των κονσολων συμβαινει αυτο αρα οι χαρακτηρισμοι και οι προσβολες καλο ειναι να λειπουν.

Νομιζεις οτι αν ο κοσμος γνωριζε οτι θα εβγαινει ps4 pro μετα απο συντομο χρονικο διαστημα θα ειχε το ps4 τις πωλησεις που εχει?

Πραγματικα ελεος(μην το γυρισω και εγω σε πιο χοντρους χαρακτηρισμους)να κοροιδευεις/κραζεις τους καταναλωτες/αγοραστες για τις χαζομαρες που κανουν οι εταιριες.

Προσωπικά δεν προβλήθηκα από το σχόλιο του φίλου αν και όχι τόσο κομψό.

Θεωρώ τον εαυτό μου πρόβατο και τώρα μάλιστα ακόμα περισσότερο. Ναι, δεν το ήξερα ότι θα έβγαζαν σε 3 χρόνια νέα κονσόλα με μεγαλύτερες δυνατότητες. Αν το ήξερα, σίγουρα δεν θα αγόραζα Playstation 4.

Από την άλλη παρασύρθηκα. Επειδή έχω Playstation από το πρώτο που βγήκε, πήγα και αγόρασα το 4 με κλειστά τα μάτια και με μεγάλη χαρά. Όταν έβαλα το Killzone Shadowfall που είχε βγει τότε, με έναν φίλο κοιταζόμασταν για τα γραφικά. Ναι μεν ήταν πολύ καλά, αλλά όχι ανάλογη διαφορά από PS1 σε PS2 και από PS2 σε PS3.

Το προώθησαν με όλη τους τη δύναμη οι Youtubers και Reviewers. Ακόμα και οι Έλληνες Youtubers - Reviewers (και καλά) είχαν λυσσάξει. Υπήρξε τρελό Hype. Βασικά δεν έχω νιώσει μεγαλύτερο σε προϊόν τεχνολογίας.

παντως κατοχος και δυνατου pc και ps4, ενταξει αλλη γλυκα τα 60 frames αλλα γιατι δεν με ενοχλουν τα 30 της κονσολας σε σχεση με τα 30 (σε καποιες περιπτωσεις ) του pc? πραγματικα το εχω απορια...

Πάρα πολύ σωστή η παρατήρηση σου. Την ίδια κουβέντα είχα με φίλο πριν λίγες ημέρες. Δεν μπορώ να το εξηγήσω τεχνικά, δεν ξέρω από που προκύπτει αυτό. Είναι πάντως κάτι που το παρατηρώ και δεν έχω λόγω να πω ψέματα, PC Gamer είμαι.

Όχι δεν είναι θέμα τηλεόρασης. Παιχνίδια στο PC παίζω στην TV τις περισσότερες φορές.

Ο κοσμος ηξερε απο την αρχη οτι η κονσολα δεν σηκωνει πανω απο 30fps εν ετη 2014 και πληρωσε 400 ευρω.Στο pc ο μεσος gamer επαιζε 1080p 60fps απο το 2012-2013.Δηλαδη αυτος που αγορασε ps4 αποδεχτηκε οτι θα παιζει στα 30fps ως το 2018 τουλαχιστον, ε αν δεν ειναι αυτος προβατο τοτε δεν ξερω και εγω τι ειναι.Δεν ειναι μονο να χαιδεουμε αυτια εχουν ευθηνη οι κονσολαδες για την καταντια του gaming.

Δεν ενοχλούν τα 30FPS. Δεν είναι αυτός ο σκοπός.

Αυτό περισσότερο το λένε οι PC Gamers - Flamers που για κάποιον λόγο θέλουν να ανήκουν σε κάποιο στρατόπεδο ή νομίζουν πως βρίσκονται σε δικαστήριο και συνέχεια δίνουν στοιχεία για την απόδοση το πως και το γιατί. 

1) Ακομα και οταν επαιζα gta v στο xbox 360 με την 720p τηλεοραση περνουσα γαματα! Δεν ηταν τα τελεια γραφικα αλλα ποιος χεστηκε! Περνουσε η ωρα πολυ ομορφα και με παρεες και φιλους. Κανενας μας δεν μετραγε fps οταν παιζαμε διπλο στο pro evolution.

