Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει μέλλον ακόμα το ps4 απλά η αντίδραση είναι που βγαζει το ps4 Pro πάνω στον τρίτο χρόνο. Προφανώς και έπονται πολύ καλά παιχνίδια όπως ανέφερες αλλά ένας που έχει ps4 θα λέει κοίτα ο άλλος με το Pro έχει καλύτερα γραφικά και fps.

Ε τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη παντου .Παντα καποιοι θα εχουν καλυτερα .Δλδ να μεινουμε  πισω στην εξελιξη  επειδη καποιοι δεν μπορουν να ακολουθησουν? Ουτε αυτο ειναι λογικη.

Καλως η' κακως η τεχνολογια τρεχει και ο κυκλος ζωης των κονσολων   απο τα 5 +χρονια μικρυνε .Απο την στιγμη που μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια της γενιας  ειναι ανουσια ολη αυτη η γκρινια .

• Like 1
  • Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι γκρίνια απλά η λογική συζήτηση το ότι το ps4 Pro θεωρείτε αρμεγμα από τη Sony. Σε 2 χρονια βλέπουμε να ξανά βγάζει κονσόλα που θα είναι True 4k γιατί αυτή γράφει ότι είναι άλλα δεν είναι τελικά. Θα δημιουργηθεί ένα fragmentation μεταξύ κονσολών και δεν είναι καλό για τον τελικό καταναλωτή. Έτσι το βλέπω τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει ουτε αρμεγμα ουτε τιποτα .Αυτα ειναι φραεσεολογια και επιχερηματα 15χρονου .Στο αρμεγμα εσυ που εισαι απο επαρχια οπως ξερεις πας και αρμεγεις το υποκειμενο δεν ρωτας κανεναν ουτε εχει  επιλογη να μην κατσει να την αρμεξεις .

Τωρα υπαρχει επιλογη οποιος θελει δεν παιρνει .

Σε 2 χρονια καλα Θα κανει να βγαλει και  true 4κ  και 8κ αν θελει ,αν κρινω πως το χρειαζομαι θα το παρω αν οχι δεν θα το παρω.

Δημοσ.

Πολύ λάθος είσαι. Έδωσες 400 για το ps4 πριν 3 χρόνια. Θα δώσω το Νοέμβριο 400 για το ps4 Pro. Θα βγαίνουν ίδια παιχνίδια και στις 2 κονσόλες στη μία θα παίζουν με το ζόρι 1080p με 30fps που θα πέφτουν μέχρι 20(γιατί μιλάμε για νέα παιχνίδια με εξαιρετικά γραφικά που γονατιζει το απλο ps4 όπως είδαμε σε αρκετά βίντεο) και το Pro θα τα πηγαίνει νεράκι στα 60fps σταθερά με 1080p η 4k με 30. Η συγκεκριμένη γενιά είναι η χειρότερη μέχρι στιγμής και αν δούμε και τα σχόλια στο συγκεκριμένο θέμα όλοι συμφωνούν.

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ λάθος είσαι. Έδωσες 400 για το ps4 πριν 3 χρόνια. Θα δώσω το Νοέμβριο 400 για το ps4 Pro. Θα βγαίνουν ίδια παιχνίδια και στις 2 κονσόλες στη μία θα παίζουν με το ζόρι 1080p με 30fps που θα πέφτουν μέχρι 20(γιατί μιλάμε για νέα παιχνίδια με εξαιρετικά γραφικά που γονατιζει το απλο ps4 όπως είδαμε σε αρκετά βίντεο) και το Pro θα τα πηγαίνει νεράκι στα 60fps σταθερά με 1080p η 4k με 30. Η συγκεκριμένη γενιά είναι η χειρότερη μέχρι στιγμής και αν δούμε και τα σχόλια στο συγκεκριμένο θέμα όλοι συμφωνούν.

Συμπεριλαμβανομένου ότι ζητούσαν 400€ για τα 500GB εδώ και χρόνια, μετά έβγαλαν 1TB στα ίδια λεφτά ρίχνοντας τα 500 στα 350€ στο καπάκι βγάζουν Slim πάλι με την τιμή στον θεό και καπάκι 4K που υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις σε μελλοντικά παιχνίδια και όσοι έχουν πάρει μία από τις προηγούμενες, πούλο. Εγώ προσωπικά με το που είδα πως εξελίσσετε το πούλησα και πήρα Nintendo τουλάχιστον για τα Nintendo παιχνίδια. Την επόμενη φορά ή PC ή XBone. 

• Like 2
Δημοσ.

Συμπεριλαμβανομένου ότι ζητούσαν 400€ για τα 500GB εδώ και χρόνια, μετά έβγαλαν 1TB στα ίδια λεφτά ρίχνοντας τα 500 στα 350€ στο καπάκι βγάζουν Slim πάλι με την τιμή στον θεό και καπάκι 4K που υπόσχεται καλύτερες αποδόσεις σε μελλοντικά παιχνίδια και όσοι έχουν πάρει μία από τις προηγούμενες, πούλο. Εγώ προσωπικά με το που είδα πως εξελίσσετε το πούλησα και πήρα Nintendo τουλάχιστον για τα Nintendo παιχνίδια. Την επόμενη φορά ή PC ή XBone.

Έτσι. Το πάει πολύ λάθος η Sony τελευταία σε πολλούς τομείς. Υπάρχει ένας γενικός κορεσμος με remastered παιχνίδια χωρίς πολλά νέα ip και αυτό ο κόσμος το καταλαβαίνει. Είμαστε και σε μια μεταβατική περίοδο του 4k και στο αν επικρατήσει το hdr Dolly vision και δεν ξέρουν και αυτοί τι να κάνουν. Έρχεται και το vr και τρέχουν να βγάλουν δυνατές κονσόλες για να μπορούν να αντεπεξελθουν.

• Like 2
Δημοσ.

Η αλλαγη θα πρεπει να εχει και νοημα. Απο τα 512mb του PS3 πηγαμε στα 8Gb του 4 πχ. Το να γινουν οι εταιριες κονσολων samsung η Apple και να βγαζουν καθε χρονο μοντελο δινωντας specs με το σταγονομετρο δεν λεγεται τεχνολογια η εξελιξη. Λεγεται αρμεγμα.

@fotis13 την ιδια κουβεντα εχουμε κανει και αλλου. Αλλο πραγμα να αλλαζεις γιατι βγηκε κατι νεο και λαμπερο και αλλο να αλλαζεις γιατι προσφερεται κατι ουσιαστικο. Η ετησια ανανεωση δεν προχωραει την τεχνολογια μπροστα. Ισα ισα κραταει πραγματα πισω για να εχουν να βαλουν και του χρονου.

Ηδη στα smartphones που αποτελει μπροσταρη αυτης της φιλοσοφιας παρατηρειται τρελη αυξηση στον χρονο του upgrade πλεον. Κοινως ο κοσμος αρχισε να κουραζεται απο αυτη την παπατζα.

Πηγες:

http://www.emarketer.com/Article/Smartphone-Owners-Wait-Years-Replace-Handsets/1014149

http://www.businessinsider.com/the-smartphone-upgrade-cycle-gets-longer-2013-9

In full, the report, explains the reasons driving a longer upgrade cycle, including:  

• Declining innovation in smartphone hardware
  • Consolidation in mobile software and manufacturing, which cuts down on the number of key players and launches
  • An increased focus among influential tech giants on software
  • Changes in carrier strategies, especially a shift away from subsidies, led by T-Mobile and emulated by other carriers

• Like 1
Δημοσ.

Η αλλαγη θα πρεπει να εχει και νοημα. Απο τα 512mb του PS3 πηγαμε στα 8Gb του 4 πχ. Το να γινουν οι εταιριες κονσολων samsung η Apple και να βγαζουν καθε χρονο μοντελο δινωντας specs με το σταγονομετρο δεν λεγεται τεχνολογια η εξελιξη. Λεγεται αρμεγμα.

@fotis13 την ιδια κουβεντα εχουμε κανει και αλλου. Αλλο πραγμα να αλλαζεις γιατι βγηκε κατι νεο και λαμπερο και αλλο να αλλαζεις γιατι προσφερεται κατι ουσιαστικο. Η ετησια ανανεωση δεν προχωραει την τεχνολογια μπροστα. Ισα ισα κραταει πραγματα πισω για να εχουν να βαλουν και του χρονου.

Ηδη στα smartphones που αποτελει μπροσταρη αυτης της φιλοσοφιας παρατηρειται τρελη αυξηση στον χρονο του upgrade πλεον. Κοινως ο κοσμος αρχισε να κουραζεται απο αυτη την παπατζα.

Πηγες:

http://www.emarketer.com/Article/Smartphone-Owners-Wait-Years-Replace-Handsets/1014149

http://www.businessinsider.com/the-smartphone-upgrade-cycle-gets-longer-2013-9

In full, the report, explains the reasons driving a longer upgrade cycle, including:  

• Declining innovation in smartphone hardware
  • Consolidation in mobile software and manufacturing, which cuts down on the number of key players and launches
  • An increased focus among influential tech giants on software
  • Changes in carrier strategies, especially a shift away from subsidies, led by T-Mobile and emulated by other carriers

Μα έτσι είναι αν εμένα το Smartphone μου μπορεί πλέον να βγάλει 3 χρόνια τουλάχιστον και πλέον παίρνοντας ενημερώσεις, γιατί να το αλλάξω; Άμα φτάσει σε σημείο να μην παίρνει ενημερώσεις και να σέρνεται τότε ναι θα το αλλάξω. Τα Smartphone ειδικά έχουν φτάσει στην αιχμή της τεχνολογίας και παίρνοντας μία αξιόλογη ναυαρχίδα, είσαι καλυμμένος για τα επόμενα χρόνια. 

Δημοσ.

Συμπεριλαμβανομένου ότι ζητούσαν 400€ για τα 500GB εδώ και χρόνια, μετά έβγαλαν 1TB στα ίδια λεφτά ρίχνοντας τα 500 στα 350€ στο καπάκι βγάζουν Slim πάλι με την τιμή στον θεό και καπάκι 4K που υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις σε μελλοντικά παιχνίδια και όσοι έχουν πάρει μία από τις προηγούμενες, πούλο. Εγώ προσωπικά με το που είδα πως εξελίσσετε το πούλησα και πήρα Nintendo τουλάχιστον για τα Nintendo παιχνίδια. Την επόμενη φορά ή PC ή XBone.

Ή και Xbox και pc αν συνεχίσει η ms και βγάζει cross platform τίτλους που αγοράζεις μία φορά και για τις δύο πλατφόρμες

• Like 1
Δημοσ.

Ή και Xbox και pc αν συνεχίσει η ms και βγάζει cross platform τίτλους που αγοράζεις μία φορά και για τις δύο πλατφόρμες

Έχεις δίκιο αυτό δεν το σκέφτηκα, μάλιστα βρίσκω πλέον το Xbone value for money 199€ 

Δημοσ.

Έχεις δίκιο αυτό δεν το σκέφτηκα, μάλιστα βρίσκω πλέον το Xbone value for money 199€

Εγώ είμαι γενικά του πισιου, αλλά αν γενικεύτει το ζήτημα και έχω αρκετούς τίτλους στο ms store δε θα με χαλαγε να έχω και ένα Xbox και να συνεχιζω το παιχνίδι μου στο εξοχικό (με cloud saves κτλ) το φορτωνω στη κονσόλα από αθηνα και έφυγα
Δημοσ.

Και μια ερωτηση προς ολους:

Αν δεν υπηρχε το Digital Foundry και τα Youtube channels που φροντιζουν να μας ενημερωνουν για το ποσα pixels βγαζει το ταδε παιχνιδι και το ποσα frames βγαζει το αλλο πιστευετε οτι με το ματι ολοι μας θα το πιαναμε?

Για παραδειγμα το Killzone στο PS4 που στο multiplayer εβγαζε λογο interlace την μιση καθετη αναλυση. Κανενας χρηστης δεν το ειχε παρει χαμπαρι, μεχρι που βγηκε το Digital Foundry και με ειδικο εξοπλισμο το εδειξε. Ξαφνικα εγινε χαμος και το παιχνιδι - και καλα - δεν βλεποταν.

Μηπως αυθυποβαλομαστε και λιγο?

Εγω ξερω οτι για παραδειγμα το Quantum Break ειναι απο τα ομορφοτερα σε γραφικα παιχνιδια που εχω παιξει στο Xbox one και πραγματικα αδιαφορω για το οτι ο framebuffer του ειναι σε χαμηλοτερη αναλυση απο τα 1080. Το ιδιο ισχυε και με το Alan Wake στο Xbox 360 και ειναι και αυτο απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια

• Like 2
Δημοσ.

Και μια ερωτηση προς ολους:

Αν δεν υπηρχε το Digital Foundry και τα Youtube channels που φροντιζουν να μας ενημερωνουν για το ποσα pixels βγαζει το ταδε παιχνιδι και το ποσα frames βγαζει το αλλο πιστευετε οτι με το ματι ολοι μας θα το πιαναμε?

Για παραδειγμα το Killzone στο PS4 που στο multiplayer εβγαζε λογο interlace την μιση καθετη αναλυση. Κανενας χρηστης δεν το ειχε παρει χαμπαρι, μεχρι που βγηκε το Digital Foundry και με ειδικο εξοπλισμο το εδειξε. Ξαφνικα εγινε χαμος και το παιχνιδι - και καλα - δεν βλεποταν.

Μηπως αυθυποβαλομαστε και λιγο?

Εγω ξερω οτι για παραδειγμα το Quantum Break ειναι απο τα ομορφοτερα σε γραφικα παιχνιδια που εχω παιξει στο Xbox one και πραγματικα αδιαφορω για το οτι ο framebuffer του ειναι σε χαμηλοτερη αναλυση απο τα 1080. Το ιδιο ισχυε και με το Alan Wake στο Xbox 360 και ειναι και αυτο απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια

Εδώ έχεις ένα δίκιο. Είναι και σε τι μέσο παίζει ο καθένας. Παλιότερα όμως δεν μας ενοιαζαν αυτά. Ανοίγαμε το Mario 64/crash bandicoot και λιωναμε στις 28αρες crt μας. Ούτε frames ούτε αναλύσεις ούτε τίποτα μόνο pure fun gameplay. Το pc μας έφαγε που μας πριζουν με τις super κάρτες γραφικών των 600 ευρώ που βγάζουν τελεια γραφικά και ξεχνάμε το βασικό που είναι το ποιοτικό και ευχάριστο gameplay.

Ειναι όπως στις ταινίες που δεν μας νοιάζει καθόλου το σενάριο ηθοποιοι κτλ αλλα μόνο τα άπειρα εφέ.

• Like 3
Δημοσ.

Εδώ έχεις ένα δίκιο. Είναι και σε τι μέσο παίζει ο καθένας. Παλιότερα όμως δεν μας ενοιαζαν αυτά. Ανοίγαμε το Mario 64/crash bandicoot και λιωναμε στις 28αρες crt μας. Ούτε frames ούτε αναλύσεις ούτε τίποτα μόνο pure fun gameplay. Το pc μας έφαγε που μας πριζουν με τις super κάρτες γραφικών των 600 ευρώ που βγάζουν τελεια γραφικά και ξεχνάμε το βασικό που είναι το ποιοτικό και ευχάριστο gameplay.

Ειναι όπως στις ταινίες που δεν μας νοιάζει καθόλου το σενάριο ηθοποιοι κτλ αλλα μόνο τα άπειρα εφέ.

Εκτός από αυτό, είναι και σε τι ηλικία και με τι εμπειρία παίζει ο καθένας. Και τώρα αν δώσεις σε ένα παιδάκι ένα 360 θα λιώσει και θα ευχαριστηθεί παιχνίδι χωρίς να το νοιάζουν frames και αναλύσεις...αλλά μεγαλώνοντας όλο ενημερώνεσαι και το ψάχνεις περισσότερο και όλο ανικανοποίητος είσαι...

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός από αυτό, είναι και σε τι ηλικία και με τι εμπειρία παίζει ο καθένας. Και τώρα αν δώσεις σε ένα παιδάκι ένα 360 θα λιώσει και θα ευχαριστηθεί παιχνίδι χωρίς να το νοιάζουν frames και αναλύσεις...αλλά μεγαλώνοντας όλο ενημερώνεσαι και το ψάχνεις περισσότερο και όλο ανικανοποίητος είσαι...

Ποσο λάθος είναι αυτό όμως.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...