drelos2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα έχω αυτο το μόνιτορ πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα της amd για να ενεργοποιήσω το freesync η ενεργοποιείτε μόνο του ? Χρησιμοποιώ hdmi καλόδιο που απο ότι βλέπω με hdmi δουλεύει το freesync στην συγκεκριμένη.
drelos2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπέρα, ποια κάρτα γραφικών έχεις; την xfx rx 480, πάντως το έλυσα το θέμα, ψάχνοντας τις ρυθμίσεις της οθόνη είδα ότι είχε freesync και ήταν off, έπρεπε να ενεργοποιήσω το freesync απο την οθόνη, για να φαίνεται στο πρόγραμμα της amd και να μπορώ να το ενεργοποιήσω! Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Λιώσε τώρα Επι τη ευκαιρία άν θέλεις δοκίμασε με και χωρίς freesync και γράψε τις εντυπώσεις σου, σίγουρα ενδιαφέρει αρκετό κόσμο!
noFEARgr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 οντως θα με ενδιεφερε και μενα να δω αν οντως υπαρχει μεγαλη διαφορα , αν μπορεις να γραψεις εντυπωσεις . !
john63 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 και εμένα επίσης θα μας βοηθήσει πολύ να μα πεις τις εντυπώσεις σου
Sakiz105 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 το θεμα ειναι το freesync σε 50~ fps εναντι οχι freesync σε 50 fps.Επειδη χωρις freesync το μονιτορ ειναι 60 ενω με,ειναι 75 οποτε θα εχει απο μονο του διαφορα
drelos2 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα και sorry για το αργό feedback (τρεξίματα με την δουλειά) με το freesync on καταλαβαίνεις διαφορά όχι τεράστια κατά τήν γνώμη μου, αλλά καταλαβαίνεις πιο πολύ όταν γυρνάω την κάμερα στα παιχνίδια μου φαίνεται καλύτερα με το freesync, τώρα στο battlefield 1 beta που πάιζω αυτές της μέρες παρατήρησα περίπου στα 5 fps drop στο minimum fps ,δλδ απο 70-72 που έπαιζε min παίφτει μεχρι και 67-68 μερικές φορές, το οποίο δεν ξέρω εάν φταίει το freesync η όχι γιατί πείρε και ένα update το παιχνίδι πριν ξεκινήσω να παίζω με το freesync on. Απ την στιγμή που το ενεργοποίησα δεν έπεξα καθόλου με freesync off οπότε το βραδάκι θα κάνω ένα vs και θα επανέλθω. Edit: Να σημειώσω οτι το BF1 το τρέχω σε dx12 ίσως θα ήταν καλύτερα να κάνω την δοκιμή σε dx11 η να το αφήσω όπως είναι?
noFEARgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 καλυτερα σε dx11 ειναι broken το dx12 στο battlefield . αν και τελειωσε η beta δεν ξερω πως θα παιξεις
drelos2 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 καλυτερα σε dx11 ειναι broken το dx12 στο battlefield . αν και τελειωσε η beta δεν ξερω πως θα παιξεις ουπς Νόμιζα σήμερα είναι η τελευταία μέρα, ε θα δοκιμάσω στο BF 4 τότε, δέν έχω και άλλα παιχνίδια που να έχουν απαιτήσεις ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα