Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το θέμα είναι ότι πιο πολύ ασχολούνται οι κονσολάδες με FPS/αναλύσεις κλπ πλέον παρά οι PC-άδες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο εγω... ολοι οι pcαδες εχουν φαγωθει με τα fps και συγκρισεις με pc ντε και καλα για να πεισουν και τους αλλους οτι ειναι καλυτεροι... αντι απλα να βαλουν μεσα το δισκακι και να απολαυσουν το παιχνιδι. 95% ειναι το αγχος για την αναλυση, fps, ΑΑ, filters κτλ παρα να απολαυσουν το παιχνιδι ως παιχνιδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το θέμα είναι ότι πιο πολύ ασχολούνται οι κονσολάδες με FPS/αναλύσεις κλπ πλέον παρά οι PC-άδες.. Είναι αρρώστια που τους την κόλλησαν οι pc gamer κάθε φορά που τους κάνουν κάζο με αυτό, μεταδίδεται με ανησυχητικό ρυθμό, το gaming πάει κατά διαόλου γενικά,βάλε και τα ημιτελή (beta all the way στην ουσία) games γεμάτα patches και αυτήν την αηδία που λέγεται season pass για να τα σκάς ξανά,όλα αυτά ειναι αρρώστιες του pc gaming. Παλιά αγόραζες ένα game και έπαιζες, τώρα καλως ήρθατε στον 21ο αιώνα της αρπαχτής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα κανουν οι εταιριες αφου υπαρχουν τοσα θυματα και τους αρμεγουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι δεν φταίνε οι PC gamers, αλλά οι εταιρείες που φτιάχνουν τα παιχνίδια τους με ένα σωρό frame drops πλέον και η κόντρα μεταξύ XB1 και PS4 παίζει το ρόλο της, π.χ. το πρώτο θα τρέχει το παιχνίδι με 900P/30FPS ενώ η δεύτερη με 1080P/30FPS και όλη η συζήτηση πλέον είναι γύρω από αυτά. το gaming πάει κατά διαόλου γενικά,βάλε και τα ημιτελή (beta all the way στην ουσία) games γεμάτα patches και αυτήν την αηδία που λέγεται season pass για να τα σκάς ξανά,όλα αυτά ειναι αρρώστιες του pc gaming. Παλιά αγόραζες ένα game και έπαιζες, τώρα καλως ήρθατε στον 21ο αιώνα της αρπαχτής. Ο καρκίνος των DLC ξεκίνησε με τα PS3/X360. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι δεν φταίνε οι PC gamers, αλλά οι εταιρείες που φτιάχνουν τα παιχνίδια τους με ένα σωρό frame drops πλέον και η κόντρα μεταξύ XB1 και PS4 παίζει το ρόλο της, π.χ. το πρώτο θα τρέχει το παιχνίδι με 900P/30FPS ενώ η δεύτερη με 1080P/30FPS και όλη η συζήτηση πλέον είναι γύρω από αυτά. Ο καρκίνος των DLC ξεκίνησε με τα PS3/X360. Δειλά δειλά ναι αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Στο pc ξεσαλωσαν! Για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω οι pc users είναι πιο δεκτικοί στο extra περιεχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κβαντικος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι οκ χαιρω πολύ, αναφερόμουν βασικα στην ανάλυση που ειναι κομμάτι των settings και επηρεάζει άμεσα την cpu. Επισης πολλα games ειναι cpu heavy πχ crysis 3 και εκεί δεν μπορείς να αποφύγεις το bottleneck. Στην τελικη και εδω σταματω την κουβέντα γιατι κουράστηκα πίστευε οτι νομίζεις, παρε ολα τα δίκαια απο μενα για να ικανοποιήσεις και τον εγωισμο σου, οπως προείπα υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που κάποιος προτιμά την κονσόλα, ρώτησε τους κονσολαδες γιατι σκορπούν τα λεφτα τους αντι για ενα pc των 400 ευρω. Εγω προσωπικα ειμαι συναισθηματικα δεμένος με το PlayStation, με αυτό μεγάλωσα, με αυτό πέρασα αμέτρητες ωρες καθαρού και διασκεδαστικου gaming, θα ασχολουμαι δηλαδη με αυτο μεχρι τα γεράματα και για όσο οι καταστάσεις μου το επιτρεπουν και αυτο το δέσιμο δεν το αλλάζω με κανένα pc, ανεξαρτήτως τιμης και σύνθεσης, ειναι οπως οταν αγαπας κατι απο παιδι πολυ και δεν το αλλαζεις, ποια nutella δηλαδη? Με την Μερέντα γέμιζε το στομα μας, οτι κατάλαβες, κατάλαβες. Να φανταστείς έχω κρατήσει όλες τις PlayStation κοσνόλες,PS,PS2,PS2 slim,PS3,PS3 slim,PS4 με όλα τα games που αγόρασα σε retail μορφή. Επίσης ακόμη και σήμερα αγοράζω games μόνο σε φυσική μορφή και ποτέ ψηφιακα αδιαφορώντας για την διαφορά τιμης γιατί το θέλω για ενθύμιο. Pc με 400 ευρώ καλύτερο του Ps4? Ps4 με 20 εώς 30fps per game? How cares? Και ευτυχώς δηλαδή δεν νοιάζονται όλοι για το πόσα fps πιάνουνε. Φτιάχτε καλά games και ας τα παίζουμε με υποχωρήσεις,να ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ είναι το θέμα, fanboy mode off. Αυτά, τα λέμε Και την αναλυση να ανεβασεις δεν γινεται ποιο cpu heavy. Η cpu ουδεμια σχεση εχει με αναλυσεις και settings. Δεν με ενδιαφερει γιατι καποιος προτιμα κονσολα, με ενδιαφερει ομως να λεγονται αληθειες και οχι παραμυθια. Ο μονος λογος που συμμετειχα στο thread ειναι να διορθωσω τον τυπο που λανθασμενα πιστευει οτι το ps4 βγαζει γραφικα ισαξια με ενα PC στα 1500 ευρω. Αμα δεν πετιουνται τετοιες παπατζες δεν θα πετιεμε και γω να τις διορθωνω Μια ενημέρωση προς τους κατοχους PC που πεταγονται σε καθε θεμα που εχει σχεση με κονσολα, για να μας υπενθυμίζουν ποσο καλυτερα ειναι τα μηχανηματα τους, ποσα παραπανω frames βγαζουν, ποσο μεγαλυτερη αναλυση βγαζουν και ποσο ποιο ανωτερη ρατσα ειναι και οτι οι κονσολαδες πρεπει να εκλειψουν because Αρια φυλη. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ! (εχουμε δεν εχουμε pc) Παρτε τα μπρικια σας, βαλτε ενα frame counter, βγαλτε την εξω και ευχαριστηθειτε με τον αριθμο που βλεπετε στην οθονη. Και αφηστε εμας που απλως ευχαριστιομαστε τα καλα παιχνιδια, οπου και να ειναι, στην μιζερια μας. Νησαφι ποια! Προφανως ΔΕΝ αδιαφορειτε! Αλλωστε, ο λογος που συμμετειχα στο thread ειναι να διορθωσω τον τυπο που ελεγε οτι παιζει το PS4 στα ισα ενα PC των 1500 ευρω. Αυτος προφανως ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, και γω προφανως και ενδιαφερομαι να διορθωνω οσους πετανε ακυριλες. Αρα ασε τον πληθυντικο και πες "αδιαφορω", οι υπολοιποι κονσολαδες, δεν αδιαφορουμε, γιαυτο και βαλανε στη συζητηση το PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κβαντικος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Η λαγνεια για fps σας εχει κανει να χασετε την ουσια που δημιουγηθηκαν τα βιντεοπαιχνιδια...για να διασκεδαζουμε! απλα ελπιζω να μην θεωρειτε gamer τον εαυτο σας ολοι εσεις που πασχιζετε να υποστηριξετε την ματαιοδοξια σας επειδη σκασατε ενα σωρο λεφτα στο pc και βλεπετε ελαχιστη διαφορα σε σχεση με ενα ps4 λογω του οτι τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι console ports... ειναι ιεροσυλια. Βεβαια η συντριπτικη πλειοψηφια το κανει για να βγαλει 3 fps παραπανω απ τον διπλανο του για να χαιρεται και να ψωνιζεται οτι την εχει μεγαλυτερη... Εγω παντως εδωσα λιγοτερα απο οτι το ps4 και παιζω καλυτερα. Αλλα εχεις δικιο, ολο το θεμα ξεκινησε με τον γραφικοfpsλαγνο fotis13, που επειδη γουσταρει fps και γραφικα πασχιζει να μας πεισει (η να πεισει τον εαυτο του) οτι το ps4 στο οποιο παιζει βγαζει τα ιδια fps και γραφικα με PC των 1500 ευρω. Σαφως, εμενα δεν με ενδιαφερει το ποσα fps βγαζω, με ενδιαφερουν τα καλα παιχνιδια, αλλα δεν μπορω να αφησω την καθε εξυπναδα που πεταει ο καθενας αναπαντητη. Δυστηχως, ειμαι λατρης της αληθειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Όσο μεγαλώνει η ανάλυση, το βάρος πέφτει στην GPU, όσο πέφτει η ανάλυση το βάρος πέφτει στον CPU. Εάν υπάρχει bottleneck από τον CPU, οι ελάχιστες επιδόσεις(Τα minimum frames) θα είναι τα ίδια σε όλες τις αναλύσεις. Τώρα για τα γραφικά μεταξύ PS4 και PC, είναι γνωστό ότι στο PC έχεις απλά λίγο καλύτερες υφές, μεγαλύτερη ανάλυση, ΑΑ και περισσότερα frames. Αυτά μόνο μικρή διαφορά κάνουν οπτικά στο παιχνίδι, δηλαδή όταν κοιτάς το Witcher 3 για παράδειγμα στο PC και στο PS4, βλέπεις ακριβώς το ίδιο παιχνίδι απλά στο PC δείχνει πιο καθαρό και έχει περισσότερα frames. Ενώ θα έπρεπε στο PC να βλέπεις άλλο παιχνίδι εντελώς, μιας και η χρηματική διαφορά μεταξύ ενός καλού PC και ενός PS4 είναι τεράστια. Αλλά όπως είπε και η καλή Ubisoft, ''Είναι άδικο το παιχνίδι στο PC να δείχνει πολύ καλύτερο από τις κονσόλες'' και κάπως έτσι δικαιολόγησε το downgrade στο The Division. Λες και έχουν τα ίδια λεφτά ξέρω 'γω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κβαντικος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνω ρε psycho, γιαυτο το να τα ΣΚΑΣ σε PC δεν αξιζει. Γιαυτο υπαρχουν τα mid range PC των 600-700 ευρω, για να παιζεις 1080p/60 χωρις να σκας μια περιουσια. Δηλαδη ναι μεν η λογικη σου ειναι απολυτα σωστη, και το PC των 1500 ευρω δεν εχει τις διαφορες που θα πρεπε (περα απο το διπλασιασμο των fps / αναλυση) απο μια κονσολα, αλλα οι τεχνολογικα αναλφαβητοι κονσολαδες το παιρνουν αυτο και καταληγουν στο συμπερασμα οτι θες PC των 1500 ευρω για να παιζεις οπως στο PS4, ξεχνωντας οτι και το PC των 600 ευρω δεν εχει τοση διαφορα απο τον 1500.Απλα το να συγκρινουμε ενα PS4 με PC των 1500 ευρω ειναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Εσυ που ας πουμε εισαι αντικειμενικος, ποσα πρεπει να δωσεις γαι PC για να παιζεις 900-1080p / 30-20fps που παιζει το PS4? Δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο εγω... ολοι οι pcαδες εχουν φαγωθει με τα fps και συγκρισεις με pc ντε και καλα για να πεισουν και τους αλλους οτι ειναι καλυτεροι... αντι απλα να βαλουν μεσα το δισκακι και να απολαυσουν το παιχνιδι. 95% ειναι το αγχος για την αναλυση, fps, ΑΑ, filters κτλ παρα να απολαυσουν το παιχνιδι ως παιχνιδι... Είναι αρρώστια που τους την κόλλησαν οι pc gamer κάθε φορά που τους κάνουν κάζο με αυτό, μεταδίδεται με ανησυχητικό ρυθμό, το gaming πάει κατά διαόλου γενικά,βάλε και τα ημιτελή (beta all the way στην ουσία) games γεμάτα patches και αυτήν την αηδία που λέγεται season pass για να τα σκάς ξανά,όλα αυτά ειναι αρρώστιες του pc gaming. Παλιά αγόραζες ένα game και έπαιζες, τώρα καλως ήρθατε στον 21ο αιώνα της αρπαχτής. Σοβαρα τωρα, αφουγκραζεστε καθολου πραγματικοτητα εσεις οι 2? Μεσα σε 3 χρονια βγηκαν 4 κονσολες, η μια με καλυτερα specs απο την αλλη για να αποδιδουν καλυτερα γραφικα / fps, και οσονουπω θα βγει και το scorpio, και προσπαθειτε να μου πειτε οτι δεν νοιαζει τον κονσολα τα fps και τα γραφικα??? Τοτε γιατι στον κορακα βγηκε ps4? Κατσε με το PS3. Γιατι βγαινει ps4 pro? Γιατι βγαινει το scorpio? Κοροιδευομαστε μου φαινεται? Προφανως σας νοιαζει και σας κοφτει, απλα οταν μπαινει το PC στην κουβεντα που νικαει κατα κρατος ξαφνικα εξανεμιζεται το ενδιαφερον σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Σοβαρα τωρα, αφουγκραζεστε καθολου πραγματικοτητα εσεις οι 2? Μεσα σε 3 χρονια βγηκαν 4 κονσολες, η μια με καλυτερα specs απο την αλλη για να αποδιδουν καλυτερα γραφικα / fps, και οσονουπω θα βγει και το scorpio, και προσπαθειτε να μου πειτε οτι δεν νοιαζει τον κονσολα τα fps και τα γραφικα??? Τοτε γιατι στον κορακα βγηκε ps4? Κατσε με το PS3. Γιατι βγαινει ps4 pro? Γιατι βγαινει το scorpio? Κοροιδευομαστε μου φαινεται? Προφανως σας νοιαζει και σας κοφτει, απλα οταν μπαινει το PC στην κουβεντα που νικαει κατα κρατος ξαφνικα εξανεμιζεται το ενδιαφερον σας. Τι γιατί βρήκανε? Για να τα παίρνουν χοντρά οι εταιρίες κατασκευής τους! Τι ερώτηση είναι αυτή? Τα κινητά ας πούμε γιατί αναβαθμίζονται κάθε τρείς και λίγο? Επειδή μας ενδιαφέρει η λίγο καλύτερη cpu και gpu τους? Για το κέρδος των εταιριών φυσικά,καπιταλισμός φίλε! Όταν έχεις ένα προιόν στην αγορά κάπου αρχίζουν οι πωλήσεις του να πατώνουν,ε το επανακυκλοφρείς καλύτερο και ο χορός των χρημάτων συνεχίζεται. Σιγά μην νοιάστηκε η Sony για τα fps μας, αν ήταν έτσι θα μας έβαζε gtx1070 στο ps4 pro και όχι μια rx470. Και γιατί βρήκε τώρα το ps4 pro ενώ το απλό σκίζει? Για να προλάβει τις εξελίξεις φυσικά,ήδη πίεστηκε με το xbox one s και αργότερα με το scorpio,μαραθώνιος είναι φίλε,χρημάτων! Η τεχνολογία αγαπητέ είναι ένας συνεχής ανταγωνισμός στον οποίο ο καλύτερος κερδίζει πουλώντας μας μάλιστα τις περισσότερες φορές προιόντα που δεν χρειαζόμαστε. Μάλλον κοροιδευόμαστε,έχεις δίκιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά η βιομηχανία του gaming πάει κατά διαόλου, και αυτό επηρεάζει και τους κονσολάδες και τους PC-άδες. Όλα για το χρήμα, κανένας δεν φτιάχνει παιχνίδι με μεράκι πλέον πλην την τελευταία εξαίρεση που λέγεται Witcher 3. Άντε να βάλω και το νέο DOOM μέσα που έχει το καλύτερο optimization(Άψογο performance/visual ratio) που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανως ΔΕΝ αδιαφορειτε! Αλλωστε, ο λογος που συμμετειχα στο thread ειναι να διορθωσω τον τυπο που ελεγε οτι παιζει το PS4 στα ισα ενα PC των 1500 ευρω. Αυτος προφανως ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, και γω προφανως και ενδιαφερομαι να διορθωνω οσους πετανε ακυριλες. Αρα ασε τον πληθυντικο και πες "αδιαφορω", οι υπολοιποι κονσολαδες, δεν αδιαφορουμε, γιαυτο και βαλανε στη συζητηση το PC Οκ να μιλησω επι προσωπικού τοτε σαν gamer. Εχω ολες τις παλαιες και τις 2 σημερινες κονσολες, οπως και gaming pc. Ο λογος ειναι οτι λογο του χόμπυ δεν θελω να χασω ενα καλο παιχνιδι επειδη δεν κυκλοφορεί σε ενα συστημα. Κοινως οι αποκλειστικοτητες. Σαφως και σε ενα multiplatform θα προτιμησω την καλυτερη/φθηνοτερη εκδοση. Αλλα το να παθιαστω με ενα brand λες και εχω μετοχες το βρισκω ανουσιο. Παμε παλαιοτερα: Το Resident Evil 4 το επαιξα 1η φορα σε PS2. Σε Gamecube ηταν σαφως ανωτερο. Τι σημαινει αυτο; Οτι πρεπει να μανουριασω και να μην χαρω το παιχνιδι; Η σειρα Mass Effect ειναι μια απο τις αγαπημενες μου. Το 1ο στο Xbox 360 ειχε 20 fps συχνα, τρελούς χρονους loading μεσα σε ασανσερ και textures που καναν 5 δευτερολεπτα μετα την γεωμετρια να φορτωσουν. Μεσα απο 3 παιχνιδια ομως με ταξιδεψε. Κατα την γνωμη σου δεν θα επρεπε να το παιξω; Ναι εχω την πολυτελεια να συντηρω το χομπυ μου και να εχω επιλογη. Αλλα δεν θα κουνησω ποτε το δαχτυλο στον αλλον που για τους λογους του εχει ενα format, να του πω πχ "πως αντεχεις να παιζεις το Witcher εκει;" Αυτη ειναι η μεγαλη διαφωνια μου με την κατασταση που παει να διαμορφωθει στις κονσολες. Ακομα περισσοτερο (και θα βοηθησουν και μερικα unoptimised παιχνιδια στην παλαιοτερη κονσολα) αντι ο κοσμος να βλεπει το δασος (ελλειψη προτοτυπιας, dlc, αρπαχτες και αλλα πολλα που εχουν αναφερθει και εδω) θα αναλώνεται παλι στο ποιος την εχει μεγαλυτερη και σε ποιον, το μετριο, γεματο dlc, free roaming grinding unoptimised παιχνιδι παει με 10 fps καλύτερα. Μας εχουν μαθει αντι να ζηταμε ποιοτητα να ξιφομαχουμε για τα καθρεφτακια και τις χαντρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό είναι το καλύτερο, αν έχεις την δυνατότητα να έχεις και τις δύο κονσόλες και δυνατό PC ώστε να είσαι καλυμμένος παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα