Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και τέρμα φαν της sam όλα τα κινητά που είχα στο παρελθόν ήταν Samsung (κάτοχος s7 edge), με δελεάζει πραγματικά το νέο iPhone στην plus έκδοση. Απίστευτα γρήγορο,φοβέρες κάμερες βέβαια μένει να τα δούμε κ στην πράξη. Το μόνο που με κρατάει είναι η μέτρια οθόνη που σε καμία περίπτωση δν μπορεί ν συγκριθεί με τις amoled της σαμ, η απλα καλή μπαταρία και τέλος οι τεράστιες διαστάσεις και βάρος για την οθόνη του... Δν ξέρω αναμένουμε τα reviews και πράττουμε...

Δημοσ.

Βλέπεις αγαπητέ ότι απλά ΔΕΝ είσαι χρήστης όπως εγώ;

Δηλ. αυτά που κάνω εγώ εσένα δεν σε αγγίζουν.

Σε αυτά λοιπόν που κάνω εγώ, το οικοσύστημα της Apple είναι απλά πέταμα χρόνου αλλά και χρημάτων (με έμφαση στο πρώτο που δεν αγοράζεται με τίποτα)

Ένα ακόμα (κουραστικό :P  ) παράδειγμα χρήσης:

Γράφω ένα CD με περίπου 120 τραγούδια (mp3) για το αμάξι.

Στο PC με μεγάλη ευκολία τα χωρίζω σε φακέλους και τα βάζω με την σειρά που επιλέγω ΕΓΩ, προσθέτοντας έναν αύξοντα αριθμό, στην αρχή του ονόματος, με πρόγραμμα φυσικά.

Τα αρχεία είναι περίπου 700mb.

Με περίσσια ευκολία τον μεταφέρω σε κινητό και tablet (με wifi) και ακούω τα ίδια τραγούδια με την σωστή σειρά, όπου και αν βρίσκομαι.

Ειδικά στας εξοχάς παίζει πολύ το tablet, σε σύζευξη με ένα φορητό JBL με ... BT φυσικά! :)

Δηλ. με μία κίνηση έχω τα ίδια τραγούδια στην σωστή σειρά σε διαφορετικά συστήματα.

Γιατί να παιδεύομαι διπλά και τριπλά με την Apple;

Φιλε μη με μπριζωνεις βραδυατικα!

Και iPhone εχω και γραφω τραγουδια σε CD!

Αμαν πια με τις ανακριβειες εδω μεσα..

IMG_0291.jpg

Δημοσ.

Αντε να κάνω εγώ το πρώτο που αναφέρεις μιας και δεν γίνεται αλλιώς.

Τι είπες ότι κάνεις για να ακούσεις μουσική στο αυτοκίνητο? 

και μετά λές για πέταμα χρόνου?????

Λοιπόν εγώ στο κινητό μου έχω 6 playlists με σύνολο χιλιάδες τραγούδια (και όλα είναι στη σειρά που εγώ θέλω χωρίς αρίθμηση και άλλα χρονοβόρα) στο τουτού απλά συνδέω το κινητό μου και παίζω όποιο τραγούδι θέλω απο όποια playlist,cool? Οταν φτάνω στον προορισμό μου στα τουρκοβούνια παίρνω το κινητό και με τα ωραία ηχειάκια μου ακούω μουσική πάλι απο τις playlist.

Ολα αυτά γίνονται πολύ απλά με αυτό το καταραμένο itunes που εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε αντίθεση με άλλους χρήστες.

Τα cd η εγγραφή τους κτλ. για μένα είναι χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

Τώρα αν σου πω ότι ο δεινόσαυρος με το Symbian, έχει ενσωματωμένο πομπό στα FM, και δεν χρειάζεται καν σύνδεση και παίζει με οποιοδήποτε ηχοσύστημα, πώς θα σου φανεί;

Ποιος είναι δεινόσαυρος τώρα, ε; :-D

Βρε μακάρι το αυτοκίνητο να ήταν συνδεδεμένο με το Cloud και να μην χρειάζονταν ούτε κινητό, ούτε CD.

Έλα όμως που παίζει μόνο τα ταπεινά CD…

Να αλλάξω ηχοσύστημα στα αυτοκίνητο, για να πάρω Apple κινητό;

Αυτό που περιγράφεις, άλλωστε, γίνονται με ένα οποιαδήποτε λειτουργικό... Δεν βλέπω πλεονέκτημα υπερ της Apple.

Δημοσ.

Τώρα αν σου πω ότι ο δεινόσαυρος με το Symbian, έχει ενσωματωμένο πομπό στα FM, και δεν χρειάζεται καν σύνδεση και παίζει με οποιοδήποτε ηχοσύστημα, πώς θα σου φανεί;

Ποιος είναι δεινόσαυρος τώρα, ε; :-D

Βρε μακάρι το αυτοκίνητο να ήταν συνδεδεμένο με το Cloud και να μην χρειάζονταν ούτε κινητό, ούτε CD.

Έλα όμως που παίζει μόνο τα ταπεινά CD…

Να αλλάξω ηχοσύστημα στα αυτοκίνητο, για να πάρω Apple κινητό;

Αυτό που περιγράφεις, άλλωστε, γίνονται με ένα οποιαδήποτε λειτουργικό... Δεν βλέπω πλεονέκτημα υπερ της Apple.

Μίλησα εγώ για δεινόσαυρους?και εγώ έχω ένα παλιό κινητό με ράδιο ε καί?μίλησες για το πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σου και μετά αναφέρθηκες σε μία διαδικασία που τρώει πολύυυυυ χρόνο και εγώ σου είπα τι κάνω εγώ.

Δεν με ενδιαφέρει τι κινητό έχει ο καθένας ούτε κοιτάω να σε πείσω να αλάξεις κινητό,απλά δεν με νοιάζει, ο καθένας μας θα πάρει ότι τον βολεύει να κάνει τη δουλειά του ή ότι του γυαλίζει στο μάτι γιατί έτσι του αρέσει και μαγκιά του.

Αλλά μην μου έρχεσαι εδώ και προσπαθείς να με πείσεις να αλλάξω όπως δεν το κάνω εγώ και μην μου λές ότι η δικιά μου επιλογή είναι λάθος όπως δεν στο λέω και εγώ(εδώ αναφέρομαι γενικώς σε διάφορους ξερόλες και όχι προσωπικά σε εσένα).

Φωτονιο κάνεις την δουλειά σου με το αντρόιντ ή συμπιαν κινητό σου? είσαι ικανοποιημένος? Ναί ?μπράβο να χαίρεσαι το κινητό σου όπως χαίρομαι και εγώ το δικό μου,όλα τα άλλα είναι περιτά και κανείς δεν σου λέει να αλλάξεις ηχοσύστημα στο αυτοκίνητο σου. 

ΥΓ.Τελικά βάση geekbench το iphone 7 plus έχει 3gb ram, που είναι αυτοί που μας τα πρίξαν(τα συκώτια) ότι έχει 2gb αφού το λέει το GSMarena.

Δημοσ.

Και εκει που δεν εχεις 3g/4g τι κανεις καραοκε? Γιαυτο σου λεω καλες τεχνολογιες της απλ αλλα τα εχει κανει ολα ωστε να μην εχεις εναλλακτικες για τιποτα..αυτη ειναι η λογικη που δεν υπαρχει στο ανδροιδ εχεις απεριοριστες εναλλακτικες για κανεις τη δουλεια σου σε περιπτωση που δε δουλεψει κατι..

Στο Spotify υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύσεις μουσική στο κινητό (με την ανάλογη συνδρομή)

Geekbench 4 scores are calibrated against a baseline score of 4000 (which is the score of an Intel Core i7-6600U)

Στην ουσια εχεις εναν i7-6600U σε κινητο...οκ εντυπωσιακο επιτευγμα ...αλλα και αχρηστο -μη χρησιμο- παραλληλα..

Ο i7u βέβαια δεν είναι i7 όπως τον εννοούμε κανονικά σε ένα σταθερό υπολογιστή και κακώς λέγεται i7 ένας διπύρηνος αδύναμος επεξεργαστής

• Like 1
Δημοσ.

Στο Spotify υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύσεις μουσική στο κινητό (με την ανάλογη συνδρομή)

Ο i7u βέβαια δεν είναι i7 όπως τον εννοούμε κανονικά σε ένα σταθερό υπολογιστή και κακώς λέγεται i7 ένας διπύρηνος αδύναμος επεξεργαστής

Και παλι δε παιζει υψηλης αναλυσης τραγουδια -flac- κλπ ...γενικα οποια λυση και να μου πεις θα βρεθει και ενα προβλημα που δε λυνεται...το θεμα ειναι οτι με το αδροιδ μπορεις να φτασεις ενα βημα παραπερα ενω με το ιος οχι ..αυτο ,τα υπολοιπα ειναι θεμα επιλογων του χρηστη...

U μπορει να ειναι...αλλα ειναι το "νεο" στανταρ σε οποιοδηποτε λαπτοπ τη σημερον ημεραν...με κοστος απο μισο μεχρι και 2-3 φορες παραπανω απο ενα αιφον...ειναι λιγο παραδοξο..

Δημοσ.

U μπορει να ειναι...αλλα ειναι το "νεο" στανταρ σε οποιοδηποτε λαπτοπ τη σημερον ημεραν...με κοστος απο μισο μεχρι και 2-3 φορες παραπανω απο ενα αιφον...ειναι λιγο παραδοξο..

απλά έχω ένα κόλλημα να λέγονται αυτά τα σαπάκια i7. αφού το λέει βέβαια η intel είναι, αλλά μη το συγχέουμε με κανονικό i7 σταθερού υπολογιστή και δημιουργούνται παρεξηγήσεις ότι η apple φτάνει στα κινητά τη δύναμη των υπολογιστών και για να γίνω πιο σαφής, δες πώς όλα αυτά που συζητάμε (u , a10 ) δε φτάνουν ούτε τον ένα πυρήνα ενός σταθερού υπολογιστή, πράγμα λογικό βέβαια.

https://browser.geekbench.com/v4/cpu/226592

Δημοσ.

απλά έχω ένα κόλλημα να λέγονται αυτά τα σαπάκια i7. αφού το λέει βέβαια η intel είναι, αλλά μη το συγχέουμε με κανονικό i7 σταθερού υπολογιστή και δημιουργούνται παρεξηγήσεις ότι η apple φτάνει στα κινητά τη δύναμη των υπολογιστών και για να γίνω πιο σαφής, δες πώς όλα αυτά που συζητάμε (u , a10 ) δε φτάνουν ούτε τον ένα πυρήνα ενός σταθερού υπολογιστή, πράγμα λογικό βέβαια.

https://browser.geekbench.com/v4/cpu/226592

Νταξει υπαρχουν και ποιο συγκρισιμοι επξεργαστες

https://browser.geekbench.com/v4/cpu/107592

Αλλα ναι σιγουρα ενας κορυφαιος i7 σταθερου με τον Α10 και τον ι7U ειναι απλα πολλες φορες γρηγοροτερος...Απλα τα κινητα εχουν φτασει σε ενα σημειο υπερβολης..

Δημοσ.

Ω θεοί, διότι είναι τσάμπα. Τσάμπα είναι επίσης και τα σήματα καπνού, γιατί δεν επικοινωνείς έτσι και μου θέλεις τηλέφωνα, μηνύματα, MMS και κοινωνικά δίκτυα; Μήπως διότι εξυπηρετείσαι καλύτερα, ακόμα κι αν πληρώνεις παραπάνω; Ε, έτσι είναι και η μεταφορά δεδομένων μέσω ίντερνετ αντί για το απαρχαιομένο Bluetooth: βολεύει καλύτερα.

Και ναι, στο σπίτι μου έτσι μεταφέρω ότι θέλω. Μέσω Dropbox ή iCloud. Όχι που θα κάτσω να συνδέω δίσκους και στικάκια ή να κάνω pair το BT, όταν μπορώ να πετάξω ότι θέλω στο Dropbox κι απλά να το δω στην αποδίπλα συσκευή σε 2 sec. Welcome to 2016!

Δεν διαβασες αυτο που εγραψες ή απλα εστιασες εκει που σε βολεψε για να νικησεις το e-επιχειρημα?

Εγραψα οτι και ειναι τζαμπα και προσφεερει το ιδιο αποτελεσμα. Τα σηματα καπνου ΔΕΝ προσφερουν το ιδιο αποτελεσμα. Επισης, τα BT δεν κλειδωθηκαν απο την apple γιατι ειναι η κατωτερη λυση, σωστα? 

Στο σπιτι σου ανεβαζεις ταινια στο iCloud η στο dropbox? Καλα, μας trollaris εσυ

Γιατί, όλες μαζί θα τις ανεβάσεις και σε νοιάζει ο συνολικός όγκος; Τι τα αναφέρεις τα 128-256 GiB; Τόσο υλικό θα περάσεις με τη μία στο iCloud; 

Και πέραν αυτού, ακόμα κι αν κάνει 1-2 λεπτά να ανέβει η κάθε μία φωτό (που στην πραγματικότητα ανεβαίνει σε δευτερόλεπτα φυσικά), η διαδικασία είναι ότι τραβάς τη φωτό και τέλος. Ανεβαίνει μόνη της στο iCloud, ενώ εσύ έχεις βγει από την εφαρμογή της κάμερας και του άλμπουμ και παίζεις Grand Theft Auto.

Γι αυτό λέμε μην λέτε ότι να 'ναι άμα δεν έχετε κάποια εμπειρία χρήσης... κρίνετε τον τρόπο λειτουργίας των iPhone με τη λογική που εσείς έχετε συνηθίσει από τα Android. Εμάς (τα πρόβατα ντε) όλα αυτά μας φαίνονται κουλά.

:P

Εγώ από την άλλη, θα σου πω γιατί να παιδεύομαι να διαλέγω κομμάτια, να τα βάζω σε σειρά, να τα ονομάζω με το χέρι, να τα χωρίζω σε φακέλους, να γράφω CD... ουφ κουράστηκα και που τα γράφω όλα αυτά!

Απλά όταν θελήσω να ακούσω μουσική θα μπω Spotify.  :rolleyes:

Οπότε θα ξαναπώ το ίδιο: μην κρίνετε τα πάντα με τον τρόπο που εσείς έχετε συνηθίσει, καθώς δε χρησιμοποιούν όλοι τα κινητά τους με τον ίδιο τρόπο, δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες ούτε και τις ίδιες συνήθειες.

Συμφωνω 100% με το point σου. Ο καθενας βολευεται οπως βολευεται, και κυριως οπως εχεις συνηθισει. Η διαφορα ειναι, ο χρηστης android μποριε και αυτος, αν εχει συνηθισει, να μπει spotify και να μεταφερει τραγουδια μεσω BT (ετσι το ειπα, σαν συνεχεια αυτου που λεγαμε πριν), η να κατεβασει ενα προγραμμα οργανωσης μουσικης, η να το κανει χειροκινητα, ή ή ή ή. 

Εσυ αναγκαστικα θα το κανεις με τον τροπο που βολευει την Apple, τωρα αν εν τελει βολευει και σενα, εχει καλως, αν οχι, λυπαμαι. Αυτη ειναι η νοοτροπια της apple και αυτος ειναι ο κυριος λογος που την κραζω.

• Like 2
Δημοσ.

Το περιεργο της υποθεσης ειναι πως πρωτη φορα εχω δει τοσα αρνητικα σχολια

(και ειναι ο μονος λογος που μπηκα να δω και εδω τι features εχει) σε ξενα site απο ios χρηστες αλλα για ακομα μια φορα θα κανει λογικα ρεκορ preorder

Δημοσ.

Ποιοι οι χρηστες iphone?κ ομως φιλε μ ειναι κ πολλοιιι πραγματικα δεν ανηκω σε αυτους που το βλεπουν σαν κοντρα και τετοια χαζα.απλως προσπαθω να βρω σε τι ειναι καλυτερο ενα iphone αλλα δε μπορω οπως η συντρηπτικη πλειοψηφια βεβαια.Αν μου εξηγουσε καποιος το λογο να δωσω 900 ευρω και να μην εχω τπτ απο τα καλουδια του android...θα του ημουν ευγνωμων.

Δημοσ.

Ποιοι οι χρηστες iphone?κ ομως φιλε μ ειναι κ πολλοιιι πραγματικα δεν ανηκω σε αυτους που το βλεπουν σαν κοντρα και τετοια χαζα.απλως προσπαθω να βρω σε τι ειναι καλυτερο ενα iphone αλλα δε μπορω οπως η συντρηπτικη πλειοψηφια βεβαια.Αν μου εξηγουσε καποιος το λογο να δωσω 900 ευρω και να μην εχω τπτ απο τα καλουδια του android...θα του ημουν ευγνωμων.

Τα καλούδια.. μάλιστα.

Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ iPhone για ένα χρονικό διάστημα; Προφανώς όχι. Δοκίμασε το και θα δεις την διαφορά. Το λειτουργικό σύστημα και μόνο πακέτο με τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές φτάνει για να καταλάβεις τι εμπειρία προσφέρει out of the box.

Δημοσ.

συγνωμη..δεν ειναι αρκετα τα:καλυτερη μπαταρια,ραδιο,καρτα sd,χαμηλοτερος sar,εγκατ. εφαρμογων απο παντου,πληθος εφαρμογων,αμεση επικοινωνια (copy-paste) με PC..αποστολη με bluetooth,flashplayer κλπ..για να μη πιασω δυνατοτητες με xposed framework..ναι εχω πιασει το 4 το 5 και το 6.smoothness απιστευτο ναι.εναλλαγη εφαρμογων ακαριαια.scrolling παλι πιο smooth αλλα προσεξε.ΟΧΙ πιο γρηγορο φορτωμα.ανοιξε με εναν browser μια σελιδα και πανε ακαριαια τερμα κατω.(με iphone 6 επρεπε να κανω 8 φορες swipe down για να φτασω στο τερμα ενω με το android 1)και ελα πες μου ποιο απο τα 2 την ανοιξε πιο γρηγορα.

• Super Moderators
Δημοσ.

συγνωμη..δεν ειναι αρκετα τα:καλυτερη μπαταρια,ραδιο,καρτα sd,χαμηλοτερος sar,εγκατ. εφαρμογων απο παντου,πληθος εφαρμογων,αμεση επικοινωνια (copy-paste) με PC..αποστολη με bluetooth,flashplayer κλπ..για να μη πιασω δυνατοτητες με xposed framework..ναι εχω πιασει το 4 το 5 και το 6.smoothness απιστευτο ναι.εναλλαγη εφαρμογων ακαριαια.scrolling παλι πιο smooth αλλα προσεξε.ΟΧΙ πιο γρηγορο φορτωμα.ανοιξε με εναν browser μια σελιδα και πανε ακαριαια τερμα κατω.(με iphone 6 επρεπε να κανω 8 φορες swipe down για να φτασω στο τερμα ενω με το android 1)και ελα πες μου ποιο απο τα 2 την ανοιξε πιο γρηγορα.

Όχι δεν είναι καλύτερα στην καθημερινότητα και ειδικά αν μια τέτοια συσκευή που περιγράφεις τη χρησιμοποιείς και στη δουλειά σου ταυτόχρονα. Καταλήγεις με μια δύσχρηστη συσκευή που ενώ "κάνει τα πάντα" δεν τα κάνει πάντα σωστά και αξιόπιστα. Και αναφέρω το παράδειγμα της δουλειάς, γιατί εκεί δεν έχεις την "πολυτέλεια" να σκεφτείς θέματα του στυλ:

- έλα μωρέ σέρνεται η συσκευή, ας της κάνω ένα restart ή ένα clear cache για να ...φρεσκαριστεί

- έλα μωρέ αυτό το app είναι άθλιο, ας αρχίσω να ψάχνω για εναλλακτικό ανάμεσα στα άπειρα σκουπίδια που έχει το store

- έλα μωρέ και τι έγινε που το GPS και το compass τρελάθηκαν από κάποια προηγούμενη χρήση και τώρα που καίγομαι να προσανατολιστώ, με πάει προς την αντίθετη κατεύθυνση

- έλα μωρέ και τι έγινε που τα google services έφαγαν φρίκη από προηγούμενο app που τα χρησιμοποιούσε και τώρα κόλλησαν και η συσκευή ψήνεται χωρίς λόγο και αν δεν το προσέξω θα μείνω απο μπαταρία στα μισά της ημέρας

ΝΑΙ, το android έχει άπειρες επιλογές παραμετροποίησης και πειραματισμού αλλά όλα αυτά είναι σε βάρος της ευχρηστίας και της σταθερότητας (και της αισθητικής πολλές φορές).

:)

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...