Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γιατί να πάρεις iPhone έναντι του κινητού του 100αρικου αρκεί η επεξήγηση με τα κόκκινα.

Όσο για τα bluetooth, αναφορά στα SMS απλά τα αφήνω ασχολίαστα.

Που συγκρίνουμε τις βούρτσες με τις ναυαρχίδες.

Αμα είναι έτσι γιατί να πάρεις το S7 έναντι του BLUBOO?

A ναι έχει διπλάσια ανάλυση οθόνης.

Αλλά το S7 δεν έχει ράδιο και screen protector στην συσκευασία και ούτε είναι DUAL SIM.

Αρα ναι ξεκάθαρα πρέπει να προτιμήσει κάποιος το BLUBOO έναντι και στο S7, και στο NOTE 7 και στο LG v20, G5 κτλ.

Fuck Logic

Ελπιζω να συνειδητοποιεις οτι τρολαρει, ετσι δεν ειναι? :P 

Δημοσ.

Ελπιζω να συνειδητοποιεις οτι τρολαρει, ετσι δεν ειναι? :P

Μου μπήκαν υποψίες αφού ολοκλήρωσα το ποστ, αλλά με τόσα που έχω διαβάσει σήμερα, πραγματικά φόρτωσα γρηγορότερα από όσο έκανα να σκεφτώ αν τρολάρει ή όχι :P

Δημοσ.

Και iPhone σε Android στέλνει (και το ανάποδο) αρκεί οι χρήστες των συσκευών να μην έχουν μείνει στο 2010 και να έχουν δεδομένα. Γιατί ναι, υπάρχουν πολλοί που έχουν smartphone χωρίς καν πακέτο δεδομένων, ή έστω έχουν κάνα μικροσκοπικό, οπότε μετράνε και το κάθε byte.

Αν έχεις μείνει στο 2010 (μη πω και 2005), ναι, η πρώτη λύση που θα σκεφτείς για μεταφορά φωτογραφιών συμφωνώ ότι θα είναι το BT.

Γενικα δεν με ενδιαφερει το BT αλλα...σοβαρα τωρα? ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΤΕ ανθρωπος με εγκεφαλο, τη πρωτη λυση που θα σκεφτοταν θα ηταν αυτη που θα εκανε την ΙΔΙΑ ακριβως δουλεια και θα ηταν ΤΖΑΜΠΑ! Οτιδηποτε αλλο ειναι απλα για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Και 800PETABYTE δεδομενα να ειχα με BT θα εστελνα, ω θεοι, γιατι ειναι ΤΖΑΜΠΑ.

Εσυ ρε μπαγασα σπιτι σου, που εχεις κυριολεκτικα ΤΖΑΜΠΑ δεδομενα, πως ανταλλαζεις δεδομενα μεταξυ 2 υπολογιστων, η εστω μεταξυ υπολογιστη - κινητου? Μεσω Internet? 

Και το προβλημα εδω ΔΕΝ ειναι η απουσια η μη BT, αλλα η νοοτροπια της Apple. Το BT δεν το εχει κλειδωμενο (απο το 2007 btw, τοτε που ακομα δεν ηταν φτηνα τα δεδομενα αλλα καιγαν κωλους) για να σου κανει τη ζωη πιο ευκολη αλλα γιατι ΧΕΣΤΗΚΕ να ικανοποιησει τις αναγκες των πελατων της, οι πελατες της πρεπει να ικανοποιουν τις αναγκες τις δικες της. Πισω στο 2007 ποια ηταν η δικαιολογια σου για το bt, οτι ολοι ειχαμε data? Για το java που κατηργησε? Για το με το ζορι iTunes? Ολα αυτα τα κανε για να ειναι η ζωη σου ευκολοτερη ε? 

Δηλαδη οκ, δεκτον να μην εχεις προβλημα με ολους αυτους τους περιορισμους, αλλα δεν γινεται να μου λες οτι δεν ειναι περιορισμοι και οτι καλα κανει. Το να γραφει τους πελατες της και να βαζεις τις δικες της αναγκες στο προσκηνιο ΔΕΝ ειναι δειγμα του οτι κανει καλα ουτε λογος να την δικαιολογεις. 

• Like 6
Δημοσ.

Εσυ ρε μπαγασα σπιτι σου, που εχεις κυριολεκτικα ΤΖΑΜΠΑ δεδομενα, πως ανταλλαζεις δεδομενα μεταξυ 2 υπολογιστων, η εστω μεταξυ υπολογιστη - κινητου? Μεσω Internet? 

Εγώ πάντως και από το Samsung κινητό μου, όταν τραβάω φώτο και θέλω να την δω στο PC δεν κάθομαι να συνδέω καλώδια. Στο dropbox την ανεβάζω. Just saying.

Δημοσ.

Οι πιο πολλοί file manager για android, έχουν και επιλογή να βλέπεις τα Shares του τοπικού δικτύου... (με WiFI).

Θεωρώ πως είναι η καλύτερη επιλογή για μεταφορά αρχείων στο σπίτι ή στη δουλειά (κινητό <-> PC)...

Το ότι το iOS δεν έχει καν file manager, για μένα είναι από τα σοβαρότερα μειονεκτήματα του..... και προφανώς το κάνει η apple για να σ΄ έχει στο μαντρί.... θα χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες της, icloud, itunes και λοιπά..... τέτοια μαντριά να μου λείπουν....

Γενικά αν δεν είχε αυτή τη φιλοσοφία ...μαντριού (που την έχει όσο και όποτε μπορεί... π.χ. τώρα με το βύσμα ακουστικών) δεν θα έλεγα όχι για ένα iphone (προφανώς έχει και πραγματάκια που μ' αρέσουν).... αλλά προσωπικά δεν το αντέχω για αυτό και μένω σε android...

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάντως και από το Samsung κινητό μου, όταν τραβάω φώτο και θέλω να την δω στο PC δεν κάθομαι να συνδέω καλώδια. Στο dropbox την ανεβάζω. Just saying.

To ξερεις οτι το ντοπμποξ κανει 10 χρονια να ανεβει η φωτο/βιντεο σε σχεση με το καλωδιο ετσι? Να μη ξεκινησω και τα θεματα ασφαλειας που εχουν τα κλαουντ...οκ επιλογες ειναι ολα ο καθενας διαλεγει οτι νομιζει οτι ειναι καλυτερο...

Δημοσ.

Τελικα αλλαζω σε iOS. Ποσους ανταπτορες να παρω? 

Καμιά πενηνταριά θα σου χρειαστούν πιστεύω. Και τσαντάκι πάρε να τους κουβαλάς.

Οι πιο πολλοί file manager για android, έχουν και επιλογή να βλέπεις τα Shares του τοπικού δικτύου... (με WiFI).

Θεωρώ πως είναι η καλύτερη επιλογή για μεταφορά αρχείων στο σπίτι ή στη δουλειά (κινητό <-> PC)...

Το ότι το iOS δεν έχει καν file manager, για μένα είναι από τα σοβαρότερα μειονεκτήματα του..... και προφανώς το κάνει η apple για να σ΄ έχει στο μαντρί.... θα χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες της, icloud, itunes και λοιπά..... τέτοια μαντριά να μου λείπουν....

Γενικά αν δεν είχε αυτή τη φιλοσοφία ...μαντριού (που την έχει όσο και όποτε μπορεί... π.χ. τώρα με το βύσμα ακουστικών) δεν θα έλεγα όχι για ένα iphone (προφανώς έχει και πραγματάκια που μ' αρέσουν).... αλλά προσωπικά δεν το αντέχω για αυτό και μένω σε android...

Η φιλοσοφία του iPhone και των λοιπών συσκευών του οικοσυστήματος είναι να εξυπηρετείσαι από εύχρηστες και οργανωμένες βιβλιοθήκες, όχι να σου πετάει χύμα αρχεία μέσα σε φακέλους. Εάν έχεις συνηθίσει με file manager θα σου φανεί όντως "μαντρί" και δε στο λέω για κακό. Αλλά εάν μάθεις με αυτόν τον τρόπο που λέω και μετά σου πουν για file managers, θα σου βγει ασυναίσθητα να πεις "ούγκα". Και να πιάσεις τη λόγχη.

Καλώς ή κακώς ένας κύριος στόχος ενός λειτουργικού συστήματος είναι (εξ' ορισμού) να κρύβει την περιπλοκότητα απ' τον χρήστη. Αναφέρεται σε οποιοδήποτε "εισαγωγικό" βιβλίο πληροφορικής. Και το iOS σε αυτό, τα πάει εξαιρετικά, παρά το ότι πολλοί που δε το έχουν συνηθίσει θα το αντιμετωπίσουν με σκεπτικισμό ως "περιοριστικό".

Μη λες τέτοια και τους τρομάζεις. Ο σωστός τρόπος είναι να βγάλεις την κάρτα μνήμης από το κινητό και να την βάλεις στον υπολογιστή. Τίίί είναι αυτά τα ντρομπόξια και αηδίες, πράγματα του σατανά;

Γενικα δεν με ενδιαφερει το BT αλλα...σοβαρα τωρα? ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΤΕ ανθρωπος με εγκεφαλο, τη πρωτη λυση που θα σκεφτοταν θα ηταν αυτη που θα εκανε την ΙΔΙΑ ακριβως δουλεια και θα ηταν ΤΖΑΜΠΑ! Οτιδηποτε αλλο ειναι απλα για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Και 800PETABYTE δεδομενα να ειχα με BT θα εστελνα, ω θεοι, γιατι ειναι ΤΖΑΜΠΑ.

Ω θεοί, διότι είναι τσάμπα. Τσάμπα είναι επίσης και τα σήματα καπνού, γιατί δεν επικοινωνείς έτσι και μου θέλεις τηλέφωνα, μηνύματα, MMS και κοινωνικά δίκτυα; Μήπως διότι εξυπηρετείσαι καλύτερα, ακόμα κι αν πληρώνεις παραπάνω; Ε, έτσι είναι και η μεταφορά δεδομένων μέσω ίντερνετ αντί για το απαρχαιομένο Bluetooth: βολεύει καλύτερα.

Και ναι, στο σπίτι μου έτσι μεταφέρω ότι θέλω. Μέσω Dropbox ή iCloud. Όχι που θα κάτσω να συνδέω δίσκους και στικάκια ή να κάνω pair το BT, όταν μπορώ να πετάξω ότι θέλω στο Dropbox κι απλά να το δω στην αποδίπλα συσκευή σε 2 sec. Welcome to 2016!

• Like 1
Δημοσ.

Και ναι, στο σπίτι μου έτσι μεταφέρω ότι θέλω. Μέσω Dropbox ή iCloud. Όχι που θα κάτσω να συνδέω δίσκους και στικάκια ή να κάνω pair το BT, όταν μπορώ να πετάξω ότι θέλω στο Dropbox κι απλά να το δω στην αποδίπλα συσκευή σε 2 sec. Welcome to 2016!

Δοκίμασες να ανεβάσεις βίντεο μέσω Cloud;

• Like 1
Δημοσ.

εξαιρετική συσκευή απο ολες τις αποψεις. αλλα δεν βλέπω αμαν τους λογους να παει καποιος απο 6s σε 7. παρόλα αυτά, ας περιμενουμε κανενα hands on να το δούμε σε πραξη προτου αρχίσουμε τα κραξιματα και τις συγκρίσεις.

Δημοσ.

Δοκίμασες να ανεβάσεις βίντεο μέσω Cloud;

Δεν έχει τύχει μιας και δε βγάζω video. Αλλά και να το έκανα, πάλι στο cloud θα ανέβαινε, κυρίως λόγω συνήθειας και ευκολίας. Δε θα καθόμουν να το ψιρίσω μπας και κερδίσω 3 λεπτά στη μεταφορά. Θα έκανα αυτό που πάντα κάνω και με εξυπηρετεί.

Δημοσ.

Καμιά πενηνταριά θα σου χρειαστούν πιστεύω. Και τσαντάκι πάρε να τους κουβαλάς.

Η φιλοσοφία του iPhone και των λοιπών συσκευών του οικοσυστήματος είναι να εξυπηρετείσαι από εύχρηστες και οργανωμένες βιβλιοθήκες, όχι να σου πετάει χύμα αρχεία μέσα σε φακέλους. Εάν έχεις συνηθίσει με file manager θα σου φανεί όντως "μαντρί" και δε στο λέω για κακό. Αλλά εάν μάθεις με αυτόν τον τρόπο που λέω και μετά σου πουν για file managers, θα σου βγει ασυναίσθητα να πεις "ούγκα". Και να πιάσεις τη λόγχη.

Καλώς ή κακώς ένας κύριος στόχος ενός λειτουργικού συστήματος είναι (εξ' ορισμού) να κρύβει την περιπλοκότητα απ' τον χρήστη. Αναφέρεται σε οποιοδήποτε "εισαγωγικό" βιβλίο πληροφορικής. Και το iOS σε αυτό, τα πάει εξαιρετικά, παρά το ότι πολλοί που δε το έχουν συνηθίσει θα το αντιμετωπίσουν με σκεπτικισμό ως "περιοριστικό".

Μη λες τέτοια και τους τρομάζεις. Ο σωστός τρόπος είναι να βγάλεις την κάρτα μνήμης από το κινητό και να την βάλεις στον υπολογιστή. Τίίί είναι αυτά τα ντρομπόξια και αηδίες, πράγματα του σατανά;

Ω θεοί, διότι είναι τσάμπα. Τσάμπα είναι επίσης και τα σήματα καπνού, γιατί δεν επικοινωνείς έτσι και μου θέλεις τηλέφωνα, μηνύματα, MMS και κοινωνικά δίκτυα; Μήπως διότι εξυπηρετείσαι καλύτερα, ακόμα κι αν πληρώνεις παραπάνω; Ε, έτσι είναι και η μεταφορά δεδομένων μέσω ίντερνετ αντί για το απαρχαιομένο Bluetooth: βολεύει καλύτερα.

Ναι προφανως για μερικες φωτο χαμηλης αναλυσης-μεγεθους που τραβανε τα iphone μεχρι να γεμισουν τα 16 η 32gb που εχουν οι ποιο πολλοι μια χαρα βολευει το κλαουντ ...αλλα ενα ανδροιδ που τραβαει πολλα παραπανω απο απλες(raw) φωτο και γεμιζεις τις sd (128-256γβ)ευκολα δε βολευει με τιποτα + τις ταχυτητες που εχουμε στην ελλαδα... αστο σε αλλο επεισοδιο...να μη βαλω και 4Κ στην εξισωση..

Ναι προφανως και τα επιχειρηματα μου μπορει να ειναι υπερβολικου μεγεθους αλλα οπως και να το δεις το κλαουντ ειναι για απλη-περιστασιακη χρηση οχι για μονιμη...Και δεν ειπε κανεις οτι το κλαουντ ειναι κακο η απαγορευετε να το χρησιμοποιησεις αλλα δεν εινια και οτι καλυτερο...το οτι στο πλασαρουν για τεχνολογια του 2016 δε σημαινει οτι αυτοι που δε το χρησιμοποιουν ειναι πισω και εσυ μπροστα απο την εποχη σου ...απλα ποιο "προβατο" στο μαρκετινκ των μεγαλων εταιριων..

Δημοσ.

Δεν έχει τύχει μιας και δε βγάζω video. Αλλά και να το έκανα, πάλι στο cloud θα ανέβαινε, κυρίως λόγω συνήθειας και ευκολίας. Δε θα καθόμουν να το ψιρίσω μπας και κερδίσω 3 λεπτά στη μεταφορά. Θα έκανα αυτό που πάντα κάνω και με εξυπηρετεί.

Βλέπεις αγαπητέ ότι απλά ΔΕΝ είσαι χρήστης όπως εγώ;

Δηλ. αυτά που κάνω εγώ εσένα δεν σε αγγίζουν.

Σε αυτά λοιπόν που κάνω εγώ, το οικοσύστημα της Apple είναι απλά πέταμα χρόνου αλλά και χρημάτων (με έμφαση στο πρώτο που δεν αγοράζεται με τίποτα)

Ένα ακόμα (κουραστικό :P  ) παράδειγμα χρήσης:

Γράφω ένα CD με περίπου 120 τραγούδια (mp3) για το αμάξι.

Στο PC με μεγάλη ευκολία τα χωρίζω σε φακέλους και τα βάζω με την σειρά που επιλέγω ΕΓΩ, προσθέτοντας έναν αύξοντα αριθμό, στην αρχή του ονόματος, με πρόγραμμα φυσικά.

Τα αρχεία είναι περίπου 700mb.

Με περίσσια ευκολία τον μεταφέρω σε κινητό και tablet (με wifi) και ακούω τα ίδια τραγούδια με την σωστή σειρά, όπου και αν βρίσκομαι.

Ειδικά στας εξοχάς παίζει πολύ το tablet, σε σύζευξη με ένα φορητό JBL με ... BT φυσικά! :)

Δηλ. με μία κίνηση έχω τα ίδια τραγούδια στην σωστή σειρά σε διαφορετικά συστήματα.

Γιατί να παιδεύομαι διπλά και τριπλά με την Apple;

• Like 1
Δημοσ.

Ναι προφανως για μερικες φωτο χαμηλης αναλυσης-μεγεθους που τραβανε τα iphone μεχρι να γεμισουν τα 16 η 32gb που εχουν οι ποιο πολλοι μια χαρα βολευει το κλαουντ ...αλλα ενα ανδροιδ που τραβαει πολλα παραπανω απο απλες(raw) φωτο και γεμιζεις τις sd (128-256γβ)ευκολα δε βολευει με τιποτα + τις ταχυτητες που εχουμε στην ελλαδα... αστο σε αλλο επεισοδιο...να μη βαλω και 4Κ στην εξισωση..

Γιατί, όλες μαζί θα τις ανεβάσεις και σε νοιάζει ο συνολικός όγκος; Τι τα αναφέρεις τα 128-256 GiB; Τόσο υλικό θα περάσεις με τη μία στο iCloud; 

Και πέραν αυτού, ακόμα κι αν κάνει 1-2 λεπτά να ανέβει η κάθε μία φωτό (που στην πραγματικότητα ανεβαίνει σε δευτερόλεπτα φυσικά), η διαδικασία είναι ότι τραβάς τη φωτό και τέλος. Ανεβαίνει μόνη της στο iCloud, ενώ εσύ έχεις βγει από την εφαρμογή της κάμερας και του άλμπουμ και παίζεις Grand Theft Auto.

Γι αυτό λέμε μην λέτε ότι να 'ναι άμα δεν έχετε κάποια εμπειρία χρήσης... κρίνετε τον τρόπο λειτουργίας των iPhone με τη λογική που εσείς έχετε συνηθίσει από τα Android. Εμάς (τα πρόβατα ντε) όλα αυτά μας φαίνονται κουλά.

:P

Βλέπεις αγαπητέ ότι απλά ΔΕΝ είσαι χρήστης όπως εγώ;

Δηλ. αυτά που κάνω εγώ εσένα δεν σε αγγίζουν.

Σε αυτά λοιπόν που κάνω εγώ, το οικοσύστημα της Apple είναι απλά πέταμα χρόνου αλλά και χρημάτων (με έμφαση στο πρώτο που δεν αγοράζεται με τίποτα)

Ένα ακόμα (κουραστικό :P  ) παράδειγμα χρήσης:

Γράφω ένα CD με περίπου 120 τραγούδια (mp3) για το αμάξι.

Στο PC με μεγάλη ευκολία τα χωρίζω σε φακέλους και τα βάζω με την σειρά που επιλέγω ΕΓΩ, προσθέτοντας έναν αύξοντα αριθμό, στην αρχή του ονόματος, με πρόγραμμα φυσικά.

Τα αρχεία είναι περίπου 700mb.

Με περίσσια ευκολία τον μεταφέρω σε κινητό και tablet (με wifi) και ακούω τα ίδια τραγούδια με την σωστή σειρά, όπου και αν βρίσκομαι.

Ειδικά στας εξοχάς παίζει πολύ το tablet, σε σύζευξη με ένα φορητό JBL με ... BT φυσικά! :)

Δηλ. με μία κίνηση έχω τα ίδια τραγούδια στην σωστή σειρά σε διαφορετικά συστήματα.

Γιατί να παιδεύομαι διπλά και τριπλά με την Apple;

Εγώ από την άλλη, θα σου πω γιατί να παιδεύομαι να διαλέγω κομμάτια, να τα βάζω σε σειρά, να τα ονομάζω με το χέρι, να τα χωρίζω σε φακέλους, να γράφω CD... ουφ κουράστηκα και που τα γράφω όλα αυτά!

Απλά όταν θελήσω να ακούσω μουσική θα μπω Spotify.  :rolleyes:

Οπότε θα ξαναπώ το ίδιο: μην κρίνετε τα πάντα με τον τρόπο που εσείς έχετε συνηθίσει, καθώς δε χρησιμοποιούν όλοι τα κινητά τους με τον ίδιο τρόπο, δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες ούτε και τις ίδιες συνήθειες.

Δημοσ.

Οπότε θα ξαναπώ το ίδιο: μην κρίνετε τα πάντα με τον τρόπο που εσείς έχετε συνηθίσει, καθώς δε χρησιμοποιούν όλοι τα κινητά τους με τον ίδιο τρόπο, δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες ούτε και τις ίδιες συνήθειες.

Μονο εκει συμφωνουμε γιατι για ποιο απαιτητικες αναγκες η απλ δε μπορει να σε ικανοποιησει...

-Αμα ειναι να ανεβαινουν στο κλαουντ αυτοματα κιολας ακλαυτη η μπαταρια...-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...