cpgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Απλά όταν θελήσω να ακούσω μουσική θα μπω Spotify. Και εκει που δεν εχεις 3g/4g τι κανεις καραοκε? Γιαυτο σου λεω καλες τεχνολογιες της απλ αλλα τα εχει κανει ολα ωστε να μην εχεις εναλλακτικες για τιποτα..αυτη ειναι η λογικη που δεν υπαρχει στο ανδροιδ εχεις απεριοριστες εναλλακτικες για κανεις τη δουλεια σου σε περιπτωση που δε δουλεψει κατι.. 1
fwtonio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Οπότε θα ξαναπώ το ίδιο: μην κρίνετε τα πάντα με τον τρόπο που εσείς έχετε συνηθίσει, καθώς δε χρησιμοποιούν όλοι τα κινητά τους με τον ίδιο τρόπο, δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες ούτε και τις ίδιες συνήθειες. Συμφωνώ απόλυτα! Όμως αυτά που περιγράφεις μπορεί να τα κάνει οποιαδήποτε κινητό με Android ή WIN ή iOS. Η Apple ΔΕΝ προσφέρει κάτι παραπάνω. Αυτά που περιγράφω, ΔΕΝ μπορεί να γίνουν με Apple. Άρα θα την αποφύγω!
petran91 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 To ξερεις οτι το ντοπμποξ κανει 10 χρονια να ανεβει η φωτο/βιντεο σε σχεση με το καλωδιο ετσι? Να μη ξεκινησω και τα θεματα ασφαλειας που εχουν τα κλαουντ...οκ επιλογες ειναι ολα ο καθενας διαλεγει οτι νομιζει οτι ειναι καλυτερο... Όχι, οι φωτογραφίες που ανεβάζω, ανεβαίνουν πιο γρήγορα από όσο θα έκανα να βγάλω το καλώδιο από τον φορτιστή και να το βάλω στην USB να τα συνδέσω και να τα τραβήξω με copy paste. Βίντεο όοοοταν χρειαστώ να μεταφέρω, το κάνω με καλώδιο ναι. Ασε που πλέον δεν χρειάζεται καν μεταφορά με το Google photos που συγχρονίζονται αυτόματα. Αλλά, αυτό κάνω εγώ, δεν απαιτώ να κάνουν όλοι το ίδιο και να τους βολεύει το ίδιο..
Agmourk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλο το κατεστραμμενο windows 10 mobile η οπως αλλιως λεγεται κι αλλο το iOS. Γρατζουνιες γεμιζει οταν το κακομεταχειριζεσαι και το πετας απο δω κι απο κει χωρις θηκη. Δεν σημαινει οτι γρατζιυνιεται απλα οταν το αγκιζεις, Τα σπεκς τα χρειαζεται για γην dual camera το plus. To iPhone το μικρο θα εχει καλυτερη αυτονομια απο πριν, συν 2 ωρες οπως λενε. Δεν το λες και χαλια το 5 ωρες sot Η Apple θα δωσει μαθηματα στην qualcomm παλι για το πως να φτιαχνει εναν επεξεργαστη που να μην ζεματαει με το παραμικρο. Ολα αυτα που λες, για να στο πω καλυτερα δεν ισχιουν. Ευτυχώς που μου άνοιξες τα μάτια, για να δικαιολογήσω στους φίλους μου που έχουν το iPhone 6s γιατί ζεσταίνετε και γιατί η μπαταρία τελειώνει στην μια μέρα. Πάλι καλά. Πως σε είπαμε εσένα? Technology guy (NOT!)
Haldol Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μονο εκει συμφωνουμε γιατι για ποιο απαιτητικες αναγκες η απλ δε μπορει να σε ικανοποιησει... -Αμα ειναι να ανεβαινουν στο κλαουντ αυτοματα κιολας ακλαυτη η μπαταρια...- Και εκει που δεν εχεις 3g/4g τι κανεις καραοκε? Γιαυτο σου λεω καλες τεχνολογιες της απλ αλλα τα εχει κανει ολα ωστε να μην εχεις εναλλακτικες για τιποτα..αυτη ειναι η λογικη που δεν υπαρχει στο ανδροιδ εχεις απεριοριστες εναλλακτικες για κανεις τη δουλεια σου σε περιπτωση που δε δουλεψει κατι.. Δεν είναι "πιο απαιτητικές", είναι απλά άλλες. Δε βλέπω πως μπορεί να θεωρηθεί πιο απαιτητική ανάγκη το να κουμαντάρεις με το χέρι τα αρχεία σου από το να τα κάνει το κινητό για εσένα. Στη 2η περίπτωση ζητάς πιο πολλά, στην 1η δε ζητάς τίποτα, τα κάνεις εσύ. Η μπαταρία δεν ξέρω καν πόσο επηρεάζεται. Από τη στιγμή που από το πρωί έως το βράδυ έχω ρεύμα, δε με απασχολεί. Και φυσικά εάν είναι να κλείσω όλους τους αυτοματισμούς που κάνουν τη ζωή μου πιο εύκολη, να το βράσω το iPhone. Δε το πήρα για να αγχώνομαι για τη μπαταρία ή για τα data. Το πήρα για να 'ναι το πουτανάκι μου και να κάνει αυτό πράγματα που σε άλλη περίπτωση θα μου έτρωγαν την ώρα μου. Sorry κιόλας για την έκφραση αλλά δε μπορούσα να το περιγράψω καλύτερα. Και φυσικά, το πήρα για να με καλύπτει στη ζωή μου, όχι για να με δυσκολεύει στην προσπάθεια να καλύψει κάθε πιθανό σενάριο. Με την κάλυψη 3G / LTE που έχουμε το 2016 είναι απίθανο να μην έχω σήμα. Αλλά και αν για 15 λεπτά το μήνα βρεθώ σε περιοχή που δεν έχω κάλυψη, δε θα με απασχολήσει. Τι προτείνεις για εναλλακτική; Να κάτσω να κάνω την τεράστια διαδικασία που περιέγραψε ο fwtonio πιο πάνω (με την χειροκίνητο τακτοποίηση των κομματιών κλπ) μήπως και βρεθώ για 10 λεπτά σε περιοχή που δεν έχω 3G και δε μπορώ να ακούσω μουσική; Κάλιο το 'χω να μην ακούσω ποτέ μου! Δε θα με απασχολήσουν λοιπόν σενάρια που είναι απίθανα να προκύψουν ώστε να επιλέξω ένα υποδεέστερο για τις ανάγκες μου τηλέφωνο, αντί να πάρω αυτό που με ικανοποιεί καλύτερα τον περισσότερο χρόνο. Σκέφτομαι και αγοράζω για το 98% του χρόνου μου, όχι για το 2%. Αυτά που περιγράφω, ΔΕΝ μπορεί να γίνουν με Apple. Άρα θα την αποφύγω! Εφόσον χρειάζεται αρκετές χειροκίνητες λειτουργίες, πιο μεγάλο έλεγχο και customization, ναι, καλό θα ήταν να αποφύγεις το iOS. Το ανάποδο ισχύει για εμένα και αρκετούς άλλους: το Android δε μας προσφέρει αυτά που μας προσφέρει το iOS, ενώ και αυτά τα "παραπάνω" που έχει, μας αφήνουν ασυγκίνητους. Άρα το αποφεύγουμε. Το τελικό συμπέρασμα είναι πάντα το ίδιο: το καθένα εξυπηρετεί διαφορετική χρήση.
Donacgreece Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω να πάρω iPhone από την εποχή του 4. Βέβαια από ότι βλέπω η Apple είναι σε καλό δρόμο. Για φέτος διάλεξα άλλη συσκευή και σίγουρα δεν την αλλάζω. Αλλά σίγουρα την έχω ξανά βάλει στο παιχνίδι για τις δικές μου ανάγκες.
kirileman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Προσοχή, σκληρό πορνό! Απομακρύνετε τα παιδιά. https://browser.primatelabs.com/v4/cpu/213223
technology_guy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Προσοχή, σκληρό πορνό! Απομακρύνετε τα παιδιά. https://browser.primatelabs.com/v4/cpu/213223 Τα benchmarks του φετινου plus?
Haldol Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Προσοχή, σκληρό πορνό! Απομακρύνετε τα παιδιά. https://browser.primatelabs.com/v4/cpu/213223 Χμ, περίμενα πολύ, πολύ, πολύ καλύτερα αποτελέσματα. :/ Όχι ότι δε περνάει τον ανταγωνισμό (κλασικά πράγματα) αλλά το κάνει οριακά. Οκ, στο single-core που μετράει και πιο πολύ έχει μεγάλη διαφορά. Αλλά σε multi-core είναι ίίίσα παραπάνω από Exynos 8890 (S7 / S7 Edge) και από Kirin 950. Shamesung & others.
cpgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Προσοχή, σκληρό πορνό! Απομακρύνετε τα παιδιά. https://browser.primatelabs.com/v4/cpu/213223 3400 μουλτι βγαζει ο 810 8-πυρινος μου...καλος ο απλ..αν και 1 μετροπρογραμα δε λεει ολη την αληθεια πρεπει να δεις το συνολικο μεσο ορο...
technology_guy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χμ, περίμενα πολύ, πολύ, πολύ καλύτερα αποτελέσματα. :/ Όχι ότι δε περνάει τον ανταγωνισμό (κλασικά πράγματα) αλλά το κάνει οριακά. Οκ, στο single-core που μετράει και πιο πολύ έχει μεγάλη διαφορά. Αλλά σε multi-core είναι ίίίσα παραπάνω από Exynos 8890 (S7 / S7 Edge) και από Kirin 950. Shamesung & others. Παντοτε απ οτι θυμαμαι η apple στο multi score εμενε λιγο πισω απο τον ανταγωνισμο.
kirileman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παντοτε απ οτι θυμαμαι η apple στο multi score εμενε λιγο πισω απο τον ανταγωνισμο. Και μόλις τον ξεπέρασε και εκεί. https://browser.primatelabs.com/android-benchmarks 3400 μουλτι βγαζει ο 810 8-πυρινος μου...καλος ο απλ..αν και 1 μετροπρογραμα δε λεει ολη την αληθεια πρεπει να δεις το συνολικο μεσο ορο... Σχεδόν σε όλα τα benchmarks το 6s ήταν ήδη μπροστά. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνει το 7αρι με το A10. 1
ahill2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Βλέπεις αγαπητέ ότι απλά ΔΕΝ είσαι χρήστης όπως εγώ; Δηλ. αυτά που κάνω εγώ εσένα δεν σε αγγίζουν. Σε αυτά λοιπόν που κάνω εγώ, το οικοσύστημα της Apple είναι απλά πέταμα χρόνου αλλά και χρημάτων (με έμφαση στο πρώτο που δεν αγοράζεται με τίποτα) Ένα ακόμα (κουραστικό ) παράδειγμα χρήσης: Γράφω ένα CD με περίπου 120 τραγούδια (mp3) για το αμάξι. Στο PC με μεγάλη ευκολία τα χωρίζω σε φακέλους και τα βάζω με την σειρά που επιλέγω ΕΓΩ, προσθέτοντας έναν αύξοντα αριθμό, στην αρχή του ονόματος, με πρόγραμμα φυσικά. Τα αρχεία είναι περίπου 700mb. Με περίσσια ευκολία τον μεταφέρω σε κινητό και tablet (με wifi) και ακούω τα ίδια τραγούδια με την σωστή σειρά, όπου και αν βρίσκομαι. Ειδικά στας εξοχάς παίζει πολύ το tablet, σε σύζευξη με ένα φορητό JBL με ... BT φυσικά! Δηλ. με μία κίνηση έχω τα ίδια τραγούδια στην σωστή σειρά σε διαφορετικά συστήματα. Γιατί να παιδεύομαι διπλά και τριπλά με την Apple; Αντε να κάνω εγώ το πρώτο που αναφέρεις μιας και δεν γίνεται αλλιώς. Τι είπες ότι κάνεις για να ακούσεις μουσική στο αυτοκίνητο? και μετά λές για πέταμα χρόνου????? Λοιπόν εγώ στο κινητό μου έχω 6 playlists με σύνολο χιλιάδες τραγούδια (και όλα είναι στη σειρά που εγώ θέλω χωρίς αρίθμηση και άλλα χρονοβόρα) στο τουτού απλά συνδέω το κινητό μου και παίζω όποιο τραγούδι θέλω απο όποια playlist,cool? Οταν φτάνω στον προορισμό μου στα τουρκοβούνια παίρνω το κινητό και με τα ωραία ηχειάκια μου ακούω μουσική πάλι απο τις playlist. Ολα αυτά γίνονται πολύ απλά με αυτό το καταραμένο itunes που εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε αντίθεση με άλλους χρήστες. Τα cd η εγγραφή τους κτλ. για μένα είναι χάσιμο πολύτιμου χρόνου. 1
Jimmy08 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικα δεν με ενδιαφερει το BT αλλα...σοβαρα τωρα? ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΤΕ ανθρωπος με εγκεφαλο, τη πρωτη λυση που θα σκεφτοταν θα ηταν αυτη που θα εκανε την ΙΔΙΑ ακριβως δουλεια και θα ηταν ΤΖΑΜΠΑ! Οτιδηποτε αλλο ειναι απλα για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Και 800PETABYTE δεδομενα να ειχα με BT θα εστελνα, ω θεοι, γιατι ειναι ΤΖΑΜΠΑ. Εσυ ρε μπαγασα σπιτι σου, που εχεις κυριολεκτικα ΤΖΑΜΠΑ δεδομενα, πως ανταλλαζεις δεδομενα μεταξυ 2 υπολογιστων, η εστω μεταξυ υπολογιστη - κινητου? Μεσω Internet? Και το προβλημα εδω ΔΕΝ ειναι η απουσια η μη BT, αλλα η νοοτροπια της Apple. Το BT δεν το εχει κλειδωμενο (απο το 2007 btw, τοτε που ακομα δεν ηταν φτηνα τα δεδομενα αλλα καιγαν κωλους) για να σου κανει τη ζωη πιο ευκολη αλλα γιατι ΧΕΣΤΗΚΕ να ικανοποιησει τις αναγκες των πελατων της, οι πελατες της πρεπει να ικανοποιουν τις αναγκες τις δικες της. Πισω στο 2007 ποια ηταν η δικαιολογια σου για το bt, οτι ολοι ειχαμε data? Για το java που κατηργησε? Για το με το ζορι iTunes? Ολα αυτα τα κανε για να ειναι η ζωη σου ευκολοτερη ε? Δηλαδη οκ, δεκτον να μην εχεις προβλημα με ολους αυτους τους περιορισμους, αλλα δεν γινεται να μου λες οτι δεν ειναι περιορισμοι και οτι καλα κανει. Το να γραφει τους πελατες της και να βαζεις τις δικες της αναγκες στο προσκηνιο ΔΕΝ ειναι δειγμα του οτι κανει καλα ουτε λογος να την δικαιολογεις. ουυυ ειναι τζαμπα! Γιατι ως γνωστον το ιντερνετ στο σπιτι το πληρωνει ο Αγιος Βασιλης. ΤΖΑΜΠΑ λεμε γιατι βρεχει bluetooth απο παντου! Στειλε κοσμε επειδη ειναι ΤΖΑΜΠΑ, ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! και τα ΜΒ που εχω στο κινητο, που τα εχω βαλει για να χαζευω κορασιδες στο fb και στο instagram ειναι ΤΖΑΜΠΑ ε, μην ξεχνιομαστε, δεν τα πληρωσα, τα βρηκα στους αιθερες! Αλλα αν θελω να στειλω ενα αρχειο με δεδομενα, ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Π Λ Η Ρ Ω Σ Ω; απο τα ΗΔΗ ΤΖΑΜΠΑ; Ο ΜΑΙ ΚΟΤ! ΚΕΛ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦ! Ακολουθησα παρομοιο στυλ επιχειρηματολογιας με το δικο σου. και οχι οι apple fans δε ζητανε ανταλλαγη αρχειων με ΒΤ γιατι υπαρχουν και αλλοι τροποι. και οχι δε θα διαλεξω κινητο με βαση τις δικες σου αναγκες, αλλα τις δικες μου. Μην κανετε σαν κακομαθημενα παιδια μερικοι. Υπαρχουν και διαφορετικοι τροποι για να κανεις ενα πραγμα. Και δεν μπορεις να κρινεις αν ειναι καλοι ή κακοι, ειναι αυτο που ειναι. Αν δε σε βολευει, προσπερνας. Απλο; Και ασε τα μηλοπαιδα να ψαχνουν πως θα στειλουν ενα αρχειο στο θειο απο την ορεινη κορινθια, χωρις ιντερνετ, χωρις καλυψη δικτυου και με υπολογιστη με windows 95. Οι ασχετοι.
cpgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Geekbench 4 scores are calibrated against a baseline score of 4000 (which is the score of an Intel Core i7-6600U) Στην ουσια εχεις εναν i7-6600U σε κινητο...οκ εντυπωσιακο επιτευγμα ...αλλα και αχρηστο -μη χρησιμο- παραλληλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα