Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Pro, η νέα κονσόλα της Sony για την 4Κ εποχή κυκλοφορεί 10 Νοεμβρίου με τιμή €399

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παντως μεχρι να αρχισουμε εμεις οι Vanilla κατοχοι PS4 να εχουμε προβλημα με τα παιχνιδια θα εχει περασει τουλαχιστον 1.5 χρονος. Δεν χρειαζεται αγχος. Εδω ειχε βγει το PS4 και τα ιδια σχεδον παιχνιδια βγαιναν και στο PS3 για κανα χρονο μετα.

Οταν περιμενεις κανενα χρονο και σε καλυτερη τιμη βρισκεις κατι, και beta tester δεν γινεσαι για τυχον παιδικες ασθενειες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έκλεισε 3 χρόνια το ps4 βγάζουμε νέα κονσόλα. Εγώ θυμάμαι το 2010 που πήρα το ps3 τότε άρχισαν να βγαίνουν όλες οι παιχνιδαρες(όχι οτι δεν είχε και μια καλή βάση από το 2007) και τώρα στα 3 χρόνια έχει μόνο 2 καλά παιχνίδια(Uncharted 4 bloodborne) μαζί με όλα τα remastered και βγάζει την καινούργια. Πολυ κακή γενιά.

Μια χαρα ειναι η γενια και τιτλους καλους εχει   και τα remaster αριστα ειναι καθως υπηρχε μεγαλο κοινο που δεν ειχε ps3 και που στην ουσια αυτη ηταν για την sony  η χαμενη γενια καθως ειχε χασει την μαχη με τον ανταγωνισμο κατα κρατος .

Επομενος ολο αυτο το κοινο στο ps4  βρηκε πακτωλο απο games.

Θα βγουν τωρα και πιο δυνατες κοσνολες να αναβαθμιστει και λιγο η εμπειρια να  μην ειμαστε οι τριτοκοσμικοι του gaming  απο  γραφικα γιατι ολα μετρανε στην συνολικη εμπειρια. 

Μια χαρα ειναι η γενια και τιτλους καλους εχει και τα remaster αριστα ειναι καθως υπηρχε μεγαλο κοινο που δεν ειχε ps3 και που στην ουσια αυτη ηταν για την sony η χαμενη γενια καθως ειχε χασει την μαχη με τον ανταγωνισμο κατα κρατος .

Επομενος ολο αυτο το κοινο στο ps4 βρηκε πακτωλο απο games.

Θα βγουν τωρα και πιο δυνατες κοσνολες να αναβαθμιστει και λιγο η εμπειρια να μην ειμαστε οι τριτοκοσμικοι του gaming απο γραφικα γιατι ολα μετρανε στην συνολικη εμπειρια.

80 mil πούλησε το ps3, 84 το 360

Δε το λες ότι έχασε κατά κράτος

Στη παρούσα γενιά πάντως δε βλέπουμε και πολλά φοβερά exclusive να δίνουν πόντους στη κονσόλα, στο ps3 είχε κάνει πιο καλή δουλειά

λινκ ?

https://www.statista.com/statistics/268966/total-number-of-game-consoles-sold-worldwide-by-console-type/

86 το ps3 85 το Xbox 360

Επισης τα καλύτερα παιχνίδια στο ps3:

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/ps3/filtered

Και τα καλύτερα στο ps4:

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/ps4/filtered

Δεν υπάρχει σύγκριση νομίζω αν και είναι ακόμα στα 3 χρόνια το ps4 και έχει μέλλον.

Οκ my bad ειχα την εντυπωση πως ηταν μεγαλυτερη η διαφορα.Για μενα παντως ειναι οαση η γενια καθως δεν ειχα ps3 .

Πες έτσι ρε συ Φώτη. Οπότε έχεις και όλα τα remastered να παίξεις από το ps3. Βγαίνει και η bioshock τριλογία με βελτιωμένα γραφικά θα την ευχαριστηθεις στο έπακρο. Και εγώ δεν είχα πάρει ps2 και έλιωσα όλα τα remastered που βγήκαν έπειτα στο ps3. Πιστεύω να βγει και η mass effect τριλογία στο ps4.

Πες έτσι ρε συ Φώτη. Οπότε έχεις και όλα τα remastered να παίξεις από το ps3. Βγαίνει και η bioshock τριλογία με βελτιωμένα γραφικά θα την ευχαριστηθεις στο έπακρο. Και εγώ δεν είχα πάρει ps2 και έλιωσα όλα τα remastered που βγήκαν έπειτα στο ps3. Πιστεύω να βγει και η mass effect τριλογία στο ps4.

Το εχω πει πολλες φορες !

Το εχω πει πολλες φορες !

Δεν το πρόσεξα τότε γιατί τα διαβάζω συνήθως τα θέματα με τις κονσόλες. Βγήκαν αρκετά remastered και ειδικά στα Uncharted Trilogy Last Of Us beyond two souls gt5 εχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Τώρα θα βγουν και τα assassins creed τα 3 πρώτα τα bioshock Trilogy οπότε έχεις πολύ πράμα. Εγώ μάλλον θα πάω για το Pro μιας και ακόμα έχω αρκετά παιχνίδια στο ps3 που δεν έχω παίξει.

Καλα να μην ειμαστε και μονο γκρινιαρηδες. Τα περισσοτερα studio της Sony φετος και του χρονου θα βγαλουν αρκετα exclusives. Τωρα τι ποιοτητα θα εχουν θα φανει στο χειροκροτημα.

Ενδεικτικα:

God of War 4

Detroit

Horizons

The Last Guardian

Days Gone

Και αλλα πολλα. Οποτε ξαναλεω οτι οποια version και να εχει κανεις το 2016-17 προβλεπεται καλο.

@fotis13 Καλα τα remasters, αλλα σαν το MGS4 δεν εχει... :) Δυστυχως αυτη την παιχνιδαρα την εφαγε η μαρμαγκα.

• Like 1

Έχει μέλλον ακόμα το ps4 απλά η αντίδραση είναι που βγαζει το ps4 Pro πάνω στον τρίτο χρόνο. Προφανώς και έπονται πολύ καλά παιχνίδια όπως ανέφερες αλλά ένας που έχει ps4 θα λέει κοίτα ο άλλος με το Pro έχει καλύτερα γραφικά και fps.

Έχει μέλλον ακόμα το ps4 απλά η αντίδραση είναι που βγαζει το ps4 Pro πάνω στον τρίτο χρόνο. Προφανώς και έπονται πολύ καλά παιχνίδια όπως ανέφερες αλλά ένας που έχει ps4 θα λέει κοίτα ο άλλος με το Pro έχει καλύτερα γραφικά και fps.

Συμφωνω και το εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα φιλτατε. Προσωπικα θα μεινω με το απλο. Τα παιχνιδια που εγραψα, οπως και αρκετά αλλα, θα με βγαλουν τουλαχιστον για 1.5 χρονο.

Μετα και αν αρχισει να υπαρχει μεγαλο χασμα μεταξυ απλου και προ και η τιμη θα εχει πεσει και το scorpio θα εχει βγει και το απλο PS4 θα έχει 5.5 χρόνια ζωης οποτε και ειναι φυσιολογικος χρονος ζωης.

Το προβλημα ειναι για εμενα οτι λογο απληστιας εταιριων θα αρχισουν τα ετησια upgrades κονσολων σιγα σιγα και το χομπυ μας θα γινει κινητα τηλεφωνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...