adtakhs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Επίσης ένα ράδιο των 30€για το αμάξι έχει θύρα AUX 3.5mm και αν θες την κάνεις και Bluetooth με ένα φτηνό αξεσουάρ της MPOW. Έχω να χρησιμοποιήσω CD εδώ και 5 χρόνια. Ο κόσμος εξελίσσεται, υπάρχουν πλέον Music Streaming υπηρεσίες και ράδιο αυτοκινήτων με παραπάνω επιλογές όπως αυτό που παρέθεσε ο adtakhs To JVC 330BT κοστίζει μόλις 70€. Το έχω σε ένα από τα αυτοκίνητα της οικογένειας. Το pioneer mvh 380bt κοστίζει από 90-120€ (κωτσόβολος), που επίσης διαθέτω. ---------------------------------------------------- Δεν είναι τα χρήματα. Το θέμα είναι να είναι το Iphone όπως και όλα τα android κινητά , συνεργάσιμο μέσω bt με τέτοιες λύσεις ! Αν έχουν αφαιρέσει το BT εντελώς στο 7ι, τότε έχουμε θέμα. Από αυτά που διαβάζω από εσάς , πρέπει να το έχουν αφαιρέσει εντελώς. Το να γυρίσουμε σε καλώδια, usb κ.λ.π. ειναι μάλλον παράλογο....
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 To JVC 330BT κοστίζει μόλις 70€ Το pioneer mvh 380bt κοστίζει από 90-120€ (κωτσόβολος) ---------------------------------------------------- Δεν είναι τα χρήματα. Το θέμα είναι να είναι το Iphone όπως και όλα τα android κινητά , συνεργάσιμο μέσω bt με τέτοιες λύσεις ! Αν έχουν αφαιρέσει το BT εντελώς στο 7ι τότε έχουμε θέμα. Μα τα iPhone ηταν ανέκαθεν συμβατά με την αναπαραγωγή bluetooth σε εξωτερικές συσκευές. Μόνο μεταφορά αρχείων σε άλλα λειτουργικά δεν υποστήριζε.
adtakhs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μα τα iPhone ηταν ανέκαθεν συμβατά με την αναπαραγωγή bluetooth σε εξωτερικές συσκευές. Μόνο μεταφορά αρχείων σε άλλα λειτουργικά δεν υποστήριζε. Το ξέρω απλά όπως το διαβάζω κατάλαβα πως αφαίρεσαν εντελώς το BT. Εκτός κι αν εννοείτε τον μη διαμοιρασμό αρχείων μέσω bt που όπως λες ανέκαθεν υπήρχε.
Fotis13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ο ενας λεει για cd ,o αλλος για ραδιο ,αλλου αναφερθηκε το symbian . To SYMBIAN ρε φιλε ... Καλα το πατε συνεχιστε τις αρχαιολογικες ανασκαφες . Πρεπει να πονεσε πολυ η καινουρια εκδοση του iphone τοσες πολλες ανοησιες μαζεμενες ειχα καιρο να ακουσω. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2016 από Fotis13 2
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Το ξέρω απλά όπως το διαβάζω κατάλαβα πως αφαίρεσαν εντελώς το BT. Εκτός κι αν εννοείτε τον μη διαμοιρασμό αρχείων μέσω bt που όπως λες ανέκαθεν υπήρχε. Για τον διαμοιρασμό πρέπει να λένε
kirileman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ο ενας λεει για cd ,o αλλος για ραδιο ,αλλου αναφερθηκε το symbian . Καλα το πατε συνεχιστε τις αρχαιολογικες ανασκαφες . Πρεπει να πονεσε πολυ η καινουρια εκδοση του iphone τοσες πολλες ανοησιες μαζεμενες ειχα καιρο να ακουσω. Το κακό είναι ότι δεν τις συγκεντρώνουν σε ένα θρεντ και αναγκάζομαι να μπαίνω σε όλα εναλλάξ. Έχω ζαλιστεί! 3
κβαντικος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι δεν είναι καλύτερα στην καθημερινότητα και ειδικά αν μια τέτοια συσκευή που περιγράφεις τη χρησιμοποιείς και στη δουλειά σου ταυτόχρονα. Καταλήγεις με μια δύσχρηστη συσκευή που ενώ "κάνει τα πάντα" δεν τα κάνει πάντα σωστά και αξιόπιστα. Και αναφέρω το παράδειγμα της δουλειάς, γιατί εκεί δεν έχεις την "πολυτέλεια" να σκεφτείς θέματα του στυλ: - έλα μωρέ σέρνεται η συσκευή, ας της κάνω ένα restart ή ένα clear cache για να ...φρεσκαριστεί - έλα μωρέ αυτό το app είναι άθλιο, ας αρχίσω να ψάχνω για εναλλακτικό ανάμεσα στα άπειρα σκουπίδια που έχει το store - έλα μωρέ και τι έγινε που το GPS και το compass τρελάθηκαν από κάποια προηγούμενη χρήση και τώρα που καίγομαι να προσανατολιστώ, με πάει προς την αντίθετη κατεύθυνση - έλα μωρέ και τι έγινε που τα google services έφαγαν φρίκη από προηγούμενο app που τα χρησιμοποιούσε και τώρα κόλλησαν και η συσκευή ψήνεται χωρίς λόγο και αν δεν το προσέξω θα μείνω απο μπαταρία στα μισά της ημέρας ΝΑΙ, το android έχει άπειρες επιλογές παραμετροποίησης και πειραματισμού αλλά όλα αυτά είναι σε βάρος της ευχρηστίας και της σταθερότητας (και της αισθητικής πολλές φορές). Aν και γενικα συμφωνω με το γενικοτερο πνευμα αυτων που ειπες, ε εισαι παρα πολυ υπερβολικος. Ναι, τo iPhone οτι κανει το κανει συνηθως απροβληματιστα, αλλα δεν ειναι τοσο τραγικο το android οσο το παρουσιαζεις. Ειδικα αυτο με τα restart και τα clear cache δεν υφιστανται ουτε σε συσκευες του 50ευρου. Ουτε προβληματα με το GPS ειχα ποτε βεβαια, αλλα δεν αμφισβητω οτι ισως και να υπαρχουν.
Haldol Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ο ενας λεει για cd ,o αλλος για ραδιο ,αλλου αναφερθηκε το symbian . Καλα το πατε συνεχιστε τις αρχαιολογικες ανασκαφες . Πρεπει να πονεσε πολυ η καινουρια εκδοση του iphone τοσες πολλες ανοησιες μαζεμενες ειχα καιρο να ακουσω. Άστα να πάνε. Εχθές ένας μου έγραφε ότι "για να μη τρώει το χρόνο του" κατεβάζει μουσικά κομμάτια (.mp3) τα οποία ταξινομεί σε φακέλους, τους δίνει όνομα αρχείου χειροκίνητα ή με "ειδικό software", μετά διαλέγει ποια θα θελήσει να ακούσει στη βόλτα του και τα γράφει σε MP3 CD. Και όλο αυτό το κάνει "για να μη χάνει χρόνο" με streaming υπηρεσίες! Φαντάσου να ήταν ακόμα πιο βιαστικός, μάλλον θα είχε πάρει μηχάνημα για να 'κόβει' βινίλιο. Aν και γενικα συμφωνω με το γενικοτερο πνευμα αυτων που ειπες, ε εισαι παρα πολυ υπερβολικος. Ναι, τo iPhone οτι κανει το κανει συνηθως απροβληματιστα, αλλα δεν ειναι τοσο τραγικο το android οσο το παρουσιαζεις. Ειδικα αυτο με τα restart και τα clear cache δεν υφιστανται ουτε σε συσκευες του 50ευρου. Ουτε προβληματα με το GPS ειχα ποτε βεβαια, αλλα δεν αμφισβητω οτι ισως και να υπαρχουν. Για έναν περίεργο λόγο, τα "κινητά του πενηντάευρου" είναι πιο απροβλημάτιστα από πολλές ναυαρχίδες. Ίσως φταίει που σε αυτά δε διαλύουν το λειτουργικό στην προσπάθεια να προσθέσουν όσα περισσότερα gimmicks γίνεται. Παρ' όλα αυτά, δε μου 'χει τύχει ένας γνωστός μου με Android να μη μου πει είτε ότι του σπάει τα νεύρα, ή ότι θέλει συνεχή συντήρηση. Από την άλλη, οι iPhoneάδες και οι WPάδες (ναι αυτοί του 1%) είναι ψιλο-χαλαρουίτα. Αλλά βέβαια οι πρώτοι δε μπορούν να στείλουν ringtones με BT. :-/ 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Aν και γενικα συμφωνω με το γενικοτερο πνευμα αυτων που ειπες, ε εισαι παρα πολυ υπερβολικος. Ναι, τo iPhone οτι κανει το κανει συνηθως απροβληματιστα, αλλα δεν ειναι τοσο τραγικο το android οσο το παρουσιαζεις. Ειδικα αυτο με τα restart και τα clear cache δεν υφιστανται ουτε σε συσκευες του 50ευρου. Ουτε προβληματα με το GPS ειχα ποτε βεβαια, αλλα δεν αμφισβητω οτι ισως και να υπαρχουν. Αν προσέξεις δεν γράφω πως αυτά γίνονται συνέχεια (θα το είχα πετάξει) και γράφω "δεν τα κάνει πάντα σωστά". Απο τη στιγμή όμως που συμβαίνουν και φυσικά πάντα στις πιο σημαντικές στιγμές, δεν μπορώ να τα παραβλέπω και να μην τα συγκρίνω με τις εμπειρίες μου στο ios. Και στο iphone μου έχουν κολλήσει πράγματα κατά καιρούς αλλά σε καμία περίπτωση με τη συχνότητα που μου σκάνε στο s7 edge. Έφυγα απο το 6s plus λόγω του μεγέθους του που ενώ δεν με δυσκόλεψε τραγικά, θα το ήθελα λίγο πιο μικρό στο κράτημα και πήγα στο s7 edge που αν και με ίδια διαγώνιο οθόνης, είναι σημαντικά μικρότερο στις συνολικές διαστάσεις του. Στην πράξη όμως μου δημιούργησε περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται πως θα έλυνε και έτσι θα επιστρέψω στο νέο plus. Αν θα μου λείψει κάτι απο το s7 edge είναι η εντυπωσιακή του εμφάνιση και η ανάλυση της οθόνης - αλλά μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με το VR, μιας και εκεί τα επιπλέον pixels μετράνε πάρα πολύ.
κβαντικος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Για έναν περίεργο λόγο, τα "κινητά του πενηντάευρου" είναι πιο απροβλημάτιστα από πολλές ναυαρχίδες. Ίσως φταίει που σε αυτά δε διαλύουν το λειτουργικό στην προσπάθεια να προσθέσουν όσα περισσότερα gimmicks γίνεται. Παρ' όλα αυτά, δε μου 'χει τύχει ένας γνωστός μου με Android να μη μου πει είτε ότι του σπάει τα νεύρα, ή ότι θέλει συνεχή συντήρηση. Από την άλλη, οι iPhoneάδες και οι WPάδες (ναι αυτοί του 1%) είναι ψιλο-χαλαρουίτα. Αλλά βέβαια οι πρώτοι δε μπορούν να στείλουν ringtones με BT. :-/ Ναι αλλα πιθανοτατα ο γνωστος σου με το Android εχει συσκευη <300 ευρω. Το ιδιο η και περισσοτερο θα του εσπαγε τα νευρα αν ειχε το 4 η το 4s με την τελευταια εκδοση του iOS οταν κοστιζαν αντιστοιχα 300 ευρο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι αλλα πιθανοτατα ο γνωστος σου με το Android εχει συσκευη <300 ευρω. Το ιδιο η και περισσοτερο θα του εσπαγε τα νευρα αν ειχε το 4 η το 4s με την τελευταια εκδοση του iOS οταν κοστιζαν αντιστοιχα 300 ευρο. Όσα android πέρασαν απο τα χέρια μου, ήταν πάντα αυτά που λέμε κάθε φορά "ναυαρχίδες". Και με ΟΛΑ είχα λίγο πολύ τα ίδια θέματα, πράγμα που ενοχοποιεί το ίδιο το λειτουργικό και όχι το hardware. 3
κβαντικος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Όσα android πέρασαν απο τα χέρια μου, ήταν πάντα αυτά που λέμε κάθε φορά "ναυαρχίδες". Και με ΟΛΑ είχα λίγο πολύ τα ίδια θέματα, πράγμα που ενοχοποιεί το ίδιο το λειτουργικό και όχι το hardware. Δεν διαφωνησα με αυτα που λες, με το σκεπτικο οτι "οι φιλοι μου παραπονιουνται με τα android" διαφωνησα. Και μενα παραπονιουνται, οσοι εχουν android Samsung Galaxy XXXX του 200ευρου. Οι υπολοιποια μια χαρα χαρουμενοι ειναι Εγω το μονο προβλημα που εχω με το android ειναι ο dialer, που ωρες ωρες μου ρχεται να το πεταξω στο τοιχο, να το πατησω και μετα να πεταχτω να παρω ενα NOKIA του 20ευρου. Κατα τα αλλα, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος
Haldol Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι αλλα πιθανοτατα ο γνωστος σου με το Android εχει συσκευη <300 ευρω. Το ιδιο η και περισσοτερο θα του εσπαγε τα νευρα αν ειχε το 4 η το 4s με την τελευταια εκδοση του iOS οταν κοστιζαν αντιστοιχα 300 ευρο. Αν ήταν ο γνωστός δε θα έγραφα καν το post. Θα του 'λεγα πέτα το και πάρε άλλο. Είναι οι γνωστοί. Όλοι. Και μιλάω για ποικιλία συσκευών. Και "ναυαρχίδες", και "μέτρια" και "του πενηντάευρου". Περιλαμβάνονται Galaxy S6, S3, Lenovo P780, και άλλα που δε θυμάμαι. Σε καμία περίπτωση όμως δε μιλάω για "1-2 περιστατικά με φτηνοσυσκευές".
gordonas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Όσα android πέρασαν απο τα χέρια μου, ήταν πάντα αυτά που λέμε κάθε φορά "ναυαρχίδες". Και με ΟΛΑ είχα λίγο πολύ τα ίδια θέματα, πράγμα που ενοχοποιεί το ίδιο το λειτουργικό και όχι το hardware. Είχες κινητό με pure android και σου παρουσίασε θέματα; Γιατί εγώ με ένα απλό Moto G δεν έχω σχεδόν κανένα θέμα. Και είμαι σίγουρος ότι με Nexus 5X των 250 ευρώ θα βγάλω για πλάκα 3-4 χρόνια απροβλημάτιστα. Υπάρχει το Android με περιττό software από τον κατασκευαστή hardware και υπάρχει το pure Android που ο κατασκευαστής hardware δεν έχει προσθέσει τίποτα. Το iphone μπορεί να συγκριθεί ΜΟΝΟ με pure Android συσκευές. Με τις υπόλοιπες προφανώς και δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση. Το ios είναι tailor made. Κομμένο και ραμμένο πάνε σε συγκεκριμένες συσκευές. Το Android είναι ανοιχτό για όλο τον πλανήτη. Ότι συμβαίνει και με τα Windows και OS X. Δεν είναι πυρηνική επιστήμη αυτό που κάνει η Apple. Είναι επιλογή τους. Και ευτυχώς γιατί έτσι έχουμε αξιοπρεπή κινητά με 150-250 ευρώ ενώ με την Apple θα έπρεπε να ακουμπάμε 900 ευρώ για να έχουμε κινητό. Τα ίδια όσο αφορά και τα PC. Έχεις αξιοπρεπές PC με 500 ευρώ ενώ η Apple σου ζητάει διπλά και τριπλά για το μικρότερο. Όταν (αν) η Google παρουσιάσει ένα κινητό ΔΙΚΟ ΤΗΣ αξίας υλικών παρεμφερών με το iphone τότε μπορούμε να μιλήσουμε για τα λειτουργικά.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παρ' όλα αυτά, δε μου 'χει τύχει ένας γνωστός μου με Android να μη μου πει είτε ότι του σπάει τα νεύρα, ή ότι θέλει συνεχή συντήρηση. Από την άλλη, οι iPhoneάδες και οι WPάδες (ναι αυτοί του 1%) είναι ψιλο-χαλαρουίτα. Αλλά βέβαια οι πρώτοι δε μπορούν να στείλουν ringtones με BT. :-/ Έχω να στείλω ringtone με Bluetooth απ' το 2008-'09 που είχα το SE W910. Απο εκεί και μετά πήρα το 5800 που είχε browser και κατέβαζα ότι ringtone ήθελα απ' το ίντερνετ. Μετά μεγάλωσα και μου αρκούσαν οι default ήχοι της συσκευής κάθε φορά που με έπαιρναν τηλέφωνο Πάντως οι δικαιολογίες περί απουσίας 3.5" jack είναι λίγο άκυρες εκ μέρους Apple, και αυτό φάνηκε με την ταυτόχρονη παρουσίαση των ασύρματων ακουστικών. Και εδώ τίθεται θέμα χρηστικότητας αφού αυτομάτως η ταυτόχρονη φόρτιση και παράλληλα ακρόαση μέσω jack καταργείται. Π.χ στο 6S προχθές έπαιζα ένα παιχνίδι και είχα τα ακουστικά, ενώ παράλληλα το είχα κουμπωμένο στο laptop για να μην μου καταβροχθίσει την μπαταρία αφού σε λίγο θα έβγαινα εκτός σπιτιού. Αν μου έχει διαφύγει κάτι μέχρι στιγμής, αυτό στο 7 πάει να ισχύει αφού δεν υπάρχει ασύρματη φόρτιση. Και εδώ τίθεται άμεσο θέμα χρηστικότητας για εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες. Η μόνη λύση είναι να βγεί αντάπτορας με διπλό 3.5"-Lighting κάτι το οποίο δεν ξέρω αν μπορεί να υλοποιηθεί τεχνικά. Είναι θέμα για μένα προσωπικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα