Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποιοι λένε πως πρέπει να βγαίνει κονσόλα κάθε 5-6 χρόνια..Ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί, δεν σας επιβάλει κανείς να αγοράσετε την καινούρια, θα συνεχίσετε να παίζετε τα παιχνίδια σας όπως μέχρι τώρα στα 30 frames.

Ένα επιχείρημα είναι ότι πέφτει η αξία της. Δηλαδή αγοράζετε κονσόλα για να βγάλετε λεφτά?

Αντίθετα εγώ θέλω να πάρω κονσόλα τώρα ας πούμε, για ποιον ακριβώς λόγο θα πρέπει να πληρώσω 400 ευρώ για ένα προιόν 4-5ετίας? Αντί να χαίρεστε που με τα ίδια λεφτά που θα χε ένα PS4 πλέον θα παίρνεις το pro με διπλάσιες επιδόσεις.

Μακάρι να βγαίνει κονσόλα κάθε 1-2 χρόνια όπως στα κινητά. Εγώ ας πούμε είμαι με ένα optimus g και είμαι ακόμα μια χαρά. Τι και αν έχουν βγει ακόμα 4 μοντέλα? Ε και? Είτε βγάζαν 1 είτε 15 δεν θα άλλαζε κάτι για μένα, εγώ optimus g θα χα!

Φανταστείτε όμως να βγάζανε κάθε 4 χρόνια και η μόνη επιλογή κάποιου σήμερα να ταν optimus g me 400 ευρώ και samsung s2 με 500!! Για μένα αυτό είναι κλεψιά και άρμεγμα.

Δημοσ.

2 topic πιο πίσω κονταροχτυπιουνται ποιος θα πρωτοδωσει τα 800άρια για να πάρει την νέα ναυααρχίδα της apple. Η τιμή του νέου ps4 μας πείραξε;

• Like 3
Δημοσ.

Ρε σεις, μην κολλάτε στο ότι δεν υποστηρίζει 4Κ BluRay ..., αφού είναι κουφαλίτσες στην Sony και θα το ενεργοποιήσουν με κάποιο firmware update! Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μην έχει hardware που να το υποστηρίζει, απλά το έκαναν για να ενθουσιάσουν αργότερα τους fans! :P Είναι μάνα η Sony στα τερτίπια αυτά...
Βέβαια αν δεχτούμε ότι ΔΕΝ πρόκειται να γίνει ποτέ το παραπάνω, τότε ο μοναδικός λόγος (π@ύστικος κιόλας) είναι ότι η Sony δεν ήθελε να αραχνιάσει τις πωλήσεις των 4K bluray players που θα βγάλει! ΜΕΓΑΛΟ fail πάντως ακούγετε , κάτι σαν μικρό ανέκδοτο --->> Το 4Κ PlayStation 4 Pro δεν μπορεί να παίξει 4K Blu-ray --->> ΧΑΧΑΧΑ!! Έλεος ρε sony, έλεος!
Η πλάκα είναι πως θα πουλήσει κάποιος το παλιό Ps4 για να πάρει το Ps4 pro και μετά από ένα χρόνο θα θέλει να πουλήσει το pro που σίγουρα θα βγάλει κάποιο κουλό υπερθέρμανσης ή υπερβολικού θορύβου για να πάρει το Ps4 Pro Slim που θα τα έχει διορθώσει! :P Μιλάμε αυτή η Sony θα μας κάνει παρανοϊκούς!!

Δημοσ.

Το πρωτο πως?Με ποιο hardware? Εκτος αν βγαζανε κανσολα για 1000euros

Στο δευτερο συμφωνω.

Γιαυτο λεω ο κόσμος δεν χρειαζεται 4Κ (ακομα) χρειαζεται 1080p 60fps με "ultra" settings.

Τι να τα κανω upscale 4K ή 4Κ σε παιχνιδακια pacman σε 30fps?

Αφηστε τα 4Κ για 5 χρονια ακόμα.

Θα μπορούσαν να περιμένουν λίγο ακόμη μέχρι να βγει ένα αρκετά καλό hardware και ας το πουλούσαν 500€ αρκεί να υποστήριζε 4Κ σε 60fps + UHD Blu-Ray Player.

Συμφωνώ ότι ο κόσμος θέλει 1080p σε 60fps αλλά αυτό έπρεπε να είχε γίνει όταν πρωτοβγήκε το PS3.

Kανονικά πως θα πρεπε να ήταν με βάση λογικής:

• PS3 = 1080p σε όλα τα Games και 60fps
  • PS4 = 4K Native στα 30fps (αλλά να εξηγούσαν καθαρά ότι είναι λόγω hardware κλπ.)
  • PS4 Pro = 4K Native στα 60fps + 4K BluRay Player

Eνώ η Sony με την "άθλια" λογική τους:

• PS3 = 720p σε κάποια με 60fps και 1080p 30fps
  • PS4 = 1080p λίγα με 30fps αλλά περισσότερο με 60fps και υποστήριξη 4Κ αλλά μόνο για multimedia
  • PS4 Pro = 4K παιχνίδια αλλά upscaled μέχρι 30fps με fps drops + δεν διαθέτει 4Κ BluRay Player
Δημοσ.

Εγώ πάλι θέλω το τωρινό ps4 c-chassis.

Δεν με ενδιαφέρει το pro και το slim δεν μου αρέσει εμφανιασικά, δεν έχει και optical out όπου ίσως κάποια στιγμή (λέεμε τώρα) να χρησιμοποιήσω.

off-ttopic:

Μακάρι να βγαίνει κονσόλα κάθε 1-2 χρόνια όπως στα κινητά. Εγώ ας πούμε είμαι με ένα optimus g και είμαι ακόμα μια χαρά. Τι και αν έχουν βγει ακόμα 4 μοντέλα? Ε και? Είτε βγάζαν 1 είτε 15 δεν θα άλλαζε κάτι για μένα, εγώ optimus g θα χα!

Μέχρι και το Δεκέμβριο του 2015 είχα ένα Sony Ericsson w800. :P

10 χρόνια το είχα και ακόμα μια χαρά είναι.

Άλλαξα βέβαια και πήρα ένα nexus 4, αν και κινητό του 2012 (όπως και το δικό σου) είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Παιδιά φανατισμός δε χρειάζεται. Ο καθένας όπως αντιλαμβάνεται τα πράγματα... Για παράδειγμα είχα δώσει πριν 10 χρόνια 1300€ για υπολογιστή. Τον χαρηκα όλα καλά όλα ωραία. Πριν ένα χρόνο έδωσα 400€ για ps4 για δύο λόγους. Είμαι κονσολακιας αλλά δεν είχα και 1500€ ξανα για να στησω έναν υπολογιστή για τα δικά μου γούστα. Εκεί τελειώνει το θέμα. Ο καθένας όπως βολευεται. Και μην ξεχνάτε το σημαντικότερο. Όταν αγορασαμε ps4 δεν θυμάμαι να υπεγραψα κάποιο συμβόλαιο που μας διαβεβαίωνε ότι η Sony δεν θα βγάλει άλλη κονσόλα μεχρι να βγει το 5. Άρα δικαίωμα της να κάνει ότι θελει... Εμείς πρέπει να φανουμε έξυπνοι και να μην τρεξουμε για ψευτοαναβαθμισεις... Ας κοιτάξουμε λοιπόν να αντλήσουμε πληροφορίες για το VR που ή σονυ αναφέρει ότι θα είναι συμβατό με όλα τα ps4 και με την από κοινού κυκλοφορία όλων των τιτλων για όλες τις εκδόσεις κονσολων και ας αφήσουμε τα frames,4k και όλα τα άλλα marketistika κόλπα. Ή ζωή είναι απλή. Το gaming πιο απλό.Καλη συνεχεια

• Like 2
Δημοσ.

Κατι που δεν ασχολήθηκε κανεις μαζι του. Ναι το Pro θα δουλεύει πιο smoothly με το VR. τι γινεται ομως με το κλασικό ps4 και το VR? θα εχει θέματα;

Δημοσ.

Ανεμενομενα πραγματα.

Με λιγη κοινη λογικη και λιγο ψαγμενος να εισαι καταλαβαινεις οτι υπηρχε η αναγκη για νεες κονσολες εξ αιτιας της νεας μοδας που ακουει στο ονομα VR.

Αφου η ηδη υπαρχουσα γενια δε σηκωνε τετοιου ειδους ορεξεις η λυση αυτη αποτελει μονοδρομο.

Ομως για μενα μεγαλο φαουλ αποτελλει η ελλειψη υποστηριξης 4Κ bluray, κατι αδιανοητο και χαζο για τον προορισμο της νεας κονσολας. Η ονομασια επισης μου φαινεται ατοπη και ακυρη γτ δεν απευθυνεται σε επαγγελματιες και δεν ειναι καμια επαγγελματικη εκδοση.

Θεωρω αποτυχια και μεγαλη χαμενη ευκαιρια που δεν επιλεχθηκε το λογοπαιγνιο playstation 4K ή ps4K που θα ειχε και ιδιαιτερο νοημα.

Ακομα και οι επιλογες ps4 neo ή ps4 plus μου φαινονται καλυτερες.

Τελος τα 4.2 Tflops μπορει να σηματοδοτουν μια αυξηση περιπου 130% απο το base μοντελο αλλα δε παυουν να βρισκονται στο οριο των ελαχιστων απαιτησεων για VR. Αν αλλαξουν λιγο τα minimum specs ή τροποποιηθει η τεχνολογια του VR που βρισκεται ακομα στα σπαργανα, ειναι πολυ πιθανο το PS4 Pro να καταστει αμεσα ανεπαρκες. Θα ηταν προτιμοτερο να χρησιμοποιηθει το τσιπ της rx480 που ειναι ηδη διαθεσιμο και αποδιδει κοντα στα 5.5 tflops.

Δημοσ.

Η συγκριση του ρυθμου ανανεωσης κινητων με κονσολες video games ειναι κυριολεκτικα οτι να ναι.

Πραγματικα ορισμενοι τα σκεφτεστε αυτα που γραφετε?Νεα κονσολα καθε 1-2χρονια?Αν ειναι δυνατον τι αλλο κουλο θα διαβασουμε πια.

• Like 2
Δημοσ.

Το ξμοξ παιζει μλου ρει?

Τι μλου ρει να, παίξει,ντι βι ντι και πολύ του είναι,αφού του έβαλαν στο ντράιβ αλλήθωρο μάτι.Και τα σπεκς του είναι λόου,έπρεπε να βάλουν καλύτερη τζι πι γιου για να χτυπάει 1080p όπως στο PS4.

Δημοσ.

Αυτην την στιγμή για να παίξεις στο pc 4k 60fps σε high settings χρειάζεσαι μια gtx1080 με κόστος 900 ευρώ συνοδευόμενη απο την ανάλογη cpu πχ i5 η i7 με κόστος 300 ευρω minimum. Μέσες άκρες ενα pc κατάλληλο για 4k 60fps high settings κοστίζει 1800 ευρώ το λιγότερο. Έρχεται λοιπόν η Sony και σου λέει 4k 30+fps με 400 ευρω οποτε όντως ναι εδω οι pc gamers γελάμε κλαίγοντας για το ποσα λεφτά χρειαζόμαστε για 4k gaming στο pc. Το μυστικό λέγεται software optimisation και στο pc απλα δεν υπάρχει λόγω δεκάδων διαφορετικών συνθέσεων. Αυτην την στιγμή δουλεύω με i5 4670k, gtx1070, 12gb ddr3 ram, 240gb ssd και 4k 30fps ειναι το ταβάνι μου έχοντας δώσει πανω απο 1500 ευρω, κλαίς ή δεν κλαις μετα με τα 400 ευρω του ps4 pro αν είσαι 4k gamer?

ποιο optimization μωρέ; σιγά το optimization που πέφτει στις κονσόλες και σιγά που δεν έχουμε και υποστήριξη στο pc από οδηγούς και patches. ακόμα και όταν κλαίγονται μερικοί για προβληματικά παιχνίδια 99/100 φορές τα παίζουν σαφώς καλύτερα από τις κονσόλες 

το θέμα είναι ενα, μία κάρτα έχει Χ δυνατότητες, αν το κάνεις λάθος (unoptimized) θα έχεις Χ-Υ αλλά 2Χ δε γίνεται να έχεις με κάποιο μαγικό oprimization και το συγκεκριμένο υλικό πολύ απλά δε μπορεί να αναπαράγει 4Κ σε απαιτητικό τίτλo 

εξ αιτιας της νεας μοδας που ακουει στο ονομα VR.

αυτή η μόδα έχει πάει ήδη άπατη πριν καν γίνει μόδα και αναρωτιέμαι γιατί δεν έμαθαν από τις προηγούμενες βλακείες τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...