Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Σωστά, φαίνεται και στα threads των παιχνιδιών αυτό... not really! Για ποια threads μιλάς ; Γι' αυτά του insomnia στο console thread που δεν έχουν μπει στον κόπο καν να φτιάξουν νήμα για σημαντικά παιχνίδια ; Ας γελάσω.. 1
logistoulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Οταν ομως ερθεις να μου πεις οτι παιζεις με τις ιδιες επιδοσεις με ενα PC των 1500 ευρω, τοτε θα σου πω οτι εισαι λαθος. σχετικά και με τα 1500€.. μιας και πολλοί δεν παίρνουν pc μόνο για παιχνίδια και όπως και να έχει το πράγμα ένα ικανό pc θα υπάρχει σπίτι τους (είτε για δουλειά είτε επειδή όντως πολλοί άνθρωποι είναι όλη μέρα στον υπολογιστή τους) το δίλημμα είναι το εξής: να δώσω 300-400 ευρώ να πάρω μία κονσόλα για να παίζω με τα τάδε settings που δε μπορώ να αλλάξω x παιχνίδια και κάποια y που είναι τα exclusives ή να δώσω 200-400€ να παίξω από μία συλλογή z παιχνιδιών (όπου το z είναι σίγουρα μεγαλύτερο από το x ) μείον των y που είναι τα exlusives (το πόσα είναι σε κάθε κονσόλα και το ποια από αυτά αξίζουν είναι και σχετικό) οπότε πετάς μια κάρτα σαν επιπρόσθετη δυνατότητα στο pc σου για να παίξεις τα επόμενα 3 χρόνια τα 10αδες παιχνίδια που θες ή μπορείς απλά να πας να περιοριστείς (εφόσον πάντα έχεις ένα καλό pc εννοούμε) σε ένα μηχάνημα που θα παίζει χειρότερα και βασικά θα κάνει μόνο αυτό, δε θα κάνει όλα όσα μπορεί το pc σου και σίγουρα όχι παραπάνω από το παίζει eclusives οπότε δεν είναι για όλο το κόσμο "χτίζω pc κτήνος για να παίζω παιχνίδια", μπορεί απλά να έχεις ένα καλό pc το οποίο μπορείς να το κάνεις να παίζει και παιχνίδια
κβαντικος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Τράβα παίξε με τα κβαντικά κουβαδάκια σου σε άλλη παραλία άσχετε. Ακόμα περιμένω να μου αναλύσεις τις διαφορές VLIW vs GCN... έχεις γράψει ποτέ μισή γραμμή κώδικα στην ζωή σου; Αμφιβάλλω. Δεν εχω γραψει ουτε 1/5 γραμμης κωδικα στη ζωη μου και δεν εχω ιδεα τι ειναι τα VLW και τα GCN. Πες μου τωρα πως εβγαλες το συμπερασμα οτι το u4 δεν τρεχει στην 6970 Γενικα, αλλα λογια να αγαπιομαστε. Κλασσικο adhominem, οταν δεν εχεις το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ επιχειρημα για την κοτσανα που πεταξες, καταφευγεις σε επιθεση στον αντιπαλο Φαινεται αλλωστε οτι σε εχω ισοπεδωσει απτο γεγονος οτι πετας ασυναρτησιες. Ειπα εγω καπου οτι ξερω τις δαιφορες? Τοτε γιατι μου ζητας να στις αναλυσω? Την παλευεις καστανο αγορι μου? Κατι απλο σε ρωταω εδω και 3 σελιδες και ακομα παλευεις..
logistoulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το online ναι μεν είναι free σε PC, αλλά αφενός το community είναι μικρότερο σε σχέση με τις κονσόλες στα γνωστά παιχνίδια (CoD, BF κλπ.) με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ποιότητα του matchmaking, αφετέρου υπάρχουν MP games που είναι broken για μήνες (βλ. Gears of War remaster). Τα hacks που βάζουν διάφοροι έξυπνοι ας μην τα αναφέρω καλύτερα. Καλό το δωρεάν, αρκεί να δουλεύει όπως πρέπει. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το Wii U που πολλοί το σνομπάρουν. βέβαια δεν ανέφερα τυχαία το παράδειγμα του killer instinct το οποίο προσωπικά αγόρασα εκεί χρησιμοποιώ τις "τέλειες" υποδομές της ms μπορώ να παίξω με κονσολάδες (γιατί σε bf και cod θα γινόταν σφαγή αν έπαιζαν κόντρα σε ποντίκι) και σε διαβεβαιώ ότι όλα δουλεύουν υπέροχα από την άλλη (ας μείνουμε σε fighting) έχω κι εγώ street fighter όπως και το ps4 αλλά το xbox όχι! θα μου φτιάξουν το mk αφού μάλλον αποφάσισαν να διορθώσουν τη μέγα μαλακία που έκαναν και θα πάρω και για πρώτη φορά tekken (έχει έρθει και doa) όλα αυτά πριν μερικά χρόνια ήταν αδιανόητα, όμως πλέον είναι πραγματικότητα και προφανώς θα έχουν υπολογίσει ότι θα βγάλουν χρήματα από αυτό δε το κάνουν για τη ψυχή της μάνας τους και μια καλή μεταφορά σίγουρα έχει και το κόστος της (ελπίζω απλά να κατάλαβαν οι εταιρείες τύπου wb ότι πρέπει να κάνουν πιο ποιοτική δουλειά μετά το φιασκο των batman το οποίο έφτιαξε τελείως όταν το έπαιξα εγώ και mkx το οποίο ελπίζω να φτιάξει τελείως )
music_lover Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Kαι για να τα παιρνουν χοντρα οι εταιριες κατασκευης τους, καποιος τα αγοραζει. Αυτος που τα αγοραζει ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ για καλυτερα γραφικα και επιδοσεις, αλλιως ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕ!! Αρα, οι κονσολαδες ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ για γραφικα και fps, αρα το να μου λες δεν ενδιαφερονται ειναι εκτος τοπου και χρονου. Τοσο απλα. Μα σου ειπα ηδη, ουτε μενα με ενδιαφερουν τα fps και λοιπα συμπραγκαλα. Δεν ημουν εγω που το ξεκινησε, τραβα στις πρωτες σελιδες και διαβασε τα ποστ. Αλλα οταν ερχετε ο Χ και ο Ψ τεχνολογικα αναλφαβητος και λεει ανακριβειες, εγω απλως τον διορθωνω. Δεν χρειαζεται να με ενδιαφερουν τα fps και οι αναλυσεις για να διορθωσω καποιον οταν λεει ανακριβειες, ουτε επειδη τον διορθωσα σημαινει οτι με ενδιαφερουν τα fps και οι αναλυσεις. Απλα ηρθα να διορθωσω τις ανακριβειες που ειπωθηκαν , that's all. Αμα απολαμβανεις παιχνιδια σε 20 fps και low γραφικα, be my guest, σου ευχομαι ολοψυχα να χαιρεισαι κα ιαν το απολαμβανεις και δεν θα σου πω κουβεντα. Οταν ομως ερθεις να μου πεις οτι παιζεις με τις ιδιες επιδοσεις με ενα PC των 1500 ευρω, τοτε θα σου πω οτι εισαι λαθος. Δεν θα μιλήσω για τους άλλους, θα σου πω για μένα, όταν η εταιρία (η sony δηλαδή) σταματά να βγάζει games για την κονσόλα σου πχ το ps3, αν θες να παίξεις τα νέα games, πας ή δεν πάς στο ps4? Είδες λοιπον, δεν ειναι ανάγκη να ενδιαφέρεσαι για καλύτερα γραφικά για να πάρεις την επόμενη κονσόλα, σε αναγκάζουν να προχωρήσεις παρακάτω γιατί εταιρίες είναι, παιζουν το marketing στα δαχτυλακια τους.
bedazzled Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το PC παντως, ακομα και με την πειρατεια, εχει περισσοτερα εσοδα απο το console gaming... Στα καπέλα του TF2 και τα skins του CS:GO μπορεί. Στα AAA games όχι. Το ίδιο ισχύει και για τα mobile. Δεν το θεωρώ κατόρθωμα για τους gamers αυτό (για τους μετόχους των εταιριών, ναι). Αυτή είναι η σημερινή κατάντια του PC gaming, να γεμίζει ο Gabe την τροφαντή κοιλάρα του πουλώντας κοπανιστό αέρα... και να πω ότι τα επένδυε σε Half Life 3; Ούτε καν. Τα χρυσά χρόνια του PC gaming (εποχές HL2) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτό, συν το γεγονός ότι τιμολογούν όσο γουστάρουν το PC hardware (βλ. mid-range κάρτες στα €350-400) έχει ξενερώσει πολύ κόσμο από την παλαιά φρουρά του PC gaming. Και όχι, η δικαιολογία του «ακριβού» FinFET δεν στέκει, γιατί την ίδια λιθογραφία έχουν και οι νέες κονσόλες (XB1/PS4 Slim, PS4 Pro). Απλά βρίσκουν και τα κάνουν. Δεν εχω γραψει ουτε 1/5 γραμμης κωδικα στη ζωη μου και δεν εχω ιδεα τι ειναι τα VLW και τα GCN. Πες μου τωρα πως εβγαλες το συμπερασμα οτι το u4 δεν τρεχει στην 6970 ΟΚ, άρα είσαι 100% άσχετος από GPU uArchs. Με λίγα λόγια είσαι peasant. Μορφώσου και μετά θα γίνεις μέλος της Master Race. Για ποια threads μιλάς ; Γι' αυτά του insomnia στο console thread που δεν έχουν μπει στον κόπο καν να φτιάξουν νήμα για σημαντικά παιχνίδια ; Ας γελάσω.. Μην ρωτάς εμένα, ρώτα τους φίλους σου που ήρθαν στο peasant section να συζητήσουν για το DS3.
music_lover Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 δε νομίζω ότι υφίσταται αυτό που λες στα pc απαιτείς και παίρνεις χαμηλότερη τιμή από τις κονσόλες day one και φυσικά δε πληρώνεις συνδρομή σε κανένα steam για να σε αφήνει να παίζεις online, ούτε και η ίδια η ms δε τόλμησε να ζητήσει σε χρήστες pc να πληρώνουν για να παίζουν online έστω και δικούς της crossplatform τίτλους (βλέπε killer instict pc όπου μια χαρά μπορώ και να παίξω online με κάποιον από xbox χωρίς όμως εγώ να πληρώνω συνδρομή) οπότε από πού και ως πού να δέχονται τα dlc; βέβαια στα pc από παλιά υπήρχαν expansions και οτιδήποτε είναι expansion (όπως το season pass του witcher 3 ας πούμε) φυσικά και το πληρώνουμε και ας το βαφτίζουν dlc/season pass τώρα δεν ξέρω αν έχεις στο μυαλό σου έξτρα περιεχόμενο σαν αυτό υπάρχει στο lol ας πούμε ή το ότι σε διάφορα mmo πληρώνονται και συνδρομές και οι προσθήκες και διάφορα εξτραδάκια από δω κι από κει.. για αυτό δε ξέρω να σου απαντήσω γιατί δεν ανήκω σε αυτή τη κατηγορία παικτών, είμαι περισσότερο με τη λογική του παλιού παίκτη κονσολών που ακόμα παίζω με αυτή τη λογική, απλά εδώ και χρόνια θέλω καλύτερα γραφικά και γενικότερες δυνατότητες πέρα από το να παίζω παιχνίδια Υποθέτω ότι αυτο συμβαίνει ισως γιατι οι pc users ειναι περισσότερο συνηθισμένοι στο να αγοράζουν καθε είδους software και τις αναβαθμίσεις του πχ anti-virus, video editing κτλ
logistoulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ότι τιμολογούν όσο γουστάρουν το PC hardware (βλ. mid-range κάρτες στα €350-400) έχει ξενερώσει πολύ κόσμο από την παλαιά φρουρά του PC gaming. Και όχι, η δικαιολογία του «ακριβού» FinFET δεν στέκει, γιατί την ίδια λιθογραφία έχουν και οι νέες κονσόλες (XB1/PS4 Slim, PS4 Pro). Απλά βρίσκουν και τα κάνουν. συμφωνώ σε αυτό, όμως μπορείς απλά να περιμένεις να πέσουν οι τιμές που αναγκαστικά θα πέσουν δε μας βιάζει και κάτι τους επόμενους μήνες και γενικά, εγώ για παράδειγμα δε θα πάω να δώσω 350€ για μια καλή 480 όπως και να χει γιατί τα θεωρώ κοροϊδία, το καλό είναι ότι μπορώ να περιμένω και θα περιμένω
music_lover Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Παρόλο που κράζω τις κονσόλες, το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει στο pc gaming (αρκετοί προλαλήσαντες το ανέφεραν πιο πάνω) είναι ότι δεν παίρνεις τα ανάλογα γι αυτά που δίνεις και μεγάλη ευθύνη γι αυτό έχουν οι κουφάλες οι devs που θέλουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο uniformity ανάμεσα στις πλατφόρμες, αλλά και όσο το δυνατόν φθηνότερο development (με κύριο θύμα το pc). Μια λύση σ αυτό είναι να φτιάξεις μια καλή βάση (mobo, cpu και psu-το storage δεν το βάζω γιατί πάντα θα είναι subject to change ακόμα και στις κονσόλες) και ανά 2 ή 3 χρόνια να αναβαθμίζεις τη gpu (η οποία καλό θα είναι να είναι πάντα mid range tier) με βάση το χρυσό (για μένα) κανόνα του +50-70% raw perfomance στα games της εποχής της κάρτας που αντικαθιστάς. Πιο συγκεκριμένα, όσοι έχουν i5 ή i7 από sandy bridge και μετά, πιστεύω δεν χρειάζεται να αλλάξουν τίποτα όσον αφορά τη βάση. Ωστόσο αυτό που οι περισσότεροι δείχνετε να μην έχετε καταλάβει είναι ότι οι microsoft και sony δεν περιμένουν να βγάλουν λεφτά απ τις κονσόλες, αφού τις περισσότερες φορές τις δίνουν στο κόστος (το γνωστό τυράκι), αλλά από τα games κυρίως και δευτερευόντως από τις υπηρεσίες και τα overpriced περιφερειακά. Εκεί είναι που στη πραγματικότητα οι κονσολάκηδες τα ακουμπάνε κανονικά. Επομένως είναι πολύ άδικο να παίρνεται τις τιμές των κονσολών και να συγκρίνετε με ένα midrange pc. Όταν όμως τελειώνει η εποχή μιας κονσόλας και έρχεται η ώρα του ταμείου, ειδικά για εκείνους που αγόρασαν πάνω από 15 games συνειδητοποιείτε ότι σε σχέση με τις διαφορές στα κόστη των games στο pc (Steam-GOG sales, κλειδάδικα και πειρατικά-ναι κύριοι δεν αγοράζω πριν δοκιμάσω) έχετε πληρώσει άλλες δύο καινούργιες κονσόλες. Και σκεφτείτε πόσοι από εσάς αγοράσατε remasters (ΞΑΝΑαγοράσατε δηλαδή το παιχνίδι έστω και στο 1/3 της αρχικής τιμής) για να διώξετε τη παλιά κονσόλα αλλά να έχετε το ίδιο παιχνίδι στην current gen κονσόλα. Επομένως πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν συγκρίνετε τις τιμές στις 2 πλατφόρμες και το επιχείρημα «ναι, αλλά για τα games τα δίνεις λίγα-λίγα» είναι απλώς αστείο. Ναι αυτο ισχύει με την προϋπόθεση ομως πως αγοράζεις κάθε game day one ή στην αρχη της κυκλοφοριας του. Πράγμα που μπορείς να αποφύγεις ειδικά για single player τιτλους αγοράζοντας τους αργότερα με πτώση τιμής. Επίσης αν αγοράζεις απο το εξωτερικό μπορείς άνετα να πετύχεις τιμες των 20 με 30 ευρω σε ΑΑΑ τίτλους πχ ebay,amazon κτλ. Αγοράζω εδώ και 10 χρόνια τίτλους για PlayStation απο Αγγλία με τιμες maximum 40 euro οσο δηλαδη στα pc. Αρα το πλεονέκτημα της φτηνοτερης τιμης στα pc αντιμετωπίζεται. Απλα στην Ελλάδα μάθαμε να αρμεγουμε την αγελαδα. πχ πρόσφατα αγόρασα το Uncharted 4 σε προσφορά στα 30 ευρώ με τα μεταφορικά που είναι ΑΑΑ τίτλος ενώ στην Ελλάδα πωλείται minimum 45 ευρώ, άλλο παράδειγμα το project cars goty το πήρα 24 ευρώ ενώ εδώ ξεκινά απο τα 40 ευρώ..so αν θες και φθηνά games στην κονσόλα πρέπει να ξέρεις απο που και πότε θα τα αγοράσεις. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μην ρωτάς εμένα, ρώτα τους φίλους σου που ήρθαν στο peasant section να συζητήσουν για το DS3. Αναμενόμενη μη σοβαρή απάντηση, next..
bedazzled Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 συμφωνώ σε αυτό, όμως μπορείς απλά να περιμένεις να πέσουν οι τιμές που αναγκαστικά θα πέσουν δε μας βιάζει και κάτι τους επόμενους μήνες και γενικά, εγώ για παράδειγμα δε θα πάω να δώσω 350€ για μια καλή 480 όπως και να χει γιατί τα θεωρώ κοροϊδία, το καλό είναι ότι μπορώ να περιμένω και θα περιμένω Ναι ΟΚ, αλλά και πάλι δεν μπορώ να δεχτώ να μου ανακοινώνει η AMD την RX 480 στα $199 και να την βλέπεις να σκάει μύτη στα 350 φεύγα γιούρος... Τουλάχιστον η μισητή Sony σου λέει $399 το PS4 Pro, €399 έρχεται στην Ευρώπη (άντε να βάλω και €10 καπέλο λόγω του 24% ΦΠΑ). Δεν λέω ότι είναι καλή αγορά, την τιμή σχολιάζω μόνο. Φαντάσου να έκανε €500-600. Απλά οι PCάδες γουστάρουν το άρμεγμα σε hardware, με αντάλλαγμα τα φτηνά έως τζάμπα (από τον «Θείο») παιχνίδια. Στις κονσόλες έχεις το κλασικό 70άρι (που ΟΚ, μπορεί να πέσει με διάφορους τρόπους), αλλά φθηνότερο hardware (σχεδόν τιμή κόστους). Δεν το βλέπετε ότι και στις 2 περιπτώσεις τα αρπάζουν μια χαρά οι εταιρίες; Μια η άλλη πάει. Αναμενόμενη μη σοβαρή απάντηση, next.. Δεν σου φταίω εγώ που ξέχασες τι είχε γίνει με το Dark Souls 3. Μη-σοβαρός είσαι εσύ αγαπητέ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Στις κονσόλες έχεις το πολύ σημαντικό πλέον ότι μπορείς να ενοικιάσεις ένα παιχνίδι, στο PC τέλος. Και τώρα με το denuvo αγοράζεις αναγκαστικά τα παιχνίδια που θες. Γι' αυτό καλό είναι εκτός από ένα PC, να έχεις και ένα PS4(Καλύτερα PS4 μιας και αρκετά XB1 θα βγουν στο PC) να ενοικιάζεις τα παιχνίδια που είναι 7-10 ώρες και να τελειώνεις.
mtifosi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 το pc πλέον είναι εξίσου απλό, κατεβάζεις steam αγοράζεις το παιχνίδι κατεβαίνει μόνο του,αναβαθμίζεται μόνο του σώζει τη πρόοδο σου σου στο cloud βάζεις και παίζεις σε preset settings και τελείωσες , τα χειριστήρια είναι όλα plug n play ειδικά αν πας μέσω της "επίσημης όδου" της ms μια φορά θα μπεις να κατεβάσεις driver για gpu και από κει και πέρα αν θες αναβαθμίζεται μόνος του ούτε μπαζοβγάζεις δισκάκια, ούτε καν χρειάζεται να έχεις δισκάκια (να βγεις από το σπίτι σου να αγοράσεις). με μια κάρτα και μια γρήγορη σύνδεση στο internet καθάρισες το πόσο πολύπλοκο θες να το κάνεις εσύ είναι δικό σου βίτσιο, συνηθίζεται πχ με το που βάλεις ένα παιχνίδι να τρως κάνα μισάωρο να παίζεις με settings να χαμε να λέγαμε, αλλά μπορείς να μη κάνεις και τίποτα από όλα αυτά και απλά να παίξεις Επειδη ξερω απο πρωτο χερι τι εστι pc gaming επιτρεψε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου. Υπαρχουν games που ειναι απροβληματιστα και αλλα που εχουν προβληματα. Το tomb raider, quantum break, gears of war, batman ειναι μερικα καινουργια παραδειγματα που επρεπε να ενημερωνεσαι καθημερινα αν εφτιαξαν, πως τρεχουν, αν εχουν memory leak κλπ. Εχω περασει driver που εριχνε τα ρολογια της καρτας και ψαχνομουν, εχω αναθεματισει το battlelog στο battlefield με τα τοσα προβληματα, τους cheaters που υπαρχουν στα fps και η λιστα μπορει να συνεχιστει. Και στην κονσολα βεβαια μπορει να συναντησεις θεματα αλλα με τιποτα σε αυτο το βαθμο και αυτο ειναι λογικο λογω της ανοiχτης φυσης του pc με τους απειρους συνδιασμους hardware. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν σου φταίω εγώ που ξέχασες τι είχε γίνει με το Dark Souls 3. Μη-σοβαρός είσαι εσύ αγαπητέ. Δεν με ενδιαφέρει τι είχε γίνει στο DS3 thread, διότι δεν είχα πάρει μέρος αφού δεν μ' αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι στα περισσότερα νήματα που έχουν στο console section, γίνονται συζητήσεις για FPS και αναλύσεις.
logistoulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Στις κονσόλες έχεις το πολύ σημαντικό πλέον ότι μπορείς να ενοικιάσεις ένα παιχνίδι, στο PC τέλος. Και τώρα με το denuvo αγοράζεις αναγκαστικά τα παιχνίδια που θες. Γι' αυτό καλό είναι εκτός από ένα PC, να έχεις και ένα PS4(Καλύτερα PS4 μιας και αρκετά XB1 θα βγουν στο PC) να ενοικιάζεις τα παιχνίδια που είναι 7-10 ώρες και να τελειώνεις. ναι όπως επίσης ότι μπορείς να πουλάς το τίτλο σου αφού παίξεις ή να πάρεις μεταχειρισμένο στο pc μόνο αν έκανες έναν έναν λογαριασμό για κάθε παιχνίδι θα μπορούσες ίσως να πουλήσεις, αλλά κουράστηκα και μόνο που το σκέφτηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα