Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο στην Sony άντε επιτέλους να δούμε στις αγγελίες και κανένα παλιο PS4 στα 150€ να πάρουμε κανένα να παίξουμε κάνενα Fifa και κανένα smite στην 50ρα !!!!

• Like 5
  • Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Meanwhile στο Ελλαντα. Ο Pc gameraκιας θα κραξει τις νεες κονσολες, καθως θα παιζει απο το awesome 720p monitor γιατι λεφτα για καρτα γραφικων και μονιτορ ντεν εχει... Αλλα παρακαλω, το κραξιμο κραξιμο

Δεν πιστευω να περιμενεις(σοβαρη)απαντηση στο παραπανω σχολιο που εγραψες σε τεχνολογικο forum ετσι :rolleyes:  :rolleyes:

• Like 6
Δημοσ.

Μπράβο στην Sony άντε επιτέλους να δούμε στις αγγελίες και κανένα παλιο PS4 στα 150€ να πάρουμε κανένα να παίξουμε κάνενα Fifa και κανένα smite στην 50ρα !!!!

περιμένω να πάει 150 και το arpaz0

Δημοσ.

Τα παρακατω δηλαδη(και πολλα αλλα)πως τρεχουν σε 60fps?

Metal Gear Solid V

Call of Duty

Doom

Dirt Rally

Overwatch

Street Fighter V

Resident evil revelation 2

Uncharted collection

και φυσικα τα ποδοσφαιρακια pro και Fifa

Επισης ο λογος υπαρξης των κονσολων ανεκαθεν ηταν το plug and play στοιχειο(αν και πλεον υπαρχουν τα instal και τα updates)και το οτι αγοραζες μια κονσολα η οποια θα σου εβγαζε πανω απο 4-5χρονια υποστηριξης χωρις αναβαθμισεις,χωρις τιποτα(στοιχεια των pc αυτα αλλωστε).

ναι αλλα παιζουν στα ιδια settings με το pc ? 

δεν εχει αναφερθει, αλλα θα πρεπει να λαβουμε υπ οψιν την αποσταση απο την οθονη.

Οταν καποιος παιζει στο pc η οθονη ειναι πολυ κοντα στα ματια του και μπορει να ξεχωρισει την λεπτομερεια, αρα και να παρατηρησει διαφορες στην αναλυση ή την ποιοτητα των υφων. 

Οταν καποιος παιζει σε κονσολα συνηθως παιζει απο αποσταση οποτε εκ των πραγματων ακομα κι αν υπαρχει λεπτομερεια στην εικονα (αναλυση/υφες) μαλλον δε θα μπορεσει να την καταλαβει. Εδω καλα καλα οι κονσολες δεν παιζουν native 1080p , ασε που οι περισσοτεροι που συνδεεουν μια κονσολα στο hdmi δεν επιλεγουν καν 1:1 αναλογια πιξελ αλλα εχουν overscan. 

Ο συμβιβασμος γινεται και στα fps και στα settings και στην αναλυση. Ιδιας ποιοτηας γραφικα με το ps4 πετυχαινεις με εναν i3 και μια gpu των 150€ . Μιλαω για 30fps σε 720p-1080p σε medium/high settings. Δεν παιζουν καλυτερα οι κονσολες.

• Like 2
Δημοσ.

περιμένω να πάει 150 και το arpaz0

Λίγο υπομονή αδερφέ!!!!! Ακόμα υπάρχουν αρκετοί που δίνουν μεταχειρισμένα στα 250-300€ μέχρι τα Χριστούγεννα θα σε παρακαλάνε να το πάρεις στα 150€!!!

• Like 2
Δημοσ.

Τα παρακατω δηλαδη(και πολλα αλλα)πως τρεχουν σε 60fps?

Metal Gear Solid V

Call of Duty

Doom

Dirt Rally

Overwatch

Street Fighter V

Resident evil revelation 2

Uncharted collection

και φυσικα τα ποδοσφαιρακια pro και Fifa

Επισης ο λογος υπαρξης των κονσολων ανεκαθεν ηταν το plug and play στοιχειο(αν και πλεον υπαρχουν τα instal και τα updates)και το οτι αγοραζες μια κονσολα η οποια θα σου εβγαζε πανω απο 4-5χρονια υποστηριξης χωρις αναβαθμισεις,χωρις τιποτα(στοιχεια των pc αυτα αλλωστε).

Αυτα ειναι μερικες εξαιρεσεις που δεν βγηκαν καν τους πρωτους μηνες.Μεγαλο επιτευμα να βγαλουν τα ποδοσφαιρακια στα 60 seriously?Το call of duty ετρεχε στα 60 απο εποχες xbox360/ps3 ηδη.Και το resident evil με το uncharted ειναι παλια που εγιναν remaster αν ηταν μαγκες ας εβγαζαν το καινουργιο uncharted στα 60 μπορουσαν?Οχι απλα κοροιδευαν τον κοσμο οτι δηθεν ειναι πιο κινηματογραφικα στα 30fps ειναι καλυτερα λολ.

• Like 2
Δημοσ.

ναι αλλα παιζουν στα ιδια settings με το pc ? 

Δες ρε ανθρωπε μου σε τι ακριβως απαντησα....Δεν μιλησα για συγκριση playstation με pc και μαλιστα το εχω τονισει και με μαυρα γραμματα,ελεος δηλαδη....

• Like 1
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/739081-ps4/

600 euro? γελάει ο κόσμος

ούτε 150

Λίγο υπομονή αδερφέ!!!!! Ακόμα υπάρχουν αρκετοί που δίνουν μεταχειρισμένα στα 250-300€ μέχρι τα Χριστούγεννα θα σε παρακαλάνε να το πάρεις στα 150€!!!

εγώ θέλω να παίξω τα EA games 

UFC-NBA - FIFA
Δημοσ.

Αυτα ειναι μερικες εξαιρεσεις που δεν βγηκαν καν τους πρωτους μηνες.Μεγαλο επιτευμα να βγαλουν τα ποδοσφαιρακια στα 60 seriously?Το call of duty ετρεχε στα 60 απο εποχες xbox360/ps3 ηδη.Και το resident evil 

Εγραψες κατι συγκεκριμενο και σου απαντησα και εγω συγκεκριμενα.Δεν υπαρχει λογος να κανεις κωλοτουμπα σε αυτα που εγραψες λιγα post πιο πισω χωρις λογο.

Μιλησες γενικα οτι το Ps4 δεν μπορει να βγαλει πανω απο 30fps και σου απαντησα με επιχειρηματα οτι μπορει να αποδωσει παραπανω.

Επισης το γεγονος οτι και στο ps3 τα call of duty ετρεχαν σε 60fps δεν εχει να λεει κατι. Σου ανεφερε γιαυτο το λογο περισσοτερο καινουργιους τιτλους και οχι remastered οπως αναφερεις ή νομιζεις παραπανω. Α και αυτο που γραφεις για το resident evil(που ειμαι σιγουρος οτι ουτε καν το παιχνιδι δεν ξερεις)δεν ισχυει btw.

Δημοσ.
το θέμα είναι απλό.

εάν θες κάτι απλά να παίζεις μπροστά στ TV σου παίρνεις ps4 στάνταρ

εάν θες HDR και 4k και ιστορίες παίρνεις ps4 προ

εάν θες ότι καλύτερο υπάρχει  ξηλώσου για monitor 4k 900 euro και ότι άλλο σε P.C HW + συνεπάγεται

διαλέγεις .....

αλλιώς τα πουλάς όλα και ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ την αληθινή ζωή έξω με ταξιδάκια

• Like 12
Δημοσ.

Θελω και εγω να πω την γνωμη μου μιας και πουλησα πριν λιγο καιρο το xbox 360 μου και ειπα να παρω ps4 αλλα φρεναρα γιατι εμαθα για τον ερχομο του Pro καθως και για το xbox scorpio.

Εγω προσωπικα θα παρω την καινουργια κονσολα (Μαλλον το scorpio) γιατι πλεον ποια δεν εχω κονσολα για να παιζω και μου λειπει και επιπλεον θα αγορασω και 4Κ γιατι εχω μια τηλεοραση απλο HD εδω και 10 χρονια και οκ.... Ειναι η ωρα της να την παω υπνοδωματιο που δεν εχουμε tv. Οποτε θα τα συνδυασω ετσι.

Στο διαταυτα τωρα. Τα pc ειναι καλυτερα απο τις κονσολες στα γραφικα. Αλλα

1) Ακομα και οταν επαιζα gta v στο xbox 360 με την 720p τηλεοραση περνουσα γαματα! Δεν ηταν τα τελεια γραφικα αλλα ποιος χεστηκε! Περνουσε η ωρα πολυ ομορφα και με παρεες και φιλους. Κανενας μας δεν μετραγε fps οταν παιζαμε διπλο στο pro evolution.

2) Με την κονσολα αραζεις καναπεδαρα με ενα χειριστηριο στο χερι και that's all. Ουτε πληκτρολογια, ουτε ποντικια.

3) Με την κονσολα παιζεις σε μια οθοναρα 50" οπου και HD να ειναι, ειναι 50 fucking ιντσες!

4) Με την κονσολα βαζεις και το bluray μεσα και αρχιζει το σινεμα παιδια!

5) Με την κονσολα δεν προσπαθεις να κατεβαζεις αναλυση και να κοβεις γραφικα για να καταφερει να παιξει. Βαζεις απλα το ρημαδι το dvd και ξερεις οτι εχουν προσαρμοσει το παιχνιδι και τα γραφικα του, με τις τελειες ρυθμισεις για αυτη την κονσολα.

6) Με την κονσολα κανεις ολα τα παραπανω με 300 ευρω. Ουτε 1500 ουτε 2000 ευρω. Δεν εχεις τις ιδιες απαιτησεις αλλα δεν δινεις και το ιδιο ποσο. Κοιτας και για κανα update που και που και αυτο ειναι ολο.

Εκ κατακλειδι, πιστευω πως αν θελεις να παιξεις τωρα το 4k και εισαι διατεθημενος να τα σκασεις στο pc, καλα κανεις. Αν θελεις απλα να περασεις καλα και να ζησεις και με το "φτωχο" fdh, μενεις στην κονσολιτσα που εχεις η αγοραζεις αν δεν εχεις αγορασει. Ετσι και αλλιως θα παιξεις 4k και σε 4k tv απλα σε 2-3 χρονια που θα θεωρειται "παλια" τεχνολογια. Οτι εγινε και με το hd και fhd και τωρα fhd αναλυση δινουν μεχρι και τα κινητα.

Παντως η κονσολα δεν θα παιθανει. Οχι γιατι ειναι η καλυτερη αλλα γιατι ειναι η απλουστερη. Σαν τα windows. Ξερεις οτι δεν ειναι τα καλυτερα αλλα βαζεις το φλασακι και δεν σου ζαλιζει και πολυ τα αρχιδια για να το δει ενα πραγμα.

Τελος να πω πως οι κονσολες το πανε ποιο πολυ σαν multimedia center. Τωρα θα παιζουν και 4k, μπαινουν internet, μπορεις να παιξεις και τα παιχνιδακια σου. Ακομα και διπλο με φιλαρακια η και online με αλλους παιχτες. Δεν ειναι ασχημα για 300 ευρω και κυριως ειναι οτι πρεπει για αυτο που εχουν φτιαχτει. ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ.

• Like 13
Δημοσ.

Στο pc ο μεσος gamer επαιζε 1080p 60fps απο το 2012-2013.

Από που βγαίνει το συμπέρασμα αυτό?

2) Με την κονσολα αραζεις καναπεδαρα με ενα χειριστηριο στο χερι και that's all. Ουτε πληκτρολογια, ουτε ποντικια.

3) Με την κονσολα παιζεις σε μια οθοναρα 50" οπου και HD να ειναι, ειναι 50 fucking ιντσες!

4) Με την κονσολα βαζεις και το bluray μεσα και αρχιζει το σινεμα παιδια!

5) Με την κονσολα δεν προσπαθεις να κατεβαζεις αναλυση και να κοβεις γραφικα για να καταφερει να παιξει. Βαζεις απλα το ρημαδι το dvd και ξερεις οτι εχουν προσαρμοσει το παιχνιδι και τα γραφικα του, με τις τελειες ρυθμισεις για αυτη την κονσολα.

6) Με την κονσολα κανεις ολα τα παραπανω με 300 ευρω. Ουτε 1500 ουτε 2000 ευρω. Δεν εχεις τις ιδιες απαιτησεις αλλα δεν δινεις και το ιδιο ποσο. Κοιτας και για κανα update που και που και αυτο ειναι ολο.

2,3,4,6) Και με ένα PC τα κάνεις αυτά και σίγουρα δεν θες 1500 και 2000 ευρώ.

5) Δεν μπορώ να θυμηθώ καινούριο παιχνίδι που να μην έβαλε μόνο του τις ρυθμίσεις για να παίξει.

• Like 6
Δημοσ.

underclocked RX 470 βασικά. Ή μια OCed GTX 970. Αν και παίζει ρόλο η αρχιτεκτονική!

1.84 TFlops PS4

3.68 TFlops το PS4 Pro

4.9 TFlops η RX 470

2.2 TFlops η RX 460

Ποιος μίλησε για native 4K?

Εδώ δεν μπορεί μια GTX1080 των 900 ευρώ, και θα μπορεί μια κονσόλα των 400 ευρώ? Μην τρελαθούμε!

Φιλικά :)

Προσωπικά θα προτιμούσα 1080/60 με Ultra γραφικά (Να δούν και στις κονσόλες uncompressed textures :P) ή 1440/60 native (?) παρά 4Κ.

Single-chip custom processor

CPU: x86-64 AMD “Jaguar”, 8 cores

GPU: 4.20 TFLOPS, AMD Radeon™ based graphics engine

Δημοσ.

Ρε παιδια το θεμα ειναι ενα.

Θα παιζει η καινουρια κονσολα τα παιχνιδια παλια/καινουρια σε 1080p 60fps κλειδωμενα με σωστα γραφικα?

Αν ναι τοτε αξιζει το 400αρικο

Γιατι αλλιως τα υπολοιπα ειναι μπουρδες για να πουλησουν τηλεορασεις.

Ακου εκει 4Κ παιχνιδια,Native? σε ποσα fps?

Μην κοροιδευομαστε marketing και τιποτα αλλο το 4Κ στην παρουσα φαση.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...