Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο αποψη design καθως τα υπολοιπα δεν με ενδιαφερουν τοσο θεωρω πως ειναι το χειροτερο (για την εποχη και του τι κυκλοφορει και τι εχει βγαλει νωριτερα) που εχει κυκλοφορησει.

Τιποτα πρωτοτυπο,μοιαζει με ενα ακομα κινητο της σειρας,καμια αισθηση premium device.

Θετικη η προσθηκη της αδιαβροχης συσκευης.Η καμερα θα εχει λογικα την αναμενομενη βελτιωση nothing much οπως και ολα τα smart πλεον.

Καλη η αυξηση των σπεκ σε επεξεργαστη και ραμ.

Αναλυση οκ λογικο πλεον.Την αλλη φορα τουλαχιστον amoled.

Δεν ενθουσιαζομαι πλεον με τα καινουργια σμαρτ κανουν την αναμενομενη αναβαθμιση καθε χρονο (η οποια αποψη μου ειναι πως δεν χρειαζεται αλλα κατι πρεπει να πουλησουν) αλλα δεν υπαρχει αυτο το wow κατι καινουργιο(απο αποψη καποιας πρωτοτυπης προσθηκης)

Κατσε να δεις το jet black απο κοντα και θα σου πω εγω :P

• Like 1
  • Απαντ. 430
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρόνια μπροστά η Apple για άλλη μια φορά. Ανακάλυψε τους 4πύρηνους επεξεργαστές, τα 3Giga Ram κ την αδιαβροχοποίηση. Πρώτη φορά δίνει τόσες πολλές καινοτομίες μαζεμένες βέβαια. Συνήθως πρόσθετε μόνο ένα χαρακτηριστικό κάθε φορά. Εύγε apple. Πρωτοπόρος.

Μπορώ να το παραγγείλω κ από το ίντερνετ ή πρέπει να πάω έξω από τα καταστήματα για να μαι από τους πρώτους;

Εκτός απο το adapter για το 3.5 Jack ξέρετε αν θα μου κάνει δώρο κ αυτοκόλλητο να το κολλήσω στο αμάξι μου;

• Like 3
Δημοσ.

Χρόνια μπροστά η Apple για άλλη μια φορά. Ανακάλυψε τους 4πύρηνους επεξεργαστές, τα 3Giga Ram κ την αδιαβροχοποίηση. Πρώτη φορά δίνει τόσες πολλές καινοτομίες μαζεμένες βέβαια. Συνήθως πρόσθετε μόνο ένα χαρακτηριστικό κάθε φορά. Εύγε apple. Πρωτοπόρος.

Μπορώ να το παραγγείλω κ από το ίντερνετ ή πρέπει να πάω έξω από τα καταστήματα για να μαι από τους πρώτους;

Εκτός απο το adapter για το 3.5 Jack ξέρετε αν θα μου κάνει δώρο κ αυτοκόλλητο να το κολλήσω στο αμάξι μου;

Τι να το κάνεις εσύ το αυτοκόλλητο, εσάς σας δίνουν πυροσβεστήρες δώρο μετά τα VR.

• Like 1
Δημοσ.

Αιφον έχω κ εγώ φίλε, απλά έχω το 6S. Αξίζει η μετάβαση στο 7αρι λες; Τι να κάνω; Φαίνεσαι ψαγμένος κ γνώστης, τι με συμβουλεύεις; Λέγαν ότι το αιφον είναι το καλύτερο κινητό κ γι αυτό το πήρα κ εγώ γιατί είναι το καλύτερο, αλλά έχω μπει στο τρυπάκι να τα σκάω κάθε 6μηνο για να πάρω το καινούργιο γιατί είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Πες μου αξίζει πραγματικά η λες να περιμένω το 7s;

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι?

Στο iPhone 7 και στο iPhone 7 plus έχουν προσθέσει τη λειτουργία fast charge ;

Αν και δεν ανέφεραν κάτι σχετικό, λέγεται πως έχει βελτιωθεί η ταχύτητα φόρτισης.

Δημοσ.

Εμένα βρε παιδιά, αυτό το κοίλο body γιατί δεν μου αρέσει ?

Κάπου χάνει σε δυναμική ο σχεδιασμός.

Κατά τα άλλα φαίνεται σουπερ σαν συσκευή.

Μπαταρία ξέχασα να διαβάσω.

Επίσης η τιμές είναι αλλού ...

Δημοσ.

Γιατι να μην πάρω με 108,14€ ένα  BLUBOO X9 και να δώσω 9 κατοστάρικα για το iPhone 7; Ας τα συγκρίνουμε...

- Οθόνη: Full HD και τα 2

- Κάμερα: 13MP και τα 2

- CPU: 4πύρηνα και τα 2

- Μπροστινή κάμερα: έχουν και τα 2

- GPS: έχουν και τα 2

- Fingerprint: έχουν και τα 2

- Wifi: έχουν και τα 2

- SD Card: έχει το BLUBOO ενω το αιφόνι οχι

- RAM: 3GB το BLUBOO X9, 2GB το αιφόνι

- Dual SIM: έχει το BLUBOO ενω το αιφόνι οχι

- Αποστολή αρχείων με blueooth: έχει το BLUBOO ενω το αιφόνι οχι

- File manager: έχει το BLUBOO ενω το αιφόνι οχι

- Flash player: έχει το BLUBOO ενω το αιφόνι οχι

- Radio: έχει το BLUBOO ενω το αιφόνι οχι

- Θύρα ακουστικών: έχει το BLUBOO ενω το αιφόνι οχι

- Αναφορά στα SMS: έχει το BLUBOO ενω το αιφόνι οχι

- Screen protector στην συσκευασία: έχει το BLUBOO ενω το αιφόνι οχι

Μετά απο αυτά πείστε με εσείς να πάρω iPhone...κούνια που τους κούναγε εκεί στο Cupertino

• Like 12
Δημοσ.

Γιατι να μην πάρω με 108,14€ ένα  BLUBOO X9 και να δώσω 9 κατοστάρικα για το iPhone 7; Ας τα συγκρίνουμε...

- Οθόνη: Full HD και τα 2

- Κάμερα: 13MP και τα 2

- CPU: 4πύρηνα και τα 2

- Μπροστινή κάμερα: έχουν και τα 2

- RAM: 3GB το BLUBOO X9, 2GB το αιφόνι

Μετά απο αυτά πείστε με εσείς να πάρω iPhone...κούνια που τους κούναγε εκεί στο Cupertino

Θεος !

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- Οθόνη: Full HD και τα 2    Γνωρίζεις ότι οι οθόνες δεν χαρακτηρίζονται μόνο από την ανάλυση τους? 

- Κάμερα: 13MP και τα 2     Γνωρίζεις ότι ειδικά οι κάμερες δεν συγκρίνονται/χαρακτηρίζονται με την ανάλυση τους?

- CPU: 4πύρηνα και τα 2     Γνωρίζεις ότι η απόδοση στην καθημερινή χρήση βασίζεται κατά ένα ελάχιστο ποσοστό μόνο στον αριθμό των πυρήνων?

- Μπροστινή κάμερα: έχουν και τα 2 Φοβερό επιχείρημα.

- RAM: 3GB το BLUBOO X9, 2GB το αιφόνι    Ισχύει το ίδιο κι εδώ με αυτό που έγραψα για τον αριθμό πυρήνων.

Το γιατί να πάρεις iPhone έναντι του κινητού του 100αρικου αρκεί η επεξήγηση με τα κόκκινα.

Όσο για τα bluetooth, αναφορά στα SMS απλά τα αφήνω ασχολίαστα.

Που συγκρίνουμε τις βούρτσες με τις ναυαρχίδες.

Αμα είναι έτσι γιατί να πάρεις το S7 έναντι του BLUBOO?

A ναι έχει διπλάσια ανάλυση οθόνης.

Αλλά το S7 δεν έχει ράδιο και screen protector στην συσκευασία και ούτε είναι DUAL SIM.

Αρα ναι ξεκάθαρα πρέπει να προτιμήσει κάποιος το BLUBOO έναντι και στο S7, και στο NOTE 7 και στο LG v20, G5 κτλ.

Fuck Logic

EDIT: Μάλλον τρολάρει ο φίλος αλλά με τόσα που διάβασα σήμερα πραγματικά το κατάπια αμάσητο ότι το εννοεί :P

Επεξ/σία από petran91
  • Like 3
Δημοσ.

Καλά πανέμορφα είναι τα μαύρα ειδικά το Jet Black. 

Και ο γρίφος της ημέρας!!

Τι είναι πιο γρήγορο από τον A10 επεξεργαστή της Apple?!

...

...

Το Recall της Samsung! :P

ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Οταν πας στο σπιτι σου τη στελνεις με μειλ και τελος. Για να μην σου πω εκεινη τη στιγμη να τη στειλεις μεσω δεδομενων, αλλα αυτα μονο στην Αμερικη. Γιατι εδω στην Ελλαδα κανεις δεν εχει δεδομενα και κανεις δεν εχει μοναδες.

Δεν ξέρω με ποιους κάνεις παρέα, εγώ πάντως εδώ και χρόνια έχω 4 GB τα οποία ουδέποτε καλύπτω βέβαια. Επιπλέον η Vodafone κάνει συνέχεια δώρα 1-2  GB(αυτές τις ημέρες έχει κάνει μάλιστα και 10 GB). Kατά τη γνώμη μου Smartphone και ειδικά iPhone χωρίς internet είναι άχρηστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...