logistoulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 φίλε από την εποχή που περιγράφεις εσύ (6600) εγώ άλλαξα 2 φορές πλατφόρμα (i5 750 και τώρα i5 4690K) και από την 8800 3 φορές κάρτες γραφικών (4890 , 6950 ,7950 και μέχρι το τέλος της χρονιάς αρχές επόμενης με βλέπω για 480), 2 φορές ssd δύο φορές ram, μία φορά τροφοδοτικό και μία φορά κουτί και ηχεία έχω ακόμα τα ίδια 5.1 της logi και αφήνω απέξω λοιπά περιφερειακά και τηλεοράσεις/οθόνες (βασικά άλλαξα μία φορά οθόνη από 19" σε 23" 1080 και πήρα μία 40αρα 1080) απλά δεν είναι λογικό να περιμένεις να σου κρατήσει υπολογιστής για παιχνίδια τόσο καιρό, πρέπει ανά διαστήματα να τα σκας εγώ μόλις σου περιέγραψα τι έκανα τα τελευταία 10 χρόνια και κουτσά στραβά έχω παίξει όλους τους απαιτητικούς τίτλους, μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό μπορεί και όχι ποτέ δε πήγα να πάρω κάτι εξωφρενικά ακριβό, αλλά με 400ευρώ όχι δε περίμενα να παίξω όμως μη θεωρούμε ότι ο pc gamer είναι κάποιος μεγιστάνας του πλούτου και χαλάει τα απίστευτα χρήματα (ειδικά όταν πουλάς και αρκετά από τα παλιά σου πράγματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sk8harddiefast Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 φίλε από την εποχή που περιγράφεις εσύ (6600) εγώ άλλαξα 2 φορές πλατφόρμα (i5 750 και τώρα i5 4690K) και από την 8800 3 φορές κάρτες γραφικών (4890 , 6950 ,7950 και μέχρι το τέλος της χρονιάς αρχές επόμενης με βλέπω για 480), 2 φορές ssd δύο φορές ram, μία φορά τροφοδοτικό και μία φορά κουτί και ηχεία έχω ακόμα τα ίδια 5.1 της logi και αφήνω απέξω λοιπά περιφερειακά και τηλεοράσεις/οθόνες (βασικά άλλαξα μία φορά οθόνη από 19" σε 23" 1080 και πήρα μία 40αρα 1080) απλά δεν είναι λογικό να περιμένεις να σου κρατήσει υπολογιστής για παιχνίδια τόσο καιρό, πρέπει ανά διαστήματα να τα σκας εγώ μόλις σου περιέγραψα τι έκανα τα τελευταία 10 χρόνια και κουτσά στραβά έχω παίξει όλους τους απαιτητικούς τίτλους, μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό μπορεί και όχι ποτέ δε πήγα να πάρω κάτι εξωφρενικά ακριβό, αλλά με 400ευρώ όχι δε περίμενα να παίξω όμως μη θεωρούμε ότι ο pc gamer είναι κάποιος μεγιστάνας του πλούτου και χαλάει τα απίστευτα χρήματα (ειδικά όταν πουλάς και αρκετά από τα παλιά σου πράγματα) Εγω ολα αυτα τα χρονια αλλαξα λειτουργικο. Windows xp -> Ubuntu 6.04 -> Gentoo -> FreeBSD 7 και ειμαι σημερα στο 11 και ακομα παει κομπλε Στα γραφικα βεβαια εχουμε θεματακια Bλεπεις ολα αυτα τα χρονια ειχα κονσολα και ειχε και νοημα. Οποτε ειχα το pc για δουλεια και την κονσολα για παιχνιδι. Τωρα ειναι που πανε να ενοποιηθουν και ειναι σιγα σιγα και η εποχη που το pc μου απο παλιο, γινεται αρχαιο και μεσα στον επομενο 1. 1.5 χρονο θα πρεπει να το αλλαξω σχεδον ολο. Οθονη εχω την IIyama 26" 1920x1200 με 1ms χρονο αποκρισης και απο πληκτρολογια και ποντικια κλπ ειμαστε ενταξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 είναι θαύμα βασικά που μια 8800 έχει επιζήσει τόσο καιρό (γιατί κάποια στιγμή άρχισαν να ψοφάνε μαζικά) και μάλιστα με συνεχή χρήση, θα πρέπει να είναι συλλεκτική κι εγώ έχω την 8800gt μου κάπου χωμένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sk8harddiefast Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 είναι θαύμα βασικά που μια 8800 έχει επιζήσει τόσο καιρό (γιατί κάποια στιγμή άρχισαν να ψοφάνε μαζικά) και μάλιστα με συνεχή χρήση, θα πρέπει να είναι συλλεκτική κι εγώ έχω την 8800gt μου κάπου χωμένη Την εχω ανοιξει βεβαια 2 φορες να την καθαρισω και της εχω βαλλει και θερμοαγωγιμη στον επεξεργαστη. Εχω ανοιξει και εχω καθαρισει και το τροφοδοτικο και μια μερα ξεμονταρα τα παντα και πως ηταν το σασι πηγε ολο για πλυσιμο Το pc μου ειναι παλιο αλλα δεν εχει ποτε σκονη. Παντα καθαριζω ψυχτρες, μητρικες, ανεμηστηρακια. Πολυ συχνα το κανω ολο βιδες για να το καθαρισω εκτεταμενα. Και ακομα παει Eνταξει. Τα εχει δειξει τα χρονακια του. Κανει 2 μερες compile ολα τα πακετα (γυρω στα 1000) και δεν ειναι να κανω edit ταινια στο kdenlive. Για την ακριβεια δεν μπορει να παιξει πλεον ποια ουτε το supertuxkart σε φουλ γραφικα τωρα που το εγραψαν σε καινουργια engine. Aλλα ακομα αντεχει compile 2 μερονυχτα και ανοιγει σε 30 δευτερολεπτα. Δεν υπαρχει περιορισμος στο ποσσα προγραμματα τρεχω (και 5 και 8 και 10). Δεν δειχνει να κολλαει η να αργει. Και τρεχω ενα gnome 3 αλλα αναλογως τα κεφια απο fluxbox μεχρι dwm. Tωρα τρεχω lumina να δω τι εχουν κανει τα παλικαρια εκει στην ixsystems. Aλλα καταλαβαινεις πως το λειτουργικο ζηταει compile και δεν εχω παντα την υπομονη να περιμενω 2 μερονυχτα να χτισει τα παντα ουτε 8 ωρες για να χτισει το libreoffice. Και δεν βαζω μεσα και το κλασσικο του να σκαει build error στο compile και ξανα μαναμ απο την αρχη. Οποτε παω αναγκαστηκα σε μητρικη με 2 cpu και 400 ευρω ο καθε 8 πυρηνος xeon με 20 mb cache... Χωρια 600 ευρω η μητρικη. Φυσικα εκει θα παρω μια καρταρα και ssd. Και θα σεταρω και ενα windows σε εναν αλλο ssd μονο για να παιζω games Αλλα για μενα δεν σωνεται ετσι απλα. Θελω παρα πολυ επεξεργαστικη ισχυ για να μην βραδιαζω καθε φορα. Και κανονικα ssd θα ειχα ηδη βαλλει αλλα το trim support στο Linux το εχουν φτιαξει. Το FreeBSD ειναι εντελως server λειτουργικο. Ετρεχε το msn και η yahoo σε FreeBSD. Ειναι της λογικης sas δισκος 10000 rpm και ατελειωτα read write σε βασεις δεδομενων. Πραγμα που ειναι ο θανατος ενως ssd. Οποτε εχω την επιλογη για να βαλλω trim σε ufs (οχι ακομα στο zfs) αλλα μην φανταστεις. Ανοιγοντας terminal και βαροντας εντολες. Το FreeBSD δεν εχει ουτε γραφικο installer για να καταλαβεις. Οποτε σε οοοοοοολο αυτο καταληγουμε να δωσω 400 ευρω και να παρω μια κονσολα γιατι δεν ειμαι κατα του pc gaming. Απλα εγω σαν Γιωργος εχω αλλη επαφη με τα pc. Τα βλεπω τελειως διαφορετικα και δεν ειμαι της λογικης να αλλαζω συνεχεια hardware. Ασε που το FreeBSD δεν ειναι και compatible με τα παντα. Πρεπει να ψαξεις τι hardware θα αγορασεις. Ευτυχως ειναι compatible με την Νvidia gtx 1060 που εχω βαλλει στο ματι με ενα 350αρι απο το eshop http://www.e-shop.gr/vga-asus-geforce-gtx1060-turbo-gtx1060-6g-6gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513767 Kαι επειδη καταλαβαινεις και τι pc πρεπει να φτιαξω και για τι κοστος μιλαμε, γιαυτο ακομα καθομαι με αυτο που εχω γιατι δεν εχω τοσσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
17 lines of code Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αδυναμια κατονοησης κειμενου λεγεται αυτο να το κοιταξεις ,εκτος απο απυθμενο κομπλεξ. Όλοι όσοι σου επισημαίνουν τα λάθη στην σκέψη σου,είναι κομπλεξικοί. Κλασσική συμπεριφορά αποτυχημένου άνθρωπου,πετυχημένου νεοφιλελέ. * Μην με ρωτησετε γιατι δεν εβαλα το κοστος για windows (θα γελανε και οι πετρες). θα σε ρωτήσω όμως αφού μιλάμε για μηχάνημα εφάμιλο του ps4 γιατί έβαλες επεξεργαστή των 200 ευρώ,ενώ ένας με 100 είναι πιο κοντά στις επιδόσεις του.Το ίδιο και για την κάρτα.Το ίδιο και για την ραμ.Γενικά,αποτυχημένο ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κβαντικος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αναφερόμουν σε δικο μου post στις πρωτες σελίδες του thread, τεσπα. Με 750ti δεν πας πουθενά, το eurogamer οπως πάντα υπερβαλλει. Επίσης αν το παρακολουθείς θα διαπιστώσεις πως η πλειοψηφία των ps4 games παιζει σταθερά 30fps και οχι 20fps. Τι εννοεις υπερβαλει ρε φιλε, benchmark τρεχει σε ΚΑΘΕ παιχνιδι που βγαινει. Δηλαδη ημαρτον, υπερβαλει επειδη δεν σαρεσει το αποτελεσμα? Και οχι, το ps4 δυστηχως δεν παιζει σταθερα στα περισσοτερα games, και ειδικα στα ΑΑΑ multiplatforms, γινετε ο κακος χαμος. Κατι witcher και fallout 4 οριακα πιανουν τα 20 Ναι οκ, ξέρω ότι μπορεί να πάρεις κουτί με 200€ και πληκτρολόγιο με άλλα τόσα αλλά δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο (όπως και μεταχειρισμένα κομμάτια). Ένα απλό pc, με χειριστήριο αντίστοιχο του ps και λειτουργικό σύστημα που να το συνδέσεις στην tv και να παίζεις 1080/60 τα δημοφιλή multiplatform παιχνίδια παίρνεις με 400€ ή πάει παραπάνω και κάνεις απόσβεση με τον καιρό; Upscale σε 4k μπορείς να κάνεις με το pc και αν ναι έχει νόημα; Σοβαρά τα ρωτάω γιατί έχω μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις με τα pc Για 1080/60 (με τερμα τις ρυθμισεις φανταζομαι) θα χρειαστεις ~600αρα. Χωρίς windows και χωρίς χειριστήριο...πάμε στο 1000άρικο κοντά δηλαδή;! Σίγουρα από κάπου μπορείς να κόψεις αλλά αν είναι τόσο πιο ακριβό καλύτερα ps ή scorpio! Τα windows κανουν 10 ευρω απο cdkeyshop. Το scorpio / ps δεν εχουν keyboard / mouse. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Τι εννοεις υπερβαλει ρε φιλε, benchmark τρεχει σε ΚΑΘΕ παιχνιδι που βγαινει. Δηλαδη ημαρτον, υπερβαλει επειδη δεν σαρεσει το αποτελεσμα? Και οχι, το ps4 δυστηχως δεν παιζει σταθερα στα περισσοτερα games, και ειδικα στα ΑΑΑ multiplatforms, γινετε ο κακος χαμος. Κατι witcher και fallout 4 οριακα πιανουν τα 20 Για 1080/60 (με τερμα τις ρυθμισεις φανταζομαι) θα χρειαστεις ~600αρα. Τα windows κανουν 10 ευρω απο cdkeyshop. Το scorpio / ps δεν εχουν keyboard / mouse. Ρε συ ειλικρινά, ποσο καιρό έχεις να ασχοληθεις? Ελα πες.. 1080p/60 έπιανα οριακά με την gtx970 και εναν i5 4670k που στο σύνολο αυτα τα 2 μονο εκαναν 650 ευρώ, δεν σου βαζω μητρικές, μνημες ram, δίσκους, κουτι, τροφοδοτικό κτλ κτλ. Οταν βάζεις μια καλη gpu πρέπει αυτή να συνοδεύεται και απο την ανάλογη cpu αλλιως κάνεις bottleneck την κάρτα. Η cpu παλι παει πακέτο με μια ανάλογη motherboard κτλ κτλ. Εκτός αν εννοείς να τα παιζεις ολα στα medium, αλλα αν είναι να παιζεις medium τι το θες το gaming pc? Pc Gamer αν είσαι ανεβαζεις settings, τελος. Αλλιως κονσόλα και τελειωσες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ σαν PC user δεν σκοπεύω να κάνω αναβαθμίσει πλέον στο PC. θα πάρο το ps4 Pro μάλλον η κανένα παλιό στα 150 ps4 και θα παίζω. Δεν είναι έτοιμη η texnlogia για να παίζουμε 4k οποτε δεν με νοιάζει. full hd και όλα καλά παιδιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω κάνει συγκρίσεις αλλά η ποιότητα είναι σχεδόν ίδια. Η διαφορά είναι πολύ μικρή ενώ φαίνεται ίδια η εικόνα - είναι σαν να κάνεις photoshop από 1920x1080 μεγεθύνεις σε 3840x2160 και βάζεις λίγο sharpen δηλ σιγά την βελτίωση. Aπ την άλλη αφού οι 4Κ τηλεοράσεις έχουν ήδη για 4Κ upscale από 1080p (πχ LG με το Ultra HD Engine) οπότε ποιος ο λόγος να βγάλει το PS4 Pro για upscale softwareρικά ενώ οι τηλεοράσεις ήδη διαθέτουν 4Κ upscale ???? Δεν θα παίζουν ολοι οι τιτλοι με upscale, κάποια θα ειναι native 4k. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πολλά λεφτά για να παίζω 4κ παιχνίδια τεχνολογίας dx11 ,θα περιμένω να βγουν να πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν νομιζω PC 400 ευρω (ουτε καν 600) να βγαζει τα γραφικα του The Order/Uncharted/Until Dawn στα 30 fps. Εκτος και αν προγραμματισoyν τα games μονο για αυτο το PC και bootaroun απο το UEFI χωρις να μπει στα Windows. Εχω PC 600 ευρω (i3-6098p, GTX 950, 16GB) και 2 παιχνιδια που μπορω να συγκρινω με το Xone που τα εχω (Quantum Break, RUSE) ειναι ιδια με του XONE με καποια περισσοτερα dips στα frames στον PC. Οχι Unplayable, αλλα το ενα μηχανημα το πηρα 600 τον Απριλη (πες 550 σημερα), το ΧΟne κανει 250 καινουριο και το πηρα 130 μτχ. Το ιδιο θα ισχυσει και για το νεο Forza πιστευω. Στο θεμα του PS4: Τελειωσα το Witcher 3 με πανω απο 310 ωρες παιχνιδιου. Πουθενα δεν βρηκα την εμπειρια unplayable. Το εβαλα και στο PC για συγκριση. Σιγουρα ειναι καλυτερο απο θεμα frames και ποιοτητας εικονας, αλλα οχι τοσο που να με κανει να μετανοιωσω που το επαιξα σε PS4. Για το Batman Arkham Knight εχουν γραφτει ηδη πολλα. Και αυτο αγορα στο PS4 και μια χαρα εμπειρια. Δεν θελω να μειωσω κανενα PC μιας και εχω και εγω. Απλα θελω να πω οτι αλλο αποτελεσμα παιρνεις οταν προγραμματιζεις ενα παιχνιδι για ενα σταθερο Hardware και αλλο οταν το προγραμματιζεις για μια πλατφορμα που αποτελειται απο πολλα διαφορετικα configurations. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Βγαλτε εκει στην σονυ god of war,last of us 2,κανενα buzz ,ασχοληθειτε με το να φτιαχνετε τιτλους αξιολογους και αφηστε την κονσολα ησυχη,καθε χρονο μια slim μια fat μια pro μας κουρασατε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 dx 11 παίζουμε χρονια τώρα στις κονσόλες και PC μερικά dx12? δεν ξέρω remake παίζουμε τόσα χρονια περιμένουμε το virtual reality μήπως και με κάνει να παίζω games ξανά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν θα παίζουν ολοι οι τιτλοι με upscale, κάποια θα ειναι native 4k. Ισχυει . Οπως θα ειναι το the last of us remaster kai to elder scrolls online . Και αυτο που θα κανει το ps4 pro δεν ειναι ακριβως upscale 4κ οπως το κανουν οι τηλεορασεις δεν θα" ξεχειλωνει" δλδ την εικονα αλλα μια διαφορετικη τεχνικη βλ reconstuction που χρησιμοποιηθηκε sτο quantum break,και στο rainbow six, apo 1 block pixel 2x2 δημιουργει 1 block pixel 4x4 ( checkboard rendering). Αυτο δινει και την δυνατοτητα ακομα και σε 1080p οθονη να δειχνει καλυτερη εικονα . Ολα αυτα παντα ειναι στο χερι του εκαστοτε developer αν θα εκμεταλευτει αυτες τις καινουριες δυνατοτητες κατι που φυσικα αναμενεται να το κανουν διοτι ετσι θα πουλησουν περισσοτερο. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2016 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Θα πάρει και το παλιό HDR σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα