bedazzled Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν με ενδιαφέρει τι είχε γίνει στο DS3 thread, διότι δεν είχα πάρει μέρος αφού δεν μ' αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι στα περισσότερα νήματα που έχουν στο console section, γίνονται συζητήσεις για FPS και αναλύσεις. Δεν ισχύει, αλλά θες να το παίξεις contrarian. Αν δεν γνωρίζεις τι είχε γίνει, άσε να γνωρίζουν άλλοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη ξερω απο πρωτο χερι τι εστι pc gaming επιτρεψε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου. Υπαρχουν games που ειναι απροβληματιστα και αλλα που εχουν προβληματα. Το tomb raider, quantum break, gears of war, batman ειναι μερικα καινουργια παραδειγματα που επρεπε να ενημερωνεσαι καθημερινα αν εφτιαξαν, πως τρεχουν, αν εχουν memory leak κλπ. Εχω περασει driver που εριχνε τα ρολογια της καρτας και ψαχνομουν, εχω αναθεματισει το battlelog στο battlefield με τα τοσα προβληματα, τους cheaters που υπαρχουν στα fps και η λιστα μπορει να συνεχιστει. Και στην κονσολα βεβαια μπορει να συναντησεις θεματα αλλα με τιποτα σε αυτο το βαθμο και αυτο ειναι λογικο λογω της ανοiχτης φυσης του pc με τους απειρους συνδιασμους hardware. ναι δε διαφωνώ, καλό είναι να έχεις και κάποια εμπειρία να ξέρεις τι να κάνεις, όμως οι παραπάνω περιπτώσεις δεν είναι ο κανόνας αλλά οι εξαιρέσεις μόνο για το tomb raider θα διαφωνήσω, δεν είχα κανένα απολύτως θέμα και το έπαιξα από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του το batman επειδή ήξερα ότι έχει προβλήματα απλά αποφάσισα να το παίξω πολύ αργότερα (μήνες μετά από την επανακυκλοφορία του) και δεν είχε κανένα θέμα (εκτός από το ότι έκανε κάτι κουλά με το xone conroller αλλά κούμπωσα του 360 και έπαιζε τέλεια) και το gears of war που ήταν επανακυκλοφορία (και δεν παίζω remaster που έχω ήδη παίξει, ποτέ μου) πέρα από το ότι δε με ενδιέφερε φυσικά και δε θα έπαιρνα ξέρωντας ότι έχει θέματα το 4 ελπίζω να μην έχει θέματα, αν τα πηγαίνει καλά θα το πάρω άμεσα, αν όχι θα περιμένω δε θα ταλαιπωρηθώ μαζί του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Τέλος πάντων, εγώ μιλάω για το τι έχω δει κατά καιρούς στο insomnia που γράφουν απειροελάχιστοι σε σχέση με NeoGAF ας πούμε, γιατί εκεί κι αν γίνεται το έλα να δεις με FPS και αναλύσεις.. ναι όπως επίσης ότι μπορείς να πουλάς το τίτλο σου αφού παίξεις ή να πάρεις μεταχειρισμένο στο pc μόνο αν έκανες έναν έναν λογαριασμό για κάθε παιχνίδι θα μπορούσες ίσως να πουλήσεις, αλλά κουράστηκα και μόνο που το σκέφτηκα Ναι, έχει και τα καλά της η κονσόλα γι' αυτό έχω και PS4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη ξερω απο πρωτο χερι τι εστι pc gaming επιτρεψε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου. Υπαρχουν games που ειναι απροβληματιστα και αλλα που εχουν προβληματα. Το tomb raider, quantum break, gears of war, batman ειναι μερικα καινουργια παραδειγματα που επρεπε να ενημερωνεσαι καθημερινα αν εφτιαξαν, πως τρεχουν, αν εχουν memory leak κλπ. Εχω περασει driver που εριχνε τα ρολογια της καρτας και ψαχνομουν, εχω αναθεματισει το battlelog στο battlefield με τα τοσα προβληματα, τους cheaters που υπαρχουν στα fps και η λιστα μπορει να συνεχιστει. Και στην κονσολα βεβαια μπορει να συναντησεις θεματα αλλα με τιποτα σε αυτο το βαθμο και αυτο ειναι λογικο λογω της ανοiχτης φυσης του pc με τους απειρους συνδιασμους hardware. Υποτίθεται ότι με το DX12 θα έστρωναν τα ports (τουλάχιστον έτσι μας έλεγε η MS), αλλά η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει... είναι λες και το κάνουν επίτηδες για να σπρώχνουν το XB1 (που κακά τα ψέματα, έχει λόγο ύπαρξης όσο συνεχίζει και προσφέρει απροβλημάτιστη λειτουργία). Όταν το PC έρθει στο ίδιο επίπεδο plug'n'play, τότε θα μπορούμε να λέμε ότι δεν έχει νόημα η αγορά κονσόλας (εφόσον δεν έχει πολλά exclusives πλέον). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν πρόκειται ποτέ το PC να γίνει κονσόλα, δηλαδή να βάζεις το δισκάκι και να μην ασχολείσαι με τίποτα άλλο. Το PC έχει drivers, έχει tweaking στα settings κλπ..Και αυτό γουστάρουμε στο PC, αυτό που πολλοί θεωρούν ''ταλαιπωρία''. Το θέμα είναι ότι και τις κονσόλες πάνε να τις κάνουν PC(Day 1 patch, αλλαγή αναλύσεων και ρυθμίσεων για περισσότερα FPS τώρα με το PS4 Pro κλπ), multimedia πράγμα και όχι καθαρή gaming κονσόλα όπως θα έπρεπε να είναι. Και έχεις την Sony να μην σου βάζει 4K Blu-Ray υποστήριξη στο PS4 Pro γιατί και καλά το ''focus'' είναι στο gaming, άσε μας ρε Sony. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μα δεν χρειαζονται πολλα exclusives.. Εχει αναφερθει πολλες φορες το Uncharted πχ. Η αληθεια ειναι οτι καμια καρτα pc δεν μπορει να το τρεξει γιατι πολυ απλα δεν θα βγει ποτε. Οπως και αρκετα αλλα (God of War, Horizons, Detroid, κλπ). Το PS4 δεν θα μπορεσει να τρεξει ποτε Mario, η Black Mesa, η Outcast, η System Shock 2, κλπ. Το ιδιο και τα υπολοιπα μηχανηματα για να μην το κουραζω.. Καλως η κακως οταν φανατιζεσαι με ενα μηχανημα χανεις καποια πραγματα. Ειναι κακα τα exclusives? Ναι φυσικα. Αλλα ειναι η βασικη μορφη ανταγωνισμου μεταξυ των εταιριων που βελτιωνει το gaming τοσα χρονια. Τα μηχανηματα ειναι απλως ο τροπος, το gaming ειναι ο λογος... ΨΨΨψψψψψ τι ψαγμενο ηταν το τελευταιο! Τσουτσουρωσα!!! :D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν πρόκειται ποτέ το PC να γίνει κονσόλα, δηλαδή να βάζεις το δισκάκι και να μην ασχολείσαι με τίποτα άλλο. Το PC έχει drivers, έχει tweaking στα settings κλπ..Και αυτό γουστάρουμε στο PC, αυτό που πολύ θεωρούν ''ταλαιπωρία''. Το θέμα είναι ότι και τις κονσόλες πάνε να τις κάνουν PC(Day 1 patch, αλλαγή αναλύσεων και ρυθμίσεων για περισσότερα FPS τώρα με το PS4 Pro κλπ), multimedia πράγμα και όχι καθαρή gaming κονσόλα όπως θα έπρεπε να είναι. Και έχεις την Sony να μην σου βάζει 4K Blu-Ray υποστήριξη στο PS4 Pro γιατί και καλά το ''focus'' είναι στο gaming, άσε μας ρε Sony. Το να διαλέξω ανάλυση και μερικά graphic settings δεν είναι η μεγαλύτερη ταλαιπωρία. Το να μου βγάζει *.dll errors, ανεξήγητα και συχνά κρασαρίσματα, corrupted graphics, αυτά ναι, είναι σκέτη ταλαιπωρία. Υπάρχουν games στο Steam που απλά κάνεις 2 κλικς και παίζεις αφού κατέβουν, αλλά υπάρχουν κι άλλα που σου βγάζουν τον αδόξαστο... Εξάλλου μην έχεις αυταπάτες, κονσόλα θέλει να το κάνει η MS το PC με το Windows 10/UWP οικοσύστημα σε βάθος χρόνου... Τώρα αν κάποιοι γουστάρουν τα ανεξήγητα errors, περί ορέξεως. Κι εγώ κάποτε μαζοχιζόμουν στο Gentoo κάνοντας compile με τις ώρες. Δεν είχα όμως ποτέ αυταπάτες ότι το Linux θα γίνει ποτέ mainstream και θα υποσκελίσει τα «μισητά» Windows. ΟΚ, αυτό έγινε με το user-friendly Android, αλλά σε νέα αγορά, όχι στα desktop PC. Κάπως έτσι είναι και η φάση PC gaming vs consoles. Σαν να λέμε DIY μαγειρική vs έτοιμο φαγητό. Εξυπηρετούν διαφορετικά γούστα/ανάγκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 τα exclusives είναι ο λόγος να προτιμήσεις μια πλατφόρμα έναντι μιας άλλης, καλώς ή κακώς με εξαίρεση τη nintendo οι άλλες δυο δεν έχουν και τόσα (καλά γιατί ο αριθμος από μόνος δε λέει κάτι) exclusives ώστε να σε τραβήξουν αυτά και ας τα επικαλούνται αρκετοί και αυτή τη στιγμή που μιλάμε ίσως έχουν και λιγότερα από ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το να διαλέξω ανάλυση και μερικά graphic settings δεν είναι η μεγαλύτερη ταλαιπωρία. Το να μου βγάζει *.dll errors, ανεξήγητα και συχνά κρασαρίσματα, corrupted graphics, αυτά ναι, είναι σκέτη ταλαιπωρία. Υπάρχουν games στο Steam που απλά κάνεις 2 κλικς και παίζεις αφού κατέβουν, αλλά υπάρχουν κι άλλα που σου βγάζουν τον αδόξαστο... Εξάλλου μην έχεις αυταπάτες, κονσόλα θέλει να το κάνει η MS το PC με το Windows 10/UWP οικοσύστημα σε βάθος χρόνου... Τώρα αν κάποιοι γουστάρουν τα ανεξήγητα errors, περί ορέξεως. Κι εγώ κάποτε μαζοχιζόμουν στο Gentoo κάνοντας compile με τις ώρες. Δεν είχα όμως ποτέ αυταπάτες ότι το Linux θα γίνει ποτέ mainstream και θα υποσκελίσει τα «μισητά» Windows. ΟΚ, αυτό έγινε με το user-friendly Android, αλλά σε νέα αγορά, όχι στα desktop PC. Κάπως έτσι είναι και η φάση PC gaming vs consoles. Σαν να λέμε DIY μαγειρική vs έτοιμο φαγητό. Εξυπηρετούν διαφορετικά γούστα/ανάγκες. Δεν τα προσέχουν οι developers τα παιχνίδια πλέον, τα βιάζονται και απλά σου πετάνε ξαναζεσταμένο φαγητό για να βγάλουν εύκολα φράγκα(Βλέπε EA/Ubisoft). Και στις κονσόλες έχουν θέματα και μας μιλάνε για το ''cinematic experience'' των 20FPS(Ubisoft). Παιχνίδι προσεγμένο που φαίνεται από πολλά πράγματα ότι οι developers γούσταραν αυτό που έκαναν, είναι το Witcher 3. Και το Uncharted 4 αν και PS4 exclusive δείχνει ότι είναι ένα πολύ δουλεμένο παιχνίδι. Μακάρι να βλέπαμε συνέχεια τέτοια παιχνίδια, και όχι νέο CoD/Assassins Creed κάθε χρόνο στο οποίο η Ubisoft έφαγε κράξιμο και θα καθυστερήσει να βγάλει το επόμενο. Γενικά το gaming πάει κατά διαόλου, είδαμε και με το Deus Ex τις τακτικές της Square Enix που πληρώνεις για skills σε Single-Player παιχνίδι που οκ δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι για να το ευχαριστηθείς, αλλά αν δεν πέσει κράξιμο/μαύρισμα θα το εξελίξουν και θα το ξεφτιλίσουν εντελώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κβαντικος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν θα μιλήσω για τους άλλους, θα σου πω για μένα, όταν η εταιρία (η sony δηλαδή) σταματά να βγάζει games για την κονσόλα σου πχ το ps3, αν θες να παίξεις τα νέα games, πας ή δεν πάς στο ps4? Είδες λοιπον, δεν ειναι ανάγκη να ενδιαφέρεσαι για καλύτερα γραφικά για να πάρεις την επόμενη κονσόλα, σε αναγκάζουν να προχωρήσεις παρακάτω γιατί εταιρίες είναι, παιζουν το marketing στα δαχτυλακια τους. Ρε φιλε, η Sony δεν βγαζει παιχνιδια για το PS3 (που βγαζει δηλαδη, τουλαχιστον μεχρι πριν 2 χρονια) γιατι οι απαντες αγορασαν PS4. Ρεκορ πωλησεων εκανε!! Και εκανε ρεκορ πωλησεων γιατι ο κοσμος το αγορασε, γιατι ηθελε καλυτερα γραφικα. Αν το PS4 ΔΕΝ πουλαγε, ΔΕΝ θα εβγαζε ΚΑΝΕΙΣ παιχνιδια γαιυτο αλλα για το PS3 Στα καπέλα του TF2 και τα skins του CS:GO μπορεί. Στα AAA games όχι. Το ίδιο ισχύει και για τα mobile. Δεν το θεωρώ κατόρθωμα για τους gamers αυτό (για τους μετόχους των εταιριών, ναι). Αυτή είναι η σημερινή κατάντια του PC gaming, να γεμίζει ο Gabe την τροφαντή κοιλάρα του πουλώντας κοπανιστό αέρα... και να πω ότι τα επένδυε σε Half Life 3; Ούτε καν. Τα χρυσά χρόνια του PC gaming (εποχές HL2) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτό, συν το γεγονός ότι τιμολογούν όσο γουστάρουν το PC hardware (βλ. mid-range κάρτες στα €350-400) έχει ξενερώσει πολύ κόσμο από την παλαιά φρουρά του PC gaming. Και όχι, η δικαιολογία του «ακριβού» FinFET δεν στέκει, γιατί την ίδια λιθογραφία έχουν και οι νέες κονσόλες (XB1/PS4 Slim, PS4 Pro). Απλά βρίσκουν και τα κάνουν. ΟΚ, άρα είσαι 100% άσχετος από GPU uArchs. Με λίγα λόγια είσαι peasant. Μορφώσου και μετά θα γίνεις μέλος της Master Race. Καπελα / παντελονια / πουκαμισα, δεν με ενδιαφερει, εγω σου μιλαω για εσοδα. Ναι, ειμαι 150% ασχετος απο gpu uArchs, τωρα πες μου γιατι δεν παιζει το u4 στην 6970 A ξεχασα, δεν εχεις την παραμικρη ιδεα. Εισαι εντελωπαντελως ασχετος, το παιζεις γνωστης, και μολις καποιος σε περασει απο εξετασεις αποτυγχανεις οικτρα και αρχιζεις τα adhominem. Εσενα περιμενα να μαθω περι GCN....ημαρτον. Βγαλε παντελονια και παραδεξου οτι δεν εχεις ιδεα για τι πραμα μιλας, ζητα συγνωμη, πες εκανα λαθος και ολα καλα. Τι πας να μου το παιξεις και απο πανω τωρα? Ειπες μια κοτσανα, δεν πειραζει, καλη καρ δια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε φιλε, η Sony δεν βγαζει παιχνιδια για το PS3 (που βγαζει δηλαδη, τουλαχιστον μεχρι πριν 2 χρονια) γιατι οι απαντες αγορασαν PS4. Ρεκορ πωλησεων εκανε!! Και εκανε ρεκορ πωλησεων γιατι ο κοσμος το αγορασε, γιατι ηθελε καλυτερα γραφικα. Αν το PS4 ΔΕΝ πουλαγε, ΔΕΝ θα εβγαζε ΚΑΝΕΙΣ παιχνιδια γαιυτο αλλα για το PS3 Καπελα / παντελονια / πουκαμισα, δεν με ενδιαφερει, εγω σου μιλαω για εσοδα. Ναι, ειμαι 150% ασχετος απο gpu uArchs, τωρα πες μου γιατι δεν παιζει το u4 στην 6970 A ξεχασα, δεν εχεις την παραμικρη ιδεα. Εισαι εντελωπαντελως ασχετος, το παιζεις γνωστης, και μολις καποιος σε περασει απο εξετασεις αποτυγχανεις οικτρα και αρχιζεις τα adhominem. Εσενα περιμενα να μαθω περι GCN....ημαρτον. Βγαλε παντελονια και παραδεξου οτι δεν εχεις ιδεα για τι πραμα μιλας, ζητα συγνωμη, πες εκανα λαθος και ολα καλα. Τι πας να μου το παιξεις και απο πανω τωρα? Ειπες μια κοτσανα, δεν πειραζει, καλη καρ δια Δεν έχει λογική αυτο, ναι ολοι αγοραζαν ps4 (γιατι ηταν και κατι φρέσκο, οχι κατ' ανάγκη ομως για τα γραφικα που σιγουρα περνά απο το μυαλό του αγοραστή και αυτη η παράμετρος αλλα οχι αποκλειστικά αυτη) αλλά η εγκατεστημένη βάση χρηστων ps3 ήταν και ειναι τεράστια, τοση ωστε να συνεχίσει να πουλάει games αβέρτα, δεν εξαφανιστηκαν οι ps3 κονσόλες με την εμφανιση του ps4, μέχρι και σήμερα οι κάτοχοι ps3 και υποψήφιοι αγοραστές παιχνιδιών είναι πολλά εκατομμύρια περισσότεροι απο αυτούς του ps4. Απλά ο ανταγωνισμός πχ βλέπε ms και εμφανιση του xbox one και το ραλλυ χρημάτων αλλαζει τα δεδομένα. Και οσοι επεμεναν να αγοράζουν ps3 games τους σκότωσε η μη κυκλοφορία τιτλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μην ανησυχείς, την τακτική αυτή την προχωράει η M$ δίνοντας το Forza Horizon 3 και το GoW 4 70 ευρώ στο PC(Χωρίς Season Pass παρακαλώ). Αυτό που έκανε και με το Quantum Break που τώρα κατέληξαν να το βγάλουν στο Steam στα 40 ευρώ. Τώρα επειδή πήρε το μάτι μου ότι για τις τιμές δεν ευθύνεται το FinFET, κάνεις λάθος. Δεν είναι μόνο αυτό όμως, είναι και η μικρή διαθεσιμότητα που παίζει το ρόλο της. Το κόστος κατασκευής φυσικά είναι αυξημένο και φυσικά θα το πληρώσει ο καταναλωτής και όχι οι εταιρείες. Τώρα για τις τιμές 1070/1080 ευθύνεται κυρίως η έλλειψη ανταγωνισμού από την AMD. Τα έχει εξηγήσει και ο Ailuros πολλές φορές στα γνωστά νήματα. Στην επόμενη γενιά θα πάρεις αρκετά μεγαλύτερο πυρήνα στα ίδια λεφτά γιατί προφανώς θα έχει πέσει το κόστος κατασκευής των 16nm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Τώρα επειδή πήρε το μάτι μου ότι για τις τιμές δεν ευθύνεται το FinFET, κάνεις λάθος. Δεν είναι μόνο αυτό όμως, είναι και η μικρή διαθεσιμότητα που παίζει το ρόλο της. Το κόστος κατασκευής φυσικά είναι αυξημένο και φυσικά θα το πληρώσει ο καταναλωτής και όχι οι εταιρείες. Τώρα για τις τιμές 1070/1080 ευθύνεται κυρίως η έλλειψη ανταγωνισμού από την AMD. Τα έχει εξηγήσει και ο Ailuros πολλές φορές στα γνωστά νήματα. Στην επόμενη γενιά θα πάρεις αρκετά μεγαλύτερο πυρήνα στα ίδια λεφτά γιατί προφανώς θα έχει πέσει το κόστος κατασκευής των 16nm. Η μικρή διαθεσιμότητα λόγω των wafer yields πως δεν επηρεάζει το PS4 Pro; Τι διάολο, πληρώνει premium η Sony στην TSMC και μας το δίνει κάτω του κόστους; Δεν είναι μόνο οι τιμές της nVidia, αλλά και της AMD (βλ. RX 480)... AMD έχουν και οι κονσόλες. Άρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Κυκλοφόρησε η κονσόλα με πολύ καλή διαθεσιμότητα και δεν το ξέρω ; Φυσικά και θα επηρεάσει και το PS4 Pro. Για να βγει στα 400 ευρώ, θυσίασαν την υποστήριξη για 4K Blu-Ray. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Στην 480 παίζει ρόλο και η έλλειψη, κάποια στιγμή θα ομαδοποιηθει το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα