bedazzled Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πέρα από αυτό, είναι και το wattage... ρεαλιστικά μιλώντας, δεν βάζεις GPU των 250 watts σε κονσόλα, εκτός αν σε τρώει για ... YLOD/RRODv2. Ακόμα και οι GPUs των last gen consoles που αναφέρεις ήταν πολύ κάτω από τα 250W και τα αποτελέσματα τα είδαμε όλοι μας. Ας ελπίσουμε να μην δούμε τέτοιο φιάσκο με τα Pro & Scorpio... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αν τους ενδιέφερε το wattage δεν θα βάζαν AMD (κακίες). :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χιλιάδες κόσμος ήδη κράζει την Sony για τα Remastered, την επι πληρωμή online κλπ.Θα συνεχίσει να το κάνει και για άλλα αρνητικά.Δυστυχώς ακόμα και οι ίδιοι θα αγοράσουν την κονσόλα και τις υπηρεσίες της.Χρειάζεται 1 γερό μποϊκοτάζ να πιάσει πάτο για να συνέλθει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως έχω κόψει το Plus εδώ και 1.5 χρόνο και αγοράζω μόνο single player exclusives. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι οκ, η AMD δεν έχει tile based rendering που ομολογουμένως ανεβάζει το efficiency και ρίχνει την κατανάλωση (το μοναδικό ατού της πράσινης σε επίπεδο hardware), αλλά σε επίπεδο APU, DX12 και VFM pricing, η AMD δεν έχει αντίπαλο προς το παρόν. Υπάρχει λόγος που δεν ξαναείδαμε Intel & nVidia σε κονσόλα από το OG Xbox, αν και νομίζω τον γνωρίζεις ήδη. Για την κατανάλωση, δες πόσο καίει το Slim. Νομίζω είναι μια χαρά, πλην της τιμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ολα τα reviews που εχω δει η 970 πιανει average 70+ στο BF4 (!!) με ολα τα κοντερ τιγκα (including AA). Το να κατεβασεις το ΑΑ και μονο, το οποιο τρωει απλετους πορους χωρις λογο και αιτια δεν σημενει οτι πας τα settings στο medium. H 970 συγκεκριμενα που εχεις τα παει ολα 1080/60, αντε ισως να κλεισεις κανα ΑΑ σε witcher 3. Το να μου το ξαναμανασυγκρινεις με κονσολα που καταρχην παιζει στο 1/3 fps (το witcher 3 για παραδειγμα κολλημενο στα 20 ειναι) και με τα settings ΟΝΤΩΣ στο medium το θεωρω ανεκδοτο. Το ειπαμε και πριν, συμφωνα με benchmarks και αναλυσεις του eurogamer, θες 400 (αντε σου λεω 500 λογω Πλαισιου) για να παιζεις στην αποδοση του PS4, και οχι 1500 που ειπε ο επιστημονας προηγουμενος Οσο για τον 4670k σου, αχρηστος ειναι, και με εναν i5 2500 του 2011 βγαζεις 60fps. Θα ελεγα και για εναν ακομα παλαιοτερο 750, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Με μια rx470 / 1060x και εναν 6300 βγαζεις 60frames και δεν κοστιζουν 600 αλλα 350 Το τι νομιζεις και το τι νομιζω δεν εχουν απολυτως καμια σημασια ομως, σημασια εχει τι ισχυει. Συμφωνα με το eurogamer, μια 750Τi και ενας Pentium G βγαζει καλυτερα γραφικα στο 99% των multiplat σε σχεση με το PS4. Με το xbone δεν κανω καν συγκριση, μιας και ειναι ανεκδοτο. Btw, ουτε τα games στη κονσολα τα προγραμματιζουν να bootaroon απο το BIOS, γιαυτο και το λειτουργικο τρωει 3 πυρηνες και 2giga ram, πολυ περισσοτερο απο οτι τρωνε αντιστοιχα τα windows Οσο για τα Ryse και Quantum break, βαλτα στην αναλυση του xbone και κανε τις συγκρισεις. Το ενα τρεχει σε 720p (!!!) και το αλλο στα 900, οχι στα 1080 που τα βαλες στο PC. Μονο και μονο που με 550 ευρω PC οπως λες παιζεις σε κατι παραπανω απο ΔΙΠΛΑΣΙΑ αναλυση και εχεις περιπου το ιδιο framerate ειναι θαυμα. Για το λογου το αληθες, 1280x720 = 921.600pixels, περισσοτερα ειχα το 2000 που επαιζα quake3. 1920*1080 = 2.073.600 pixels. Πανω απτα διπλασια....τελικα το xbone ειναι χειροτερο απο οτι νομιζα. Τι παρα πολλα ρε συ, 5 παιχνιδια το χρονο να παιρνεις παει η διαφορα, εξανεμιστηκε. Χωρια που εξοικονομεις και τα λεφτα που θα δωσεις για να παρεις και PC αν εχεις κονσολα, οποτε αναγκαστικα και μη, η κονσολα θα σου κοστισει τα διπλασια, και τελικα θα παιζεις με το 1/3 των fps. Και οταν ερθει η ωρα για αναβαθμιση, το PC το αναβαθμιζεις με 200 ευρω, την κονσολα την πετας απτο παραθυρο και δινεις 400-500-600, οσο εχει, να αγοραζεις καινουργια. Οποτε αν μιλαμε για χρηματα, προφανως το PC ειναι κατα πολυ, παρα πολυ φτηνοτερο. Ο λογος ειναι αυτονοητος. Αυτος που παιζει σε PC δεν το πεταξε απτο μπαλκονι το 2013 που βγηκε το PS4 και εσκασε 1000 ευρω να παρει καινουργιo. Κρατησε κουτι / σκληρους / τροφοδοτικο / ram και πολυ πιθανον επεξεργαστη και mobo και αλλαξε GPU. Επεξεργαστη δεν χρειαστηκε να αλλαξει, μιας και με 6ετιας επεξεργαστη παιζει. Τωρα που θα βγει το PS4 pro, ο κονσολας, αν θελει, θα σκασει 500αρα. Τελικα τι ειναι ποιο ακριβο, οεο? Αγαπητέ το bf4 δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης γιατι απο τοτε που ξεκίνησε έφαγε 15 διορθωτικά patches για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο και πίστεψε με βελτιώθηκε 100% απο το ξεκίνημα του, οσοι το παιζαν day one ξέρουν. Καμία αλλη εταιρία δεν ξέρω που να στήριξε τοσο πολύ το προιον της με διορθώσεις και αναβαθμισεις. Παμε παρακάτω,μου έβγαλες αχρηστο τον i5 4670k, ε εδω γελάμε καθότι άπαντες γνωρίζουν πως η cpu σου δινει fps. Επίσης άπαντες γνωρίζουν πως μια ισχυρή gpu ΑΠΑΙΤΕΙ και την ανάλογη cpu γιατί αλλιως προκαλεί bottleneck στην κάρτα γραφικών. Ενας FX6300 λοιπόν προκαλεί bottleneck της τάξης του 30% minimum σε μια καρτα σαν την gtx1060, στην σύνθεση που πρότεινες. Και το διαπίστωσα ιδίοις ομασι οταν πούλησα τον fx6300 για τον i5 4670k και πήρα 20fps απο την αλλαγή cpu! Εκει δηλαδη που έπαιζα με 40 fps ανέβηκα στα 60fps! Επισης ο i5 μου προσέφερε σταθερότητα δηλαδη εκει που ο fx6300 εκανε κατι συχνα στιγμιαία ανεβοκαταβασματα απο τα 60 στα 40 fps, ο i5 παιζει σταθερα στα 60! Καλος χρυσός λοιπον ο fx6300, φτηνός, αλλα αδύναμος για τις νεες καρτες γραφικών. Ο συνδυασμός cpu+gpu ειναι απαραίτητος και στις κονσόλες υπάρχει, αυτός ειναι και ο λογος που το ps4 pro εχει ανεβασμένα ρολογια στην cpu για να μην προκαλεί bottleneck στην νεα αναβαθμισμένη gpu. Συνεπώς με κλανιές αυγα δεν βαφεις, δυστυχως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κβαντικος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ούτε για αστείο δεν τρέχει Uncharted 4 η 6970... βλ. GPGPU/Async Compute. Είναι σαν να συγκρίνεις AMD με nVidia ή Kepler με Maxwell... μέγα λάθος. Aληθεια? Το δοκιμασες? Πως το βγαλες το συμπερασμα? Δηλαδη, πραγματικα, ΟΤΙ ναναι. Ξερεις καναν τιτλο που να παιζει καλυτερα στο PS4 απο οτι σε μια 6970? Οχι ε? Ακριβως... Αγαπητέ το bf4 δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης γιατι απο τοτε που ξεκίνησε έφαγε 15 διορθωτικά patches για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο και πίστεψε με βελτιώθηκε 100% απο το ξεκίνημα του, οσοι το παιζαν day one ξέρουν. Καμία αλλη εταιρία δεν ξέρω που να στήριξε τοσο πολύ το προιον της με διορθώσεις και αναβαθμισεις. Δεν αποτελει μετρο συγκρισης ενα απο τα βαρυτερα παιχνιδια επειδη πηρε patch? Σοβαρα τωρα? Και ποιο παιχνιδι θες να συγκρινω? Υπαρχει κανα παιχνιδι που να μη βγαζει 60 fps η 970? Παμε παρακάτω,μου έβγαλες αχρηστο τον i5 4670k, ε εδω γελάμε καθότι άπαντες γνωρίζουν πως η cpu σου δινει fps. Επίσης άπαντες γνωρίζουν πως μια ισχυρή gpu ΑΠΑΙΤΕΙ και την ανάλογη cpu γιατί αλλιως προκαλεί bottleneck στην κάρτα γραφικών. Ενας FX6300 λοιπόν προκαλεί bottleneck της τάξης του 30% minimum σε μια καρτα σαν την gtx1060, στην σύνθεση που πρότεινες. Αχρηστο με την εννοια οτι ειναι overkill. O fx ας ριχνει οσο bottleneck θελει, απτη στιγμη που παιζει τα παντα >60 frames, ειναι εντελοπαντελως αδιαφορο, μιας και ο σκοπος μας ειναι το 1080/60. Απλα πραματακια, δνε χρειαζεται να τα εξηγω, ετσι δεν ειναι? Τωρα το 30% δεν θα ρωτησω καν απο που το βγαλες (ξερω...) μιας και, ακομα και αν ισχυει, δεν εχει ουδεμια σημασια εφοσον ειμαστε >60fps. Οσο για το οτι δεν τραβαει για τις νεες καρτες...125 frames στο bf4. Ποια καρτα βγαζει τοσα frames ειπαμε? Εδω ο αλλος, ο οποιος ηρθε να υπερασπιστει τις κονσολες, σου λεει οτι με 550 ευρω πηρε PC και παιζει σε διπλασια αναλυση απτην κονσολα του με τα ιδια frames!!!! Τι συζηταμε τωρα PS1 : Btw, μιλαγα για τον 6350, μιας και 6300 δεν υπαρχει πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι οκ, η AMD δεν έχει tile based rendering που ομολογουμένως ανεβάζει το efficiency και ρίχνει την κατανάλωση (το μοναδικό ατού της πράσινης σε επίπεδο hardware), αλλά σε επίπεδο APU, DX12 και VFM pricing, η AMD δεν έχει αντίπαλο προς το παρόν. Το DX12 δεν έχει και πολύ νόημα στις κονσόλες που έχουν τα δικά τους low-level APIs, δεν τίθεται θέμα optimization δηλαδή. Και στο Xbox One το DX12 πιο πολύ marketing είναι παρά ουσία, από όσο ξέρω τουλάχιστον. Υπάρχει λόγος που δεν ξαναείδαμε Intel & nVidia σε κονσόλα από το OG Xbox, αν και νομίζω τον γνωρίζεις ήδη. The way it means to be payed? Για την κατανάλωση, δες πόσο καίει το Slim. Νομίζω είναι μια χαρά, πλην της τιμής. Το slim πάντα καίει λιγότερο, πάντα έβγαζαν το εκάστο chip σε νέα λιθογραφία και πιο φθηνά υλικά. Τα 300 ευρώ είναι αίσχος αν αναλογιστούμε ότι τόσο έκανε στην αρχή και το PS3 Slim που είχε τον Cell, ο οποίος δεν μπορούσε να γίνει πιο φθηνός. Το μόνο ελαφρυντικό που δίνω στην Sony είναι πως ίσως το κάνει για να μην χάσει momentum το Pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Aληθεια? Το δοκιμασες? Πως το βγαλες το συμπερασμα? Δηλαδη, πραγματικα, ΟΤΙ ναναι. Ξερεις καναν τιτλο που να παιζει καλυτερα στο PS4 απο οτι σε μια 6970? Οχι ε? Ακριβως... Δεν αποτελει μετρο συγκρισης ενα απο τα βαρυτερα παιχνιδια επειδη πηρε patch? Σοβαρα τωρα? Και ποιο παιχνιδι θες να συγκρινω? Υπαρχει κανα παιχνιδι που να μη βγαζει 60 fps η 970? Αχρηστο με την εννοια οτι ειναι overkill. O fx ας ριχνει οσο bottleneck θελει, απτη στιγμη που παιζει τα παντα >60 frames, ειναι εντελοπαντελως αδιαφορο, μιας και ο σκοπος μας ειναι το 1080/60. Απλα πραματακια, δνε χρειαζεται να τα εξηγω, ετσι δεν ειναι? Τωρα το 30% δεν θα ρωτησω καν απο που το βγαλες (ξερω...) μιας και, ακομα και αν ισχυει, δεν εχει ουδεμια σημασια εφοσον ειμαστε >60fps. Οσο για το οτι δεν τραβαει για τις νεες καρτες...125 frames στο bf4. Ποια καρτα βγαζει τοσα frames ειπαμε? Εδω ο αλλος, ο οποιος ηρθε να υπερασπιστει τις κονσολες, σου λεει οτι με 550 ευρω πηρε PC και παιζει σε διπλασια αναλυση απτην κονσολα του με τα ιδια frames!!!! Τι συζηταμε τωρα PS1 : Btw, μιλαγα για τον 6350, μιας και 6300 δεν υπαρχει πλεον. ε δεν το λες και βαρυ το bf4,το 2013 κυκλοφόρησε, 2016 φτασαμε! Το division πχ στο οποιο εγραψα 400 ωρες δεν επιανε με τίποτα 60fps αν δεν αλλαζα μερικα settings στο medium. Τώρα για τον fx6300 ή τον fx6350 απορώ γιατι επιμένεις αφου σου εξηγώ πως το διαπίστωσα ιδίοις ομασι, αν δεν με πιστεύεις ριξε μια ματια στο youtube. Δεν ειναι ικανός για 1080p/60 με τίποτα σε games μετά το 2015 εκτός αν τα ρυθμίσεις ολα στο low, medium αλλα και παλι θα εχεις σκαμπανευασματα στην αποδοση ασε που προκαλώντας bottleneck αχρηστευεις την gpu σου. Ειναι σαν να έχεις αυτοκίνητο με 200 άλογα και να του βάζεις βενζίνη 80 οκτανίων αντι για 95, ρεταρει. Τεσπα δεν βγάζει πουθενά αυτο, εγω συμπαθώ τις κονσόλες για αυτο που προσφέρουν, παρότι είμαι pc gamer αγαπώ το portability τους, βαζω δίσκο παιζω δεν ψαχνω settings, αραζω καναπε σαλονι,αποκλειστικοτητες, κτλ κτλ Πάντα το pc θα είναι καλύτερο, τα αυτονοητα θα λεμε τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Aληθεια? Το δοκιμασες? Πως το βγαλες το συμπερασμα? Δηλαδη, πραγματικα, ΟΤΙ ναναι. Ξερεις καναν τιτλο που να παιζει καλυτερα στο PS4 απο οτι σε μια 6970? Οχι ε? Ακριβως... Όταν μάθεις τις αρχιτεκτονικές διαφορές VLIW4 με GCN, πως είναι δομημένη η καθεμία, για τι workloads είναι σχεδιασμένη καλύτερα έκαστη (graphics-only vs GPGPU), τότε θα είσαι σε θέση να κάνεις συζήτηση μαζί μου. Τουλάχιστον τον michael92 τον ξέρω ότι δεν είναι άσχετος από τεχνολογία και σκαμπάζει 2-3 πράγματα... εσύ τράβα τρέξε Uncharted 4 (x86 είναι, άρα με την λογική σου θα τρέχει σε PC) σε Radeon 6970 και έλα να μας πεις τα αποτελέσματα. 1) Το DX12 δεν έχει και πολύ νόημα στις κονσόλες που έχουν τα δικά τους low-level APIs, δεν τίθεται θέμα optimization δηλαδή. Και στο Xbox One το DX12 πιο πολύ marketing είναι παρά ουσία, από όσο ξέρω τουλάχιστον. 2) The way it means to be payed? 3) Το slim πάντα καίει λιγότερο, πάντα έβγαζαν το εκάστο chip σε νέα λιθογραφία και πιο φθηνά υλικά. Τα 300 ευρώ είναι αίσχος αν αναλογιστούμε ότι τόσο έκανε στην αρχή και το PS3 Slim που είχε τον Cell, ο οποίος δεν μπορούσε να γίνει πιο φθηνός. Το μόνο ελαφρυντικό που δίνω στην Sony είναι πως ίσως το κάνει για να μην χάσει momentum το Pro. 1) To DX12 είναι το Mantle το οποίο με την σειρά του είναι το libGNM/libGCM της Sony. Ακόμα και documentation DX12 & Mantle να δεις είναι κατά 99% copy-paste... διόλου τυχαίο. 2) Έτσι. Όποιος καεί από τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Ούτε η Sony έχει καλές αναμνήσεις από τον RSX. 3) Θεωρώ δεδομένο ότι θα πέσει στα 250 μόλις πέσουν οι πωλήσεις του, ειδικά στην Αμερική λόγω XB1 Slim. Για το PS3 Slim έχεις δίκιο, από την άποψη ότι είχε 2 chips (Cell & RSX) με 2 μνήμες διαφορετικού τύπου (XDR/Rambus & GDDR3) και πάλι το πούλαγαν στα 300. Γιατί; Γιατί δεν ήταν καβάλα στο άλογο. Τo PS3 Slim, μαζί με το Uncharted 2 και αργότερα το PS+ έσωσαν την παρτίδα για την Sony. Γενικά όποιος δει motherboard PS3 Slim vs PS4 Slim θα καταλάβει ότι το manufacturing cost του 2ου είναι αστείο... ακόμα και το XB1 Slim είναι πιο ακριβό (ακόμα έχουν μείνει στα 16 chips RAM λόγω DDR3). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν έχουν το Θεό τους πραγματικά μιλάμε... Χρέωση των 4K updates στους παλιούς τίτλους του PS4; http://unboxholics.com/news/gaming/17901-xreosi-ton-4k-updates-stous-palioys-titlous-tou-ps4 Σχετικα με αυτο η Sony με mail στο Kotaku ξεκαθαρισε πως δεν θα χρεωνονται τα patches των 4κ παρα τις ατυχεις δηλωσεις στελεχους . Αναμενομενο ,θα ηταν τραγικο ετσι και το εκαναν . Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2016 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κβαντικος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ε δεν το λες και βαρυ το bf4,το 2013 κυκλοφόρησε, 2016 φτασαμε! Το division πχ στο οποιο εγραψα 400 ωρες δεν επιανε με τίποτα 60fps αν δεν αλλαζα μερικα settings στο medium. Τώρα για τον fx6300 ή τον fx6350 απορώ γιατι επιμένεις αφου σου εξηγώ πως το διαπίστωσα ιδίοις ομασι, αν δεν με πιστεύεις ριξε μια ματια στο youtube. Δεν ειναι ικανός για 1080p/60 με τίποτα σε games μετά το 2015 εκτός αν τα ρυθμίσεις ολα στο low, medium αλλα και παλι θα εχεις σκαμπανευασματα στην αποδοση ασε που προκαλώντας bottleneck αχρηστευεις την gpu σου. Ειναι σαν να έχεις αυτοκίνητο με 200 άλογα και να του βάζεις βενζίνη 80 οκτανίων αντι για 95, ρεταρει. Τεσπα δεν βγάζει πουθενά αυτο, εγω συμπαθώ τις κονσόλες για αυτο που προσφέρουν, παρότι είμαι pc gamer αγαπώ το portability τους, βαζω δίσκο παιζω δεν ψαχνω settings, αραζω καναπε σαλονι,αποκλειστικοτητες, κτλ κτλ Πάντα το pc θα είναι καλύτερο, τα αυτονοητα θα λεμε τωρα? Ωραια, αστο το bf4. Witcher 3 ειναι βαρυ? GTA V? Ας παω να ριξω και μια ματια στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=v-nh5sffA04 Με το να ριξεις τις ρυθμισεις στο low η και στο ultralow δεν αυξανεις τα fps αν το bottleneck ειναι η CPU...βλεπω εισαι σχετικος με το θεμα XD Παντως και στα PC βαζεις δισκο (η τελοσπαντων, το κατεβαζεις, οτι προτιμας), και παιζεις. Δεν χρειαζεται να ψαχνεις settings αν δεν θες, ολα τα παιχνιδια πελον ειναι autoconfigured να τρεχουν στο συτημα σου. Όταν μάθεις τις αρχιτεκτονικές διαφορές VLIW4 με GCN, πως είναι δομημένη η καθεμία, για τι workloads είναι σχεδιασμένη καλύτερα έκαστη (graphics-only vs GPGPU), τότε θα είσαι σε θέση να κάνεις συζήτηση μαζί μου. Τουλάχιστον τον michael92 τον ξέρω ότι δεν είναι άσχετος από τεχνολογία και σκαμπάζει 2-3 πράγματα... εσύ τράβα τρέξε Uncharted 4 (x86 είναι, άρα με την λογική σου θα τρέχει σε PC) σε Radeon 6970 και έλα να μας πεις τα αποτελέσματα. Το τερματισες. ΕΝΤΕΛΩΣ! Με την πανεξυπνη λογικη σου, ουτε η 1080x παιζει uncharted...ελα, απο κει πηγαν και αλλοι. Ειπες μια βλακεια την οποια δεν μπορεις να δικαιολογησεις και τωρα πετας την μπαλα στην εξεδρα. Σε ρωτησα κατι απλο, ΠΩΣ ξερεις οτι το u4 δεν το σηκωνει η 6970? Θες να απαντησεις, ή θες να πεις σορρυ, ειπα βλακεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μια ενημέρωση προς τους κατοχους PC που πεταγονται σε καθε θεμα που εχει σχεση με κονσολα, για να μας υπενθυμίζουν ποσο καλυτερα ειναι τα μηχανηματα τους, ποσα παραπανω frames βγαζουν, ποσο μεγαλυτερη αναλυση βγαζουν και ποσο ποιο ανωτερη ρατσα ειναι και οτι οι κονσολαδες πρεπει να εκλειψουν because Αρια φυλη. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ! (εχουμε δεν εχουμε pc) Παρτε τα μπρικια σας, βαλτε ενα frame counter, βγαλτε την εξω και ευχαριστηθειτε με τον αριθμο που βλεπετε στην οθονη. Και αφηστε εμας που απλως ευχαριστιομαστε τα καλα παιχνιδια, οπου και να ειναι, στην μιζερια μας. Νησαφι ποια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ωραια, αστο το bf4. Witcher 3 ειναι βαρυ? GTA V? Ας παω να ριξω και μια ματια στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=v-nh5sffA04 Με το να ριξεις τις ρυθμισεις στο low η και στο ultralow δεν αυξανεις τα fps αν το bottleneck ειναι η CPU...βλεπω εισαι σχετικος με το θεμα XD Παντως και στα PC βαζεις δισκο (η τελοσπαντων, το κατεβαζεις, οτι προτιμας), και παιζεις. Δεν χρειαζεται να ψαχνεις settings αν δεν θες, ολα τα παιχνιδια πελον ειναι autoconfigured να τρεχουν στο συτημα σου. Το τερματισες. ΕΝΤΕΛΩΣ! Με την πανεξυπνη λογικη σου, ουτε η 1080x παιζει uncharted...ελα, απο κει πηγαν και αλλοι. Ειπες μια βλακεια την οποια δεν μπορεις να δικαιολογησεις και τωρα πετας την μπαλα στην εξεδρα. Σε ρωτησα κατι απλο, ΠΩΣ ξερεις οτι το u4 δεν το σηκωνει η 6970? Θες να απαντησεις, ή θες να πεις σορρυ, ειπα βλακεια? Ναι οκ χαιρω πολύ, αναφερόμουν βασικα στην ανάλυση που ειναι κομμάτι των settings και επηρεάζει άμεσα την cpu. Επισης πολλα games ειναι cpu heavy πχ crysis 3 και εκεί δεν μπορείς να αποφύγεις το bottleneck. Στην τελικη και εδω σταματω την κουβέντα γιατι κουράστηκα πίστευε οτι νομίζεις, παρε ολα τα δίκαια απο μενα για να ικανοποιήσεις και τον εγωισμο σου, οπως προείπα υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που κάποιος προτιμά την κονσόλα, ρώτησε τους κονσολαδες γιατι σκορπούν τα λεφτα τους αντι για ενα pc των 400 ευρω. Εγω προσωπικα ειμαι συναισθηματικα δεμένος με το PlayStation, με αυτό μεγάλωσα, με αυτό πέρασα αμέτρητες ωρες καθαρού και διασκεδαστικου gaming, θα ασχολουμαι δηλαδη με αυτο μεχρι τα γεράματα και για όσο οι καταστάσεις μου το επιτρεπουν και αυτο το δέσιμο δεν το αλλάζω με κανένα pc, ανεξαρτήτως τιμης και σύνθεσης, ειναι οπως οταν αγαπας κατι απο παιδι πολυ και δεν το αλλαζεις, ποια nutella δηλαδη? Με την Μερέντα γέμιζε το στομα μας, οτι κατάλαβες, κατάλαβες. Να φανταστείς έχω κρατήσει όλες τις PlayStation κοσνόλες,PS,PS2,PS2 slim,PS3,PS3 slim,PS4 με όλα τα games που αγόρασα σε retail μορφή. Επίσης ακόμη και σήμερα αγοράζω games μόνο σε φυσική μορφή και ποτέ ψηφιακα αδιαφορώντας για την διαφορά τιμης γιατί το θέλω για ενθύμιο. Pc με 400 ευρώ καλύτερο του Ps4? Ps4 με 20 εώς 30fps per game? How cares? Και ευτυχώς δηλαδή δεν νοιάζονται όλοι για το πόσα fps πιάνουνε. Φτιάχτε καλά games και ας τα παίζουμε με υποχωρήσεις,να ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ είναι το θέμα, fanboy mode off. Αυτά, τα λέμε! Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2016 από music_lover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Η λαγνεια για fps σας εχει κανει να χασετε την ουσια που δημιουγηθηκαν τα βιντεοπαιχνιδια...για να διασκεδαζουμε! απλα ελπιζω να μην θεωρειτε gamer τον εαυτο σας ολοι εσεις που πασχιζετε να υποστηριξετε την ματαιοδοξια σας επειδη σκασατε ενα σωρο λεφτα στο pc και βλεπετε ελαχιστη διαφορα σε σχεση με ενα ps4 λογω του οτι τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι console ports... ειναι ιεροσυλια. Βεβαια η συντριπτικη πλειοψηφια το κανει για να βγαλει 3 fps παραπανω απ τον διπλανο του για να χαιρεται και να ψωνιζεται οτι την εχει μεγαλυτερη... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα