Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό ή το παρόμοιο του το Airdrop μεταξύ iOS συσκευών.

Μα έχουν βάλει ήδη αυτή τη δυνατότητα στο ios εδώ και λίγα χρόνια (αναρωτιέμαι πόσοι χρήστες το έχουν πάρει χαμπάρι βέβαια) απλά μόνο για μεταξύ τους

Τι το κράζουν το bt δε απορώ να καταλάβω, αφού η αγία apple τους δίνει τη δυνατότητα να μοιράζονται περιεχόμενο τοπικά χωρίς internet

Προφανώς είναι χρήσιμο και ας είναι κλειδωμένο

Δημοσ.

Ασύρματα μόνο.

Εκτος αν παρεις αυτον τον ανταπτορα http://www.apple.com/shop/product/MD826AM/A/lightning-digital-av-adapter

Είμαι εξοχικό και μόλις γύρισα από βόλτα με φωτογραφίες στην μηχανή.

Βγάζω την κάρτα SD από την μηχανή, την φοράω στο τάμπλετ, επιλέγω στην δεκάρα οθόνη του τάμπλετ, τις καλύτερες και τις στέλνω με Bluetooth στο κινητό μου και κάνω backup στο Google Drive. Υπόθεση 5-10 λεπτών.

Οπότε για την χρήση που θέλω, το iOS απλά ΔΕΝ μπορεί να ανταπεξέλθει.

Γιατί να πάω στην Apple;

Ειμαι διακοπες και  βγαζω φωτογραφιες. Δεν βγαζω καμια sd απλα διαλεγω ποιες φωτογραφιες μου αρεσουν και τις στελνω με wi fi απο την φωτογραφικη στο iphone αν δεν μου εκανε αυτο θα αγοραζα ενα ανταπτορα και παλι θα εκανα την δουλεια μου http://www.apple.com/shop/product/MJYT2AM/A/lightning-to-sd-card-camera-reader

Δημοσ.

Ειμαι διακοπες και ευχαριστιεμαι την θαλασσα και την παρεα και το κινητο το γραφω  και δεν ασχολουμαι.

Sounds better...

• Like 4
Δημοσ.

Ειμαι διακοπες και ευχαριστιεμαι την θαλασσα και την παρεα και το κινητο το γραφω  και δεν ασχολουμαι.

Sounds better...

Δυστυχως δεν μπορουν ολοι να γραψουν το κινητο.

Επισης ειναι καλο να βγαζεις και καμια φωτογραφια για να εχεις αναμνησεις απο τις διακοπες σου

Δημοσ.

Μα η φωτογραφία είναι ένα από τα χόμπι μου.

Γιατί να ρίξω την ποιότητα;

Επειδή η Apple επιλέγει, για κάποιον αόριστο λόγο, να βγάλει την αποστολή φωτογραφίας μέσω Bluetooth;

ή θα πρέπει να χρησιμοποιώ τα mb εκεί που υπάρχει δωρεάν λύση;

Δηλ. εν έτη 2016, ο χρήστης πρέπει να προσαρμόζεται ή η τεχνολογία να καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη;

Όπως τόνισα στα προηγούμενα "για εμένα".

Φυσικά και ΔΕΝ είναι όλοι οι χρήστες σαν εμένα.

Απλά για την χρήση που θέλω εγώ, το iOS απλά ΔΕΝ κάνει.

Και από την άλλη viber, messeger και τα σχετικά, κάνω ΑΡΙΣΤΑ με ένα κινητό των 100 ευρώ.

Ο καθένας με τα γούστα του βέβαια αλλά αν κι εμένα ένα από τα χόμπι μου ήταν η φωτογραφία, το πρώτο πράγμα που θα με ένοιαζε θα ήταν πόσο καλοί είναι οι φακοί της dslr μου (η η κάμερα του κινητού μου) και όχι πόσο γρήγορα θα στείλω τη φωτογραφία που τράβηξα στο φίλο δίπλα μου με symbian. 

Φυσικά και η τεχνολογία προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη. Είμαστε σε μια εποχή που όλοι καταναλώνουν online media. Η ασύρματη σύνδεση στο internet πλέον είναι διαδεδομένη.

Κάποιες τεχνολογίες πρέπει να γίνουν obsolete για να δώσουν τη θέση τους σε άλλες. Άλλοι το κάνουν σταδιακά, αλλοι πιο απότομα. Κανείς δεν σας βάζει το πιστόλι στον κρώταφο να αγοράσετε κάτι που δεν καλύπτει τις ανάγκες σας.

Δεν χρειάζετε να κράζετε όμως σε κάθε θέμα (γενικά μιλάω) προσπαθώντας να "καταλάβετε" γιατί για κάποιους δεν είναι σημαντική πχ η έλλειψη bluetooth ή το κλειστό οικοσύστημα, ή τι θα κλειδώσει κάποια εταιρία. Πάντα αυτό γίνεται. Ρωτάτε συνέχεια "μπορώ να κάνω αυτό με αυτό τον τρόπο?" Κάποιοι χρήστες σας δείνουν ένα τρόπο και επιμένετε ότι δεν σας αρέσει και θέλετε να το κάνετε αλλιώς. Και μετά φτάνετε στο συμπέρασμα ότι αυτοί οι χρήστες είναι οπαδοί ή υπνωτισμένοι επειδή δεν τους πειράζει να το κάνουν διαφορετικά από εσάς. 

Επίσης το "κάνω περισσότερα" δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Κάνεις τα πράγματα που χρειάζεσαι? Αυτό έχει σημασία. Δεν μας ενδιαφέρει όλους μια συσκευή με 100+ λειτουργίες τις οποίες δεν καιγόμαστε να χρησιμοποιήσουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Όπως λέει κι παραπάνω φίλος, για όσους έχετε ή θέλετε να ασχολείστε με τις φωτό, Ο ΦΑΚΟΣ ΚΥΡΙΩΣ παίζει ρόλο κι όχι η ανάλυση ΜΡ που λανσάρουν και διαφημίζουν...

Πχ. βάλτε 16ΜΡ κάμερα με φακό απ' τα... Λιόσια και θα δείτε μπούρδες αποτέλεσμα. Βάλτε 6ΜΡ με Λέικα φακό... και θα δείτε "παπάδες"!

Επίσης... εκτός κι αν θέλετε να προβάλετε τις φωτό σας στην... 60άρα τηλεόραση σούπερ ΗD στο σαλόνι σας...

...η ανάλυση άνω των 6-8ΜΡ το πολύ είναι ΑΧΡΗΣΤΗ για το ανθρώπινο μάτι (όταν βλέπεις τις φωτό σε... νορμάλ μέγεθος κάδρου).

Αυτή η μανία που πιάνει γενικά τον καταναλωτή ΚΙΝΗΤΩΝ με την... ΚΑΜΕΡΑ που έχει το εκάστοτε μοντέλο, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω! Παίδες... σε ΛΑΘΟΣ gadget εστιάζετε, αν σας αρέσει η φωτογραφία! Δείτε DSLR μηχανές, όχι να ψάχνετε κινητά.

• Like 2
Δημοσ.

απο αποψη design καθως τα υπολοιπα δεν με ενδιαφερουν τοσο θεωρω πως ειναι το χειροτερο (για την εποχη και του τι κυκλοφορει και τι εχει βγαλει νωριτερα) που εχει κυκλοφορησει.

Τιποτα πρωτοτυπο,μοιαζει με ενα ακομα κινητο της σειρας,καμια αισθηση premium device.

Θετικη η προσθηκη της αδιαβροχης συσκευης.Η καμερα θα εχει λογικα την αναμενομενη βελτιωση nothing much οπως και ολα τα smart πλεον.

Καλη η αυξηση των σπεκ σε επεξεργαστη και ραμ.

Αναλυση οκ λογικο πλεον.Την αλλη φορα τουλαχιστον amoled.

Δεν ενθουσιαζομαι πλεον με τα καινουργια σμαρτ κανουν την αναμενομενη αναβαθμιση καθε χρονο (η οποια αποψη μου ειναι πως δεν χρειαζεται αλλα κατι πρεπει να πουλησουν) αλλα δεν υπαρχει αυτο το wow κατι καινουργιο(απο αποψη καποιας πρωτοτυπης προσθηκης)

Δημοσ.

Το ΜΟΝΟ θετικό με το design του (ως designer εγώ ο ίδιος), είναι το ωραίο μεταλλικό φινίρισμά που έχει (στο τόταλ-μπλακ εννοώ).

Κατά τα άλλα... συμφωνώ μαζί σου. Εδώ και ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ καιρό, δεν καινοτομούν στο design!

Ήθελα νά 'ξερα... αυτό το παληκάρι ο Άιβς... τί διάολο κάνει, διακοπές έχει πάει μετά θάνατον Τζομπς;

Δημοσ.

Όπως λέει κι παραπάνω φίλος, για όσους έχετε ή θέλετε να ασχολείστε με τις φωτό, Ο ΦΑΚΟΣ ΚΥΡΙΩΣ παίζει ρόλο κι όχι η ανάλυση ΜΡ που λανσάρουν και διαφημίζουν...

Πχ. βάλτε 16ΜΡ κάμερα με φακό απ' τα... Λιόσια και θα δείτε μπούρδες αποτέλεσμα. Βάλτε 6ΜΡ με Λέικα φακό... και θα δείτε "παπάδες"!

Επίσης... εκτός κι αν θέλετε να προβάλετε τις φωτό σας στην... 60άρα τηλεόραση σούπερ ΗD στο σαλόνι σας...

...η ανάλυση άνω των 6-8ΜΡ το πολύ είναι ΑΧΡΗΣΤΗ για το ανθρώπινο μάτι (όταν βλέπεις τις φωτό σε... νορμάλ μέγεθος κάδρου).

Αυτή η μανία που πιάνει γενικά τον καταναλωτή ΚΙΝΗΤΩΝ με την... ΚΑΜΕΡΑ που έχει το εκάστοτε μοντέλο, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω! Παίδες... σε ΛΑΘΟΣ gadget εστιάζετε, αν σας αρέσει η φωτογραφία! Δείτε DSLR μηχανές, όχι να ψάχνετε κινητά.

Μια compact της σειρας ή dslr και τα δυο under 200ευρω βγαζουν ετη φωτος καλυτερες φωτογραφιες απο οποιοδηποτε κινητο.Ο οποιοσδηποτε λεει το αντιθετο ή δεν μπορει να κρινει ή δεν εχει πιασει στα χερια του μια.Απλα ειναι η εποχη της φωτο σελφι ινστα κτλ και οταν σου κανουν αναβαθμιση την καμερα ο αλλος ψαρωνει του δινεις κατι για να σκεφτει να αγορασει.

Το ΜΟΝΟ θετικό με το design του (ως designer εγώ ο ίδιος), είναι το ωραίο μεταλλικό φινίρισμά που έχει (στο τόταλ-μπλακ εννοώ).

Κατά τα άλλα... συμφωνώ μαζί σου. Εδώ και ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ καιρό, δεν καινοτομούν στο design!

Ήθελα νά 'ξερα... αυτό το παληκάρι ο Άιβς... τί διάολο κάνει, διακοπές έχει πάει μετά θάνατον Τζομπς;

εμενα το "τοταλ-μπλακ" μου θυμιζει το 5c παντως και παραπεμπει σε πλαστικουρα

Δημοσ.

Το τοταλ μπλακ ειναι το προ τελευταίο ενώ το jet black είναι το τελευταίο.

colors.jpg

Εμένα μου θυμίζει αυτό

iphone_3g_16gb_black_back_600x600.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Είμαστε παρέα (ζευγάρια και μικρά παιδιά) και βγάζουμε μία ωραία φωτογραφία με ένα κινητό (android ή win ή symbian). Ένας όμως από την παρέα έχει iphone.

Μάντεψε ποιος ΔΕΝ θα πάρει άμεσα την φωτογραφία μέσω Bluetooth.

Κλειστό δεν είναι αυτό που σπάει δύσκολα.

Είναι αυτό που ΔΕΝ σου επιτρέπει να κάνεις πράγματα, που σε άλλους γίνονται, απλά και γρήγορα.

...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...