2) Με την κονσολα αραζεις καναπεδαρα με ενα χειριστηριο στο χερι και that's all. Ουτε πληκτρολογια, ουτε ποντικια.

3) Με την κονσολα παιζεις σε μια οθοναρα 50" οπου και HD να ειναι, ειναι 50 fucking ιντσες!

4) Με την κονσολα βαζεις και το bluray μεσα και αρχιζει το σινεμα παιδια!

5) Με την κονσολα δεν προσπαθεις να κατεβαζεις αναλυση και να κοβεις γραφικα για να καταφερει να παιξει. Βαζεις απλα το ρημαδι το dvd και ξερεις οτι εχουν προσαρμοσει το παιχνιδι και τα γραφικα του, με τις τελειες ρυθμισεις για αυτη την κονσολα.

6) Με την κονσολα κανεις ολα τα παραπανω με 300 ευρω. Ουτε 1500 ουτε 2000 ευρω. Δεν εχεις τις ιδιες απαιτησεις αλλα δεν δινεις και το ιδιο ποσο. Κοιτας και για κανα update που και που και αυτο ειναι ολο.

1) Σεβαστό. Δεν είχες την εμπειρία χρήσης βέβαια που θα είχες σε μία Full HD TV. Καταλαβαίνω τι λες πάντως. Όποιος το ψάχνει πολύ χάνει την ουσία. Παιχνίδι θέλουμε να παίξουμε, όχι να κάνουμε επιστημονική ανάλυση. Συμφωνώ.

2) Έτσι ακριβώς παίζω και στο PC εδώ και πολλά χρόνια.

3) Πάντα στην TV όπως είπα και παραπάνω.

4) Ναι... Έχεις δίκιο. Το Bluray στο PC δεν είχε τόσο επιτυχία. Μπορείς να κατεβάζεις ταινίες στο PC σε ανάλυση ανάλογη του BluRay. Επειδή κάποιος μπορεί να μην ξέρει να το κάνει, αυτό στο δίνω. :)

5) Σίγουρα. Έτσι όμως όπως το πάνε, πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε Presets που θα διαλέγουμε τι θέλουμε. Ότι χειρότερο για μια κονσόλα.

6) Στην κονσόλα τα παιχνίδια έχουν 50€-60€ και η τιμή τους μειώνεται λιγότερο σε σχέση με τα παιχνίδια του PC. Όποιος έχει κονσόλα φαντάζομαι ότι θα έχει και ένα PC να μπαίνει Internet. Με μία μικρή αναβάθμιση της τάξης των 400-500€ θα μπορεί να παίξει τα παιχνίδια που παίζει στο PS4 αγοράζοντας φθηνότερα τα παιχνίδια.

Βρε κολλημα με τα 60 fps..

Για gameplay δεν ειδα κουβεντα παντως. Τι και αν το παιχνιδι εχει day one dlc, microtransactions σε full price, season passes, ατελειωτα patches, φασον με τα υπολοιπα παιχνιδια που βγαζουν ενα χαρτη με 300 κουτακια. Τα καρε με μαρανανε.

Ακομα παιζω παιχνιδαρες σε PS2, PS3 και XBox 360.

Σιγα μην κατσω να μετραω καρε και pixels σαν ψυχαναγκαστικος.

Ευτυχως μεγαλωσα με C64 και Amiga και ξερω να κοιταω πρωτα το gameplay λογο αυτου.

Οχι οτι δεν με ενδιαφέρει η τεχνολογια και η προοδος, αλλα γιατι πιστευω οτι βρισκομαστε σε ενα τελμα που το gameplay εχει παει πισω λογο αυτου.

PS4 Pro δεν θα παρω γιατι δεν θελω να ενισχυσω την ταση κονσολες = κινητα.

Πολύ σωστός ρε φίλε. Ακριβώς έτσι.

Μου τα έλεγαν όταν πήρα το PS4 κάποιοι φίλοι και ήμουν τόσο κολλημένος που δεν ήθελα να τα πιστέψω. Πιάστηκα κορόιδο.

Μακάρι να βγαίνει κονσόλα κάθε 1-2 χρόνια όπως στα κινητά. 

Αν γίνει αυτό που λες ξέρεις τι κατακερματισμός θα υπάρξει;

Θα βγαίνει παιχνίδι και δεν θα ξέρουμε σε ποια κονσόλα θα παίζει και σε ποια όχι.

Στο PC τουλάχιστον με τα χρόνια έχει υπάρξει εξέλιξη και τα περισσότερα παιχνίδια βγαίνουν χωρίς προβλήματα και παίζουν καλά παρόλο που υπάρχει κατακερματισμός.

Με τις κονσόλες θα υπάρξει χάος και στην τελική θα χάσουν το σκοπό της ύπαρξης τους αν συμβεί αυτό θες.

Παντα το ελεγα οτι αυτο ακρ8βως χρειαζονταν οι κονσολες 2 με 3 διαφορετικα μοντελα με συμβατοτηταόμως στα παιχνιδια και ο καθενας αναλογα με τα φραγκα του και την οθονη του παιρνει αυτο που θελει ειναι και media center ολα οκ.

Και ετσι το pc παιζει τον ρολο του office internet dvd cd burn και κανα "free game ".

Ολα γινονται για χαρη των αχρηστων και τεμπεληδων προγραμματιστων που πλεον δεν μπαινουν στο κοπο να κουνησουν το μικρο τους δαχτυλακι. Στην αρχη ξυνιζανε για τα PS4 Pro και XBOX one scorpio για τα περι εξτρα δουλειας αλλα απο μεσα τους γελουσανε μεχρι και τα αυτια τους γιατι δεν θα ζοριζονται τα παιδακια. Κονσολα σημαινει κατι το διαφορετικο σε αρχιτεκτονικη και περα απο Amd και Intel.

• Like 1

Αν πραγματικά παίζει παιχνίδια σε 4k μιλάμε για μεγάλη έκπληξη και μεγάλο βήμα για τις κονσόλες και το gaming γενικά!

4κ με 399 ευρω με την καμια,1080p με upscale σε 4κ ειναι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι και να κανει η ms το εχει χασει ηδη το παιχνιδι των πωλησεων και το ξερουν και οι ιδιοι(11:40 και μετα).

https://www.youtube.com/watch?v=bBPp1F-Utd4&feature=youtu.be&t=11m40s

Απο τη στιγμη που θα βγει φετος το ps4 pro θα εχει ηδη αποκτησει πολυ περισσοτερους χρηστες απ' οτι θα αποκτησει ποτε του το xbox one scorpion.

Επεξ/σία από JUST-GAMER

Μπράβο στην Sony άντε επιτέλους να δούμε στις αγγελίες και κανένα παλιο PS4 στα 150€ να πάρουμε κανένα να παίξουμε κάνενα Fifa και κανένα smite στην 50ρα !!!!

Κοίτα για κανά Bloodborne καλά είναι.

αυτο που θελετε να την πειτε γιατι θα σκασετε πω πω ποσο ωραια περναω χαχα...και για την ερωτηση μου καθαρα πως την εθεσα απαντηση δεν πηρα...μαλλον δεν με καταλαβες πως το εθεσα και εισαι και μεγαλο παιδι :P ...ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ λοιπον μου φαινονται πιο smooth στημενα τα 30 frames στην κονσολα απο οτι στο pc...ακομη και να το εχω αγορασει το παιχνιδι...  :-D

Η ειναι ιδεα σου η εχεις το ps4 στη τηλεοραση και το PC σε monitor, και αρα motion blur. Δοκιμασε να τα βαλεις στην ιδια οθονη και δεν θα δεις διαφορα. Φανταζομαι οτι μιλαμε για το ιδιο παιχνιδι ετσι?

1) Ακομα και οταν επαιζα gta v στο xbox 360 με την 720p τηλεοραση περνουσα γαματα! Δεν ηταν τα τελεια γραφικα αλλα ποιος χεστηκε! Περνουσε η ωρα πολυ ομορφα και με παρεες και φιλους. Κανενας μας δεν μετραγε fps οταν παιζαμε διπλο στο pro evolution.

2) Με την κονσολα αραζεις καναπεδαρα με ενα χειριστηριο στο χερι και that's all. Ουτε πληκτρολογια, ουτε ποντικια.

3) Με την κονσολα παιζεις σε μια οθοναρα 50" οπου και HD να ειναι, ειναι 50 fucking ιντσες!

4) Με την κονσολα βαζεις και το bluray μεσα και αρχιζει το σινεμα παιδια!

5) Με την κονσολα δεν προσπαθεις να κατεβαζεις αναλυση και να κοβεις γραφικα για να καταφερει να παιξει. Βαζεις απλα το ρημαδι το dvd και ξερεις οτι εχουν προσαρμοσει το παιχνιδι και τα γραφικα του, με τις τελειες ρυθμισεις για αυτη την κονσολα.

6) Με την κονσολα κανεις ολα τα παραπανω με 300 ευρω. Ουτε 1500 ουτε 2000 ευρω. Δεν εχεις τις ιδιες απαιτησεις αλλα δεν δινεις και το ιδιο ποσο. Κοιτας και για κανα update που και που και αυτο ειναι ολο.

ΟΛΑ τα παραπανω ισχυουν και για το PC, και μαλιστα, ακομα καλυτερα, μιας και δεν χρειαζεσαι καν bluray, το παιζεις κατευθειαν ειτε απτο PC ειτε απο streaming υπηρεσιες (netflix κλπα). Οσο για την τιμη, ενα PC να παιζει πανω κατω τα ιδια γραφικα με το PS4 (καλα , με το xbone δεν το συγκρινω καν) θα σου βγει φτηνοτερο στα πρωτα 2-3 χρονια, λογω PS+ και φτηνοτερων παιχνιδιων. 

• Like 1

Οι κονσόλες από τις εμπορικές απαρχές τους (atari - nes) είχαν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Μπορούσε να τις χειριστεί εύκολα ένα μικρό παιδί και να την σεταρει ακόμα πιο εύκολα ένας αρχαριος τεχνολογικα γονιός. Μεγάλο μέρος επίσης της επιτυχίας τους την προηγούμενη 15ετια , πέρα από την ευκολία χρήσης ήταν και η υποδεέστερη ανάπτυξη των πανακριβων τότε, υπολογιστών. Αυτό με τα χρόνια έχει αλλάξει και η νέες γενιές γονιών αλλά και παιδιών, έχουν μεγαλύτερη εξοικείωση με την τεχνολογία. Τώρα πια ελέω Facebook και φθηνης τεχνολογίας κυρίως, σε κάθε σπίτι υπάρχει ένας υπολογιστής νέας γενιάς που μπορεί εύκολα να συνδεθεί με την μεγάλη τηλεόραση του σαλονιού και να αντικαταστησει εν μέρει τις κονσόλες. Αυτό μπορεί σταδιακά να αποτελέσει ένα πλήγμα στην αγορά των κονσολών, αν αυτές δεν καταφέρουν να εντυπωσιασουν με ανταγωνιστικα γραφικά σε προσιτή τιμή. Η μαμά Sony τα ξέρει όλα αυτά και προσπαθεί να διατηρήσει έναν μύθο με τα δικά της μαρκετινιστικα κόλπα. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, ο μεγαλύτερος παράγοντας επιτυχίας του παιχνιδιού είναι ο εθισμός που προσφέρει στον χρήστη το gameplay του και όχι τα γραφικά απαραίτητα. Ξεχάστε λοιπόν τα teraflop και τα rate και χαρείτε το εκάστοτε παιχνίδι... Όσοι μεγάλωσαν μαζί με τις κονσόλες και διάβαζαν τα τεχνολογικά περιοδικά της εποχής (pixel - user) θα θυμούνται τις προφητείες των συντακτών. Έλεγαν τότε λοιπόν πως τα γραφικά κάποια στιγμή θα γίνουν τόσο καταπληκτικά που θα αναλωνομαστε με αυτά και θα ξεχάσουμε να παίζουμε. Πολύ φοβάμαι πως αυτή η εποχή, έφτασε...

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...