ginkgo2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος θα το πάρει ρε παιδιά...όλη η κοινότητα τον gamers εδώ και χρονια εχει κονσόλα για αυτή την γενιά.να ειναι 100.000.000 που αγοράζουν κονσόλες;έχουν αγοράσει ήδη είτε το ps4 είτε το Xbox one.ποσοι να ειναι αυτοί που θα πάρουν μια κονσόλα απλά αναβαθμισμενη που παίζει τα ίδια παιχνίδια;τι κινήσεις ειναι αυτές που κάνουν δεν μπορώ να καταλάβω.τελως πάντων βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος θα το πάρει ρε παιδιά...όλη η κοινότητα τον gamers εδώ και χρονια εχει κονσόλα για αυτή την γενιά.να ειναι 100.000.000 που αγοράζουν κονσόλες;έχουν αγοράσει ήδη είτε το ps4 είτε το Xbox one.ποσοι να ειναι αυτοί που θα πάρουν μια κονσόλα απλά αναβαθμισμενη που παίζει τα ίδια παιχνίδια;τι κινήσεις ειναι αυτές που κάνουν δεν μπορώ να καταλάβω.τελως πάντων βλέπουμε... Εγω . Γιατι να μην το κανω ? Πηρα το ps4 day one ,βγαζει το καινουριο πολυ πιο δυνατο σε εξαιρετικη τιμη παρα τις φημες οτι θα εβγαινε ακριβο . Λες να ειμαι ο μονος που θα το κανει ? Επισης υπαρχει τεραστιο κοινο που δεν πηρε μεχρι τωρα ps4 του δινεται η ευκαιρια να παρει πλεον στα ιδια λεφτα το pro και φυσικα πολλοι θα το κανουν . Οι εξελιξεις τρεχουν το μοντελο "παιρνω κονσολα και την κραταω 5 χρονια "και παιζω απαρχαιομενα παιχνιδια σε σχεση με την τρεχουσα τεχνολογια πεθανε παρτε το χαμπαρι . Ειναι παντελως ανουσιες οι γκρινιες απο την στιγμη που δεν ακυρωνεται το ps4 αλλα θα παιζει κανονικα ολους τους νεους τιτλους. Δεν σε υποχρεωνει κανεις να το παρεις. Η επιλογη υπαρχει . Οσο για αυτους που λενε για τα pc κατω απο 1500 ευρω budget δεν παιζεις games ,νομιζεις πως παιζεις . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
met7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά θέλω τη γνώμη σας... δεν έχω ps4 και θέλω να αγοράσω τώρα. Τόσο τραγικά μεγάλη θα είναι η διαφορά του προ με τα υπόλοιπα στην απόδοση? chassis vs slim σε τι με πειράζει που θα λείπει η οπτική? (Δεν έχω 5.1 ηχεία, το πολύ να βάλω soundbar 2.1). Επίσης να περιμένω μέχρι το Νοέμβρη-Δεκέμβρη για μια κονσόλα που επειδή είναι καινούρια δεν ξέρουμε τι προβλήματα ενδεχομένως παρουσιάσεı? Έχω την Sony 55w756 (δεν είναι 4κ, δε θα πάρω άλλη) και απλά θἐλω να παίζω αξιοπρεπώς και να μην είμαι πολύ πίσω από αυτά που θα μου έδινε (ανάλυση,καινούρια παιχνίδια) το προ. Τα 100 ευρώ παράπανω δεν είναι πρόβλημα απλά θα μπορούσα να τα δώσω για παιχνίδια, συνδρομή, μοχλό κλπ. Τα φώτα σας, ευχαριστώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jo-jo3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτην την στιγμή για να παίξεις στο pc 4k 60fps σε high settings χρειάζεσαι μια gtx1080 με κόστος 900 ευρώ συνοδευόμενη απο την ανάλογη cpu πχ i5 η i7 με κόστος 300 ευρω minimum. Μέσες άκρες ενα pc κατάλληλο για 4k 60fps high settings κοστίζει 1800 ευρώ το λιγότερο. Έρχεται λοιπόν η Sony και σου λέει 4k 30+fps με 400 ευρω οποτε όντως ναι εδω οι pc gamers γελάμε κλαίγοντας για το ποσα λεφτά χρειαζόμαστε για 4k gaming στο pc. Το μυστικό λέγεται software optimisation και στο pc απλα δεν υπάρχει λόγω δεκάδων διαφορετικών συνθέσεων. Αυτην την στιγμή δουλεύω με i5 4670k, gtx1070, 12gb ddr3 ram, 240gb ssd και 4k 30fps ειναι το ταβάνι μου έχοντας δώσει πανω απο 1500 ευρω, κλαίς ή δεν κλαις μετα με τα 400 ευρω του ps4 pro αν είσαι 4k gamer? ναι υπαρχει το optimization αλλα το pc δινει native και το ps4 upscale και για φρειμς δεν ξερουμε...οποτε καμια συγκριση με υπολογιστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jo-jo3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 1)Ε ναι γιατι οι περισσοτεροι νομιζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ μετρανε fps και δεν δινουν βαση στο παιχνιδι αυτο καθαυτο μονο στις κονσολες γινεται....ΔΕΝ 2)Παλι αναφερεις κατι που και στο pc γινεται.Υπαρχουν κουτια σε πολυ μικρο μεγεθος ακριβως λογω φορητοτητας και φυσικα το pc αναγνωριζει ολα τα controller,αρα δεν καταλαβαινω τι θες να πεις εδω και γιατι αυτο ειναι κατι θετικο των κονσολων. 3)Παλι και με το pc γινεται αυτο εδω και χρονια επι χρονων 4)Γιατι στο pc δεν γινεται να βαλεις blu ray? 5)Βαζεις το Dvd αλλα βλεπεις οτι πριν πας να παιξεις θελει το παιχνιδι instal και φυσικα αναλογα το παιχνιδι πρεπει να κατεβασεις το day one patch υποχρεωτικα οπως και updates αρα χαθηκε η εννοια του plug and play που λες. 6)Γιατι παντα δεν αναφερει ο κοσμος την online συνδρομη των 50ευρω(στο εξωτερικο πλεον 60δολλαρια)τον χρονο?Οποιος λοιπον αγορασε day one το ps4 εδωσε 400ευρω+150ευρω για συνδρομη και να πως το ποσο ανεβαινει στα 550ευρω. Επισης για αλλη μια φορα(εχει καταντησει βαρετο)οι περισσοτεροι που αναφερονται στο οικονομικο ξεχνανε οτι τα παιχνιδια στο Pc σε σχεση με το Ps4 τις περισσοτερες(σχεδον ολες)τις φορες κοστιζουν φθηνοτερα. Να αναφερω ενα κλασσικο παραδειγμα το αναμενομενο pro 2017 https://www.skroutz.gr/s/9417748/Pro-Evolution-Soccer-2017-PC.html?from=catspan&keyphrase=pro+evolution+2017 https://www.skroutz.gr/s/9380088/Pro-Evolution-Soccer-2017-PS4.html σχεδον 15ευρω φθηνοτερα στο Pc. Φυσικα το κοστος πεφτει ακομα χαμηλοτερα και απο γνωστα κλειδαδικα http://www.allkeyshop.com/blog/buy-pro-evolution-soccer-2017-cd-key-compare-prices/ Αρα το παραπανω εχει βαση μονο για οποιον αγοραζει κονσολα για να αγοραζει 2-3 παιχνιδια το χρονο. ρε παιδια προφανως στον υπολογιστη γινονται ολα...αλλα πολλες φορες βαριεμαι να κανω ρυθμισεις και ποντικια και πληκρολογια για να κατσω καναπε. οπως και να το κανουμε οι κονσολες ειναι με την μια καναπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 ναι υπαρχει το optimization αλλα το pc δινει native και το ps4 upscale και για φρειμς δεν ξερουμε...οποτε καμια συγκριση με υπολογιστες.Όταν είχαν βγάλει στην αρχή το quantum break με upscaled γραφικά οι χρήστες που το είχαν αγοράσει εσκιζαν τα ρούχα τους με τη θολούρα μέχρι να βγει patch Προφανώς το upscale δεν είναι για όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mason Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτην την στιγμή για να παίξεις στο pc 4k 60fps σε high settings χρειάζεσαι μια gtx1080 με κόστος 900 ευρώ συνοδευόμενη απο την ανάλογη cpu πχ i5 η i7 με κόστος 300 ευρω minimum. Μέσες άκρες ενα pc κατάλληλο για 4k 60fps high settings κοστίζει 1800 ευρώ το λιγότερο. Έρχεται λοιπόν η Sony και σου λέει 4k 30+fps με 400 ευρω οποτε όντως ναι εδω οι pc gamers γελάμε κλαίγοντας για το ποσα λεφτά χρειαζόμαστε για 4k gaming στο pc. Το μυστικό λέγεται software optimisation και στο pc απλα δεν υπάρχει λόγω δεκάδων διαφορετικών συνθέσεων. Αυτην την στιγμή δουλεύω με i5 4670k, gtx1070, 12gb ddr3 ram, 240gb ssd και 4k 30fps ειναι το ταβάνι μου έχοντας δώσει πανω απο 1500 ευρω, κλαίς ή δεν κλαις μετα με τα 400 ευρω του ps4 pro αν είσαι 4k gamer? φίλε το ps4 pro είναι upscared 4k όχι native μην τα μπερδεύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navouxodonosoras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 επειδη εχει παει παλι η συζητηση σε συγκριση με pc, χαχα παντα αναποφεκτα παει εκει....τα πραγματα ειναι απλα, εχεις κατι παραπανω απο χρηματα? ασχολεισαι με το χομπι να φτιαξεις pc που ειναι πιο κ@υλ@ σαν χομπι μεχρι να το φερεις εις περας και να σε φτασουν τα λεφτα και να το στησεις οπως θες και να μην σου μεινει μια βρε παιδι μου, εσυ στο τελος θα αισθανθεις αψογα οταν θα κουμπωσεις το παιχνιδακι σου επανω και θα πεις πωωω τι εφτιαξα το ατομο, λες και εκατσα και κατασκευασα τα κυκλωματα εγω νιωθω ενα πραγμα....δεν εχει σημασια το τσαμπα παιχνιδι στο pc, σημασια εχει οτι σε συνδιασμο με μια καλη tv και ενα controler xbox (αυτο το αναφερω σε οσους νομιζουν πως παιζουμε ολοι στο γραφειο με μονιτορ) και το στησιμο που καταφερεις να ολοκληρωσεις, πως στο τελος παιρνεις αψογο αποτελεσμα στα παντα.....τωρα φυσικα αν θελεις και καποια αποκλειστικα παιχνιδακια εκει ερχεται η κονσολα να ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΟ που οταν παρω το uncharted μου και γουσταρω, δεν θα κατσω να πω α δεν παζει 60 frames παιζει 30,,,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, το παιχνιδακι θα το ευχαριστηθουμε ολοι στο τελος, ειναι αποκλειστικο και πηρα κονσολα γιατι ειναι ο μονος τροπος να το χαρω, ας εστιαζουμε λοιπον στην ελπιδα να βγαζουν στο ps4 κανενα παιχνιδι της προκοπης απο θεμα σεναριου και πλοκης ωστε να εχει λογο υπαρξης ΝΑ ΕΧΩ και μια κονσολα και να μην καθομαστε την ωρα που απολαμβανουμε ενα παιχνιδακι να λεμε α να εκανε βουτια τωρα το ειδες? εχασε δεν εχασε καποια frames? οχι δεν αξιζει γιατι εδωσα 300 με 400 ευρω απλο η pro, τα νευρα ισως αξιζουν στο πρωτο χομπι που ανεφερα επειδη εκει εχει πονεσει λιγο η τσεπη...και στην τελικη το pc ρε παιδια μην ξεχναμε πως δεν ειναι ΜΟΝΟ παιχνιδομηχανη οποτε λογικο μερικες φορες το κοστος του να φευγει εαν ειναι και εργαλειο δουλειας η ακομα και εργαλειο χομπι σε αλλα πραγματα οπως premier photoshop autocad η δεν ξερω τι αλλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 ENA μεγαλο μπραβο στην sony δεν το περιμενα σε αυτην την τιμη , θα το παρω μιας εχω 4k tv ( το πυλησα πριν καιρο το ps4 c) να δωσο 1500 εuro για pc για 4k oxi δεν θα παρω ..Βαζεις το παιχνιδακι σου και εισαι ετοιμος .Oσο γia ta fps τα ακουω βερεσαι αμα δωσεις 2000 euro θα εχεις 60fps αντε αναμενουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ginkgo2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 αν έχεις την οικονομική δυνατότητα ενοιτε και το περνεις.αλλα η οικονομική κρίση ειναι σε παγκόσμια κλίμακα και όχι μόνο στην Ελλάδα,για αυτο το λόγο η Sony κάνει προσπάθεια να προώθηση το μηχάνημα στην Αμερική όπου κουμάντο κάνει η Microsoft.οσο για το ότι αρκετοί δεν έχουν ps4 δεν ισχύει μιας και εχει πουλήσει πάνω απο 60 εκατομμύρια.ποσο παραπάνω να πάει μια κονςολα που αντί για νέους τίτλους βγάζει remastered τίτλους του PS3.μακάρι να αλλάξει η κατάσταση και το pro να φέρει νέα πράγματα και ιδέες στην βιομηχανία αλλα δεν το βλέπω.μακαρι να πέσω έξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
17 lines of code Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Οι εξελιξεις τρεχουν το μοντελο "παιρνω κονσολα και την κραταω 5 χρονια "και παιζω απαρχαιομενα παιχνιδια σε σχεση με την τρεχουσα τεχνολογια πεθανε παρτε το χαμπαρι . Για αυτό παίρνεις κονσόλα. Αλλιώς πάρε pc,και αναβαθμίζεις αυτό.Κοστίζει λιγότερο,κάνεις περισσότερα. Το ότι δεν συνειδητοποιείς πως και πάλι απαρχαιωμένα games θα παίζεις,δείχνει και την σχέση σου με την τεχνολογία. Για αυτό θα πάρεις την νέα κονσόλα,και ότι άλλο βγάλουν άκριτα. Και φυσικά θα δικαιολογείς την πράξη σου με ευφυολογήματα του τύπου "θες 1500 ευρώ για να παίξεις". Gamer με imac.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theatab Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 πεταμενα λεφτα για καποιον που τα εχει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Με λίγα λόγια σε αναγκάζουν να παρεις 4κ και να πετάξουμε την παλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Οσο για αυτους που λενε για τα pc κατω απο 1500 ευρω budget δεν παιζεις games ,νομιζεις πως παιζεις . Για πες μας περισσότερα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sk8harddiefast Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 1) Σεβαστό. Δεν είχες την εμπειρία χρήσης βέβαια που θα είχες σε μία Full HD TV. Καταλαβαίνω τι λες πάντως. Όποιος το ψάχνει πολύ χάνει την ουσία. Παιχνίδι θέλουμε να παίξουμε, όχι να κάνουμε επιστημονική ανάλυση. Συμφωνώ. 2) Έτσι ακριβώς παίζω και στο PC εδώ και πολλά χρόνια. 3) Πάντα στην TV όπως είπα και παραπάνω. 4) Ναι... Έχεις δίκιο. Το Bluray στο PC δεν είχε τόσο επιτυχία. Μπορείς να κατεβάζεις ταινίες στο PC σε ανάλυση ανάλογη του BluRay. Επειδή κάποιος μπορεί να μην ξέρει να το κάνει, αυτό στο δίνω. 5) Σίγουρα. Έτσι όμως όπως το πάνε, πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε Presets που θα διαλέγουμε τι θέλουμε. Ότι χειρότερο για μια κονσόλα. 6) Στην κονσόλα τα παιχνίδια έχουν 50€-60€ και η τιμή τους μειώνεται λιγότερο σε σχέση με τα παιχνίδια του PC. Όποιος έχει κονσόλα φαντάζομαι ότι θα έχει και ένα PC να μπαίνει Internet. Με μία μικρή αναβάθμιση της τάξης των 400-500€ θα μπορεί να παίξει τα παιχνίδια που παίζει στο PS4 αγοράζοντας φθηνότερα τα παιχνίδια. Θελω να τονισω κατι. Ειχα φτιαξει ενα pc πριν 10 χρονια και ακομα αυτο εχω. Τοτε ηταν θηριο αλλα τωρα.... Δευτερον τρεχω FreeBSD και δυστυχως εχω αποκλεισει το gaming στο desktop. Δεν ειμαι κατα του gaming στο desktop απλα αγαπαω πολυ το λειτουργικο μου τα τελευταια 8 χρονια. Τριτον θα επρεπε να δωσω 2000 ευρω που δεν εχω. Αν τα ειχα, θα τα εδινα για να κανω compile στον μισο χρονο προτιστα. Δουλευω σε μια οθονη υπολογιστη FHD 26" με 1ms χρονο αποκρισης και ηδη την θεωρω μεγαλη. Δεν θα μπορουσα να βαλλω μια 40-50αρα και να κατσω μπροστα της γιατι θα μου βγουν τα ματια. Οποτε θεωρω λαθος την λογικη του να βαλλω την 50αρα σαν μονιτορ για να παιζω παιχνιδια στον υπολογιστη Επισεις θεωρω λαθος να παρω τον full tower με τις 2 καρτες γραφικων και να τον συνδεω στο σαλονι στην τηλεοραση καθε φορα που θελω να παιξω. Ναι το ξερω πως γινεται αλλα και το να παρεις το pc πανω στο κρεβατι και να παιζεις ξαπλωμενος γινεται αλλα στην πραξη δεν το κανεις. Αν οι υπολογιστες μπορουν να συνδεθουν με ενα τηλεχειριστιριο οπως το xbox one / ps4 και να παιζεις τα παιχνιδια ετσι, τοτε κανει το gaming στο pc πολυ ποιο ευκολο. Γενικα οπως προειπα, το να εχεις ενα διακριτικο κουτακι στο σαλονι που κανει 300 ευρω και να παιζει παιχνιδια, να μπαινει στο internet και να σε κανει να περνας ομορφα την ωρα σου, ειναι κατι χρησιμο. Ειναι λαθος η συγκριση με τα pc γιατι δεν στοχευει στα καλυτερα γραφικα στον κοσμο και δεν κοστιζει 2000 ευρω. Δινει το καλυτερο που μπορει η τεχνολογια του σημερα σε προσιτη τιμη. Ετοιμο. Απλα το βαζεις στην μπριζα και περνας ενα 3ωρο μπαμ μπαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα