Dj Beast Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά θα είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα παίζω 1080p/60 fps στην full hd 65 ιντσών tv μου , κάτι που θα έπρεπε να είχε συμβεί με το πρώτο ps4. Πολύ μεγάλο φάουλ αυτό και για την sony και ακόμα περισσότερο για την microsoft και τα 900p του one. Χρήματα για νέα tv δεν δίνω που να χτυπιουνται. Από εκεί και πέρα , ο κόσμος θα τσίμπησε με το 4k και θα ψωνισει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πρωτη φορα στον χωρο των κονσολων συμβαινει αυτο αρα οι χαρακτηρισμοι και οι προσβολες καλο ειναι να λειπουν. Νομιζεις οτι αν ο κοσμος γνωριζε οτι θα εβγαινει ps4 pro μετα απο συντομο χρονικο διαστημα θα ειχε το ps4 τις πωλησεις που εχει? Πραγματικα ελεος(μην το γυρισω και εγω σε πιο χοντρους χαρακτηρισμους)να κοροιδευεις/κραζεις τους καταναλωτες/αγοραστες για τις χαζομαρες που κανουν οι εταιριες. Ο κοσμος ηξερε απο την αρχη οτι η κονσολα δεν σηκωνει πανω απο 30fps εν ετη 2014 και πληρωσε 400 ευρω.Στο pc ο μεσος gamer επαιζε 1080p 60fps απο το 2012-2013.Δηλαδη αυτος που αγορασε ps4 αποδεχτηκε οτι θα παιζει στα 30fps ως το 2018 τουλαχιστον, ε αν δεν ειναι αυτος προβατο τοτε δεν ξερω και εγω τι ειναι.Δεν ειναι μονο να χαιδεουμε αυτια εχουν ευθηνη οι κονσολαδες για την καταντια του gaming. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Χαζομάρες. α) Όλες οι κάρτες υποστηρίζουν DX. Δεν χρειάζεται στο PC να σου κάνει "optimization" ανά κάρτα - το κάνεις μια φορά και παίζει σε όλα, δεν έχει να κάνει με την σύνθεση. β) Εννοείται ότι κλαις ...από τα γέλια. Το 4k είναι upscale εκτός αν παίζεις pong ή βλέπεις ταινία. Μαλλον δεν κατάλαβες τι εγραψα, τεσπα, ας μην φυγουμε απο το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτι μου λέει ότι το Oculus ανακάτωσε τα σχέδια 2 γιγάντων. Το όλο θέμα γίνεται για να πιάσουν την αγορά του VR (που λογικά έπεται). 3840x1080 στα 60fps, άντε με λίγο ελαφριές ρυθμίσεις στα γραφικά, που θα πάει θα το πιάσουν. Τωρα αν ο άλλος θέλει να παίζει Snail Simulator στα 30fps αρκεί να είναι 4K, ΟΚ γούστα είναι αυτά. Αλλά οι περισσότεροι δεν θα νοιαστούν για το 4Κ. Η αναβάθμιση έγινε για το VR... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparovic Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μαλλον δεν κατάλαβες τι εγραψα, τεσπα, ας μην φυγουμε απο το θεμα. Είναι μεγάλος πόνος να γράψεις "έκανα λάθος, ευχαριστώ"; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navouxodonosoras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 παντως κατοχος και δυνατου pc και ps4, ενταξει αλλη γλυκα τα 60 frames αλλα γιατι δεν με ενοχλουν τα 30 της κονσολας σε σχεση με τα 30 (σε καποιες περιπτωσεις ) του pc? πραγματικα το εχω απορια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastarsolid Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ο κοσμος ηξερε απο την αρχη οτι η κονσολα δεν σηκωνει πανω απο 30fps εν ετη 2014 και πληρωσε 400 ευρω.Στο pc ο μεσος gamer επαιζε 1080p 60fps απο το 2012-2013.Δηλαδη αυτος που αγορασε ps4 αποδεχτηκε οτι θα παιζει στα 30fps ως το 2018 τουλαχιστον, ε αν δεν ειναι αυτος προβατο τοτε δεν ξερω και εγω τι ειναι.Δεν ειναι μονο να χαιδεουμε αυτια εχουν ευθηνη οι κονσολαδες για την καταντια του gaming. Ναι ρε φιλε μου αλλα δεν ειναι ολοι οι καταναλωτες expert στα ποσα fps παιζει η κονσολα σε σχεση με ενα pc ο μεσος καταναλωτης αυτα που λες εσυ τωρα δεν τα ξερει καν. Ο αλλος βλεπει απλα μια καινουρια κονσολα που παιζει νεα γραφικα και την αγοραζει !!! Λοιπον μην τρελαθουμε τωρα. Το ποσοστο που ξερει να συγκρινει ενα pc με μια κονσολα και το ποσο καλα αποδιδει ειναι παρα πολυ μικροτερο απο αυτον που απλα αγοραζει την μαρκα playstation. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 παντως κατοχος και δυνατου pc και ps4, ενταξει αλλη γλυκα τα 60 frames αλλα γιατι δεν με ενοχλουν τα 30 της κονσολας σε σχεση με τα 30 (σε καποιες περιπτωσεις ) του pc? πραγματικα το εχω απορια... Στο PC ανέχεσαι τα 30fps και τα frame drops γιατί πήρες τζάμπα το παιχνίδι (ο νοών νοείτω, μεγάλα παιδιά είστε καταλαβαίνετε...) Αλλά να παίρνεις καινούρια κονσόλα και από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια που βγήκαν γι αυτήν να αρχίζουν τα 30fps και τα frame drops, ντροπή... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 -Κυρ Στέφανε το ps4 μη ξεχάσεις! Και που σαι κυρ Στέφανε, βάλε ακόμα μια φέτα θα το κάψουμε απόψε! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Για όποιον θέλει τα specs εδώ https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=it&ie=UTF-8&u=http:%2F%2Fwww.jp.playstation.com%2Fps4%2Fhardware%2Fcuh7000bb01.html&edit-text= Το έκανα με translate γιατί είναι ιαπωνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ο κοσμος ηξερε απο την αρχη οτι η κονσολα δεν σηκωνει πανω απο 30fps εν ετη 2014 και πληρωσε 400 ευρω Τα παρακατω δηλαδη(και πολλα αλλα)πως τρεχουν σε 60fps? Metal Gear Solid V Call of Duty Doom Dirt Rally Overwatch Street Fighter V Resident evil revelation 2 Uncharted collection και φυσικα τα ποδοσφαιρακια pro και Fifa Επισης ο λογος υπαρξης των κονσολων ανεκαθεν ηταν το plug and play στοιχειο(αν και πλεον υπαρχουν τα instal και τα updates)και το οτι αγοραζες μια κονσολα η οποια θα σου εβγαζε πανω απο 4-5χρονια υποστηριξης χωρις αναβαθμισεις,χωρις τιποτα(στοιχεια των pc αυτα αλλωστε). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Για όποιον θέλει τα specs εδώ https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=it&ie=UTF-8&u=http:%2F%2Fwww.jp.playstation.com%2Fps4%2Fhardware%2Fcuh7000bb01.html&edit-text= Το έκανα με translate γιατί είναι ιαπωνικά. Συγνώμη για να καταλάβω.... η μόνη αναβάθμιση είναι η λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών με διαφορά 2,5 TFLOPS ενώ ο επεξεργαστής και η RAM να μένουν ίδια ?????? Πραγματικά ντροπή τους !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georzin0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Οταν το ps4 είχε 4K το PC είχε VR 4K 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex1_kgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Meanwhile στο Ελλαντα. Ο Pc gameraκιας θα κραξει τις νεες κονσολες, καθως θα παιζει απο το awesome posome 720p monitor γιατι λεφτα για καρτα γραφικων και μονιτορ ντεν εχει... Αλλα παρακαλω, το κραξιμο κραξιμο Εγώ που έχω μία R9 380 και gaming monitor 144hz μπορώ; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navouxodonosoras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Στο PC ανέχεσαι τα 30fps και τα frame drops γιατί πήρες τζάμπα το παιχνίδι (ο νοών νοείτω, μεγάλα παιδιά είστε καταλαβαίνετε...) Αλλά να παίρνεις καινούρια κονσόλα και από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια που βγήκαν γι αυτήν να αρχίζουν τα 30fps και τα frame drops, ντροπή... αυτο που θελετε να την πειτε γιατι θα σκασετε πω πω ποσο ωραια περναω χαχα...και για την ερωτηση μου καθαρα πως την εθεσα απαντηση δεν πηρα...μαλλον δεν με καταλαβες πως το εθεσα και εισαι και μεγαλο παιδι ...ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ λοιπον μου φαινονται πιο smooth στημενα τα 30 frames στην κονσολα απο οτι στο pc...ακομη και να το εχω αγορασει το παιχνιδι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα