Fotis13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Θα πάρει και το παλιό HDR σωστα? To HDR θα το παρουν ολες οι εκδοσεις αυτης της γενιας με firmware update. To θεμα ειναι θες πολυ καλη tv για να δεις ουσιαστικη διαφορα σε αυτη την τεχνολογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω μόνιτορ της υπογραφής μου Δεν ξέρω έτσι πως τα κάναν είμαι πολύ μπερδεμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ε οχι ουτε 4Κ ουτε HDR ειναι. Εσυ και εγω ειμαστε για το aplo ps4 slim προς το παρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karnival Sin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Όλοι όσοι σου επισημαίνουν τα λάθη στην σκέψη σου,είναι κομπλεξικοί. Κλασσική συμπεριφορά αποτυχημένου άνθρωπου,πετυχημένου νεοφιλελέ. θα σε ρωτήσω όμως αφού μιλάμε για μηχάνημα εφάμιλο του ps4 γιατί έβαλες επεξεργαστή των 200 ευρώ,ενώ ένας με 100 είναι πιο κοντά στις επιδόσεις του.Το ίδιο και για την κάρτα.Το ίδιο και για την ραμ.Γενικά,αποτυχημένο ποστ. Εβαλα ενα τυχαιο παραδειγμα αφου γραφω απο 600 και πανω εχεις pc με επιδοσεις ps4 pro, σαφως και υπαρχουν αρκετοι συνδυασμοι που θα εχουν πανω-κατω το ιδιο αποτελεσμα. Αλλα για 1080/60 θες κατι πιο δυνατο απο i3 και θα να τον εχει για 3+ χρονια. Απο που κρινεις οτι ειναι αποτυχημενο το ποστ? Δεν μιλησα για εφάμιλλο μηχανημα με το ps4 pro αλλα καλητερο αυτου με 800 ευρω ιδανικο για 1080/60 στα games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karnival Sin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρίς windows και χωρίς χειριστήριο...πάμε στο 1000άρικο κοντά δηλαδή;! Σίγουρα από κάπου μπορείς να κόψεις αλλά αν είναι τόσο πιο ακριβό καλύτερα ps ή scorpio! Απο τα windows 95 εως τα windows 10 δεν εχω αγορασει ποτε μου windows αλλα αν θες να τα δωσεις δικο σου θεμα, οσο για το xbox one/360 controller δεν ειναι απαραίτητο καθως το keyboard/mouse ειναι για ολα τα video game genres. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Τι εννοεις υπερβαλει ρε φιλε, benchmark τρεχει σε ΚΑΘΕ παιχνιδι που βγαινει. Δηλαδη ημαρτον, υπερβαλει επειδη δεν σαρεσει το αποτελεσμα? Και οχι, το ps4 δυστηχως δεν παιζει σταθερα στα περισσοτερα games, και ειδικα στα ΑΑΑ multiplatforms, γινετε ο κακος χαμος. Κατι witcher και fallout 4 οριακα πιανουν τα 20 Για 1080/60 (με τερμα τις ρυθμισεις φανταζομαι) θα χρειαστεις ~600αρα. Τα windows κανουν 10 ευρω απο cdkeyshop. Το scorpio / ps δεν εχουν keyboard / mouse. Άρα και πάλι δε συμφέρει το pc, για μένα τουλάχιστον. Εκτός αν παίζεις πάρα πολλά παιχνίδια και βγάλεις από εκεί τη διαφορά με τον καιρό...συνεχίζω να πιστεύω ότι ο συνδυασμός κονσόλας για παιχνίδια και pc (laptop - ultrabook - hybrid ακόμα καλύτερα λόγω φορητότητας) για τα υπόλοιπα δουλεύει καλύτερα για μένα. Απο τα windows 95 εως τα windows 10 δεν εχω αγορασει ποτε μου windows αλλα αν θες να τα δωσεις δικο σου θεμα, οσο για το xbox one/360 controller δεν ειναι απαραίτητο καθως το keyboard/mouse ειναι για ολα τα video game genres. Δεν έχει να κάνει αυτό, για να είναι σωστή η σύγκριση πρέπει να μπουν και τα windows στην τιμή πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, την κάθε πλατφόρμα πρέπει να την βλέπουμε στο σύνολό της. Δεν μπορεί να συγκρίνουμε πόσο κοστίζει στο PC το 1080p/60fps με Max settings με την οποιαδήποτε κονσόλα που - Μπορεί το παιχνίδι να μήν παίζει καν native στα 1080p - Να έχει σίγουρα τις ρυθμίσεις των γραφικών στο αντίστοιχο medium ή High του PC - Το framerate του να περιστρέφεται γύρω από τα 30fps Παράλληλα για το θέμα του κόστους πρέπει να συνυπολογίζεται το hardware+software σε συνδυασμό με την οικονομική δυνατότητα του καθενός. Αν κάποιος παίζει πολλά παιχνίδια, οι κατα πολύ φθηνότερες τιμές των παιχνιδιών στο PC (digital downloads, προσφορές, κλειδάδικα), θα του κάνουν γρήγορα Break-even σε σχέση με την αντίστοιχη επένδυση σε μία κονσόλα. Από την άλλη αν κάποιος παίζει λίγα παιχνίδια ή καλύπτεται από τις συνδρομητικές υπηρεσίες της κονσόλας, τότε για εκείνον η πιό συμφέρουσα λύση μπορεί να είναι η κονσόλα. Από την άλλη είναι και το θέμα των exclusives της κάθε πλατφόρμας, τα οποία προσθέτουν επιπλέον αξία στο σύστημα της προτίμησής μας. Δεν υπάρχει άσπρο/μαύρο αυτή τη στιγμή σε αυτά τα πράγματα. Απλά για το θέμα του 4Κ που προμοτάρεται στο PS4 Pro, προσωπικά το θεωρώ marketing trick. Το 4Κ gaming έχει έρθει στο PC εδώ και αρκετό καιρό και γνωρίζουμε όλοι τις απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karnival Sin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Άρα και πάλι δε συμφέρει το pc, για μένα τουλάχιστον. Εκτός αν παίζεις πάρα πολλά παιχνίδια και βγάλεις από εκεί τη διαφορά με τον καιρό...συνεχίζω να πιστεύω ότι ο συνδυασμός κονσόλας για παιχνίδια και pc (laptop - ultrabook - hybrid ακόμα καλύτερα λόγω φορητότητας) για τα υπόλοιπα δουλεύει καλύτερα για μένα. Δεν έχει να κάνει αυτό, για να είναι σωστή η σύγκριση πρέπει να μπουν και τα windows στην τιμή πιστεύω. Τοτε βαλε μεσα και το κοστος για PS plus μιας και στο pc δεν πληρωνεις εξτρα για το multiplayer κομματι. Δεν ξερω στα 3-4 χρονια ποσο θα ερθει για να ειμαστε σωστοι. Μιας και μονο τις 14 μερες δωρεαν εχω χρησιμοποιήσει, δεν θα τους πληρωσω για το multiplayer γιατι τοσα τους λειπουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Τοτε βαλε μεσα και το κοστος για PS plus μιας και στο pc δεν πληρωνεις εξτρα για το multiplayer κομματι. Δεν ξερω στα 3-4 χρονια ποσο θα ερθει για να ειμαστε σωστοι. Μιας και μονο τις 14 μερες δωρεαν εχω χρησιμοποιήσει, δεν θα τους πληρωσω για το multiplayer γιατι τοσα τους λειπουν. Γύρω στο 40άρι το χρόνο είναι. Ναι φυσικά το σωστό είναι να μπει κι αυτό στο κόστος, εκτός κι αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το multiplayer, που το βλέπω δύσκολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karnival Sin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που συμφέρει τρελα για κονσολα ειναι αυτο που κανει ο αδελφός μου που πειρε ps4 day1 με 200 ευρω (δίνοντας το ps3 200 ευρω) και νοικιαζοντας ολα τα games απο σεβεν εχει τερματισει πανω απο 30 τιτλους, το ιδιο θα κανει και με το PS 4 Pro στα 200 ευρω θα του ερθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που συμφέρει τρελα για κονσολα ειναι αυτο που κανει ο αδελφός μου που πειρε ps4 day1 με 200 ευρω (δίνοντας το ps3 200 ευρω) και νοικιαζοντας ολα τα games απο σεβεν εχει τερματισει πανω απο 30 τιτλους, το ιδιο θα κανει και με το PS 4 Pro στα 200 ευρω θα του ερθει. Ναι αν έχεις το χρόνο και είσαι gamer τέτοιοιου στυλ (να παίζεις τα παιχνίδια γρήγορα) συμφέρει όντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν νομιζω PC 400 ευρω (ουτε καν 600) να βγαζει τα γραφικα του The Order/Uncharted/Until Dawn στα 30 fps. Εκτος και αν προγραμματισoyν τα games μονο για αυτο το PC και bootaroun απο το UEFI χωρις να μπει στα Windows. Εχω PC 600 ευρω (i3-6098p, GTX 950, 16GB) και 2 παιχνιδια που μπορω να συγκρινω με το Xone που τα εχω (Quantum Break, RUSE) ειναι ιδια με του XONE με καποια περισσοτερα dips στα frames στον PC. Οχι Unplayable, αλλα το ενα μηχανημα το πηρα 600 τον Απριλη (πες 550 σημερα), το ΧΟne κανει 250 καινουριο και το πηρα 130 μτχ. Το ιδιο θα ισχυσει και για το νεο Forza πιστευω. Στο θεμα του PS4: Τελειωσα το Witcher 3 με πανω απο 310 ωρες παιχνιδιου. Πουθενα δεν βρηκα την εμπειρια unplayable. Το εβαλα και στο PC για συγκριση. Σιγουρα ειναι καλυτερο απο θεμα frames και ποιοτητας εικονας, αλλα οχι τοσο που να με κανει να μετανοιωσω που το επαιξα σε PS4. Για το Batman Arkham Knight εχουν γραφτει ηδη πολλα. Και αυτο αγορα στο PS4 και μια χαρα εμπειρια. Δεν θελω να μειωσω κανενα PC μιας και εχω και εγω. Απλα θελω να πω οτι αλλο αποτελεσμα παιρνεις οταν προγραμματιζεις ενα παιχνιδι για ενα σταθερο Hardware και αλλο οταν το προγραμματιζεις για μια πλατφορμα που αποτελειται απο πολλα διαφορετικα configurations. Αυτό είναι που δυσκολεύονται πολλοί να καταλάβουν,πως και με 30fps παίζεις μια χαρά παιχνίδι γιατί τα fps είναι ένα μικρό κομμάτι της συνολικής εμπειρίας ενός τίτλου,όπως γραφικά,ήχος,πλοκή,ιστορία,έλεγχος,φυσική κτλ κτλ Εμείς αφήσαμε όλα τα άλλα και ασχολούμαστε τώρα μόνο με τα fps,τραγικό αλλά υπαρκτό,gaming της πλάκας,να φανταστείς πως κάποτε λίωναμε με παιχνιδάρες στο ps1 και ps2..πόσα fps είχε το crash banticoop,το metal gear solid,το tekken,το resident evil,το final fantasy? το gran turismo? Σε ένοιαζε? Μόνο να διασκεδάσεις ήθελες,παλιά,τώρα βάζεις fraps και μετράς κάθε sec τι ψάρια πιάνεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sk8harddiefast Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εμείς αφήσαμε όλα τα άλλα και ασχολούμαστε τώρα μόνο με τα fps,τραγικό αλλά υπαρκτό,gaming της πλάκας,να φανταστείς πως κάποτε λίωναμε με παιχνιδάρες στο ps1 και ps2..πόσα fps είχε το crash banticoop,το metal gear solid,το tekken,το resident evil,το final fantasy? το gran turismo? Σε ένοιαζε? Αχχχχ αυτο το metal gear solid στο psx. Το ειχα αυθεντικο. Ηταν το πρωτο παιχνιδι που ερωτευτηκα και ειμαι ακομα ερωτευμενος μαζι του. Το τερματισα απειρες φορες και με stealth και bandana. Τελος το καταφερα να το τερματισω σε μια μερα. Ξεκινησα 7 το πρωι και τελειωσα βραδυ! Για οσους δεν ξερουν, ηταν 2πλο το cd. Για τα δεδομενα της εποχης ηταν πολυ μεγαλο παιχνιδι. Και δεν ειχα τα γραφικα αλλα μονο η μουσικη που επαιζε απο πισω..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 εκτός κι αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το multiplayer, που το βλέπω δύσκολο! Μόνο Diablo έχω παίξει multiplayer και αυτό με γνωστούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Στο PC ανέχεσαι τα 30fps και τα frame drops γιατί πήρες τζάμπα το παιχνίδι (ο νοών νοείτω, μεγάλα παιδιά είστε καταλαβαίνετε...) Αλλά να παίρνεις καινούρια κονσόλα και από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια που βγήκαν γι αυτήν να αρχίζουν τα 30fps και τα frame drops, ντροπή... Καμία σχέση με την πραγματικότητα που δείχνει οι αγορές των games στο pc να ανεβαίνουν ειδικα με τα steam-sales-g2a-kinguin-humble και τα νεα games με (denuvo) να μην κρακαροντε αμα δεν περάσει τουλάχιστον ενας χρόνος..... (tomb raider). α και αμα ενα game δεν βγάζει τουλάχιστον 40-60fps σε ένα "καλο" pc ακόμα και πειρατικό να είναι τρώει uninstall.....είδατε τι κράξιμο εφαγε το no mans sky... για αυτον και για πολλούς λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα