Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Και σε LG με WebOS Μπορείς και στέλνεις τις φωτογραφίες από το iPhone στην LG WebOS δίχως AirPlay? Πώς? Γιατί εμένα μου αναγνωρίζει μόνο λειτουργία Chromecast σε εφαρμογές βίντεο όχι στις φωτογραφίες στην Native Photo App
Fotis13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Eχει "ανοιξει " στο γνωστο premium reseller η εκδηλωση ενδιαφεροντος για τα iphones . Kατι που δεν γνωριζα ειναι πως το jet black ειναι διαθεσιμο μονο στις χωρητικοτητες 128 και 256 gb ,δεν υπαρχει στην μικρη δλδ. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2016 από Fotis13
haHa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Eχει "ανοξει " στο γνωστο premium reseller η εκδηλωση ενδιαφεροντος για τα iphones . Kατι που δεν γνωριζα ειναι πως το jet black ειναι διαθεσιμο μονο στις χωρητικοτητες 128 και 256 gb ,δεν υπαρχει στην μικρη δλδ. Τιμές σε Ελλάδα: iPhone 7 Plus 32GB 959€ ή 949€ iPhone 7 Plus 128GB 1069€ ή 1059€ (βγαίνει και σε χρώμα Jet Black) iPhone 7 Plus 256GB 1179€ ή 1169€ (βγαίνει και σε χρώμα Jet Black) iPhone 7 32GB 819€ ή 809€ iPhone 7 128GB 929€ ή 939€ (βγαίνει και σε χρώμα Jet Black) iPhone 7 256GB 1039€ ή 1029€ (βγαίνει και σε χρώμα Jet Black) Πιο πιθανή είναι η ακριβότερη εκτίμηση για κάθε μοντέλο. 1
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Τιμές σε Ελλάδα: iPhone 7 Plus 32GB 959€ ή 949€ iPhone 7 Plus 128GB 1069€ ή 1059€ (βγαίνει και σε χρώμα Jet Black) iPhone 7 Plus 256GB 1179€ ή 1169€ (βγαίνει και σε χρώμα Jet Black) Πιο πιθανή είναι η ακριβότερη εκτίμηση για κάθε μοντέλο. 50€ Παραπάνω από τις δυτικές χώρες. Το έχει γ.. τελευταία η Apple με τις τιμές από το 6S και μετά. 69€ τον μήνα με συμβόλαιο που κοίταξα το Plus.
haHa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 50€ Παραπάνω από τις δυτικές χώρες. Το έχει γ.. τελευταία η Apple με τις τιμές από το 6S και μετά. 69€ τον μήνα με συμβόλαιο που κοίταξα το Plus. 50€ παραπανω απο Γερμανια εννοεις, που ειναι λογικο λογω οτι εχει 19% ΦΠΑ και Ελλαδα εχουμε 24% ΦΠΑ. Ιταλία που εχει 22% ΦΠΑ ειναι 30€ ακριβοτερα απο Γερμανια και 10€ ή 20€ φθηνοτερα απο Ελλαδα. Οι τιμες στην Ευρωπη εχουν εκτιναχθει απο την εποχη του iPhone 3g στα 499€ αρχικη τιμη .
Fotis13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Eχει να κανει με τις ισοτιμιες ευρω/στερλινας/δολλαριου , δεν ειναι θεμα ακριβοτερης τιμολογιακης πολιτικης . για εμας ειδικοτερα και λογω ΦΠΑ.
gordonas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δεκτά τα περισσότερα από αυτά που λέτε για το iphone. 2-3 ενστάσεις μόνο. 1. iphone δεν παίρνουν μόνο αυτοί που έχουν λεφτά. Αυτοί είναι ένα μικρό ποσοστό. Η μεγάλη μάζα είναι μεσαία και μικρά έως φτωχά εισοδήματα που μπορεί να μην έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο αλλά θα πάρουν iphone. Επομένως αυτό με την χρήση δεδομένων και ότι αν παίρνεις iphone δεν έχεις ανάγκη είναι άστοχο. 2. Το να δώσεις 800-1.000 ευρώ για κινητό, ενώ μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά (κατά 90-95%) με ένα κινητό των 250-300 ευρώ, κάτι λέει για τις καταναλωτικές σου συνήθειες. 3. Το επιχείρημα για τις sd κάρτες (ότι είναι αργές), είναι αστείο. Είναι αργές για τι πράγμα; Το μεγαλύτερο ποσοστό όγκου αποθήκευσης στο κινητό αφορά φωτογραφίες και video και σε αυτό τον τομέα οι sd ανταποκρίνονται άψογα. 4. Το λειτουργικό ios και το iphone έχουν καλύτερη λειτουργία χρήσης (με τεράστια διαφορά στο κόστος) γιατί είναι tailor made το ένα για το άλλο. Μιλάμε για ένα λειτουργικό που αφορά 8-10 συσκευές από την ίδια εταιρία. Το Android χρησιμοποιείται από 100άδες συσκευές και με επιπλέον κώδικα από τους κατασκευαστές αυτών με ότι συνεπάγεται αυτό σε δυσλειτουργία. Το pure Android πλησιάζει αρκετά την εμπειρία ios. Δεν την φτάνει, πλησιάζει. Είναι το 90%-95% που ανέφερα ή 85% για κάποιον άλλο. Όταν θέλουμε να συγκρίνουμε iphone με android τηλέφωνο, η σύγκριση μπορεί να γίνει μόνο με κινητό που έχει pure android και φυσικά με γνώμονα την τεράστια διαφορά στην τιμή. Συμπέρασμα. Έχω λεφτά για να πάρω iphone χωρίς να πιεστώ οικονομικά. Για ποιο λόγο όμως; Να δώσω τα τριπλάσια λεφτά για να κερδίσω 10% παραπάνω σε χρήση; Για να το προσέχω μετά σαν να είναι το παιδί μου. Γιατί όπως και να το κάνεις όταν έχεις 1.000 ευρώ στην τσέπη σου τα σκέφτεσαι εκτός και αν είσαι εφοπλιστής. Έχω ένα Moto G πρώτης γενιάς και εκτός από το τεράστιο πρόβλημα αποθήκευσης ανταποκρίνεται σε πολύ βαριά επαγγελματική χρήση. Κανένα παιχνίδι προφανώς. Τεράστια καθημερινή χρήση τηλεφώνου, vpn email, internet, μουσική κάποιες φορές. Τα απολύτως απαραίτητα για φωτογραφίες αλλιώς αναλαμβάνει δράση η compact που έχω ή η GH2 DSLR. Την ποιότητα της DSLR δεν την έχουν δει ούτε στον ύπνο τους όλα τα κινητά μαζί. Δεν μιλάμε για selfie προφανώς. Το Moto G θα φύγει και θα έρθει ένα Nexus 5X που θα βγάλει για πλάκα 3 χρόνια και δεν θα πέσω σε κατάθλιψη αν μου το κλέψουν ή σπάσει. Με 250 ευρώ. Προφανώς το iphone είναι καλύτερο από όλα αυτά. Όχι όμως 800 ευρώ ή 1000. Με τίποτα. Αν έκανε 500 το συζήταγα. Τόσο αξίζει. Ούτε η ναυαρχίδα της Samsung αξίζει τα λεφτά που κάνει. 5
chrisxkar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι δεν είναι καλύτερα στην καθημερινότητα και ειδικά αν μια τέτοια συσκευή που περιγράφεις τη χρησιμοποιείς και στη δουλειά σου ταυτόχρονα. Καταλήγεις με μια δύσχρηστη συσκευή που ενώ "κάνει τα πάντα" δεν τα κάνει πάντα σωστά και αξιόπιστα. Και αναφέρω το παράδειγμα της δουλειάς, γιατί εκεί δεν έχεις την "πολυτέλεια" να σκεφτείς θέματα του στυλ: - έλα μωρέ σέρνεται η συσκευή, ας της κάνω ένα restart ή ένα clear cache για να ...φρεσκαριστεί - έλα μωρέ αυτό το app είναι άθλιο, ας αρχίσω να ψάχνω για εναλλακτικό ανάμεσα στα άπειρα σκουπίδια που έχει το store - έλα μωρέ και τι έγινε που το GPS και το compass τρελάθηκαν από κάποια προηγούμενη χρήση και τώρα που καίγομαι να προσανατολιστώ, με πάει προς την αντίθετη κατεύθυνση - έλα μωρέ και τι έγινε που τα google services έφαγαν φρίκη από προηγούμενο app που τα χρησιμοποιούσε και τώρα κόλλησαν και η συσκευή ψήνεται χωρίς λόγο και αν δεν το προσέξω θα μείνω απο μπαταρία στα μισά της ημέρας ΝΑΙ, το android έχει άπειρες επιλογές παραμετροποίησης και πειραματισμού αλλά όλα αυτά είναι σε βάρος της ευχρηστίας και της σταθερότητας (και της αισθητικής πολλές φορές). Κοιτα προσωπικα το εθεσα στο γιατι να αλλαξω το 6s ή γιατι να μην το παρω αν θελει αλλαγη το προηγουμενο. Δευτερον επειδη δεν κανω install οτι παπαρια υπαρχει κανω install stable updates και δεν βαζω οτιναναιrootapps δεν αντιμετωπισα τιποτα απο τα παραπανω.Το μονο που με ενοχλει ειναι οτι στην δικια μου συσκευη android δεν εχω ραδιο 1
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 50€ παραπανω απο Γερμανια εννοεις, που ειναι λογικο λογω οτι εχει 19% ΦΠΑ και Ελλαδα εχουμε 24% ΦΠΑ. Ιταλία που εχει 22% ΦΠΑ ειναι 30€ ακριβοτερα απο Γερμανια και 10ή20€ φθηνοτερα απο Ελλαδα. Οι τιμες στην Ευρωπη απο την εποχη του iPhone 3g στα 499€ αρχικη τιμη εχουν εκτιναχθει. Αυτό λέω το έχουν ξεφτιλίσει ττελευταία με τις τιμές, όσο πάνε και ανεβαίνουν. Δεκτά τα περισσότερα από αυτά που λέτε για το iphone. 2-3 ενστάσεις μόνο. 1. iphone δεν παίρνουν μόνο αυτοί που έχουν λεφτά. Αυτοί είναι ένα μικρό ποσοστό. Η μεγάλη μάζα είναι μεσαία και μικρά έως φτωχά εισοδήματα που μπορεί να μην έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο αλλά θα πάρουν iphone. Επομένως αυτό με την χρήση δεδομένων και ότι αν παίρνεις iphone δεν έχεις ανάγκη είναι άστοχο. 2. Το να δώσεις 800-1.000 ευρώ για κινητό, ενώ μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά (κατά 90-95%) με ένα κινητό των 250-300 ευρώ, κάτι λέει για τις καταναλωτικές σου συνήθειες. 3. Το επιχείρημα για τις sd κάρτες (ότι είναι αργές), είναι αστείο. Είναι αργές για τι πράγμα; Το μεγαλύτερο ποσοστό όγκου αποθήκευσης στο κινητό αφορά φωτογραφίες και video και σε αυτό τον τομέα οι sd ανταποκρίνονται άψογα. 4. Το λειτουργικό ios και το iphone έχουν καλύτερη λειτουργία χρήσης (με τεράστια διαφορά στο κόστος) γιατί είναι tailor made το ένα για το άλλο. Μιλάμε για ένα λειτουργικό που αφορά 8-10 συσκευές από την ίδια εταιρία. Το Android χρησιμοποιείται από 100άδες συσκευές και με επιπλέον κώδικα από τους κατασκευαστές αυτών με ότι συνεπάγεται αυτό σε δυσλειτουργία. Το pure Android πλησιάζει αρκετά την εμπειρία ios. Δεν την φτάνει, πλησιάζει. Είναι το 90%-95% που ανέφερα ή 85% για κάποιον άλλο. Όταν θέλουμε να συγκρίνουμε iphone με android τηλέφωνο, η σύγκριση μπορεί να γίνει μόνο με κινητό που έχει pure android και φυσικά με γνώμονα την τεράστια διαφορά στην τιμή. Συμπέρασμα. Έχω λεφτά για να πάρω iphone χωρίς να πιεστώ οικονομικά. Για ποιο λόγο όμως; Να δώσω τα τριπλάσια λεφτά για να κερδίσω 10% παραπάνω σε χρήση; Για να το προσέχω μετά σαν να είναι το παιδί μου. Γιατί όπως και να το κάνεις όταν έχεις 1.000 ευρώ στην τσέπη σου τα σκέφτεσαι εκτός και αν είσαι εφοπλιστής. Έχω ένα Moto G πρώτης γενιάς και εκτός από το τεράστιο πρόβλημα αποθήκευσης ανταποκρίνεται σε πολύ βαριά επαγγελματική χρήση. Κανένα παιχνίδι προφανώς. Τεράστια καθημερινή χρήση τηλεφώνου, vpn email, internet, μουσική κάποιες φορές. Τα απολύτως απαραίτητα για φωτογραφίες αλλά η compact που έχω ή η DSLR. Την ποιότητα της DSLR δεν την έχουν δει ούτε στον ύπνο τους όλα τα κινητά μαζί. GH2. Δεν μιλάμε για selfie προφανώς. Το Moto G θα φύγει και θα έρθει ένα Nexus 5X που θα βγάλει για πλάκα 3 χρόνια και δεν θα πέσω σε κατάθλιψη αν μου το κλέψουν ή σπάσει. Προφανώς το iphone είναι καλύτερο από όλα αυτά; Όχι όμως 800 ευρώ ή 1000. Με τίποτα. Αν έκανε 500 το συζήταγα. Τόσο αξίζει. Ούτε η ναυαρχίδα της Samsung αξίζει τα λεφτά που κάνει. Ο Καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια και διαφορετικές ανάγκες, δεκτά τα παραπάνω αφού είναι δικά σου κριτήρια και βολεύεσαι με Android και Moto. Κάποιοι άλλοι όμως όχι.
logistoulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πόσο ακριβά είναι τα δεδομένα τελοσπάντων; Για steaming σύμφωνοι είναι ασύμφορο, αλλά όπως είπαμε υπάρχει και η δυνατότητα αποθήκευσης offline, για το cloud επίσης συγχρονίζεις όταν βρεθείς σε wifi Κατά τα άλλα ακόμα και στην ελλαδα με ένα 10αρικο μπορείς να έχεις 1.6gb το μήνα και γενικά δεν έχεις θέμα δεδομένων (Μιλάω για απλή, όχι φοιτητική, καρτα wind πχ στην οποία και 5gb αν θες να έχεις κάνουν 15€ ) 1
top-gear Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Με το oneplus three έχω πολύ καλύτερα specs, και jack ακουστικών, και χωρίς να πληρώσω μια περιουσία. Αν πήγαινα για ψαροντούφεκο και ήθελα κάτι αδιάβροχο υπάρχουν και άλλες επιλογές.
Fotis13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Με το oneplus three έχω πολύ καλύτερα specs, και jack ακουστικών, και χωρίς να πληρώσω μια περιουσία. Αν πήγαινα για ψαροντούφεκο και ήθελα κάτι αδιάβροχο υπάρχουν και άλλες επιλογές. Σιγουρα . Το ραδιο ξεχασες .
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Σιγουρα . Το ραδιο ξεχασες . To Bluetooth, το Flash Player (Oh wait...) 1
haHa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό λέω το έχουν ξεφτιλίσει ττελευταία με τις τιμές, όσο πάνε και ανεβαίνουν. Επισημες τιμες σε Ελλαδα(για το iPhone 7 ειναι εκτιμηση): iPhone 3G 499€ iPhone 3GS 569€ iPhone 4 649€ iPhone 4S 659€ iPhone 5 739€ iPhone 5S 739€ iPhone 6 739€ / iPhone 6 Plus 859€ iPhone 6S 789€ / iPhone 6S Plus 899€ iPhone 7 819€ / iPhone 7 Plus 959€ 64% αυξηση του βασικου μοντέλου απο το iPhone 3G.(εχει αυξηθει και 5% ο ΦΠΑ απο τότε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα