Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ποιον λόγο να το χρησιμοποιήσω, όταν δεν στέλνει την φωτογραφία στην πλήρη ανάλυση και χρειάζονται όλοι στην παρέα να ξοδέψουν mb από τα δεδομένα τους και προϋποθέτει φυσικά να έχουν όλοι λογαριασμό.

Για εμένα δεν είναι deal-braker ούτε η ανάλυση, ούτε η συμπίεση. Φωτογραφία από εφαρμογή messaging θα στείλω για να δείξω κάτι, ή "για να την έχει να θυμάται" ο άλλος, όχι για την εκτυπώσει σε γιγαντοαφίσα ή flyer. Συνεπώς η ποιότητα οφείλει να είναι αρκετή για να ικανοποιήσει αυτά τα πράγματα (κι αυτό το κάνει ακόμα κι αν είναι cropαρισμένη στα μισά), όχι "αψεγάδιαστη", όπως θα απαιτούσα αν ο στόχος ήταν η ψηφιακή εκτύπωση. Που βέβαια εκεί έχω την αίσθηση ότι δε την είχα βγάλει καν με το κινητό...

Τα 300KB που θα ξοδέψουμε, κλάιν. Γι αυτό είναι τα δεδομένα. Για να μας εξυπηρετούνε. Όπως έγραψαν και πιο πάνω, τι το θες το smartphone άμα φοβάσαι να χαλάσεις δεδομένα; Ναι, ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που ανοιγοκλείνει data toggles και 3G / LTE toggles, αλλά το κινητό είναι για να το δουλεύεις, όχι για να σε ... δουλεύει αυτό!

Δημοσ.

Σε καλο δρομο ειναι, προσεφερε εδω και καμια δεκαρια χρονια φορτιστες με δυνατοτητα ηλεκτροπληξιας οπως παραδεχθηκε!

Πολύ κακή υλοποίηση, όμως. Το πραγματικό innovation ήρθε με το Note 7. Ας ελπίσουμε η Apple να μπορέσει να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό και σε αυτόν τον τομέα, αντιγράφοντας για μια ακόμη φορά τα θετικά χαρακτηριστικά των ναυαρχίδων.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιο τηλεφωνο και μπραβο στην Apple.Ειχα να το πω αυτο απο την εποχη του iphone 4.

Ισως στο μελλον το τσιμπησω για λιγο να το δουλεψω,αλλα δυσκολα να μεινω με αυτο.

Παντως μεχρι στιγμης το πιο πληρες iphone.

Το 7 plus εννοω γιατι το αλλο παραειναι μικρο.

Δημοσ.

Πολύ κακή υλοποίηση, όμως. Το πραγματικό innovation ήρθε με το Note 7. Ας ελπίσουμε η Apple να μπορέσει να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό και σε αυτόν τον τομέα, αντιγράφοντας για μια ακόμη φορά τα θετικά χαρακτηριστικά των ναυαρχίδων.

Κανoυν οτι μπορουν και οι 2, δεν εχουμε παραπονο! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Για εμένα δεν είναι deal-braker ούτε η ανάλυση, ούτε η συμπίεση. Φωτογραφία από εφαρμογή messaging θα στείλω για να δείξω κάτι, ή "για να την έχει να θυμάται" ο άλλος, όχι για την εκτυπώσει σε γιγαντοαφίσα ή flyer. Συνεπώς η ποιότητα οφείλει να είναι αρκετή για να ικανοποιήσει αυτά τα πράγματα (κι αυτό το κάνει ακόμα κι αν είναι cropαρισμένη στα μισά), όχι "αψεγάδιαστη", όπως θα απαιτούσα αν ο στόχος ήταν η ψηφιακή εκτύπωση. Που βέβαια εκεί έχω την αίσθηση ότι δε την είχα βγάλει καν με το κινητό...

Τα 300KB που θα ξοδέψουμε, κλάιν. Γι αυτό είναι τα δεδομένα. Για να μας εξυπηρετούνε. Όπως έγραψαν και πιο πάνω, τι το θες το smartphone άμα φοβάσαι να χαλάσεις δεδομένα; Ναι, ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που ανοιγοκλείνει data toggles και 3G / LTE toggles, αλλά το κινητό είναι για να το δουλεύεις, όχι για να σε ... δουλεύει αυτό!

Μα η φωτογραφία είναι ένα από τα χόμπι μου.

Γιατί να ρίξω την ποιότητα;

Επειδή η Apple επιλέγει, για κάποιον αόριστο λόγο, να βγάλει την αποστολή φωτογραφίας μέσω Bluetooth;

ή θα πρέπει να χρησιμοποιώ τα mb εκεί που υπάρχει δωρεάν λύση;

Δηλ. εν έτη 2016, ο χρήστης πρέπει να προσαρμόζεται ή η τεχνολογία να καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη;

Όπως τόνισα στα προηγούμενα "για εμένα".

Φυσικά και ΔΕΝ είναι όλοι οι χρήστες σαν εμένα.

Απλά για την χρήση που θέλω εγώ, το iOS απλά ΔΕΝ κάνει.

Και από την άλλη viber, messeger και τα σχετικά, κάνω ΑΡΙΣΤΑ με ένα κινητό των 100 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα στοιχήματακι το 7 θα περάσει το s7!σε πωλήσεις και παλι αυτην την χρονια θα ειναι η Apple νικήτρια όπως τα τελευταία 9 χρονια

Δημοσ.

Μα η φωτογραφία είναι ένα από τα χόμπι μου.

Γιατί να ρίξω την ποιότητα;

Επειδή η Apple επιλέγει, για κάποιον αόριστο λόγο, να βγάλει την αποστολή φωτογραφίας μέσω Bluetooth;

ή θα πρέπει να χρησιμοποιώ τα mb εκεί που υπάρχει δωρεάν λύση;

Δηλ. εν έτη 2016, ο χρήστης πρέπει να προσαρμόζεται ή η τεχνολογία να καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη;

Όπως τόνισα στα προηγούμενα "για εμένα".

Φυσικά και ΔΕΝ είναι όλοι οι χρήστες σαν εμένα.

Απλά για την χρήση που θέλω εγώ, το iOS απλά ΔΕΝ κάνει.

Και από την άλλη viber, messeger και τα σχετικά, κάνω ΑΡΙΣΤΑ με ένα κινητό των 100 ευρώ.

Α καλά το έχουμε χάσει. Άμα έχεις φίλτατε iPhone μπορείς άνετα να τα στείλεις με AirDrop στο iPad ή το αντίθετο αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις δεδομένα. Επίσης όπως σου έδειξα και παραπάνω υπάρχει πολύ απλή λύση που είναι δικά φτιαγμένη για SD φωτογραφικών μηχανών. Δεν θα λέμε τα ίδια.

Ένα στοιχήματακι το 7 θα περάσει το s7!σε πωλήσεις και παλι αυτην την χρονια θα ειναι η Apple νικήτρια όπως τα τελευταία 9 χρονια

Βρε το 7 θα περάσει και σε επιδόσεις το s8 και το Note 8 όπως έγινε και με την φετινή τους τοστιέρα.

• Like 2
Δημοσ.

.....

Είμαι εξοχικό και μόλις γύρισα από βόλτα με φωτογραφίες στην μηχανή.

Βγάζω την κάρτα SD από την μηχανή, την φοράω στο τάμπλετ, επιλέγω στην δεκάρα οθόνη του τάμπλετ, τις καλύτερες και τις στέλνω με Bluetooth στο κινητό μου και κάνω backup στο Google Drive. Υπόθεση 5-10 λεπτών.

Οπότε για την χρήση που θέλω, το iOS απλά ΔΕΝ μπορεί να ανταπεξέλθει.

Γιατί να πάω στην Apple;

Αν και δεν έχω καιρό iphone σου απαντάω πως γίνεται.

Βάζεις την SD (microSD ή SD δεν μας λες) στον αντάπτορα και τις βλέπεις στην οθονάρα του iPad σου. Με airdrop τις στέλνεις στο iPhone σου. Όταν με το καλό βρεις wifi μπαίνουν στο icloud και τις βλέπεις από παντού.

Δημοσ.

Αν και δεν έχω καιρό iphone σου απαντάω πως γίνεται.

Βάζεις την SD (microSD ή SD δεν μας λες) στον αντάπτορα και τις βλέπεις στην οθονάρα του iPad σου. Με airdrop τις στέλνεις στο iPhone σου. Όταν με το καλό βρεις wifi μπαίνουν στο icloud και τις βλέπεις από παντού.

Αμήν. Αυτό του λέμε παραπάνω αλλά δεν... δεν μπορεί να το καταλάβει.

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρά υπ;έχουν άτομα που ακόμα στέλνουν με blue tooth ; Απίστευτο μ φένεται καν δε θα έμπαιναν στο κόπο

Και γω αν θέλω να στείλω κανένα μεγάλο video στη γυναίκα μου (samsung έχουμε και οι δύο) της το στέλνω με wi-fi direct

Δημοσ.

έλεος με το bluetooth και επειδη βολευει καποιους να μην εχουν εν ετη 2016. η πραγματικότητα ειναι στην καθημερινότητα,εχω να δω καποιον κατω των 60 χρονων να στελνει κατι με bluetooth πανω απο 5 χρονια. εχει τραβίξει καποιος απο εσάς φωτο και να σου πει η παρεα ανοιξε bluetooth να μου τις στειλεις;; ενω viber messager κλπ ολη την ωρα.. τωρα αν θες ποιοτητα φωτογραφιας πας σε μεταφορα σε pc για επεξεργασια ή φωτογραφική μηχανη με φακους κλπ. εκτος αν κατεβαινεις σε διαγωνισμο

φωτογραφιας απο κινητα

Δημοσ.

Και γω αν θέλω να στείλω κανένα μεγάλο video στη γυναίκα μου (samsung έχουμε και οι δύο) της το στέλνω με wi-fi direct

Αναγκάστηκες κι εσύ να προσαρμοστείς στην συσκευή που αγόρασες, και όχι η συσκευή να προσαρμοστεί στα μέτρα σου :/

(φιλικό πείραγμα προς τον fwtonio :P )

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό ή το παρόμοιο του το Airdrop μεταξύ iOS συσκευών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...