KnightRider Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Κανονικά θα έπρεπε 60fps στα 4Κ και να ηταν σε high ρυθμίσεις, και ύστερα πανε και κανουν συγκρίσεις τα γραφικά του PS4 με του PC. Sony πραγματικά ο τρόπος σκεψης σου με το marketing σου είναι οτι χειρότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 ας πουλάει πλέον walkman όπως τους αξίζει animals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 όλα τα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα θα μπορούν να αναπαραχθούν κανονικά και στη νέα κονσόλα. Μάλιστα οι επιδόσεις τους μπορεί να είναι καλύτερες στο PlayStation 4 Prο Οπότε ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία των κονσολών η SONY το τελειώνει. Την κονσόλα την έχεις ως σημείο αναφοράς για την γενιά της. Με λίγα λόγια όλη η παρέα έχει το ίδιο προϊόν, τα παιχνίδια τρέχουν το ίδιο σε όλους, τα χειριστήρια είναι ίδια, ο χειρισμός στο περιβάλλον της κονσόλας είναι ίδιος. Στο PC κάποιος έρχεται και σου λέει, α σε εμένα φαίνεται να πηγαίνει πιο έτσι και πιο αλλιώς. Στην κονσόλα δεν μπορεί να το πει κανένας. Τώρα όμως θα μπορεί. Αυτόματα δημιουργούνται χρήστες δύο ταχυτήτων. Αυτοί που θα παίξουν το God of War με καλύτερα γραφικά και με καλύτερο Frame rate και αυτοί που θα το παίξουν με χειρότερα γραφικά και χαμηλότερο Frame Rate. Άρα αυτό μας πηγαίνει σε PC φιλοσοφία. Αυτός που έχει την καλύτερη κάρτα γραφικών ή PC παίζει καλύτερα τα παιχνίδια. Πλέον δεν υπάρχει λόγος να έχει κάποιος κονσόλα. Αν είναι να βγαίνει κάθε 3 χρόνια νέα κονσόλα, το PC έρχεται σημαντικά πιο φθηνά αφού έχεις γλιτώσει το κόστος των παιχνιδιών αγοράζοντας τα από κλειδάδικα. Στην εξίσωση συμπεριλαμβάνω ότι ο χρήστης κονσόλας θα έχει σίγουρα ένα PC για να μπαίνει Internet. Οπότε το κόστος για Gaming PC επιπέδου Playstation 4 δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό. Όταν ένα προϊόν το αντικαθιστάς τόσο γρήγορα με ένα άλλο και ειδικά ένα τέτοιο προϊόν (κονσόλα) δημιουργείς κακή ψυχολογία στους χρήστες, κάνεις το προϊόν ευτελές. Λέει κάποιος ότι παίρνει κονσόλα αντί για PC ώστε για 6 χρόνια τουλάχιστον να μην χρειαστεί αναβαθμίσεις, κλπ. Πλέον όμως χρειάζεται. Τέλος κάτι δεν μου πηγαίνει καλά. Για να παίξει κάποιος στο PC στα 4K χρειάζεται κάρτα γραφικών 850€. Όλα αυτά για 40-50fps. Δεν βάζω στο κόστος το υπόλοιπο σύστημα CPU, MOBO, RAM, κλπ. Το Playstation δηλαδή θα παίζει με 500€ (πόσο να έχει τα παιχνίδια καλύτερα από PC; 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Κανονικά θα έπρεπε 60fps στα 4Κ και να ηταν σε high ρυθμίσεις Ναι και μια OLED 4K 65αρα δώρο... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gunix Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Στην ουσία Το PS4 Neo είναι το PS4 Pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infinitas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Παρατήρησε κανείς άλλος FPS drop σε έντονες 4Κ σκηνές που δείχνανε ή έφταιγε η σύνδεση μου; Δικιά μου άποψη είναι ότι έτσι έπρεπε να είναι το PS4 εξ'αρχής, 1080p full τα πάντα όλα και 4K capable. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά 2 ερωτήσεις: 1) το horizon, το οποίο έχει εξαιρετική λεπτομέρεια btw, έχει framedrops και stuttering στο βίντεό του.Eίναι από το pc μου, το steram ή την κονσόλα;Τα βλέπει και άλλος; 2)Το hdr γιατί μας το παρουσιάζουν σα νέα τεχνολογία;Δηλαδή μέχρι τώρα στο ps4 δε μπορούσαν να το ενσωματώσουν σε παιχνίδι; Όσο και να μου αρέσει να βλέπω να παρουσιάζονται νέες κονσόλες, δεν ξέρω, το όλο ύφος τους μου προσομοιάζει πολύ με του μέσου έλληνα πολιτικάντη.Λαϊκίστικες κωλοτούμπες κατ' επανάληψη και καραμελίτσες στο φουλ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φοράει κατι σε rx 470.Ειναι λογικο να μπορει να παιξει σε 30 fps games σε low/medium ρυθμισεις underclocked RX 470 βασικά. Ή μια OCed GTX 970. Αν και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε desktop GPUs με κονσόλες, λόγω αρχιτεκτονικής, λόγω ότι στις κονσόλες οι GPU είναι ειδικές εκδόσεις των αντίστοιχων του PC κπλ. Στα χαρτιά όμως: 1.84 TFlops PS4 3.68 TFlops το PS4 Pro 4.9 TFlops η RX 470 2.2 TFlops η RX 460 Αν πραγματικά παίζει παιχνίδια σε 4k μιλάμε για μεγάλη έκπληξη και μεγάλο βήμα για τις κονσόλες και το gaming γενικά! Ποιος μίλησε για native 4K? Εδώ δεν μπορεί μια GTX1080 των 900 ευρώ, και θα μπορεί μια κονσόλα των 400 ευρώ? Μην τρελαθούμε! Φιλικά Προσωπικά θα προτιμούσα 1080/60 με Ultra γραφικά (Να δούν και στις κονσόλες uncompressed textures ) ή 1440/60 native (?) παρά 4Κ. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2016 από cpttony 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω για 4κ πάντως σε όσα βίντεο είδα μιλάμε για stutter fest με το πολύ 30 fps. Ας αφήσουν τις χαζομάρες και ας κάνουν κανα blood borne 60 fps 1080p και ας κρατήσουν το 4κ 20 fps για τον εαυτό τους. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αν και υποδεχομαι την είδηση με ενθουσιασμό, δεν είναι σίγουρο τι θα κερδίσω εγώ που δεν έχω 4k τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το καλυτερο είναι οτι τώρα θα οι fans θα αρχίσουν να φωνάζουν 60fps 1080p. Anyway, πολύ bulky και νομίζω το controller είναι το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτην την στιγμή για να παίξεις στο pc 4k 60fps σε high settings χρειάζεσαι μια gtx1080 με κόστος 900 ευρώ συνοδευόμενη απο την ανάλογη cpu πχ i5 η i7 με κόστος 300 ευρω minimum. Μέσες άκρες ενα pc κατάλληλο για 4k 60fps high settings κοστίζει 1800 ευρώ το λιγότερο. Έρχεται λοιπόν η Sony και σου λέει 4k 30+fps με 400 ευρω οποτε όντως ναι εδω οι pc gamers γελάμε κλαίγοντας για το ποσα λεφτά χρειαζόμαστε για 4k gaming στο pc. Το μυστικό λέγεται software optimisation και στο pc απλα δεν υπάρχει λόγω δεκάδων διαφορετικών συνθέσεων. Αυτην την στιγμή δουλεύω με i5 4670k, gtx1070, 12gb ddr3 ram, 240gb ssd και 4k 30fps ειναι το ταβάνι μου έχοντας δώσει πανω απο 1500 ευρω, κλαίς ή δεν κλαις μετα με τα 400 ευρω του ps4 pro αν είσαι 4k gamer? 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Η παρουσίαση ήταν κάπως μονότονη. Το αστείο ήταν όταν ο Cerny εξηγούσε τι είναι το 4Κ και το HDR, μπράβο πρωτοτυπία εκεί στην Sony... Μια λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν πρόλαβαν να φτιάξουν; Anyway τώρα άντε να δούμε πως θα κινηθεί η αγορά με την κυκλοφορία του Neo. Περίμενα να παρουσιάσουν κάτι για το VR, να πούμε για υπηρεσίες όπως PS Now/Vue αλλά τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 μιλαμε για upscale 4k ετσι?η native? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tetra82 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αχ πόσο χαίρομαι που σε εποχή κρίσης πήγα και ξηλώθηκα 499 ευρω σε 4 δοσεις για να παρω PS4 ωστε μετά απο 2μιση χρονια γεμάτα remaster και sequel να ερθει η Sony να μου πει "ψιτ μεγάλε, @@ watchdog θα παιξεις. τραβα παρε νεα κονσολα" 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα