Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Pro, η νέα κονσόλα της Sony για την 4Κ εποχή κυκλοφορεί 10 Νοεμβρίου με τιμή €399

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άστο φίλε, pc gamer=fps counter, ποιο gameplay? Δώσε ultra settings στον λαό που δεν εχει ιδεα (οι περισσοτεροι) τι κάνουν και 60fps και για το gameplay μη μας κουράζεις.

Ειμαι και PC Gamer φιλε μου και δεν το κανω αυτο. Μην γενικευεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Kανονικά πως θα πρεπε να ήταν με βάση λογικής:

• PS3 = 1080p σε όλα τα Games και 60fps
  • PS4 = 4K Native στα 30fps (αλλά να εξηγούσαν καθαρά ότι είναι λόγω hardware κλπ.)
  • PS4 Pro = 4K Native στα 60fps + 4K BluRay Player

Για να έβγαζε το Ps3 native 1080P και 60FPS θα έπρεπε να βλέπουμε τα ίδια visuals με το Ps2. Επίσης, έχετε ιδέα τι PC χρειάζεσαι για να έχεις native 4K στα παιχνίδια ακόμα και με 30άρια ; Μιλάμε για GTX980Ti/GTX1070 που από μόνες τους έχουν 450+ πλέον. Μόνο η κάρτα γραφικών 450-500. Ακόμα και 600 ευρώ να είχε το Ps4, δεν θα είχε το απαραίτητο HW για native 4K/30. Για 4K/60 γελάνε τα τσιμέντα βέβαια, Titan X Pascal των 11TFLOPS(Του PS4 Pro η GPU έχει 4.2TFLOPS) η οποία κοστίζει μόνη της 1200 ευρώ και πάλι 60άρια δεν έχει στα τωρινά παιχνίδια, στα 50-55 παίζει. Οπότε συνέλθετε μερικοί που θέλετε native 4K/30/60 με κονσόλα των 400 ευρώ. Τώρα 4K Blu-Ray player έπρεπε να βάλουν, γιατί ακόμα και το Xbox One S των 299$ έχει.

• Like 1

Σιγουρη αγορα απο μενα μιας και δεν εχω ακομα ps4. Ξενερα μεγαλη που δεν θα υποστηριζει uhd bluray... ξερει κανεις αν ειναι θεμα hardware αυτο η software (ωστε να ελπιζουμε σε καποιο firmware να προστεθει) ;

Θα μπορούσαν να περιμένουν λίγο ακόμη μέχρι να βγει ένα αρκετά καλό hardware και ας το πουλούσαν 500€ αρκεί να υποστήριζε 4Κ σε 60fps + UHD Blu-Ray Player.

Συμφωνώ ότι ο κόσμος θέλει 1080p σε 60fps αλλά αυτό έπρεπε να είχε γίνει όταν πρωτοβγήκε το PS3.

Kανονικά πως θα πρεπε να ήταν με βάση λογικής:

• PS3 = 1080p σε όλα τα Games και 60fps
  • PS4 = 4K Native στα 30fps (αλλά να εξηγούσαν καθαρά ότι είναι λόγω hardware κλπ.)
  • PS4 Pro = 4K Native στα 60fps + 4K BluRay Player

Eνώ η Sony με την "άθλια" λογική τους:

• PS3 = 720p σε κάποια με 60fps και 1080p 30fps
  • PS4 = 1080p λίγα με 30fps αλλά περισσότερο με 60fps και υποστήριξη 4Κ αλλά μόνο για multimedia
  • PS4 Pro = 4K παιχνίδια αλλά upscaled μέχρι 30fps με fps drops + δεν διαθέτει 4Κ BluRay Player

Αυτα που γραφεις δεν εχουν λογικη.

Τι pc ηθελες το 2006 που βγηκε το ps3 για να παιξεις 1080p 60fps?

Tι pc ηθελες το 2013 για 4k 30fps?

Τι pc θες τωρα για 4k 60 fps?

Και μιλαμε απλα για σχεση hardware-τιμης,ουτε καν για το αν υπηρχαν τοτε 1080 τηλεορασεις και τωρα 4κ αντιστοιχα.

• Like 1

Η μόνη λύση να γίνει δουλειά είναι να κάνει 600€ (ή και παραπάνω) η κάθε κονσόλα και πάλι θα ξεπεραστεί σχετικά σύντομα

Το hw γίνεται πιο φθηνό όταν βγαίνει κάτι καλύτερο που κάνει περισσότερα όχι γιατί απλά γίνεται πιο φθηνό

Και πάλι το ίδιο λάθος με πριν έκαναν γιατί ο κόσμος περίμενε 1080/60 και μάλιστα με λίγα λεφτά, πράγμα που δε γίνεται

Τώρα που ο κόσμος θα περιμένει 4Κ και θα πάρει πάλι μπάλες θα συνεχίσει η γκρίνια

Το μάρκετινγκ τους φταίει που υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια,όχι οι ίδιες οι κονσόλες που για το κόστος τους κάνουν αυτό που πρέπει και μπορούν

Καλά δεν είναι απόλυτο αυτό. Η πλειοψηφία νομίζω δεν μετράει frames.

εσεις δε καταλαβαινετε... Γ@μω τα frames και το 4k... ασχοληθειτε με την συμαβατοτητα των παιχνιδιων που θα βγουν απο δω και περα.. γιατι ειναι ασχημο να μας κρεμασουν οσους εχουμε παρει το ps4 original!!! και επισης ασχοληθειτε με το vr στις παλιες κονσολες. αν θα παιζει αν αν αν... και για οσους λενε οτι το vr εχει παει ηδη απατο ειναι μηπως οι τυποι που δεν εχουν βαλει ουτε το χαρτινο cardboard ... οτι να ναι αυτος ο κοσμος..

Αυτα που γραφεις δεν εχουν λογικη.

Τι pc ηθελες το 2006 που βγηκε το ps3 για να παιξεις 1080p 60fps?

Tι pc ηθελες το 2013 για 4k 30fps?

Τι pc θες τωρα για 4k 60 fps?

Και μιλαμε απλα για σχεση hardware-τιμης,ουτε καν για το αν υπηρχαν τοτε 1080 τηλεορασεις και τωρα 4κ αντιστοιχα.

Το hw γενικά δεν υπήρχε τις εποχές που λέει, το 2006 πόσες 7900 θα ήθελες για να παίξεις 1080 για τα επόμενα χρόνια; και με τι vram; και τι θα έκαιγε ένα τέτοιο πράγμα και πόσο θα κόστιζε;

Παντελώς άστοχο και άκυρο πάντως η μη υποστήριξη 4k bluray,really ρε sony? Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις τόσο άκυρα πράγματα!

Τέσπα ευελπιστώ να το δώσει με κάποιο firmware update μετά είτε από το κράξιμο που θα φάει είτε από τον ανταγωνισμό της ms.

εσεις δε καταλαβαινετε... Γ@μω τα frames και το 4k... ασχοληθειτε με την συμαβατοτητα των παιχνιδιων που θα βγουν απο δω και περα.. γιατι ειναι ασχημο να μας κρεμασουν οσους εχουμε παρει το ps4 original!!! και επισης ασχοληθειτε με το vr στις παλιες κονσολες. αν θα παιζει αν αν αν... και για οσους λενε οτι το vr εχει παει ηδη απατο ειναι μηπως οι τυποι που δεν εχουν βαλει ουτε το χαρτινο cardboard ... οτι να ναι αυτος ο κοσμος..

Καλά κάτσε να δούμε λοιπόν πόσο θα περπατήσει κάτι που δε μπορεί να αποκτήσει αρκετός κόσμος, δεν θέλει να χρυσοπληρώσει και το κυριότερο; δεν έχει ούτε φαίνεται να αποκτάει σύντομα ουσιαστικό, ποιοτικό και αποκλειστικό περιεχόμενο

Πες μου έναν κορυφαίο τίτλο που θα βγει σε vr και ξαναμιλάμε

Τα ίδια λέγατε και για τα Kinect και σια και αν εξαιρέσει κανείς το wii που ούτε κι αυτό εξελίχθηκε επιτυχώς μόνο αρπαχτές είχαμε για να πουληθεί ακριβό hw

Επίσης τι vr ακριβώς περιμένεις να δεις στο ps4 ο θεός και η ψυχή σου..

Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με το vr, ασχολούμαι με το gaming και το gaming δεν έχει ανάγκη το vr τουλάχιστον στην υπάρχουσα μορφή του. Πάρα τον ενθουσιασμό το θεωρώ αλλο ένα προϊόν τεχνολογίας το οποίο θέλουν να πουλήσουν με το χαμηλότερο δυνατό κόπο, πράγμα που το κάνει αρπαχτή και οι αρπαχτές δεν έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής

Δε νομίζω ότι προκύπτει από κάπου ότι θα σταματήσει η υποστήριξη του απλού.

Καλά κάτσε να δούμε λοιπόν πόσο θα περπατήσει κάτι που δε μπορεί να αποκτήσει αρκετός κόσμος, δεν θέλει να χρυσοπληρώσει και το κυριότερο; δεν έχει ούτε φαίνεται να αποκτάει σύντομα ουσιαστικό, ποιοτικό και αποκλειστικό περιεχόμενο

Πες μου έναν κορυφαίο τίτλο που θα βγει σε vr και ξαναμιλάμε

Τα ίδια λέγατε και για τα Kinect και σια και αν εξαιρέσει κανείς το wii που ούτε κι αυτό εξελίχθηκε επιτυχώς μόνο αρπαχτές είχαμε για να πουληθεί ακριβό hw

Επίσης τι vr ακριβώς περιμένεις να δεις στο ps4 ο θεός και η ψυχή σου..

Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με το vr, ασχολούμαι με το gaming και το gaming δεν έχει ανάγκη το vr τουλάχιστον στην υπάρχουσα μορφή του. Πάρα τον ενθουσιασμό το θεωρώ αλλο ένα προϊόν τεχνολογίας το οποίο θέλουν να πουλήσουν με το χαμηλότερο δυνατό κόπο, πράγμα που το κάνει αρπαχτή και οι αρπαχτές δεν έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής

"Το PlayStation VR λανσάρεται με μια πολυποίκιλη βιβλιοθήκη τίτλων για να σε βοηθήσουν στη μετάβασή σου προς την νέα εμπειρία gaming. Πέραν αυτών, περισσότεροι από 75 τίτλοι είναι υπό ανάπτυξη για την πλατφόρμα, οι οποίοι θα κάνουν πλήρη χρήση της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας!" επισημα λογια της sony... εγω να πιστεψω αυτο ή αυτο που λες εσυ? παμε παρακατω.... εχει ασχοληθει κανενας με το γεγονος οτι μεσα στο vr πακετο θα εχει και ενα ''κουτακι'' όπου ειναι η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ!!! δηλαδη θα βοηθαει στη συνθεση εικονας μπροστα στα ματια μας και της ευρυθμης λειτουργιας του συστηματος.. εγω δεν τα παιρνω απο την sony αλλα βλεπω τα γεγονότα και κρινω αντικειμενικα. 

Ωραία περίμενε να το δούμε τότε, εκτιμήσεις κάνεις εσύ εκτιμήσεις κάνω κι εγώ

Αν είναι να περπατήσει ποτέ το vr θα περίμενα να υπάρχει ενδιαφέρον και για υλοποιήσεις όπως το oculus, αλλά ούτε κι εκεί το βλέπω να περπατάει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...